Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Amugy a 576 és az MM-boltokba még mindig 4k fölött van mult héten néztem

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
jó újra látni! és újra munkában! <#vigyor2>#vigyor2>
3Dben én sem vagyok jártas, de ha van vmi rabszolgameló - szívesen segítek...
közös repülés lehet ismét vmikor majd?
további szép napot Mindenkinek!<#wave>#wave>
HAVE A BANDIT DAY !
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
A 3D dupla indító konténert és az AIM-9X-et még Beczl készítette 2 éve.
Hála Neki. Remélhetõleg elõbb-utóbb visszatér majd befejezni a MiG-21 fülkét és mást (is) 😊
A képeket az A2A tesztelés alatt csináltam, minden rendben mûkõdik. Egy Mi-24-et, Su-25-öt átlagosan 2 Stinger hoz le az égbõl. 😄 A Sidewinderekhez a LAU-indítósínek társítása hiányzik még, a Stinger
csövekhez pedig a szárnyvégi adapter: <ehhez jó lenne egy kis segítség egy 3D modellezõtõl :o
A tesztelés alatt léthatóvá tettem a csõben lévõ Stingert.
A végleges változatban a rakéta csak a kilövés pillanatában válik majd láthatóvá.
Készül az AGM-122 radargyilkos Sidewinder is Cobra-hoz, Apache-hoz, Harrier-hez.
Akkor pár WIP kép:

HAVE A BANDIT DAY !
www.smart-bus.hu
a bevállalós pilótáknak:
http://www.virtualairbase.hu/content/vml-online-l%C3%A9giharc-bajnoks%C3%A1g-2010
<#boxer>#boxer>
576-ban az utolsót megcsíptem.
Igazából az A-10C miatt vettem meg,mikor dobják ki ezt a kieget?
www.smart-bus.hu
Új logó by: berczely (Y)
csak az a gond, ahogy látom ehhez ezernyi plugin van, amit be kell tölteni a pilótának, server oldalon is kell egy port, alapból hang kommunikáció sincs benne csak teamspeaket kell hozzáfûzni
szóval nehéz összehozni, hogy mindenkinél meglegyen a szükséges eszköze szoftveroldalon
LotATC 3.0.0 for FC2 and DCS:BS - használja vki? vagy legalább alap fogalmakról tudna tájékoztatást adni?
további szép napot! <#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A Papa vezérlés gondjára is így sikerült rájönni 😊
<#nemtudom>#nemtudom>
www.smart-bus.hu
Valahonnan rémlik nekem ez ... (Bár lehet keverem valami más gonddal ...)
Nincs esetleg kormány vagy más beviteli kütyü rádugva a gépre?
És ez arra éppen elég, hogy hirtelen ne pörögjön túl a heli, vagy ne törjönek a rotorok ...
www.smart-bus.hu
single - multi közti különbséggel sztem nem találkoztunk ez eddig, de ne bánd.
szokd meg és kész...
hajrá!
www.smart-bus.hu
Dummyboy: nade... felengedés után már hiába nyom gyorsan egy x-y-t, mert akkor már be van trimmelve és úgyis visszaáll a trimmelés közbeni pzícióba nem?
Ennek az az elõnye, hogy ugye mint említettem, 3 féle Trim módszer van ...
1: addig nem tudsz semmit csinálni amíg a tengelyeket vissza nem mozgatod középállásba: Itt azért jó, mert ha úgyfelejted a Rudder-t (velem megtörtént párszor) akkor érhet meglepi, hogy miért nem reagál a heli
2: adott ideig nem érzékeli a bevitelt a heli: Itt azért jó, mert ha a rudder-t kinthagyod egy pozícióban, és trimelsz, ha az idõ lejártáig nem mozgatod vissza akkor a kitérés hozzáadódik a Trimmelt pozícóhoz és könnyen törhetnek a rotorok, vagy bepöröghet a heli ...
3: FFB Trim: Itt ugye nincs sem idõ, sem visszatérítési kényszer, itt azonnal az új pozíciók számítanak, emiatt sokkal inkább elõjön az amit a 2-es pontban említettem ... HA x-y-al visszaállítod középre, akkor kisebb az esélye a pörgésnek vagy rotortörésnek ...
Lehet, hogy aki megszokta eddig a beállításokat, annak ez nem fog feltûnni, de aki még betanuló fázisban van, annak segítség lehet ...
Az elsõ klikknél lenyomom a trimmet, kicsivel késõbb felengedem és ha figyelsz látod, hogy megmozdulnak a pedálok.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Minnyá megnézem ezt az x-y izét.
Tehát ha folyamatosan nyomod, akkor csak felengesékor "kattan" a trim?
Azt csinálja hogy Trimmelés után középállásba teszi a Ruddert (x-y), és lecsökkenti annak a lehetõségét, hogy úgyfelejtve a Ruddert letörd a rotort vagy megpörgesd a helit ...
Jééééézus ... jobklik ... szóval jobbklikk-el ... Anyám meglátja, kitagad 😊
Szóval mit is csinál ez ? 😊