4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• GaBika6
    Akkor menjél armazni
  • neronqeasar
    De semmi közöm a helikopterekhez :(
  • csolee
    sorry,
    de akkor közelebb vagy a "tűzhöz" mint én
  • neronqeasar
    nem, nem virtuális.
  • csolee
    de ha tippelnem kéne neronqeaser virtuális seregre gondolt...
  • csolee
    régebben azt gondoltam, hogy a mi24 igen régi és gyenge lehet... hát kicsit utána olvasva, hatékony masina az...
  • MaskimXul
    a magyarba? ott aztán gyakran használják a harci helikoptereket :)
  • neronqeasar
    Köszi szépen!
    Amúgy már beálltam a seregbe;)
  • MaskimXul
    Tessék, itt a tananyag.
    Ha ezt elolvastad és van még kérdésed, szívesen segítünk.

A "valósban" egyébként két lehetőséged van; vagy beállsz egy ország hadseregébe és vállalod, hogy szolgálod azt x évig, ezért cserébe ők megtanítanak repülni. A másik, hogy beiratkozol egy helikopter tanfolyamra, feltéve, hogy van pár fölösleges milliód.
    Egyszerűbben fogalmazva, a tudásért cserébe az életed vagy a pénzedet adod.

Itt viszont csak pár száz oldalnyi manualon kell magad átrágnod, ami igazán semmiség a való élethez képest :)
  • DummyBoy
    Igen, erre valók a training küldik, a manual és a nagy valag videó és leírás a neten ...

Ezek után lehet tanulni a rutinosabbaktól ...

Ez játék ... ne várd el senkitől, hogy a szabadidejében azon ügyködjön, hogy olyan alapokat magyaráz, amiket magadtól is könnyen megtanulhatsz.

Mindenki segítőkész, de az alap tudást magadnak kell megszerezni, hidd el nem olyan bonyolult ...

Itt mindenki szivesen segít, ha totál amatőrként felmész egy nyitott szerverre, ott is biztos segítenek majd!
  • neronqeasar
    Eddig okés, csak a valósban sem úgy megy hogy megfognak egy civilt,itt egy gép tanulj meg rajta repülni,hanem segítenek neki,oktatják.Erre gondoltam hogyha volna szíves vki aki megosztaná eddig megszerzett tudását megköszönném.
  • csolee
    hi all!
    csatlakozom az elöttem szólokhoz, DE ne vegyük már el senkinek a kedvét a repüléstől
    SŐT magam részéről, sem álltam ki, hogy ne próbáljak vmit lövöldözni, már akkor is, amikor az elektromos vezetékek alatti átrepülés se ment normálisan...
    további szép napot!
  • franko2
    Először tanulj meg pontosan repülni. Ahoz hogy tudjál harcolni jól kel tudni irányítani a gépet, ha beakarsz fogni egy célt de nem tudod egyenesen vagy megfelelő magasan tartani a gépet úgy nagyon sokat fogsz szenvedni. Nem irtad hogy menyire tudsz repülni de ha még csak most kezdted akkor az alap manővereket gyakorold egyedül. Nincs értelme addig mással repülni mig egyedül nem tudsz megfelelően, hidd el én is egyből mindent akartam de ha komolyan érdekel akkor mindenképpen az alapmanővereket gyakorold, ameddig nem azt csinálja a gép amit te szeretnél addig bele se kezdj a fegyverhasználatba. Próbál először egyszerü feladatokat csinálni. pl egyenesen repülni, előre meghatározott magasságot tartani, kis sebességgel fordulni, nagy sebességgel fordulni, egy adott pont fölött megfordulni, úgy fordulni hogy tarsd a magasságot, felszálni-leszálni, lebegni. Csinálj magadnak saját pályát ahol előre megtervezett utvonalat kell lerepülnöd, próbáld minnél pontosabban követni a pályát. Ezek nagyon egyszerü dolgoknak tűnnek de nem azok, amig ezek nem mennek jól nincs értelme továblépni. Én már egy ideje gyakorlom ezeket de még mindig elég nehezen tudom kordában tartani a madarat.
  • neronqeasar
    hát pontosabban a fegyverek kezelésére gondolok,még a tv irányzékot sem tudom használni.De jobb lenne ha valakivel tudnék gyakorolni ts-en tudonk beszélni és egy serveren meg repkednénk.Erre gondoltam.
  • beci43
    Mire gondolsz?Ez egy elég összetett játék,hónapok kellenek hogy megtanuld.(És még akkor sem tudsz mindent.)
    Kezd el az alapokon,ha nem akarsz bajlódni az elindítással,akkor Windows+home gombokkal elindíthatod a madarat.
    A többit csak gyakorlás után tudod módszeresen megtanulni.Egy-két év és belerázódsz!
  • neronqeasar
    Valaki segítene megtanulni a Bs-t?Írjon rám pls.
  • csolee
    Hi all!
    Hege utólagos engedelmével elindítottam egy szerót:
    BSel és FC2vel is fellehet rá lépni, de a jelenlegi mission csak szárazföldi egységekből áll...
    Igyekszem frissíteni, változatossá tenni...addigis minden óhaj, sóhaj, panasz, beadvánnyal kapcsolatosan írjatok bátran.
    sg.hu - BS & FC2
    91.82.84.219
    2011
    (pass)
    Jó repkedést Mindenkinek!
  • csolee
    Hi all!
    1.02 patch kell és a virtualairbase.hu szerot keress!
    általában fut, maximum nincs rajta senki...
    az 59ek szerója általában jelszavas...
    további szép napot mindenkinek!
  • neronqeasar
    Még egy kérdés.
    A vmh59 serverén fut a black shark is?Ha igen hogy lehet fellépni oda?
  • neronqeasar
    Buék!
    1.02 patchel reptetitek a Black Shark-ot?Ezen a patchen futnak a serverek is multiban?Van e olyan közösség ahol tudunk együtt gyakorolni,játszani,oktatni,tanulni?Ja és tényleg 1000Mb fölött van az1.02 vagy én töltök le rosszat?
  • beci43
    BUÉK!!
  • macleody
    Miért, mérges vagy? :)
  • GaBika6
    Van, de most év végi méregtelenítés van nálam speciel...
  • MaskimXul
    És van amúgy hazai közösség, akik szoktak együtt repülni?
  • neronqeasar
    Oh köszi a választ,ki is próbálom joy-al játszom és fogalmam sincs hogy kell hozzárendelni de megskubizom,köszi még 1 x.Buék!
  • zsömi12
    Szia!Pár napja tanulok én is a Black Shark-kal repülni, de azért talán tudok segíteni.Nem tudom mivel irányítod a gépet joy.-al vagy billentyűzettel.Ha joy-al a kollektív kart kell hozzárendelni a joy trottle karjához.Ha bill.-tel a num. +-al emelkedik fel.
    BUÉK!!
  • neronqeasar
    Sziasztok!
    A minap telepítettem a black sharkot a trainingen meg is tanultam bekapcsolni a gépet.Egy gondom viszont maradt,az hogy nem tudom elemelni a földről.Valaki segítene rajtam örömmel venném,előre is kösz!Buék!
  • DummyBoy
    Boldog karácsonyt Mindenkinek!

