Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Székesfehérváron... 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
1-2 a helyi tacskóban is lenni szokott.

www.pcpilot.hu

Minden ilyen multi genyónak más a tulajdonosa, így elõfordul a más árazás... Ezt MM-ben közölték velem, én is csak lestem mint kis boci a nem régi kapura... 😊

www.smart-bus.hu

repvez
Csak azt nem értem hogy akkor nem mindegyik tescoba viszik ugyan azt a lemezt?Mert például náluk még csak nem is láttam a megjelenés ota nem hogy lejebb vitték volna az árát.
Amugy a 576 és az MM-boltokba még mindig 4k fölött van mult héten néztem
GaBika6
Tesco-ban 1700 Ft a game, nagyon megéri most az árát...<#worship>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

bgabor! privat üzeneted érkezett...<#email>

Nem tudjátok, hol lehetne letölteni a belinkelt "BS kezdõknek" tutorial missiönjét? A régi link sajnos nem él már. Szeritnem újra fel kéne tölteni valahová, mert sokaknak kellhet.

Valamiért nem enged deadzonet meg hasonlókat állítani a progi a joystickomra. Az 'Axis Tune' gomb a menüben, ahol az FC2-ben is tudom állítgatni az ilyesmit, szürke, nem benyomható. Miért van ez?

macleody
Nem minden kapcsoló mûködik egérrel. Azok a fordulatszámot növelik, page up és page down gombokkal tudod állítani.
Lenne egy kérdésem: a KA-50 pilótafülkéjében bal alul-hátul van két kar, sárga végük van. Hiába próbálom, nem tudom õket egérrel kapcsolgatni, pedig a startup procedure szerint azokat is át kellene állítanom. De meg se moccannak. Miért van ez?

hi HungaroJET!
jó újra látni! és újra munkában! <#vigyor2>
3Dben én sem vagyok jártas, de ha van vmi rabszolgameló - szívesen segítek...
közös repülés lehet ismét vmikor majd?
további szép napot Mindenkinek!<#wave>

HungaroJET
Ja, tudom 😊 Tul.képpen egy AIM-9C Sidewinder, más fejrésszel. Viszont a MIM-72.lom átalakítva - félgömb fejrésszel és nyilazott vezérsíkokkal - tejesen jó lenne. (legrosszabb esetben megcsinálom MIM-72-vel) Zmodeler2-vel kiemelhetõ és átjavítható, de sajnos <ehhez én sem értek. Beczl vagy Ducky persze biztos meg tudná oldani 😄

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Én szívesen segítenék de ilyen 3d akármikhez (meg még sok minden máshoz) hülye vagyok. Egyébként AGM-122 Sidearm 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Besza behu... 😄

www.smart-bus.hu

HungaroJET
Alakul a Dual Stinger is az Apache-hoz. A szárnyvégi függesztõk is mûködnek - online újrafegyverezhetõ (MP)
A 3D dupla indító konténert és az AIM-9X-et még Beczl készítette 2 éve.
Hála Neki. Remélhetõleg elõbb-utóbb visszatér majd befejezni a MiG-21 fülkét és mást (is) 😊
A képeket az A2A tesztelés alatt csináltam, minden rendben mûkõdik. Egy Mi-24-et, Su-25-öt átlagosan 2 Stinger hoz le az égbõl. 😄 A Sidewinderekhez a LAU-indítósínek társítása hiányzik még, a Stinger csövekhez pedig a szárnyvégi adapter: <ehhez jó lenne egy kis segítség egy 3D modellezõtõl :o
A tesztelés alatt léthatóvá tettem a csõben lévõ Stingert.
A végleges változatban a rakéta csak a kilövés pillanatában válik majd láthatóvá.
Készül az AGM-122 radargyilkos Sidewinder is Cobra-hoz, Apache-hoz, Harrier-hez.

