4747
-
beci43 #3906 Köszi!Remélem beválik... -
SzKrisztian #3905 A Saitek X52-nek van az SST progija amivel a profilokat tudod betölteni vagy akár te is létre tudsz hozni profilt, ebben a progiban ha beállitasz egy gombhoz egy funkciót tudsz mellé irni egy kommentet hogy mit is csinál és ezt a kommentet látod a gázkar kijelzőjén. Sokan nem irnak kommentet és ezért az alap szövekek jönnek be pl Button 1 vagy Fire A de igy is akad hogy egy két gombnál hosszú a szöveg pl Left Mouse Button és ilyenkor akad ki a joystick progija. -
#3904 Eszemfaszom megáll rajtad ember! :)
Küldtem nem olyan régen tenéked egy PM-et pajtás. Olvastad É? -
#3903 -
csolee #3902 Azonos véleményen vagyok az előttem szólóval... Elképesztő amit ügyködsz!
HAJRÁ! HAJRÁ! HAJRÁ!
(és értesíts az eredményekről) -
Solt #3901 Hát baszki!! Elképesztő egy figura vagy!!!! :D Le a kalappal, és hajrá!! ;) -
#3900 Na akkor most jön az IGAZI Besza*, Behu* :O)
1 hete tartó totális extázisomon úrrá levén, erőt vettem magamon és tájékoztatlak Titeket is, hogy a (jó)néhány éve tartó modolgatásom úgy tűnik meghozta - számomra az iddigi legnagyobb - eredményét.
Már azon is rengeteget gondolkodtam, hogy felspanoljak-e egy csomó embert ezzel a hírrel és "másokat", akik inkább úgy fogalmaznának, hogy felbaxom az agyukat a sok hülyeséggel :D
Szóval, rájöttem egy olyan metódusra, mellyel - ha a következtetéseim beigazolódnak és míg bele nem futok a lehetelenbe - korlátlan számú és fajtájú fegyvert, közlekedési eszközt (MINDENT: repülőgépek, helikopterek, hajók, járművek és kiegészítői) lehet bele rakni a "játékba" ! ! ! Pluszként !!! Semmi cserélgetés !
mert NEM KELL HOZZÁ CLSID KÓD ! ! ! < amit eddig a leglényegesebbnek tartottam :o
Majd összexartam magam mikor leesett a dolog. Bele is csaptam a lecsóba rendesen azóta:
Most nyomom bele a game-ba az összes gyakorlatilag már létező, gyárilag félig elkészített vagy letiltott és egyéb spéci fegyvert (sokhoz már csak az új/újabb 3D modell hiányzik)
Most nem tartanék litániát, hogy mi minden működik már, de aki "érti" a wsTypes.lua-t az már "érezheti az ízeket".
Viszont most jön a "feketeleves": Új helikoptereket tervezek beépíteni a játékba a már meglévő 18-on kívül. Egyenlőre csak a 2 még be nem épített, lebutított ED 3D modellt használva próbálkoznék: AH-1G, UH-60ER.
Viszont ha a helikopterekkel is be fog válni a dolog a fegyvereken felül akkor reményeim szerint már nem fog gondot okozni a repülőgépek beépítése sem. A repmodellekről pedig majd legközelebb.
Legrosszabb esetben "csak" AI lesz az újdonság, de persze én nem úgy tervezem.
Szóval szorítsatok, mert nem a levegőbe beszélek.
Ha összejön a dolog akkor az már valódi ADDON lesz !
...és akkor most kezdeném ügyködésem a darálókkal a már 200-as a pulzusommal :D -
beci43 #3899 Bocsi,de kifejtenéd ezt egy kicsit bővebben?Milyen komment?Hol lehet állítani? -
SzKrisztian #3898 Szia, sajnos ez a hiba nálam is van én is Win 7 64Ultimatet használok, az okozza az SST fagyását hogy olyan gombot nyomsz le aminél a komment hosszabb mint 15 karakter. Elméletileg kéne müködjön ha hosszabb a szöveg mert sokan irnak hosszú kommenteket de lehet hogy más oprendszer miatt müködik náluk. Sok fórumban érdeklődtem de sehol nem tudtak segiteni, ezért marad az megoldásnak hogy átnézed hogy sehol ne legyen a komment hosszabb 15 karakternél. -
beci43 #3897 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Windows 7 64 Ultimetet használok.Van egy saitek X-52-esem (nem Pro).
Letöltöttem hozzá a legújabb drivert,és SSD szoftvert.Több profilom van a Black Sharkhoz,betöltöm,egy darabig rendesen működik,aztán lefagy a szoftver,csak az segít ha kihúzom az USB vezetéket,vagy újraindítom a rendszert.A Saitek fórumon már foglalkoztak ezzel a kérdéssel,de ésszerű megoldást nem találtak rá.
Ha hasonló problémával küszködtök és esetleg tudjátok a megoldást,szívesen venném a tanácsokat.
Előre is köszönöm. -
#3896 Székesfehérváron... :) -
#3895 1-2 a helyi tacskóban is lenni szokott. -
Solt #3894 Minden ilyen multi genyónak más a tulajdonosa, így előfordul a más árazás... Ezt MM-ben közölték velem, én is csak lestem mint kis boci a nem régi kapura... :) -
#3893 Csak azt nem értem hogy akkor nem mindegyik tescoba viszik ugyan azt a lemezt?Mert például náluk még csak nem is láttam a megjelenés ota nem hogy lejebb vitték volna az árát.
