4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• neronqeasar
    köszi!És nem is fog kérni semmi kódot vagy vmi?
  • macleody
    Ehune
  • neronqeasar
    és hogy tudom újra letölteni?
  • LeonSilver
    Nem
  • neronqeasar
    Hi! A lockon.ru ról jó fél éve leszedtem és megvásároltam a Flaming Cliffs 2-t.Ez azonban a winyómról eltűnt.Újra fizetnem kell a letöltésért?
  • alma2
    Szia, nem probaltam ki vegul eleg, ha ebben a melegben csak az egyik monitor fűt nekem itt.
    De mivel trackirrel jatszom, igy mondhatni nincs holtzona a jatekban, mert sosem csak magam ele bamulok. Mondhatni sokkal kiszolgaltatotabb voltam, amig a lenti monitort bamultam, akkor gyakorlatilag a tajbol, kornyezetbol semmi sem latszott.
  • csolee
    hi alma2!
    végül két monitorral ki se próbáltad a történetet?
    nyilván haza beszélek, de a képernyő helyén akár jöhet egy légvédelmi raketta, vagy egy apache, ...
    további szép napot!
  • alma2
    na megegyszer
    kep
  • alma2
    Hosszu szunet utan ma eloszedtem a jatekot, gondoltam kiprobalom ket monitoron, ha mar sosem lattam rendesen a heliben levo kijelzot, trackir jo rahajolok a kepernyore megoldas meg nem igazan praktikus, kenyelmes.
    Aztan nezegettem hogyan is kell beallitani, kozben rajottem nem is kell nekem masik monitort bevetnem szabadon lehet meretezni, elhelyezni akar egy monitoron is a kamerat,abris-t, shkval-t is. Igy csak az egyiket hasznalva tokeletes lett az eredmeny szamomra.
    kep
    . Mivel a konfigom is sajna odaveszett, igy elorol kezdtem beallitani es ami eddig sosem sikerult( nem tudom miert) most siman bevette a g940 joy tetejen levo analog hat-et is. Igy mint az alom olyan konnyu mozgatni a shkval kamerajat.
    Jol indult az este:)
  • neronqeasar
    Szevasztok!
    Tud valaki Black Shark-al repülő online közösségről,akik kiképzést is vállalnak erre a típusra?
  • hooah
    Ja és be van kapcsolva a jobboldali navigációs panelon a WPT kapcsoló a pont adataival és számával.
  • hooah
    Sziasztok valaki tudna segíteni a navigációban?
    Nem tudom az miért van, hogy beállítok egy útvonalat pár waypointal és "R" betűt lenyomva nem akarja követni az útvonalat rendesen, elindul másik irányba.
  • Sidewinder
    Ka-50 Csecsnföld 2000-2001
  • maguroster
    Oke neki is vagok,koszi!
  • Bottyi
    Szia Szerintem nem követted le a Mi24-est. Ha simán kötelékbe nyomod akkor meg lesz a 100%
  • maguroster
    Van meg egy olyan gondom is,h. vegre nekivagnek a kampanynak de az elso palyan vegigrepulom a navigacios pontokat visszaterek a bazisra,de megis csak 50 % -ot teljesitettem.Miert? Pedig egyszer mar megcsinaltam v.mikor,de nem emlekszem mit csinalhattam maskepp.

Koszi!
  • maguroster
    Hello!

Vettem egy joy-t a gameh-ez,erzekeli is a controls-ban,de alatta ures az osszes mezo.Ugye nem nekem kell beallitani minden egyes mozdulatot a button 1 -tol 100-ig bol.Van v.mi mas modszer?Segitsetek legyszi!