Akkor pár WIP kép:

HAVE A BANDIT DAY !

hi!

a bevállalós pilótáknak:
http://www.virtualairbase.hu/content/vml-online-l%C3%A9giharc-bajnoks%C3%A1g-2010
<#boxer>

macleody
Az A-10 egy különálló játék lesz jó pénzért.
zsoltfireman
Köszönöm,megvan!

576-ban az utolsót megcsíptem.
Igazából az A-10C miatt vettem meg,mikor dobják ki ezt a kieget?

hooah
Most így viszaolvasva mi is lenne a zaz LotATC 3.0.0 for FC2 and DCS:BS ?

MM, Tesco...

www.smart-bus.hu

Matthew Baker
576 kbyte Debrecenben van belõle talán pesten is a másik tippem Media Markt

Új logó by: berczely (Y)

zsoltfireman
Üdv Mindenkinek!

Érdeklõdnék,hogy Budapesten hol tudom megvásárolni a BS sim-et?

ja lehet hogy elhamarkodottan írtam, hogy mi kell hozzá, de ettõl függetlenül a lényeg hogy összevissza tákolgatni kell hogy beszemelje valaki
wow, ez állat cucc.. nem is tudtam hogy ilyet is csinálnak hozzá
csak az a gond, ahogy látom ehhez ezernyi plugin van, amit be kell tölteni a pilótának, server oldalon is kell egy port, alapból hang kommunikáció sincs benne csak teamspeaket kell hozzáfûzni
szóval nehéz összehozni, hogy mindenkinél meglegyen a szükséges eszköze szoftveroldalon
üdv Mindenkinek!

LotATC 3.0.0 for FC2 and DCS:BS - használja vki? vagy legalább alap fogalmakról tudna tájékoztatást adni?
további szép napot! <#idiota>

Ati810
Na 7 óra alatt csak feltötte. <#vigyor2>
macleody
Van szerver skacok lehet menni. Hege szerver, pass: 654321
DummyBoy
Okok, reméljük kiderül mi a mizu ... (Remélem belsõ nézet 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ati810
Már megvan a videó (284M😎 de nagyon lassan tölti fel. Majd pár óra múlva belinkelem hacsak be nem gyorsul. <#sniffles>
DummyBoy
Ja, de mit lehet tudni ... mindig érik az embert meglepetések 😊

A Papa vezérlés gondjára is így sikerült rájönni 😊

na igen! nem az a fura, hogy hátradõl, hanek az hogy single-ben miért nem?
<#nemtudom>

Ha lenne, akkor mindig jelentkezne a gond... nem?

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Ati: Nem tudnál errõl két kis videót csinálni és felrakni Youtube-ra?

Valahonnan rémlik nekem ez ... (Bár lehet keverem valami más gonddal ...)

Nincs esetleg kormány vagy más beviteli kütyü rádugva a gépre?

DummyBoy
Igen, de pont az a lényeg, hogy a Trim gomb felengedése utáni pillanatban teljesen mindegy hol tartod a Ruddert, az X és Y gomb lenyomása miatt a szim úgy érzékeli, hogy a Rudder csak a Trimmelt állapotban van ...

És ez arra éppen elég, hogy hirtelen ne pörögjön túl a heli, vagy ne törjönek a rotorok ...

Nem tudom, nem hallottam még ilyenrõl... nekem mindig hátradõl, ha nem trimmelem... pont ezért kezdek azzal felszállás elõtt, hogy picit elõre tolom a botot, trimmelek, és elemelem...

www.smart-bus.hu

ati810!
single - multi közti különbséggel sztem nem találkoztunk ez eddig, de ne bánd.
szokd meg és kész...
hajrá!

