Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként szerintem max pár ember fizetne érte... a társaság jó része beszél angolul...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Max szorgalomból lehetne ezt megcsinálni, ahogy Molnibalage megcsinálta a Falcon manualt... persze más nemi szervével nem verem a csalánt... 😊
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.pcpilot.hu
Rövid politikatörténet Magyarországról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1945-1990: F@SZOK.
1990-1994: Az elõzõek mégsem akkora f@szok.
1994-1998: De.
1998-2002: Új f@szok.
2002-2006: Két f@sz közül maradjon aki már itt van.
2006-2010: Ezeket a f@szokat most már tényleg nem lehet überelni!
2010- : De.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A radarral felszerelt, korszerû AH-64D Longbow Apache típus hat alig használt példányát 2006-ban a létszámcsökkentést végrehajtó holland légierõ felajánlotta Magyarország számára, azonban pénzszûke és az üzemeltetési feltételek hiánya miatt vásárlásra nem került sor."
Igazság szerint a szörnyû mértékû elavultság és minimális darabszám miatt már nagyon itt lenne az ideje új harcihelikopterek vásárlásának (persze ez a vadászgépen kívül minden fegyverketegóriára igaz a honvédségben/légierõben).
Itt lenne az ideje körülnézni használt AH-64D-ket keresve.
megnyugodtam..., vki rajtam kívül még felnéz ide is...
(persze az armaban van fûtés)
<#gun>#gun>
Nálam most pause van, de biztosan fogok repülni még ebben az életemben. <#awink>#awink>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
sztem zárjuk be ezt a fórumot...
<#finom>#finom>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
de akkor közelebb vagy a "tûzhöz" mint én <#nevetes1>#nevetes1>
<#finom>#finom>
Amúgy már beálltam a seregbe😉
Ha ezt elolvastad és van még kérdésed, szívesen segítünk.
A "valósban" egyébként két lehetõséged van; vagy beállsz egy ország hadseregébe és vállalod, hogy szolgálod azt x évig, ezért cserébe õk megtanítanak repülni. A másik, hogy beiratkozol egy helikopter tanfolyamra, feltéve, hogy van pár fölösleges milliód.
Egyszerûbben fogalmazva, a tudásért cserébe az életed vagy a pénzedet adod.
Itt viszont csak pár száz oldalnyi manualon kell magad átrágnod, ami igazán semmiség a való élethez képest 😊
Ezek után lehet tanulni a rutinosabbaktól ...
Ez játék ... ne várd el senkitõl, hogy a szabadidejében azon ügyködjön, hogy olyan alapokat magyaráz, amiket magadtól is könnyen megtanulhatsz.
Mindenki segítõkész, de az alap tudást magadnak kell megszerezni, hidd el nem olyan bonyolult ...
Itt mindenki szivesen segít, ha totál amatõrként felmész egy nyitott szerverre, ott is biztos segítenek majd!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
csatlakozom az elöttem szólokhoz, DE ne vegyük már el senkinek a kedvét a repüléstõl <#dumcsi>#dumcsi>
SÕT magam részérõl, sem álltam ki, hogy ne próbáljak vmit lövöldözni, már akkor is, amikor az elektromos vezetékek alatti átrepülés se ment normálisan... <#gun>#gun>
további szép napot!
Kezd el az alapokon,ha nem akarsz bajlódni az elindítással,akkor Windows+home gombokkal elindíthatod a madarat.
A többit csak gyakorlás után tudod módszeresen megtanulni.Egy-két év és belerázódsz!<#falbav>#falbav>
Ka-50
Hege utólagos engedelmével elindítottam egy szerót:
BSel és FC2vel is fellehet rá lépni, de a jelenlegi mission csak szárazföldi egységekbõl áll...
Igyekszem frissíteni, változatossá tenni...addigis minden óhaj, sóhaj, panasz, beadvánnyal kapcsolatosan írjatok bátran.
sg.hu - BS & FC2
91.82.84.219
2011
(pass)
Jó repkedést Mindenkinek!
1.02 patch kell és a virtualairbase.hu szerot keress!
általában fut, maximum nincs rajta senki...
az 59ek szerója általában jelszavas...
további szép napot mindenkinek!
A vmh59 serverén fut a black shark is?Ha igen hogy lehet fellépni oda?
1.02 patchel reptetitek a Black Shark-ot?Ezen a patchen futnak a serverek is multiban?Van e olyan közösség ahol tudunk együtt gyakorolni,játszani,oktatni,tanulni?Ja és tényleg 1000Mb fölött van az1.02 vagy én töltök le rosszat?