• Bottyi
    Üdv mindenkinek ma kezdődik a VML rendezése alatt egy küldetés sorozat akit érdekel bővebben itt kap felvilágosítást http://virtualairbase.hu/ remélem jöttök sokan.
    Kellemes ünnepeket
  • csolee
    Na idén is sok ellent sikerült legyűrnünk!
    KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK,BÚÉK!
  • alma2
    A tescoban mintha mar 999-ert is lattam volna valamelyik nap.
  • Ati810
    Itt a végefele írnak egy pár dolgot a fegyverekről.
  • ravensoul
    Sziasztok!
    Nemrég kezdtem ismerkedni a szimulátorral, baromira tetszik, már csak meg kellene tanulnom kezelni a gépet! :D Genius joy-jal irányítom, de ott van az a rengeteg egyéb billentyű is... Eddig a felszállás, manőverek, leszállás elég jól mennek, a fegyverrendszert viszont még nem sikerült kipróbálnom. Tudnátok ebben segíteni?
    Egyébként szoktátok multiban tolni? Egy az egy ellen bajnokságok, vagy ilyesmi?
  • Solt
    Tiszta hülye aki nem normális! :D
  • Baleetank
    Én több mint tíz éve "játszok" csak szimulátorokkal , közöttük a MS Flight Sim. család összes tagját minden létező kiegészítővel ..... és persze a legrealisztikusabb módban!

De amikor megvettem ezt a SZIMULÁTORT egy pillanatig nem bántam meg , mert aki a repülés szépségéért " játszik " egyből látja a kidolgozottság olyan formáját amit máshol nem találsz meg!
  • Solt
    Így már ok! :)
  • bgabor
    Hát úgy van e velük gond hogy kevesen vannak. :D
  • Solt
    Nem is azt kérdezte, hogy a társasággal van-e gond...
  • bgabor
    Ha kevesen lennének online akkor már nem is érné meg megvenni? Érdekes felfogás.

Ez messze a legrealisztikusabb helikopter szimulátor a piacon, a profik mind ezt tolják, nem hinném hogy gondok vannak az online társasággal.
  • Relax99
    Üdv! Mennyire van értelme szerintetek megvenni ezt a gamet? Mennyire van online élet?