Ati810
De akkor single-ben mért nem csinál ilyet (realisztikusra van állítva) ?
Ne csinálj, ez így mûködik... ezért kell trimmelni!

www.smart-bus.hu

Ati810
De ha elõrenyomom és elengedem akkor megint megy hátrafelé, max akkor tudok elõre menni ha trimm-el beállítom hogy elõre dõljön. Ez kb olyan mintha felszállásnál rögtön hátrahúznád a joy-t és gázt adnál csak én nem húzom hátra a joy-t hanem csak gázt adok de mégis olyan hátrafelé megy. Ha tudok csinálok róla egy videót.
macleody
Nem nagyon értem mi a gondod. Felszállás közben nyomd elõre a joyt, akkor nem billen hátra a gép.

Dummyboy: nade... felengedés után már hiába nyom gyorsan egy x-y-t, mert akkor már be van trimmelve és úgyis visszaáll a trimmelés közbeni pzícióba nem?
Ati810
Multiplayer-re nem lehet valahol beállítani az irányítást ? Mert mikor gázt adok a felszálláshoz rögtön felemeli az orrát és megy össze-vissza de a ha bekapcsolom azt a kis mércét akkor azt mutatja hogy egyenesben vagyok miközben hátrafelé szállok. <#conf> Tudna esetleg valaki segíteni ?
DummyBoy
Ennek is ugyanannak kellene lennie, csak most felengedés után még nyom egy gyors x-y-t amivel belövi középre a Rudder-t. (Attól félek, hogy az advanced command nem jó ...)

Ennek az az elõnye, hogy ugye mint említettem, 3 féle Trim módszer van ...

1: addig nem tudsz semmit csinálni amíg a tengelyeket vissza nem mozgatod középállásba: Itt azért jó, mert ha úgyfelejted a Rudder-t (velem megtörtént párszor) akkor érhet meglepi, hogy miért nem reagál a heli

2: adott ideig nem érzékeli a bevitelt a heli: Itt azért jó, mert ha a rudder-t kinthagyod egy pozícióban, és trimelsz, ha az idõ lejártáig nem mozgatod vissza akkor a kitérés hozzáadódik a Trimmelt pozícóhoz és könnyen törhetnek a rotorok, vagy bepöröghet a heli ...

3: FFB Trim: Itt ugye nincs sem idõ, sem visszatérítési kényszer, itt azonnal az új pozíciók számítanak, emiatt sokkal inkább elõjön az amit a 2-es pontban említettem ... HA x-y-al visszaállítod középre, akkor kisebb az esélye a pörgésnek vagy rotortörésnek ...

Lehet, hogy aki megszokta eddig a beállításokat, annak ez nem fog feltûnni, de aki még betanuló fázisban van, annak segítség lehet ...

LeonSilver
Nem a legfaszább de azért látni ha erre gondolsz.
Az elsõ klikknél lenyomom a trimmet, kicsivel késõbb felengedem és ha figyelsz látod, hogy megmozdulnak a pedálok.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Az x-y -t kivéve eddig is úgy mûködött, hogy ha lenyomtam a pinkle szviccset (nekem azon van a trimm) akkor kattan egyet a trimm de még nem állítja be csak akkor amikor felengedem.A lenyomás és a felengedés között pedig lehet "állítgatni", hogy mi legyen.
Minnyá megnézem ezt az x-y izét.

DummyBoy
Mûködik? Mármint BS alatt?

Tehát ha folyamatosan nyomod, akkor csak felengesékor "kattan" a trim?

Azt csinálja hogy Trimmelés után középállásba teszi a Ruddert (x-y), és lecsökkenti annak a lehetõségét, hogy úgyfelejtve a Ruddert letörd a rotort vagy megpörgesd a helit ...

Jééééézus ... jobklik ... szóval jobbklikk-el ... Anyám meglátja, kitagad 😊

LeonSilver
Közben sikerült megcsinálni 😉
Szóval mit is csinál ez ? 😊

DummyBoy
Jaja, rá kell kattintani az elsõ T-re (A Press-re) és jobbklikk - Delete 😊

Bocs, ezt elfelejtettem ...

Aztán ha kész, akkor ugyancsak jobklikel van olyan hogy Quantize Time, azzal lehet a Delayeket belõni 😊