Amugy a 576 és az MM-boltokba még mindig 4k fölött van mult héten néztem -
#3892 Tesco-ban 1700 Ft a game, nagyon megéri most az árát...
-
#3891 Új BS tutorial. -
csolee #3890 bgabor! privat üzeneted érkezett... -
bgabor #3889 Nem tudjátok, hol lehetne letölteni a belinkelt "BS kezdőknek" tutorial missiönjét? A régi link sajnos nem él már. Szeritnem újra fel kéne tölteni valahová, mert sokaknak kellhet. -
bgabor #3888 Valamiért nem enged deadzonet meg hasonlókat állítani a progi a joystickomra. Az 'Axis Tune' gomb a menüben, ahol az FC2-ben is tudom állítgatni az ilyesmit, szürke, nem benyomható. Miért van ez? -
#3887 Nem minden kapcsoló működik egérrel. Azok a fordulatszámot növelik, page up és page down gombokkal tudod állítani. -
bgabor #3886 Lenne egy kérdésem: a KA-50 pilótafülkéjében bal alul-hátul van két kar, sárga végük van. Hiába próbálom, nem tudom őket egérrel kapcsolgatni, pedig a startup procedure szerint azokat is át kellene állítanom. De meg se moccannak. Miért van ez? -
csolee #3885 hi HungaroJET!
jó újra látni! és újra munkában!
3Dben én sem vagyok jártas, de ha van vmi rabszolgameló - szívesen segítek...
közös repülés lehet ismét vmikor majd?
további szép napot Mindenkinek! -
#3884 Ja, tudom :) Tul.képpen egy AIM-9C Sidewinder, más fejrésszel. Viszont a MIM-72.lom átalakítva - félgömb fejrésszel és nyilazott vezérsíkokkal - tejesen jó lenne. (legrosszabb esetben megcsinálom MIM-72-vel) Zmodeler2-vel kiemelhető és átjavítható, de sajnos <ehhez én sem értek. Beczl vagy Ducky persze biztos meg tudná oldani :D -
#3883 Én szívesen segítenék de ilyen 3d akármikhez (meg még sok minden máshoz) hülye vagyok. Egyébként AGM-122 Sidearm ;) -
Solt #3882 Besza behu... :D -
#3881 Alakul a Dual Stinger is az Apache-hoz. A szárnyvégi függesztők is működnek - online újrafegyverezhető (MP)
A 3D dupla indító konténert és az AIM-9X-et még Beczl készítette 2 éve.
Hála Neki. Remélhetőleg előbb-utóbb visszatér majd befejezni a MiG-21 fülkét és mást (is) :)
A képeket az A2A tesztelés alatt csináltam, minden rendben műkődik. Egy Mi-24-et, Su-25-öt átlagosan 2 Stinger hoz le az égből. :D A Sidewinderekhez a LAU-indítósínek társítása hiányzik még, a Stinger csövekhez pedig a szárnyvégi adapter: <ehhez jó lenne egy kis segítség egy 3D modellezőtől :o
A tesztelés alatt léthatóvá tettem a csőben lévő Stingert.
A végleges változatban a rakéta csak a kilövés pillanatában válik majd láthatóvá.
Készül az AGM-122 radargyilkos Sidewinder is Cobra-hoz, Apache-hoz, Harrier-hez.
Akkor pár WIP kép:
-
Solt #3880 CD Galaxisban 2690.-Forint!!! -
csolee #3879 hi!
a bevállalós pilótáknak:
http://www.virtualairbase.hu/content/vml-online-l%C3%A9giharc-bajnoks%C3%A1g-2010
-
#3878 Az A-10 egy különálló játék lesz jó pénzért. -
#3877 Köszönöm,megvan!
576-ban az utolsót megcsíptem.
Igazából az A-10C miatt vettem meg,mikor dobják ki ezt a kieget? -
Petko #3876 http://lmgtfy.com/?q=LotATC -
#3875 Most így viszaolvasva mi is lenne a zaz LotATC 3.0.0 for FC2 and DCS:BS ? -
Solt #3874 MM, Tesco... -
#3873 576 kbyte Debrecenben van belőle talán pesten is a másik tippem Media Markt -
#3872 Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék,hogy Budapesten hol tudom megvásárolni a BS sim-et?
-
Petko #3871 ja lehet hogy elhamarkodottan írtam, hogy mi kell hozzá, de ettől függetlenül a lényeg hogy összevissza tákolgatni kell hogy beszemelje valaki -
Petko #3870 wow, ez állat cucc.. nem is tudtam hogy ilyet is csinálnak hozzá
csak az a gond, ahogy látom ehhez ezernyi plugin van, amit be kell tölteni a pilótának, server oldalon is kell egy port, alapból hang kommunikáció sincs benne csak teamspeaket kell hozzáfűzni
szóval nehéz összehozni, hogy mindenkinél meglegyen a szükséges eszköze szoftveroldalon
-
csolee #3869 üdv Mindenkinek!
LotATC 3.0.0 for FC2 and DCS:BS - használja vki? vagy legalább alap fogalmakról tudna tájékoztatást adni?
további szép napot! -
#3868 Na 7 óra alatt csak feltötte. -
#3867 Van szerver skacok lehet menni. Hege szerver, pass: 654321