Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel a left mouse buttonra is kék halállal vélaszolt.
Így nincs "HOTAS Click", de probléma sincs. :)
szomoru tapasztalat, hogy az 52pro-val restartot csinál a gép.
hogy miért, nem tom, de elég gáz...szövegek nem hosszúak, ékezet nélküliek természetesen.
az ajánlott x65ös figurát lehet hogy kipróbálom - hátha <#zavart2>#zavart2>
XP sp3 32 bit
Q6600
GEIL 2 GB
EN 8800 GTX
ASUS P5 szériás alaplap
Volna egy problémám az X52-vel, amit még nem láttam sehol felvetve.
A gyári driver, és sst, a mouse wheel down egyetlen érintésére (a gázkaron persze) szétakadt, és onnantól nem mûködött a profil, majd fagyás lett a vége idõvel, majd kék halál finish.
Csak bekapcsolt profillal csinálta.
Tegnap szedtem friss drivert, friss sst-t, és a wheel-gond megszünt.
Most a Right Mouse Buttonra ugyanaz -.-
Találkoztatok már ilyen problémával?
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
@ Papa: Feltelepíted a BS-t ( Mondjuk x:\Black Shark ) , felpeccseled 1.01-re, majd átmásolod az egészet egy másik mappába (x:\Black Shark 1.01) ...
Utána felpeccseled 1.02-re, és amikor repülni akarsz, akkor repülsz az 1.02-vel, mikor pedig traininget akarsz, akkor a átnevedezd a x:\Black Skarkot x:\Black Shark 1.02-re, majd a x:\Black Shark 1.01-et meg visszanevezed x:\Black Shark-ra és kész ...
Igaz, hogy dupla hely kell neki, de megoldódik a gond, és lehet online repkedni és training-ezni is ...
Training videók meg fentvannak Producer Note-okként a BS DVD-n is meg a neten is megtalálhatóak :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
Hogy érted, hogy 2x kell feltelepíteni?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Állítólag ha a Training trackokat átnevezed mis-re akkor mint mission-ök lehet õket játszani, a feliratok megmaradnak ...
Asszem itt olvastam, próbálni még nem próbáltam :)
Fel kell telepíteni 2-szer ... egy 1.01-et, majd átnevezni, és utána egy 1.02-t ... És mindig azt használni ami éppen kell :)
Ez esetben kell a DcsMAx?
Köszönöm a válaszokat! :)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szóval: Sajnálom, hogy neked nem jön be a kütyü ... A Center Slop-al kapcsolatban igazad van, zavaró, de nálam nem ilyen nagy a mértéke ...
ED fórumon van egy pár topik, amit érdemes átolvasgatni, ha még nem tetted meg:
G940 - The guide
Ezek a beállítások pedig elvileg megszüntetik a Center Slop-ot, vagy lecsökkentik:
No more Slop on G940
Én egy jó darabig tesztelgettem, teljesen nem tûnt el a dolog, viszont szerintem nem olyan zavaró.
Az érzékelõt én is leragasztottam, hogy le tudjam venni róla a kezem :)
Én minden hibája mellett tökéletesen elégedett vagyok vele ... Nálam mondjuk nagyobb gond volt az, hogy kicsi a kezem, és emiatt a felsõ gombsort és a Ministicket csak úgy értem el, hogy felemelem a kezem ... Ezt egy szivacsból applikált csuklótartó tegnap meg is oldotta :)
Jelenleg a beállítgatás fázisnál tartok, próbálgatom a szimeket, különbözõ erõk mellett. A legnagyobb meglepi az IL-2 volt, ugyanis ott nincs Center Slop, szóval lehet hogy nem csak a G940 driverei hibásak, valamint hogy ott egy srác írt egy toolt, amivel többek között kiküszöbölhetõ a reversal bug is ... Remélem a követlezõ driver ezeket már tartalmazni fogja :)
Szóval ennyi.
Trim szükséges, az automatika miatt is ... Mondjuk én sokat használom a Flight Director módot, de a G940-el lényegesen kevesebbet, mint elõtte az X52-vel ... így hogy mûködik az FFB trim, lényegesen könnyebb és jobb Trimmelgetve repülni :)
Autóversenyezgetni szoktam a városban, amilyen alacsonyan és amilyen gyorsan csak tudok :)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Látom, Te is betetted a videós nyomógombot! :)
Gratula! :) <#eljen>#eljen>
De akkor is inkabb a hower eleg, hogy a monitoron benezzem a celokat.
szerintem
Ha vesszuk pl azt a reszt, amit buszken mutogattak, hogy trimmeli a joyt, mondjuk elore dontve, akkor ugy marad a kar. De te elveszed a kezed a joyrol a szenzor nem erzekeli a kezed, maris visszamegy kozepre. Persze le lehet ragasztani, meg egyeb trukkoket bevetni softveresen, de en meg nem fogtam jobb joyt akkor sem a logitech 3d-nel :)
A fo problema, hogy van egy kis holtjateka a joynak, ami nem is olyan kicsi, hiaba van minden full eron, akár meg a bunos autocenter is bekapcsolva. Ha elmozditom a joyt 1 millit barmelyik iranyba, amit lehtetlen nem elmozditani hiszen a csuklod tamaszkodik rajta, es semmi nam tartja kozepen, akkor maris elindul valamelyik iranyba deadzone nelkul. Folyamatosan vesziteni kell az alkarom, hogy probaljam mozdulatlanul tartani. FFB nelkul viszont sokkal jobb a helyzet, megforditva a mokat, ott kozepre huzza a joyt, es nem kell erot kifejteni ha iranyitani akarod a gepet. Olvastam mas is igy hasznalja, mert 100 x jobb. kenyelmesebb pontosabb.
Persze ird le mit, hogy csinalsz erdekel, hatha van valami trukk ami meg tud segiteni. Vagy csak nekem van hibas joyom 3/4 eve vagy mikor is vettem :)
Gondoltam el is adom amugy, mert bs-re nem jo, de hat amennyit jatszottam vele, max 20 ora, mondhatni vadi uj. De igy ffb nelkul tudtam hasznalni.
Hangsulyozom mas repulos jateknal tenyleg jo, hogy erzed mikor esik at a gep stb, de itt csak bosszusagot okoz.
szerintem
Akkor nekem nem ugyanolyan G940-esem van :) Szerintem qrva jó az FFB ...
IL-2, ROF és BS alatt is tesztelve :)
20% deadzone? Mihez kell akkora deadzone? FF off? Az a lényeg az egészben :)
Leírjam a beállításaimat? xD
Tudom irhattam volna elobb is :)
szerintem
Beraktam a NewInput.dll-t a bin/stable/ és nem mûködik a FreeTrack nem ismeri fel semmi. Nem tudom mi lehet a baj már szinte mindent megpróbáltam. PLS help!
Úgyhogy most folyamatban van, éppen BS profilt gyártok hozzá ...
Dummy: az frankó kis szerkezet lehet.
Sorry az OFF-ért, de Saitek X52 Pro és Saitek Rudder pedál eladó!
Képek és részletek priviben!
DCS: Ka-50 kezdõknek - az alapok címû leírás(http://www.pcpilot.hu/dcs/dcs-ka-50-kezdoknek-az-alapok.html) alján található a tutorialhoz készült pálya letöltéséhez egy link, ami nem jó. Nem tudnátok egy jó linket adni hozzá?