4747
-
#3946 Nekem sem. 5-ös volt a dedzón meg oylan 15 körüli a kurva :D -
#3945 Hmmm ... sajna nem emlékszem pontosan az X52-es beállításaimra, de nekem nem volt 30-as curve ...
Majd jön Leon, aztán besegít ... sorry ... -
#3944 Ja az Autopilot az rendben van, a trim is megy. Vezetni már régen vezetem a madarat, de most ez nem tetszik így... -
#3943 X52+pedál. Nagyon-nagyon érzékeny. Régebben nem volt ilyen, de volt egy újra telepítés és nem emlékszem a régi beállításokra a játékon belül. Most az FC2-ből próbáltam áttenni ezt a 5Ded és 30Curve XY tengely beállítást, hogy olyan szép szinuszos képe legyen. Ott nagyon jól bevált, szép folyamatos a mozgás. Itt is ilyen volt, szép sima és folyamatos, de most nem az igazi... :( -
#3942 Milyen joy?
Én az enyémeknek sosem adtam deadzone-t pl. Mit értesz azon, hogy nagyon ugrál? Nagyon érzékenyen reagál a heli az inputra? Nincsnennek kikapcsolva az autopilot módok? -
#3941 Valakinek van valami f@sza "joy-karakterisztika" ami jól bevált???
Valahogy sehogy nem jó. Adok neki egy 5-ös deadzone és 30-as curve adatot, de nagyon ugrál... -
csolee #3940 hello!
vki tud abban segíteni, hogy mit lehet tenni a 2 monitoros használat esetén az éjjellátóval?
nórmál esetben a főmonitoron fut a kabin, viszont az éjjellátóval széthuzza mindkettőre...
köszi! -
Petko #3939 nekem tökéletesen ment -
#3938 :) -
#3937 :D
Minden szimes izében mekkérded Don?
Itt is azt kérdezem, miért ne menne? A-10C -vel vannak gondok, de ott is csak a 64bites verzióval.A naturális pont tesz valamit majd az ügy érdekében. Állítólag. -
#3936 Van valakinek tapasztalata TrackIR 5-el? Megy az DCS vele rendesen??? -
Scamel #3935 HungaroJET, szeretném kérdezni, hogy az általad eszközölt moddoláshoz hozzá lehetne jutni valahogy?
Nemrég van meg a BS, azóta kiolvastam ezt a fórumot az elejétől, és gyakorlatilag a fórumos bejegyzéseitek alapján egészen jól meg tudtam tanulni a gépet üzemeltetni.
Viszont a moddolás amit az utóbbi időben emlegettél nagyon érdekelne, de nem találtam egyéb infót róla... :)
köszi -
beci43 #3934 Köszi szépen! -
#3933 Jobb Shift+P. Én nem használom, fps-t is zabál, meg takarja is a gombokat. -
beci43 #3932 A segítségeteket kérem.A Black Sharkban a pilótafülkében alapvetően belső nézetben nem látom a pilótát.(Saját magam).
Viszont a training opción belül egy-két küldetésnél viszont igen.
Hogy lehetne elővarázsolni a belső pilótaszemély nézetet? -
#3931 Én arra gondolok, hogy a célzórendszerrel, úgy mint valahogy a Lock On-ban az A10 meg a Su25T, CCRP módban számolja a dobási pillanatot.
Lehet ne megy szimulátorról beszélünk de lézerbombát nem hiszem hogy a helire lehet pakolni.
Egyébként meg mielőtt megköveznétek tudom, hogy helikopternek nem a fő profija a bombázás, de csak tudjam már hogy kell csinálni. -
#3930 Pontosan dobni Q nehéz. Szóval marad a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás :)
De minél gyorsabban és alacsonyabban repülsz annál könnyebb pontos találatot elérni. Viszont túlságosan alacsonyan kioldva, nagyobb eséllyel
kapsz a repeszekből.
Jobb megoldás: fékezett bombák vagy lézervezérlésű :D -
#3929 Valaki tudna segíteni abban hogy, mi módon kell pontosan bombát dobni a helikopterrel? -
#3928 Még nem vagyok készen teljesen a HOG túrással, de pihenésképpen muszály volt mással is foglalkoznom: a +2 heli beépítésre került - már csak finomítások vannak hátra - és most nekifogtam a Harrier "függőlegesítésének" LONCIn belül :D Ha összejön a VTOL az már tényleg durva lesz. Na persze úgy hogy a nagy sebességű repülési képességei azok megmaradjanak.
-
pilóta 81 #3927 Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. -
#3926 Kiválasztod, hogy földi vagy légi célt akarsz leküzdeni, kiválasztod a fegyvert, felkapcsolod a lézert, befogod a célt, durr, futás :) Nagyjából ennyi a feladat ;) -
Caterpillar #3925 Bár szerénykednék de az elmúlt 3 évben még joy -t sem láttam.. Kb 2 hete bírtam újra működésre a cuccost. Örülök ha nem esek le a 25 -el vagy nem verem le a vezért kötelékből, nem még helikopáterrel röpködjek itt fel s alá! -
#3924 Mikor felteszed ne patch-eld és van training. Utána meg felrakod az 1.0.2-t. Ha jól tudom van 1 mod hozzá ami javítja az 1.0.2 patchben jelentkező training problémát.
Itt nézz körül -
#3923 Ne szerénykedj mester... -
Caterpillar #3922 Ráadásul én csak pofázok itt össze vissza (sokan utálnak is érte xD) de a Cápával én is max repülni tudok meg esetleg a gépágyóval lövöldözni és ennyi... :D -
#3921 Olvass vissza. Le lett már írva.
