4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• pengcso
    Köszönöm szépen a segítséget!
    Csökkentett módban minden rendben ment!

Repülök is egy kört :)

Köszi még egyszer
  • sure
    Adminisztrátor accountod van, illetve, próbáltad adminisztrátorként indítani? (jobb klatty a fájlra -> Run as Administrator (Lányok futtatása, ha magyar W7-ed van) )

Ha törölni sem lehet, annak az lehet az oka, hogy a sikertelen futtatási kísérlet után mégiscsak valahogy küzd vele még memóriában (task managerben próbáld megkeresni és kilőni, ill. reboot után újrapróba), vagy ha torrenten húztad le (ha jól emléxem, van ilyen opció a hivatalos oldalon), akkor lehet, hogy meg van osztva, és ezért nem engedi törölni/elmozgatni/a letöltés könyvtáradból installálni. Ha nem ez az eset forog fenn, akkor próbálj csökkentett módba bebootolni (bekpcs után közvetlenül F8-at nyomkodni), és úgy megpróbálni törölni/átmásolni.
  • LeonSilver
    Sajnos nem tudok segíteni. Win7 fut nekem is a gépen, de soha semmi baja nem volt a BS-el
  • pengcso
    Nem, hogy csak nem indul el a DCS_BS_Patch_1.0.2_EN.exe, még törölni/másolni sem tudom...
    Kipróbáltam XP-n ott teljesen rendben működött.

Gondolom a WIN7-el lesz vmi baj.
    HELP ME PLS!
  • pengcso
    Problémáim vannak a patch-eléssel!
    A DCS-BS_Patch_1.0.1c_EN.exe-t sikerült telepítenem, de a
    DCS_BS_Patch_1.0.2_EN.exe file nem akar elindulni.

a digitalcombatsimulator.com oldalról töltöttem le őket.
    WIN7 operációs rendszert használok.

találkozott már valaki ilyen problémával?
    Esetleg tudtok rá megoldást?
  • Papa01 #4301
    Szia!
    Nincs semmi különbség. :) Steamen nem is kell aktiválni. :)
  • pengcso
    Sziasztok!

Egy üzletben megvettem a dcs black shark-ot, 2000Ftért...
    És a STEAM-en emg 40 euro. Azt szeretném kérdezni hogy mi a 2 között a különbség.

Próbáltam a STEAM-en aktiválni a simulátort a CDkulcsommal, de nem engedte.

Előre is köszönöm segítségetek
  • csolee
    hi All!
    Őszintén szólva én az Abrist csak térképként használtam idáig...
    Vki tudna segíteni hogy tényleges használatot elsajátíthassam?
    Pl.: ami most égető kérdésként merült fel - csapásmérőkkel (TS3) navigációs pontok meghatározása...
    Úgy érzem hiba - ebben a gamesban ezt nem kihasználni :o(
    További szép napot Mindenkinek!
  • Azim04
    Köszi a választ

Utánakérdeztem még máshol a "modolhatóságnak", azt mondták a helyi file -okat lehet módosítani (frissítésnél felülíródhatnak).

A többi kérdés nagyjából nyitott maradt.

"Mondjuk ott nem is 2990.-Ft." - az tény, de nincs oprendszer és hardware megkötés (ha jól gondolom és nincs starforce)
  • Solt
    Tapasztalatom nincs vele, de szerintem steam-n nincs ez a macera. Mondjuk ott nem is 2990.-Ft.
  • Azim04
    Sziasztok!

Ha már a vásárlásról esett szó akkor az után érdeklődnék hogy a STEAM-es értékesítéssel(verzióval) kapcsolatban valakinek van tapasztalata? A frissítések a StarForce és a modolhatóság(pl: skin, tacview) érdekelne
  • Solt
    Szia!

