4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• LeonSilver
    Nekem sem. 5-ös volt a dedzón meg oylan 15 körüli a kurva :D
  • DummyBoy
    Hmmm ... sajna nem emlékszem pontosan az X52-es beállításaimra, de nekem nem volt 30-as curve ...

Majd jön Leon, aztán besegít ... sorry ...
  • DonZorro
    Ja az Autopilot az rendben van, a trim is megy. Vezetni már régen vezetem a madarat, de most ez nem tetszik így...
  • DonZorro
    X52+pedál. Nagyon-nagyon érzékeny. Régebben nem volt ilyen, de volt egy újra telepítés és nem emlékszem a régi beállításokra a játékon belül. Most az FC2-ből próbáltam áttenni ezt a 5Ded és 30Curve XY tengely beállítást, hogy olyan szép szinuszos képe legyen. Ott nagyon jól bevált, szép folyamatos a mozgás. Itt is ilyen volt, szép sima és folyamatos, de most nem az igazi... :(
  • DummyBoy
    Milyen joy?

Én az enyémeknek sosem adtam deadzone-t pl. Mit értesz azon, hogy nagyon ugrál? Nagyon érzékenyen reagál a heli az inputra? Nincsnennek kikapcsolva az autopilot módok?
  • DonZorro
    Valakinek van valami f@sza "joy-karakterisztika" ami jól bevált???

Valahogy sehogy nem jó. Adok neki egy 5-ös deadzone és 30-as curve adatot, de nagyon ugrál...
  • csolee
    hello!
    vki tud abban segíteni, hogy mit lehet tenni a 2 monitoros használat esetén az éjjellátóval?
    nórmál esetben a főmonitoron fut a kabin, viszont az éjjellátóval széthuzza mindkettőre...
    köszi!
  • Petko
    nekem tökéletesen ment
  • DonZorro
    :)
  • LeonSilver
    :D
    Minden szimes izében mekkérded Don?
    Itt is azt kérdezem, miért ne menne? A-10C -vel vannak gondok, de ott is csak a 64bites verzióval.A naturális pont tesz valamit majd az ügy érdekében. Állítólag.
  • DonZorro
    Van valakinek tapasztalata TrackIR 5-el? Megy az DCS vele rendesen???
  • Scamel
    HungaroJET, szeretném kérdezni, hogy az általad eszközölt moddoláshoz hozzá lehetne jutni valahogy?
    Nemrég van meg a BS, azóta kiolvastam ezt a fórumot az elejétől, és gyakorlatilag a fórumos bejegyzéseitek alapján egészen jól meg tudtam tanulni a gépet üzemeltetni.
    Viszont a moddolás amit az utóbbi időben emlegettél nagyon érdekelne, de nem találtam egyéb infót róla... :)
    köszi
  • beci43
    Köszi szépen!
  • macleody
    Jobb Shift+P. Én nem használom, fps-t is zabál, meg takarja is a gombokat.
  • beci43
    A segítségeteket kérem.A Black Sharkban a pilótafülkében alapvetően belső nézetben nem látom a pilótát.(Saját magam).
    Viszont a training opción belül egy-két küldetésnél viszont igen.
    Hogy lehetne elővarázsolni a belső pilótaszemély nézetet?
  • hooah
    Én arra gondolok, hogy a célzórendszerrel, úgy mint valahogy a Lock On-ban az A10 meg a Su25T, CCRP módban számolja a dobási pillanatot.
    Lehet ne megy szimulátorról beszélünk de lézerbombát nem hiszem hogy a helire lehet pakolni.
    Egyébként meg mielőtt megköveznétek tudom, hogy helikopternek nem a fő profija a bombázás, de csak tudjam már hogy kell csinálni.
  • HungaroJET
    Pontosan dobni Q nehéz. Szóval marad a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás :)
    De minél gyorsabban és alacsonyabban repülsz annál könnyebb pontos találatot elérni. Viszont túlságosan alacsonyan kioldva, nagyobb eséllyel
    kapsz a repeszekből.
    Jobb megoldás: fékezett bombák vagy lézervezérlésű :D
  • hooah
    Valaki tudna segíteni abban hogy, mi módon kell pontosan bombát dobni a helikopterrel?
  • HungaroJET
    Még nem vagyok készen teljesen a HOG túrással, de pihenésképpen muszály volt mással is foglalkoznom: a +2 heli beépítésre került - már csak finomítások vannak hátra - és most nekifogtam a Harrier "függőlegesítésének" LONCIn belül :D Ha összejön a VTOL az már tényleg durva lesz. Na persze úgy hogy a nagy sebességű repülési képességei azok megmaradjanak.

• pilóta 81
    Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
  • LeonSilver
    Kiválasztod, hogy földi vagy légi célt akarsz leküzdeni, kiválasztod a fegyvert, felkapcsolod a lézert, befogod a célt, durr, futás :) Nagyjából ennyi a feladat ;)
  • Caterpillar
    Bár szerénykednék de az elmúlt 3 évben még joy -t sem láttam.. Kb 2 hete bírtam újra működésre a cuccost. Örülök ha nem esek le a 25 -el vagy nem verem le a vezért kötelékből, nem még helikopáterrel röpködjek itt fel s alá!
  • GaBika6
    Mikor felteszed ne patch-eld és van training. Utána meg felrakod az 1.0.2-t. Ha jól tudom van 1 mod hozzá ami javítja az 1.0.2 patchben jelentkező training problémát.
    Itt nézz körül
  • GaBika6
    Ne szerénykedj mester...
  • Caterpillar
    Ráadásul én csak pofázok itt össze vissza (sokan utálnak is érte xD) de a Cápával én is max repülni tudok meg esetleg a gépágyóval lövöldözni és ennyi... :D
  • LeonSilver
    Olvass vissza. Le lett már írva.

