Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aki avatart szeretne az küldje el nekem pm-ben.
A PM tárgy a ka-50 legyen, ebbõl tudom melyik topikba kell a kép.
50*50-es legyen. Bármi lehet bizonyos kereteken belül, gondolol úgy is tudjátok mire gondolok.
Ka-50
www.smart-bus.hu
Jahm, na azt kéne valahogy kiszedni...
Valaki tudja?
www.pcpilot.hu
van egy DCS Black Shark, es egy Black Shark Patch 1.0.2
(meg en nem probaltam leszedni a jatekot, lehet hogy nem is kell kulon uninstallani a patchet, csak egy gondolat)
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.pcpilot.hu

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Szal tehetném újra a gamet.
Ka-50
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Hát keretem nincs rá, nem is terveztem venni még csak 1éves a kártya...
Minden játék jól megy csak a Lock On/DCS fut szarul... Elég rossz az optimalizáció ha van benne egyáltalán. 😞
ÖÖÖ feladatkezelõben meg nem tudom módosítani az affinitást már próbáltam, valami "Hozzáférés megtagadva." szöveg fogad.
Ka-50
DCS Black Shark Alpha Tweak Guide
Ezt nézd át, ez sokat segít! Víz legyen minimumon 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ka-50
Nem rossz kártya az 5750,de csak középkategória.Ne érts félre,nem fikázok,de fektess be egy GTX 560-ba,vagy HD 6870-be,ha van rá anyagi kereted.
Ka-50
Rosszkor - rossz helyen!!! :o)
virtualbazis.hu szero szokott menni, többször pass nélkül...
59es szerver passt kért - személy szerint szoktam repülni ott is néha, de ebben természetesen nem vagyok illetékes...
+ mostanában láttam még egy "repülünk" szerot, de azt nemtudom mi folyt rajta...
<#guluszem1>#guluszem1>
Meg az szokott a legnagyobb baj lenni, hogy sok az FC2-õs szerver és mindig repülõvel lõnek le... Végre odaérek hosszú órás repülés után a célhelyre, becélzom az elsõ tankot, pont nyomom meg a "ravaszt" erre bumm és én robbantam fel. Hát mi volt? A ***ából leszedett egy Su-27.
www.smart-bus.hu
AMD Phenom II X3 720 @ 4ghz, 4gb ddr4 1333mhz ram, Ati HD 5750 1gb
A processzor használata játék közben csak 30-40%-os maximum!
Valahogy meg kéne oldani, hogy rendesen használja a multi core funkciót és kicsikarni több fps-t, mert ez így nem tisztességes teljesítmény. 😞
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Hogy tudom beállítani a DCSMax-ot? Kitallózom neki a játékot meg a freetracket stb... és nem mûködik semmise. Nem látja az exe-ket.
jó kis írás lett - dehogy milyen is lesz használni a vasat...? arra kíváncsi lennék!