Egyébként javaslom ezt -> https://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?end_pos=133&scr=products&lang=en az oldalt valamint ezt és egy csomó más, youtubon fellelhető videót.
-
pilóta 81 #3920 1.2 verzióba nincs training (legalábbis nekem) A repülés azért megy...
Pár mondatba nem tudnád összefoglalni a kedvemért? -
Caterpillar #3919 Kéne legyen a játékban olyan hogy training. Ha más nem akkor a DVD -n ott vannak az oktató videók. Mindkettő szépen elmagyarázza mit merre hogyan. De magától ez a gép még repülni sem nagyon képes nem még célt befogni... :D -
pilóta 81 #3918 Helló Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.Nagyon tetszik a játék,de nagyon kezdő vagyok.Legyen olyan kedves valaki és írja le nekem lépésről-lépésre hogy kell egy célt befogni.Tehát létezik olyan hogy bekapcsolok pár kapcsolót,megnyomok egy-két gombot és automatikusan befogja a célt? Szabad szemmel nem is látom hogy mi a célpont és már le is szednek. Előre is köszönöm!Ja ezt már végig olvastam de így sem megy:http://www.pcpilot.hu/dcs/dcs-ka-50-kezdoknek-az-alapok.html -
#3917 THX! Már nagyon várom... -
#3916 Hirtelen ennyi:
Majd holnap, próbálok nagyobb port csapni és világos barnává változtatni a felvert földet :)
-
#3915 Akkor most jön a Barbatrükk, mert a fékezett bombák már "keményebb diók" :) Ahhoz is kellene a képlet :)
Ugyanis nem szeretném, ha "megfagynának a térben" :D Szóval, hogy irreálisan lelassuljanak, ha túl magasról dobom mert rossz az alkalmazott képlet, hiányzik "néhány" változó majd kalap xar lesz a repmodellből :(
közben írtam Csolee-nak is PM-et
...no de most már tényleg megyek tesztelni a földtúró Disznót -
Petko #3914 a bombáknak a készítők elég jól ki tudják számolni... azokat nem olyan magasról dobják, közel elhanyagolható a légellenállás, illetve az a stabil áramlástechnikai kialakítás miatt jól modellezhető, korrigálható vele a tisztán egyenletesen gyorsuló lefele irányuló mozgás
de ezt csak ők tudják kiszámolni, mivel ők ismerik a tárgy pontos paramétereit, ők mérik ki légcsatornában az áramlási adatokat
-
#3913 Hát igen. Sajnos én is hasonlóképp fogalmaztam volna: Káosz
Mert, hogyan is számítod ki egy tollaslabda vagy egy Mk-84-es maximális becsapódási sebességét? 3000m magasról?
Tapasztalati úton bajosan :D -
#3912 Ja, GaBika most kérte, hogy az a Disznó túrja végre a földet :)
Magyarán, az A-10 lövedékei legyenek végre valóságosak, becsapódóak a talajba.
Gondolom GlowingAmraam videójából kedvet kapott a porzáshoz :D
Jelentem kész van, most kezdem a tesztelést. Majd küldök képet a "homokviharba" burkolózó harckocsikról :)
u.i.:... a "többi" is halad -
Petko #3911 a gyorsulás kb. 10m/s2, ezzel lehet számolni ha a légellenállással nem foglalkozol... ha azzal mégis foglalkozol, akkor pedig a feladvány nem is igazán értelmezhető... olyan bonyolult, végtelen-változós diffegyenletekről van itt szó, a test alakja, bonyolult áramlástechnikai folyamatok, időjárás stb., hogy a változókat se lehetne megfogalmazni, nemhogy a megoldást
ilyen témával a káosz matematika játszogat maximum
-
#3910 Bocsesz minden levélírónak ! Ritkán nézem, itt SG-n a privátokat :( Válaszoltam...
Viszont kellene egy kis segítség :
Hogyan tudnám kiszámolni, hogy adott tárgynak mi a maximális szabadesési sebessége, föld légkörében, tengerszint és 10000 méteres tartományban ? Adott magasságból, fix pontból "elengedve". Szigorúan figyelembe véve a tárgy sűrűségét/tömegét/megfújási felületét és a legfontosabb!!! az alakját !
Jó lesz közelítőleg is :) Program hozzá ? :D -
#3909 Nem beszélve arról, hogy van egy pilótaklub a flyonline.hu-n, van fészbúk csoport és volt iwiw is. -
Solt #3908 Őszinte lehetek? :) Itt az átlag életkor 30+... szerintem, ( szigorúan magánvélemény ) a többséget nem érdeklik az ilyen dolgok... család, meló, gyerek, stb... :) -
virtualpilots #3907 Üdv Virtuális Pilóták!
Tervezzük a közeljövőben egy közösségi oldal létrehozását virtuális pilóták számára, (iwiw-hez kis mértékben hasonlító) ahol a különböző szimulátorokat használó virtuális pilótákat gyűjtenénk össze. (Rise of flight-tól kezdve az IL2-őn és a DCS:Black Sharkon keresztül a LockOn-ig és a Flight Simulator-ig)
Ehhez gyűjtünk most információkat és próbáljuk az igényeket felmérni, hogy mit várna el egy virtuális pilóta egy ilyen közösségi oldaltól.
Kérjük írjatok véleményeteket, igényeiteket, ötleteiteket a [email protected] címre