4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Sanyo
    Írtam róla egy kis rövidhírt, köszi. :)
  • Kapido
    Most szereztem be egy DCS: Black Shark dvd-t a nyíregyházi Media Marktban 2.090 Ft.-os fogyasztói áron!!!
  • LeonSilver
    Az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz.
  • beci43
    Sok átalakításon ment keresztül.A prototípusokon sokkal gagyibb volt a műszerfal.Azért jó látni,hogy az amúgy kitűnő orosz gépek végre haladnak a korral..
  • Sidewinder
    AH-64D Magyarországnak? Ilyen vezetések (elmúlt 20 év) mellett minek?Hogy ott rohadjanak azok is kint a füvön?
  • Sidewinder
    A Ka-52 gagyinak nem nevezhető műszerfala:
  • Sidewinder
    Megkezdődött a Ka-52-esek rendszeresítése Oroszországban. A Ka-50-esből nem készül több tudtommal.Oroszországban idén 100 új helikoptert kapnak a fegyveres erők ebben lesz minden a Mi-28-astól kezdve a Ka-52-ig. Az első 4 sorozatgyártott Ka-52 megérkezett az alakulathoz,ahol szolgálni fognak:

• beci43
    Közben sikerült megoldanom,köszi.Vikhrt az U bill. lehet előhozni,és utána jobb alt+enter.Kezdenek visszajönni a dolgok,már sokkal könnyebb.Csak hónapok óta nem játszottam vele,egy sor dolog kiesett.
  • LeonSilver
    Mivel próbálsz lőni egyáltalán? Vikhr?
  • Solt
    Millió oka lehet, erre így képtelenség válaszolni...
  • beci43
    Köszi.A linkeket már mind végignéztem,csomó videót le is töltöttem,csak kb. 3/4 évig nem játszottam vele,sajnos jó pár dolgot elfelejtettem.Csak azt szerettem volna megtudni,hogy a jobb alt+space kombival miért nem lövi ki a rakétát.
  • Solt
    Nem vagy kezdő, de a rakéta kilövése nem megy? Nem igazán értem ezt a mondatot... én is azt javaslom amit Dummy... ( Hasznos linkek )
  • beci43
    Félreértettél,nem vagyok kezdő,csak a jobb alt+spacere nem lövi ki a rakétát.
  • DummyBoy
    Értem mi a gond ... Manuál és hasznos linkek elolvasása után térjünk erre vissza :)

Van beépített Training rész is ...

Itt kezdd az olvasgatást!
  • beci43
    Köszi!És még egy kérdés:hogy tudok rakétával lőni,miután befogtam a célt?
  • bgabor
    Van valahol egy lock target gomb erre a célra, nézd meg a control beállításoknál.
  • DummyBoy
    @blackshark: legújabb TIRFixer-el csináltad? Annak elvileg működni kellene...

@beci43: Elvileg követnie kell, de a célzórendszernél van is olyan gomb, hogy Moving Ground Target ... Ha az van benyomva, akkor elvileg követnie kellene ...
  • beci43
    Egy kis segítség kellene.Ha manuálisan befogom a célt,hogy lehet rajta tartani a célzóberendezést?Értem ez alatt,hogy mozgócélpontnál nem követi a célt.
    Köszi előre is!
  • blackshark
    Megkérdezhetem, hogy miért nem működik a freetrack a jétékban?
    Newinput.dll fixelve lett...
    Freetrack addolta a blacsharkot, de nem működik benne. :S
  • Solt
    Ugyan... Szuper! ;)
  • Scottt
    Köszönöm szépen,most már megy,a fegyverrendszerek alapszintű használatával együtt:)
  • DonZorro
  • Solt
    Kis hamis... MDF meg MDS formátum a hivatalos oldalról mi?
  • blackshark
    Üdv mindenkinek!
    Leszedtem a http://www.digitalcombatsimulator.com/ -ról a játékot és eredeti cd kulcsot is kaptam hozzá. Az a problémám, hogy nem tudom feltenni. :S Hogy miért?
    MDF és MDS formátumú a kép, de a daemon tools elvileg azt is megnyitja vagy a WinRar... De mikor rákattintok és jó lenne tölt egy darabig aztán semmi se történik. Tehát nem csinál semmit ha beolvasom, ha megnyitom akkor sem. Nem tudom mi a baja. A segítségeteket kérem!
    Előre is köszönöm!
  • Sanyo
    Köszi, átjavítom a linket arra amit kaptál. :)
  • Solt
    Én akkor szoktam, ha 15 méter felett vagyok, és már majdnem állok... plusz előtte egy trimm reset...
  • Scottt
    Mikor kapcsoljam?:D
  • Solt
    Igen, benned! :D