Tesco, madaras Tesco, MM, CD galaxis...
  • Gyöször
    Tudnátok ajánlani egy boltot, ahol meg lehet venni ezt a szoftvert?
    Most lett olyan gépem amin talán elpöfög.
    Pár helyen néztem, van ahol listázzák is, csak épp nem kapható.
  • csolee
    Köszi Macleody! De a többieket ne tévesszük meg!
    A megoldásra továbbra is várok vmi javaslatokat...
  • sure
    Esetleg http://picasa.google.com/ , ha van gmailes accountod, akkor már úgyis figyel a Nagy Tesó :) (ha nincs, akkor is...)
  • Sidewinder
    15-20 ór utám meg úgy is megy már a repülés,ha kikapcsolod a 3 kéket(irány,bedöntés,bólintási szög stabilizátor). Maximális nehézségen ez persze küzdős,de érdekes. Mindig menni akar valamerre,meg kell fogni,sokat kell trimmelni,ha nincs bekapcsolva a 3 kék akkor megérzi az üzemanyag fogyást,de azt is,ha ellőttél pár rakétát. Mivel a gépem gyenge,ezért mostanában offline repülök magamnak összerakott küldetésekben.A küldetések olyanok,hogy a cél nincs túl messze,és a leküzdés után lehet repülni,gépet vezetni. A szar az egészben,hogy nincs trackir-em,és az egeres kattintgatás esetében,ha a műszerek közt kavarok,akkor általában elindul a madárka valamerre,ha kézi függeszkedést csinálok. De a legutoljára már sikerült kézzel-lábbal megfogni a gépet úgy az elvándorlás után,hogy a Vihr is indulhatott.Ettől függetlenül kézzel nehéz úgy megfogni,hogy teljesen egy helyben maradjon hosszabb időn keresztül(vagy én vagyok béna) és ne kezdjen mondjuk kicsit tolatni. De az elején mindenképp célszerű a 3 kék használata,mert egyébként sok géptörés lesz. A trimmelésnél,főleg ha már ott tartasz,hogy a kékek nem kellenek,akkor fontos,hogy finoma kell csinálni. A leszálláshoz jobb ha hosszan jössz be,főleg ha előtte végig 270-el toltad,mint ha röviden,mert tuti,hogy trimmelned kell(mivel ha azon hagyod le akarja adni az orrát,ami leszállásnál nem jó),és a hosszabb bejövetel során szépen fokozatosan kattogtatva a trimmet lehet emelni az orrát a leszálláshoz megfelelő mértékig.Elég valósághűre sikerült BS úgyhogy nem árt sokat repülni,a gép vezetését gyakorolni,mielőtt tényleg belekezd az ember a harcba.Meg kell érezni a gép viselkedését,hogy merre akar menni,hogy akar állni. Még a futó kiengedésre,és behúzásra is reagál,ha nincsenek a kékek bekapcsolva. Bekapcsolt kékek mellett is lehet kárt okozni a gépben,főleg leszállásnál.De felszállásnál is,ha Ka-26-os módjára indulsz,de túlzottan orranyomod,és leér a betonhoz,vagy nem számítasz rá, hogy megpakolva megülhet a gép, amikor visszahúzod az orrát a vízszintes közelébe,és a még kint lévő orrfutót betonnak bassza.Ez utóbbira a kikapcsolt kékek esetében van több esély.Remélem van lábpedálod is.Sok sikert,jó leszállást!
  • macleody
    Erre gondoltál?

• LeonSilver
    http://iaro.3dmax.hu/
  • csolee
    Új telepítés után új baja van a BSnek. Ilyet sztem eddig nem írt:
    "A new TrackIR enabled program has been detected. Emter the program's name below to add it to the program list."
    És kérne vmi beírást...
    Vkinek vmi ötlete?
  • csolee
    help!
    230 kb képet hogy is bírok feltenni?
  • neronqeasar
    Akkor nincs más dolgom mint várni,hogy megjavuljon a neted.*szurkolok :)
  • csolee
    hi all!
    én benne volnák a repülésben ahogy eddigis...
    de a netem be...rt otthon - ezért eltart egy ideig mire online leszek.
    addigis hajrá!
  • neronqeasar
    Aha..szóval nekem az eddig sem volt bekapcsolva és így sem megy.it szólnál ts-en és közös serveren játékban?Csak lassan mennem kell,esetleg holnap beszélhetnénk 20:00 után skype-on vagy ts-en?
  • macleody
    A lényeg, hogy a jobb oldalon a 4 kék kapcsolóból 3 legyen bekapcsolva. Az altitude hold nem kell. Próbálj függeszkedni. Meg a trimmelést gyakorolni.
  • neronqeasar
    van mindenem... joy,akarat,eredeti software, minden... nem kell olyan nagy dolgokra gondolni,csak egyszerűen elmagyaráznál ezt azt.Vagy Gabika6... :)?
  • GaBika6
    Elég baj az hogy semmivel! Legalább a-10c nyomhatnád...
  • macleody
    Én rossz lennék tanárnak. Meg mostanában nem igazán repülök semmivel. Joyod van egyébként?
  • neronqeasar
    Akkor training nem lesz?Vki tanítana egy kis bs-t?
  • macleody
    Vájjá, mingyá kiszámolom
  • GaBika6
    Ne kamuzz! Csak velünk repültél annyit...
  • macleody
    Mondjuk hogy repültem már vele pár száz órát.
  • neronqeasar
    "vágod" te ezt a Bs-t?
  • macleody
    Nincs :)
  • neronqeasar
    van itt most vki?
  • macleody
    Mivel?
  • neronqeasar
    Van vkinek kedve repülni egyet?
  • neronqeasar
    ja oks:) megnézem ott.Köszi!
  • LeonSilver
    Ha valóban megvetted akkor tudnod kell.
    Ha bejelentkezel az oldalra a My purchases alatt meg tudod nézni, hogy mit vettél és mi a serial. Ennyi.
  • neronqeasar
    hmm... de én nem tudok semmiféle kódot
  • LeonSilver
    Letöltésnél nem. Majd aktiváláskor telepítés után.