Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valamelyik gombra csinálok egy "advenced command"-ot akkor a "T"-t csak így tudom megcsinálni

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ennek kiküszöbölésére az a megoldás, hogy létre kell hozni egy makrót, ami a trim gomb felengedése után gyorsan megnyomja az x és y gombot, ami középre állítja a Ruddert és kész ... Nem is agyaltam eddig ezen, de most hogy már nincs X52-esem, most esik le, hogy azzal sem bonyolult ...
Itt az eredeti topik
Na, X52-nél valami ilyesmi lehet:
Kipróbálná nekem valaki, hogy ez mûködik-e így? Mert ha igen, akkor használjátok egészséggel, már csak arra kell rájönnöm, G940 alatt hogy mûködik 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az a nyelv annyira dallamtalan, hogy teljesen alkalmatlan az éneklésre (is).
Egyébként én ilyenekkel szoktam baromkodni.Célokat is rakok be legtöbbször, csak úgy funból.Sajnos nincs olyan rendezõi vénám mint például Glowing mesternek de azért annyira nem szar 😄 A zenét sem ismertem amíg nem hallottam egy videójában és azóta a rabja vagyok 😄 (remélem a qrva jútyúb nem szedi le)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
ha közös repülés továbbra is érdekel, akkor írj a [email protected].
a 0.8-at az 59eseken kivül nem nagyon használják...
Azok a finomhangolási tanácsok akkor is jók ha pl alapból csak medium-on tudok játszani ?
gabival ketten vagyunk csak rajta
www.smart-bus.hu
62.202.45.90 - STP I szero
gogogo
91.82.221.152
A Fogparam2 0,8-ra áéllításával lehet kiküszöbölni azt, hogy a junoszty-ban áttetszõek legyenek vagy ne látsszanak a célok ...
Nekem mindkettõ alatt át van lõve 😊 (FC2 és BS!)
@Ati810: Ettõl függetlenül igaza van Solt-nak, érdemes egyszerre 1 SIM-re koncentrálni ... nekem fent van 4, nem tudom eldönteni melyikkel repüljek mikor van egy kis idõm, és mivel megoszlik a figyelmem, emiatt semelyiket nem tudom úgy kezelni , ahogy szeretném 😊
Mellesleg a grafika és teljesítmény finomhangolásra jó, egy valag trükk le van írva benne, amit érdemes megfogadni, mert ránézésre ugyanolyan szép lesz a játék, de magabb FPS mellett!
Amit olvastál az FC2-re vonatkozik, és az MH59 szerverére...
www.smart-bus.hu
azaz csak most
pass:
12345
tegnap este nemtom mi volt, de ma leakarok ülni a gép elé...
9kor indítok egy csolee szerot... keress meg!
roby meg ugy is lesz...
gOgO!<#awink>#awink>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
de aggodalomra nincs okod, vasárnap már leszek - készíts vmi pályát!
<#gun>#gun>
www.smart-bus.hu
Annyinak elégnek kell lenni.