Mikor kapcsolod a hovert?
  • Scottt
    Bennem van a hiba, hogy nem tudok tökéletesen 0 horizontális sebességgel lebegni?Hiába kapcsolom be a hovert ugyan úgy csúszik valamennyit a gép.Tippek?
  • macleody
    Tutorial01
  • Scottt
    Sanyo,a Ka-50 kezdőknek cikkből a gyakorló misszió letöltési linkje már nem él,feltudnád rakni valami tárhelyre?
  • repvez
    ugy tudom , hogy a melegutalványt ugy elfogadják ha valami frissen sütött cuccot is veszel bármi más mellé.elég egy szem pékáru és akár egy tv-t is vehetsz a kajajeggyel
  • Scottt
    Solt mesterrel remek a viszonyom,meg amúgy is ő a flame császára..
    Nem tudjátok, hogy a sodexo utalványt elfogadnák-e vajon a tecsóban?Van itthon 1 halom,és nem nagyon akaródzok mindet pizzára,meg egyéb műkajára elkölteni,hátha ebből megvehetném a DCS-t :d
  • LeonSilver
    Offolni, beszélgetni lehet. Kurvaanyázni nem lehet. :)
  • Solt
    Ennyi belefér, de azért törekedjünk a rendre és a fegyelemre! :D ( köszi minden ok! ;) )
  • Scottt
    Akkor,holnap elcsoszogok a tecsóba.Hogy vagy amúgy mesterem?:D -vagy itt nem szabad offolni?:D-
  • Solt
    Parancsolj...

Tescoban is van, de ott drágább kicsit...
  • Scottt
    Srácok lehet még ezt a csodát boltban kapni MO-n,vagy egyáltalán lehetett?Ha igen merre nézelődjek,meg mibe fog fájni?
  • LeonSilver
    A szimulátoros piac nagyon kicsi (a többi szarhoz képest). A Magyar pedig lényegében elhanyagolható. Jónak jó lenne de érthető, hogy nem éri meg a kiadóknak lefordítani és úgy kiadni. Önszorgalomból meg éppen a nagysága és a bonyolultsága miatt senki sem fogja. Sajnos.
  • mcsaba
    Ez pont így van ahogy irtad, én szeretem és magyar kézikönyv nélkül is repülök vele, beindítani tudom, repülni tudok vele, igaz nem a legjobban mert nincs pedálom, a fegyvereket is tudom használni. A PVI-800 és az ABRIS-t nem tudom még rendesen használni, de nem is azért volna jó egy magyar manual hogy ezeket megtanuljam hanem hogy mindent értsek. Én éppen azért örülnék egy magyar kézikönyvnem hogy ne csak azt tudjam mikor mit kell megnyomni vagy kapcsolni hanem értsem is hogy miért is kellet azt úgy csinálni, hogy pontosan mi is történik. Természetesen senkitől nem várom el hogy lefordítsa mert ez hatalmas feladat. Én már annak is örülök hogy egyeltalán vannak ilyen szimulátorok, sajnos külföldön se annyira népszerü hogy , igy kis hazánkban se annyira hogy egy ilyen fordítás megérje.