Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ez így nekem nem igazán akar összejönni.
Ha valamelyik gombra csinálok egy "advenced command"-ot akkor a "T"-t csak így tudom megcsinálni

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Hmmm ... Olvasgatom az ED fórumot, és gondolom nem csak én szüttyügük azzal, hogy Trim után elfelejtem a Rudder-eket középre állítani ...

Ennek kiküszöbölésére az a megoldás, hogy létre kell hozni egy makrót, ami a trim gomb felengedése után gyorsan megnyomja az x és y gombot, ami középre állítja a Ruddert és kész ... Nem is agyaltam eddig ezen, de most hogy már nincs X52-esem, most esik le, hogy azzal sem bonyolult ...

Itt az eredeti topik

Na, X52-nél valami ilyesmi lehet:

Kipróbálná nekem valaki, hogy ez mûködik-e így? Mert ha igen, akkor használjátok egészséggel, már csak arra kell rájönnöm, G940 alatt hogy mûködik 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Egyetértek, a német nyelv borzalmas! Már akkor hazudnak, amikor írás közben kimondanak egy kétjegyû számot! Ettõl függetlenül a Rammstein nemes egyszerûséggel tökéletes! 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Naaaa ... a Rammstein mellett még a német Punk is meglepõen jó tud lenni 😊 (Ezt úgy mondom, hogy én nem szeretem a német nyelvet ...)

LeonSilver
Én, közel az osztrák határhoz vallom, hogy németül csak az UFO-k beszélnek!Ez a szám viszont így jó ahogy van.Szerintem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
Volt egy kis csata 😊

macleody
Ramstein vaze 😊
Német nyelvû zene? :hányósszmájli:

Az a nyelv annyira dallamtalan, hogy teljesen alkalmatlan az éneklésre (is).

macleody
Fura, én még nem tapasztaltam különbséget single és multi között. Egyébként van szeró Hege néven. 5-en vagyunk bent. Pass:654321
Ati810
Ha a "bébi" alatt könnyített módot értesz akkor nem. Mindig realisztikusra van állítva.
macleody
Singleben csinálja multiban meg nem? Nem bébi módban repültél a singleben?
Ati810
Másnak nincs olyan multiban hogy ha gázt ad akkor megemelkedik a gép orra kb 10-15°-ot ? Mert nekem minden szerveren ez van és így nem tudom irányítani.
LeonSilver
Ezt még nem próbáltam, de qrva jó!Remélem holnap vagy legkésõbb holnap után visszahozzák a qrva monitoromat és akkor majd kipróbálom én is 😄
Egyébként én ilyenekkel szoktam baromkodni.Célokat is rakok be legtöbbször, csak úgy funból.Sajnos nincs olyan rendezõi vénám mint például Glowing mesternek de azért annyira nem szar 😄 A zenét sem ismertem amíg nem hallottam egy videójában és azóta a rabja vagyok 😄 (remélem a qrva jútyúb nem szedi le)

Ati810
Valaki megtudná mondani mért van az hogy multiplayerben ha felszállok utána a gép orra rögtön megemelkedik kb 10-20°-os szögben (Singleben nem csinál ilyet) ?
Papa01
Na Dummy, mester, én is pont így vagyok vele.. és félek hogy "tovább oszlunk", ha kijön az A-10C és a Storm of War: Battle of Britai... 😊))

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

ati810!
ha közös repülés továbbra is érdekel, akkor írj a [email protected].
a 0.8-at az 59eseken kivül nem nagyon használják...

Ati810
Akkor egyenlõre maradok BS-nél mert amúgy is jobban szeretem a helikoptereket mert pl ha le akarok szálni csak simán odalebegek és leszállok FC-ben meg ha nem sikerül mehetek még egy kört. De akkor ha átírom 0,8-ra attól még mehetek más szerverre is ?
Azok a finomhangolási tanácsok akkor is jók ha pl alapból csak medium-on tudok játszani ?
az stp csapat szeroján mindig jó pályák vannak,
gabival ketten vagyunk csak rajta

Jogos, de privát szerverre akkor sem! 😊

www.smart-bus.hu

nem lát gabika se vmié
62.202.45.90 - STP I szero
gogogo

fogparam = alap (1.1)

ip:
91.82.221.152

DummyBoy
Meg a vml-es BS szerverekre is 😊

A Fogparam2 0,8-ra áéllításával lehet kiküszöbölni azt, hogy a junoszty-ban áttetszõek legyenek vagy ne látsszanak a célok ...

