4747
-
#4226 Hali!
-bal ctrl+e 3x.
-nem tudsz menteni a küldetéseket végig kell csinálni.
-ha minden feladatot teljesítettél akkor leszállsz és kilépsz a küldetésből, akkor teljesítettként tünteti fel és jöhet a következő pálya. Ezt az á billentyűvel tudod ellenőrizni hány %-nál vagy.
-a javítás 3 perc várakozás kikapcsolt állapotban a bázison. A tankolás, felfegyverzés földi csatornaváltás a kapcsolón (manual) és billentyűkombinációkkal tudsz választani. ű-betű és f10 aztán ami kell.
-
maguroster #4225 Sziasztok!Udvozlok minden Black Shark pilotat!
Eleg kezdonek szamitok,de azert mar elrepkedem es lovoldozom,game modban.
Szuksegem lenne egy kis segitsegre,mert ezzel a rengeteg bill.komboval nem igazan boldogulok,angolul. Kerdeseim:
- hogyan tudok katapultalni
- tudok e menteni ugy,h. kesobb onnan folytatom a bevetest
- v.mint h. mit kell csinalni a kampany elso bevetesenek a vegen,mert miutan vegigrepultem a nav. pontokat es visszatertem a kiindulasi pontra,nem tortent semmi
- es meg egy,van e lehetoseg a gep tankolasara v. javitasara a bazison
A segitseget elore is koszi!!!! -
#4224 Aki skin-eket cserélt és működött neki az írja már le melyek azok. Simán modman vagy át kellett valamit írni, stb... THX! -
Sidewinder #4223 Régóta láttam videokat a youtube-on ami az egyetlen akciófilmből ami a Ka-50-esről szól. Ma végre megtaláltam a filmet is,meg feliratot hozzá. A Film 93-as alkotás szóval nem egy HD minőség viszont.A zenéje igen szar(legalábbis nekem nem jön be),maga a történet nem rossz,meg a film tipikus 90-es évek eleji akciófilm korrekten meg van csinálva kivéve ,leszámítva egy két robbanást. Ami különlegessé teszi a filmet,hogy a főszereplők többségében nem színészek,így a Szpecnaz parancsnok őrnagyot például egy igazi VDV tábornok alakítja,aki mellesleg a SZU hőse is,a másik főszereplő aki a gépet vezeti, meg a Kamov gyár berepülőpilótája,Dmitrij Avtuhov,de feltűnik Szergej Mihejev is,aki nem meglepő módon a gép főtervezőjét alakítja. Sok trükk, meg szuper effektek nincsenek.
torrent
angol felirat
videó a filmből sokkal jobb zenével -
messerharcos #4222 Sidewinder, bgabor , köszi! -
#4221 Dehogynem: Маяк :) -
Sidewinder #4220 Az a valami piros lámpa a hasán a Majak lámpa. Az amiatt van főleg,hogy azzal jelezzék,hogy a gép hamarosan indulni a fogárnyak meg forogni fognak. Épp ezért illik már már az APU (vagy VSZU) elindítása előtt bekapcsolni,mert fontos figyelmeztető a való életben,hogy a madár hamarosan életre kel,és ha valaki közel jön,be a forgószárny alá,az szegényebb lehet egy fejjel. A jobb oldali függőleges kezelőpult alsó részén az egyik kapcsolósor elején van a kapcsolója,fedél nélküli kapcsoló. Ha az ellenséges területre érsz akkor érdemes lekapcsolni. Ha angol feliratú műszerfalat használsz,akkor a kapcsoló alá "anti collision light" felirat van írva.Orosznál meg csak simán Majak,de azt nem tudom leírni cirill betűkkel mert nem tudja a gép. -
bgabor #4219 'Z' és 'U' billentyűvel választasz fegyvert, a kijelzőn mutatja melyik van éppen kiválasztva. -
messerharcos #4218 No próbálgatom, gyakorlom, addig eljutottam legalább hogy feltudok szálni, használom az abris térképét, a navit ki tudtam kapcsolni de vmiért vmi piros lámpa igy is ég a hasán. El is tudtam repülni a célig, még lebegni is elviselhetően (8-10 km-el ide vagy oda) tudtam, aktiváltam a madterarmot, lézert, sisakcélzót, stb de egy valami sehogy se akart összejönni, nem tudom kiválasztani a fegyvert azon a oanelon ahol zölden kéne világitanija. Mit kell ahoz nyomnom hogy kiválassza? Mert a leirásban annyi van csak, válasszam ki a fegyvert, de nem találom mivel.