Am. Cyborg Fly 5-os a joy,ha ez szamit

Koszi elore is!!
  • Bottyi
    Közben sikerült a TARS-ot kipróbálni egész jó, csak az zavar benne, hogy TS-en hallják a rádió forgalmazást (szerintem meg az volna a lényege, hogy csak azok hallhassák egymást, akik egy frekvencián vannak. Kivéve vészcsatorna)
  • bettly
    Tenyleg jo otletek, hosszu ideig az Il-2 nyomtam,az igazsag elegge el feledkeztem e jatekrol egy ideig , nem ismertem mire kepes, mit is jelent az hogy ez egy kurva nehez szim. , es ebben is rejlik szepsege, de most mar tudom hogy mindent meg kell tennem ahoz hogy beszerezzem. A letoltheto verziohoz nem nagyon ragaszkodom, mint hazas ember maradjon az en titkom hogy miert, de viszont a dobozost elhozatom hataron tulrol, mert lennebb olvasva olcsobb , Most egy olyan 10 perce nezegettem az ar ajanlatokat egy bukaresti cegnel atszamitva kb.4500-5000 ft es amasik dolog hogy nem biztos hogy eppen kapom meg a csomagot.Itt van egy par nagy uzlet de keves a vallasztek cd-es jatekokban, ez az igazsag,amik vannak olyan rajzfilmesek, mert olcsok es ezt inkabb veszik olyan arcade tipusuak ,pl. valamikor azIL-2 hosszu honapokon ott porosodott a polcokon,igaz hogy irto draga is volt es ja meg a reklam hogy ez egy kemeny szim. amin kell gondolkozni..ezt pedig nem tud a roman. Vannak orvos ismeroseim kint valahogy csak el hozatom veluk,vagy cegen belul ahol dolgozom a Remmerst hasznaljuk nem tudom ha mond valamit ,de Pesten jartam a fo Remmers forgalmazonal,valoban sok lehetoseg van,amig lessz mindaddig udv nektek es meg irni fogok nektek egyszer egyszer,vigyazva ne sertsem meg a szabalyt,
  • repvez
    az internet korában már nem akadály a távolság vagy hogy más országban kaphato csak valami, de sztem ott is a nagyobb plázákban vagy 576 boltokba biztos akad egy példány vagy valamelyik vebsop biztos szálit oda is.
    A cdgalaxyba, most 1990+posta a játék, azt nem tudom hogy szálitanak e külföldre vagy a pikk-pakk ponton keresztül , de a lehetöségek tárháza kifogyhatatlan.
  • LeonSilver
    De bajtársam. Van belőle letölthető verzió is. Vagy miért nem kérsz meg valakit, hogy vegyen egyet neked és küldje el?! Számtalan megoldás lehetséges ám.
  • bettly
    Termeszetesen igazad van ,egyeduli jatek amit ebben a rohadt orszagban es varosban Marosvasarhely ROM. evek ota nem sikerul beszereznem ugy latom nem is fogom, en orvendtem hogy igy meg kaptam a jatek es a repules szenvedelye kesztetett erre,nem marad mas mint kerjek egy oszinte elnezest, nem szandekos volt, majd......lessz valahogy, egy szep estet minden kinek
  • LeonSilver
    @ bettly
    "a jatek igaz hogy nem eredeti"

Ide is kiírom a banner alatti szöveget hátha nem látszik

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
    Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bottyi
    Ja a többit ugyanúgy mint lentebb. Kipróbáltam működik. Elvileg ugyanaz a két fájl amit leszedtél, de nekem is ugyanazt csinálta mint nálad.
  • Bottyi
    Ha innen töltötted le a http://www.digitalcombatsimulator.com a DCS: BS v1.0.0 Training Tracks v.1.1 et akkor valóban nem megy.
    Ezt szedd le és menni fog http://files.lockon.ru/en/175/
  • bettly
    Sziasztok. Tegnap tettem fel a jatekot, egyszoval kezdok kezdoje vagyok,patchelve van , nem megy a training-om , lenneb olvastam mit kell levennem a www.digitalcombat.....stb,es ezt fel inst. a Modman 7.3 prgival, en igy is tettem , lejott 2db becsomsgolt fajl ezt igy is ismertettem a progival nem csomsgoltam ki ,hanem igy tettem be .A jatekba be tudok menni most a training-be de nem reagal a start gomb akkarmit vallasztok,nem tudom inditani a start gombal, koszonom elore a segitseget
  • Solt
    Nesze neked arma3 szimulátor: :D:D
  • Bottyi
    Sziasztok engem a TARS használata érdekelne. http://www.excessiveheadspace.com/tars/ innen le lehet tölteni a progit telepíteni is tudtam, de sajnos nem sikerült összehozni a TS3-al meg a BS-el. TS3-on engedélyeztem a TARS-ot de semmi változás nem történt. esetleg ha valaki használja a progit elárulhatná hogy kell beállítani. Előre is köszi
  • macleody
    Csolee :)
  • GaBika6
    Ki az aki rajtam kívül szokott repülni online???
  • ladisz70
    Sziasztok
    Köszönöm a hozzá szolásokat kábel hiba volt
  • Papa01 #4235
    Nekem, akkor világít folyamatosan, ha áramszünet volt, majd visszajön az áram. Ha kihúzom és újra bedugom, akkor ok.
  • macleody
    Valószínűleg kábel hiba, vagy a csatlakozó vacakol.
  • ladisz70
    Sziasztok
    Lenne egy kérdésem Saitek X52 Joystick ledek folyamatosan villognak a kar nem müködik de a gázkar igen
  • macleody
    Mióta kijött az A-10c még kevesebben. Hiába no, az újdonság varázsa :)
  • LeonSilver
    Ez sajnos a játékból adódik. Elég kevesen tolják, rendszeresen meg még kevesebben.
  • beci43
    Elég halott ez a topik...
  • maguroster
    Koszi! Nagyon kiralyok vagytok! :)
  • macleody
    A root mappa a gyökér könyvtár, tehát alapból a KA-50 mappa.
  • maguroster
    Koszonom!!

V.mint letoltottem a Modman progit es inditasnal v.mi root mappa eleresi utjat keri,de a jatekban nem talalok ilyet.Igazabol nem is fontos,csak ki probalnek egy par skint,es f.szarny hangot,mert ezzel lehet asszem.

THX!