Egyébként javaslom ezt -> https://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?end_pos=133&scr=products&lang=en az oldalt valamint ezt és egy csomó más, youtubon fellelhető videót.

• pilóta 81
    1.2 verzióba nincs training (legalábbis nekem) A repülés azért megy...
    Pár mondatba nem tudnád összefoglalni a kedvemért?
  • Caterpillar
    Kéne legyen a játékban olyan hogy training. Ha más nem akkor a DVD -n ott vannak az oktató videók. Mindkettő szépen elmagyarázza mit merre hogyan. De magától ez a gép még repülni sem nagyon képes nem még célt befogni... :D
  • pilóta 81
    Helló Mindenkinek!
    Segítséget szeretnék kérni.Nagyon tetszik a játék,de nagyon kezdő vagyok.Legyen olyan kedves valaki és írja le nekem lépésről-lépésre hogy kell egy célt befogni.Tehát létezik olyan hogy bekapcsolok pár kapcsolót,megnyomok egy-két gombot és automatikusan befogja a célt? Szabad szemmel nem is látom hogy mi a célpont és már le is szednek. Előre is köszönöm!Ja ezt már végig olvastam de így sem megy:http://www.pcpilot.hu/dcs/dcs-ka-50-kezdoknek-az-alapok.html
  • GaBika6
    THX! Már nagyon várom...
  • HungaroJET
    Hirtelen ennyi:
    Majd holnap, próbálok nagyobb port csapni és világos barnává változtatni a felvert földet :)

• HungaroJET
    Akkor most jön a Barbatrükk, mert a fékezett bombák már "keményebb diók" :) Ahhoz is kellene a képlet :)
    Ugyanis nem szeretném, ha "megfagynának a térben" :D Szóval, hogy irreálisan lelassuljanak, ha túl magasról dobom mert rossz az alkalmazott képlet, hiányzik "néhány" változó majd kalap xar lesz a repmodellből :(

közben írtam Csolee-nak is PM-et
    ...no de most már tényleg megyek tesztelni a földtúró Disznót
  • Petko
    a bombáknak a készítők elég jól ki tudják számolni... azokat nem olyan magasról dobják, közel elhanyagolható a légellenállás, illetve az a stabil áramlástechnikai kialakítás miatt jól modellezhető, korrigálható vele a tisztán egyenletesen gyorsuló lefele irányuló mozgás
    de ezt csak ők tudják kiszámolni, mivel ők ismerik a tárgy pontos paramétereit, ők mérik ki légcsatornában az áramlási adatokat
  • HungaroJET
    Hát igen. Sajnos én is hasonlóképp fogalmaztam volna: Káosz
    Mert, hogyan is számítod ki egy tollaslabda vagy egy Mk-84-es maximális becsapódási sebességét? 3000m magasról?
    Tapasztalati úton bajosan :D
  • HungaroJET
    Ja, GaBika most kérte, hogy az a Disznó túrja végre a földet :)
    Magyarán, az A-10 lövedékei legyenek végre valóságosak, becsapódóak a talajba.
    Gondolom GlowingAmraam videójából kedvet kapott a porzáshoz :D
    Jelentem kész van, most kezdem a tesztelést. Majd küldök képet a "homokviharba" burkolózó harckocsikról :)
    u.i.:... a "többi" is halad
  • Petko
    a gyorsulás kb. 10m/s2, ezzel lehet számolni ha a légellenállással nem foglalkozol... ha azzal mégis foglalkozol, akkor pedig a feladvány nem is igazán értelmezhető... olyan bonyolult, végtelen-változós diffegyenletekről van itt szó, a test alakja, bonyolult áramlástechnikai folyamatok, időjárás stb., hogy a változókat se lehetne megfogalmazni, nemhogy a megoldást
    ilyen témával a káosz matematika játszogat maximum
  • HungaroJET
    Bocsesz minden levélírónak ! Ritkán nézem, itt SG-n a privátokat :( Válaszoltam...

Viszont kellene egy kis segítség :

Hogyan tudnám kiszámolni, hogy adott tárgynak mi a maximális szabadesési sebessége, föld légkörében, tengerszint és 10000 méteres tartományban ? Adott magasságból, fix pontból "elengedve". Szigorúan figyelembe véve a tárgy sűrűségét/tömegét/megfújási felületét és a legfontosabb!!! az alakját !
    Jó lesz közelítőleg is :) Program hozzá ? :D
  • LeonSilver
    Nem beszélve arról, hogy van egy pilótaklub a flyonline.hu-n, van fészbúk csoport és volt iwiw is.
  • Solt
    Őszinte lehetek? :) Itt az átlag életkor 30+... szerintem, ( szigorúan magánvélemény ) a többséget nem érdeklik az ilyen dolgok... család, meló, gyerek, stb... :)
  • virtualpilots
    Üdv Virtuális Pilóták!

Tervezzük a közeljövőben egy közösségi oldal létrehozását virtuális pilóták számára, (iwiw-hez kis mértékben hasonlító) ahol a különböző szimulátorokat használó virtuális pilótákat gyűjtenénk össze. (Rise of flight-tól kezdve az IL2-őn és a DCS:Black Sharkon keresztül a LockOn-ig és a Flight Simulator-ig)
    Ehhez gyűjtünk most információkat és próbáljuk az igényeket felmérni, hogy mit várna el egy virtuális pilóta egy ilyen közösségi oldaltól.
    Kérjük írjatok véleményeteket, igényeiteket, ötleteiteket a [email protected] címre