És a következ kérdés, a hat switches szenvedés nem annyira jön be, már régóta össze akarnék rakni freetracket il-2-höz meg rise of flighthoz is, a dcs-ben van lehetőség freetrack használatára, vagy benne 2 vagy 6dof? Köszi előre is! -
messerharcos #4217 köszi, és meg is van a hiba, miért nem akart ez menni, a + és -szt nyomkodtam felszállásnál alapból ez a kollektiv kar csak, a teljesitménynek hittem, a teljesitményt meg nem is használtam xD
Mondjuk még mindig nem érzem de gyakorlom:) -
#4216 Itt megtalálod, hogy mi mire való.
"A helikopter irányítására a pedálokon kívül három vezérlőrendszer szolgál. A kollektív kar (collective pitch control lever), ami az összes rotorlapát állásszögét egyszerre változtatja (az emelkedést és ereszkedést szabályozva).
A sebességvezérlő szabályozza a hajtómű fordulatszámát. Ez általában egy forgó markolat az előbb említett karon. A helikopterek rotorjait egy adott fordulatszámra tervezik, és ettől csupán néhány százalékkal szabad eltérni. Ezt a folyamatot a kisebb gépeken általában a pilótának kell szemmel tartania, de az újabb helikoptereken ezt már egy szervo-visszacsatolású automatika (governor) elvégzi a pilóta helyett.
A ciklikus vezérlő segítségével lehet a rotorlapátok beállítási szögét a forgási sík valamelyik oldalára nézve megváltoztatni és a helikoptert ezzel a vízszintes síkban mozgásba hozni. Ez a vezérlő a pilóta előtti botkormány."
Alapvetően négy gomb "világítson", az ALT HOLD lebegéshez kell (de ahhoz sem kötelező, én nemigen szoktam használni). -
messerharcos #4215 Sziasztok! megvan a black shark, és átanulmányoztam a pc piloton levő oktatási segédletet, itt: http://www.pcpilot.hu/dcs/dcs-ka-50-kezdoknek-az-alapok.html
szóval, még repülni se igazán tudok, ezért lennének kérdéseim.
Full reálban próbálom ahogy ott irták. Az első kérdésem az hogy mi a ciklikus és mi a kollektiv kar közt a különbség? Mert eddig csak hagyományos repszimeztem ezért nekem a fogalmaim közt az van hogy joy, vagy bot. A másik, ahoz hogy alapból repülhessek, az 5 kék gomb közül nyomjam be mindet hogy világitson? Elsőre ennyi kérdés a lebegéshez és reptér körüli keringéshez:) Köszi előre is! -
#4214 Na, ezt nem is tudtam, köszi! -
Kapido #4213 A www.digitalcombatsimulator.com-ról letöltöd ezt a két kiegészítést az user files mappából: DCS: BS v1.0.0 Training Tracks v.1.1, Training Menu Fix, és a szintén innen letöltött Modman 7.3 -mal feltelepíted...
...és lesz 1.02 Black Shark, téninggel!!! -
raptorjesus #4212 -
#4211 Sajnos a tréning küldik csak a régieken mennek ...