Nekem mindkettõ alatt át van lõve 😊 (FC2 és BS!)

@Ati810: Ettõl függetlenül igaza van Solt-nak, érdemes egyszerre 1 SIM-re koncentrálni ... nekem fent van 4, nem tudom eldönteni melyikkel repüljek mikor van egy kis idõm, és mivel megoszlik a figyelmem, emiatt semelyiket nem tudom úgy kezelni , ahogy szeretném 😊

Mellesleg a grafika és teljesítmény finomhangolásra jó, egy valag trükk le van írva benne, amit érdemes megfogadni, mert ránézésre ugyanolyan szép lesz a játék, de magabb FPS mellett!

Khmmm... én mondtam neked, hogy egyszerre csak egyre koncentrálj, mert keveredés lesz... 😉

Amit olvastál az FC2-re vonatkozik, és az MH59 szerverére...

www.smart-bus.hu

Ati810
Ezzel a guide mire jó ?
Ati810
Azt olvastam hogy ahhoz hogy tudjak csatlakozni magyar szerverhez át kell pár dolgot a fogparam2 fájlban vagy miben. Ha ott átírom 1,1-rõl 0,8-ra attól még tudok külföldi szerverhez csatlakozni ?
Ati810
Nem láttam a szervert. Simán csolee néven volt ?
aha! este 9
azaz csak most
pass:
12345

Ati810
Hogyan mûködik az automatikus célra fordító rendszer ? Mert kiakartam próbálni, befogtam a célt de hiába nyomtam "q"-t nem fordult rá hanem nekem kellett egy vonalba hozni a két kört.
Ati810
Este 9 ?
ati810!
tegnap este nemtom mi volt, de ma leakarok ülni a gép elé...
9kor indítok egy csolee szerot... keress meg!
roby meg ugy is lesz...
gOgO!<#awink>

Papa01
<#eljen><#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

macleody
Beálltam a boxba de a szerelõk elmentek sörözni 😊

macleody
Elvileg este csoleeval lesz reppenés, remélem nem 10-kor esik be a gép elé. Most azon gondolkodom , hogy repüljek egy kicsit vagy armázzak. Nagy dilemma 😊
Ati810
Ha megmondod mikor és hol akkor megyek. <#kacsint>
Papa01
Jó vidi! 😊 <#eljen>

macleody
Bassza meg, mondom végre lehet nyugisan repkedni, csolee elment világgá. Mit keresel te itt? 😊
macleody! nem megy ez a toborzás, én úgy látom...<#zavart2>
de aggodalomra nincs okod, vasárnap már leszek - készíts vmi pályát!
<#gun>

Nekem hónapok óta nincs rendes netem... :S

www.smart-bus.hu

LeonSilver
RZ De a neve alapján könnyû ám megtalálni 😉

macleody
Na senki nem akar repkedni egy kicsit? Olyan izék vagytok <#bee1>
LeonSilver

Ati810
Ok thx. És melyik tengelyt kell állítani x, y vagy z ?
LeonSilver
Én 5-10 izét szoktam neki adni.
Annyinak elégnek kell lenni.

Ati810
És mennyit mert nem tudom hogy mennyitõl kerülne középre mivel csak alig van elcsúszva.
LeonSilver
AZ a pedál "csúszkája".Annak is adj dedzónát.

Ati810
Végre sikerült a függeszkedés! Köszönöm a segítséget. <#worship> Csak annyi volt a baj hogy nem resteltem a trimm-et és azért mászkált el. Bár még egy nagyon picit balra forog ha egy helyben maradok. Azt szeretném kérdezni hogy a RCTRL+Enter-es mérce alján lévõ vonal az hogy állítható középre mert még egy hangyányit balra van és ezért van még a kis forgás.
Papa01
Oki, köszi a segítséget! 😊 Mondjuk ami ebben a manõverben még nagy kihívás számomra, hogyha szépen lecsökkent a sebesség, hajlamos elkezdeni tolatni a madár.. 😊

LeonSilver
Persze, és közben sasold a variómétert.

Papa01
Köszi a választ! 😊

Tehát megemelem az orrát és a kollektívet pedig húzom?