HA azokat is repülni szeretnéd, akkor fel kell tenni a BS-t peccsek nélkül, átmásolni valahova, és az átmásolt verzió jó lesz trainingre ... aztán megpeccseled, és a megpeccseltel lehet repülni :)
3 fajta Trim metódus van a játékban, ebből az FFB Trim a valós - az ugyanúgy működik mint az eredeti gépben, de FFB joy kell hozzá ... a másik kettő az segítség a nem FFB-vel rendelkező pilótáknak, ugyanis kicsit összetett a Trim dolog a BS-ban, olvass vissza és megérted :) -
Sidewinder #4210 Felraktam az 1.01 majd az 1.02 patcheket. Tetszik mert végre van hangja a trimmnek:) Viszont nem tetszik abból a szempontból,hogy a trainig küldetések nem repülhetőek a patchelt játékban. Erre tudna esetleg valaki valami megoldást,vagy kell várni egy következő javítást ami esetleg ezt kijavítja? A "center trimm" opció mennyire valóságos dolog. Ez így van az igazi helikoptereken is vagy csak egy könnyítésnek lett berakva? Na befejeztem.Előre is köszi a segítséget. -
Sidewinder #4209 kiváló cikk egy profitól -
#4208 Nekem is így volt egy próba erejéig, mert nem bírta a 2600XT. -
#4207 Nekem működik a 2 monitor. Mondjuk én csak a SHKVAL-t használom rajta. Az ABRIS-t nem akarom igazán, mert akkor a SHKVAL képernyője jelentősen lecsökken. Így viszont 1280*1024-ben megy és brutálisan jól használható célzásra egy ekkora képernyő... -
#4206 Üdv Urak! Tudnátok valami okosságot arra, hogy maga a játék a monitoron fusson, viszont az Shkval+ABRIS képe pedig egy másodlagos megjelenítőn? Mert eddig amit találtam, csupán a 3 monitoros megoldásokról ír... -
#4205 Egyelőre marad a mostani. Ma nem leszek itthon, szóval holnap vagy az azt követő napokon bütykölöm. -
beci43 #4204 Leon,nem lehetne visszatenni a régi szövegdobozt?Nagyon zavaró,idegesítő ez a zöld háttér. -
asw27 #4203 Ha javasolhatok, akkor ezen háttér mellett a régi szövegdobozosra szavaznék. Már annyira hozzászoktam, hogy a jelenlegit idegennek érzem. -
#4202 Valahogy nekem az első alap fehér jött be a legjobban ...
Ahhoz jöhetne a nagyobb betű ... -
#4201 Klassz a design de ezt a zöldet nem erőltetném :) -
#4200 Még alakulóban van bár az is igaz, hogy mindenki ízlésének nem tud megfelelni :) Próbálok majd egy középutat találni de nem garantálom, hogy mindenkinek tetszeni fog. -
csolee #4199 Leonsilver!
nálam jól olvashatóak a feliratok...
csak ronda - sztem
-
Kapido #4198 Lefixált géppuskával rég leszedted volna... -
#4197 Kössz srácok de igazából az érdem nem az enyém. Én csak berakosgatom ezeket a scripteket. Sajnálatos módon nekem ezek a java meg mit tudom én mik annyira kínaiul vannak, hogy az már japán :) -
beci43 #4196 Köszi! -
#4195 +1 -
Solt #4194 Grat Leon a munkádhoz! -
#4193 Már érdeklődtem, ha meglehet változtatni akkor majd megcsinálom. -
beci43 #4192 Csak a betű típusok nem tetszenek,a régi jobb volt... -
beci43 #4191 Szia Leon!A default avatar nagyon jó,én nem is szavaznék másra.Egy ilyen sisak kellene "élőben"! -
#4190 Beraktam egy "default avatart", hogy ne az az üres bigyula legyen addig is míg mindenki (illetve aki akarja) elküldi nekem a cuccot. -
#4189 Srácok.
Aki avatart szeretne az küldje el nekem pm-ben.
A PM tárgy a ka-50 legyen, ebből tudom melyik topikba kell a kép.
50*50-es legyen. Bármi lehet bizonyos kereteken belül, gondolol úgy is tudjátok mire gondolok. -
beci43 #4188 Még mindig küszködsz?Nem kellett volna letörölni a BS-t,ha újratelepíted,nem fog jobban futni. -
Solt #4187 Parancssorba: Format C: