Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jelenleg 1.0.1c verzsönt használom.. namostan szeretném majd "tiszta" telepítéssel felrakni 1.0-ra az 1.0.2 peccset
az lenne a kéréds, hogy az új verzsön megoldja azt az idegesítõ problemót amiben vihkr lövés után "ellen" nézet, majd vissza kabin nézetre váltáskor felhangosodik a hajtómû zaj
ugyanez vagyon cold&dark indítás esetén amikor a 2es hajtûmél a condition levert feltolom
máskülönben, van e bármilyen változás... (1.0.2 txt nem sokat ír)
nem hiszem hogy az eredeti gauk szoftverét rakják a progiba... ez csak tipp😉
ezzel az Ah-64A -el akkor most hogyan lesz? külön lesz pilóta, és lövész szerep, vagy repkedés közben bekapcsolható valmiféle autómata gépágyú rávezetés? helit vezetni amúgy is fárasztó.. nem hogy két szerep között ugrálni, +mindenzt "billentyûn" keresztül...
ebben az egész DCS féle dologból még mindig valmi épkézláb kampány generátor ami hiányzik... nem hiszem el hogy valmi egyszerûbb rutint ne lehetne erre kitalálni
Ahogy olvasom a hsz-edet, ez rád is vonatkozik.
Elvégre ha korábban sikerrel lemodellezte számtalan szimulátor az kétüléses Apache-ot, akkor ma is meg tudnák oldani. Ha tíz éve megvalósítható volt, ma is az lenne.
Ugye nem gondolod komolyan hogy bárki is lesz olyan kedves és neked az egyszerû felhasználónak kiad olyan technológiai információkat ami még használatban van függetlenül a korától..
Érdekes, a Ka-50el kapcsolatban a besugárzásjelzõn kívül az összes infót gond nélkül kiadták az ED-nek, annyit legalábbis, amibõl kényelmesen el lehetett készíteni a Black Sharkot.
A DCS A-10C kapcsán most ugyanúgy kiadják a szükséges infókat az amcsik, pedig aztán az A-10C, ha végre az összes A-10est C szintre modernizálják majd, még jó néhány évig(évtizedig) lesz az USA fõ CAS gépe. Szóval nem kell itt hasraesni a titkolózástól és túlmisztifikálni a dolgokat.
Szerinted miért nem a Mi-28N van lemodellezve, vagy miért nem a Mi-24? Vagy miért nincs repülhetõ Alba, vagy akármelyik másik repülõ eszköz ami 2 fõs... Gondolkodjunk má kicsit.
Ráadásul a Mi-28N is maximum egy szép álom lesz.. Soha nem fog bekerülni szimulátorba mint ahogy az Apache -ból is maximum az A változat ami már nem repül túl nagy számban.
Másik amitõl agybajt kaptam a besugárzásjelzõ... Ugye nem gondolod komolyan hogy bárki is lesz olyan kedves és neked az egyszerû felhasználónak kiad olyan technológiai információkat ami még használatban van függetlenül a korától.. Igen az usának efhuszonkettõje van... Az oroszoknak meg momentán nem az usa az ellenség.
De ha a Ka-50 nem tetszik akkor a Su-25T re mit mondasz? Az egész orosz légierõben alig van belõle és ha kettõt véletlenszerûen kiválasztasz jó eséllyel nem lesznek egyformák. Valahol ED fórumon írták is hogy nem csakhogy nem valósághû a kabin mert még titkos de nincs is két egyforma belõle. (mellesleg már abban is újabb fajta besugárzásjelzõ van)
Gondolkodjunk már picit plz!
Mire lett pénzük, már belátták hogy a Ka-52, de fõleg a Mi-28N jobb gép, ezért ez utóbbi kerül majd nagy számban rendszeresítésre. Ezért ezt kellett volna lemodelleni, ha már mindenáron orosz gépet akartak szimulátorosítani.
Az Apache pedig lehet hogy tucatnyi játékban volt már, de mondj egyet a amelyikben ilyen részletességgel, mint a BS-ben a Ka-50. A másik dolog, hogy az általad említett játékokból a legfiatalabb is tízéves már.
http://scalemodels.ru/modules/photo/viewcat.php?id=223&cid=17&min=0&orderby=dateA&show=12KA-50 másik proto
De a játékba ez valószínûleg legegyszerûbb szerény verzió jutott.
Mellesleg nem értem akkor a fejlesztõk miért nem rakták bele a default Lock On-os szovjet besugárzásjelzõt, a semminél jobb lett volna.
Egyébként a helikopter kõkorszaki ellenség észlelési képességein ez nem változtat.
Gyakorlatilag ha ez a gép felderítési információk nélkül berepül egy ellenséges vidékre, mire észreveszi a különféle fegyegetéseket már rég lelõtték.
Jól értem, hogy bekapcsolt 'labels' nélkül a KA-50 pilótájának egyetlen eszköze az ellenséges fegyegetés észlelésére a szeme, és a fekete fehér, csak nappal mûködõ SKHVAL? Ez azért nagyon durva és kevés. Értem én hogy a gépet harminc éve tervezték, de azért mégis csak 2000 környékén állt szolgálatba, hogyan maradhatott tehát le róla a FLIR és a besugárzás-jelzõ?
Az infravörös kamerka már 15 éve alapvetõ felszerelése volt egy harci helikopternek nyugaton, amikor a KA-50 szolgálatba állt. Ehhez társulnak még az olyan tervezési hiányosságok mint az egyszemélyes kabin vagy a limitált mozgásterû gépágyú. A modern harci helikopterek közül egyértelmûen ez a legelavultabb típus.
Szóval nem rossz ez a Kamov, de azért mégis csak az Apache-ot kellett volna lemodellezni a játékban(vagy ha már azt nem lehetett akkor a Mi-28N-t).
<#wave>#wave>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
<#vigyor5>#vigyor5>
Ha gondolod ráérõs idõmben végigviszem a játékot neked és kinyírom a fõellenséget a végén...<#lama>#lama>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A játék Training mappája alá betelepítette a szükséges file-kat.
Van még vele dolgom, mert a gyakorló videókat még most sem találja.
Köszi
C'est tout et prêt. Sur la vue d'autre part monsieur...
Valaki légyszives irja le hogy hogyan aktiválta a training videokat a progiban mert nem tudom hogyan kéne nekilátni. Az ajánlott file-at már leszedttem de nem tudom mit kéne velük kezdeni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
nem találom azt a bejegyzést, amikor a világító (éjjeli) rakétáról volt szó...
az Modolt történet volt?
<#conf>#conf>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Köszi a választ! 😊
Utoljára nyáron indítottam el a BS-t, azóta nem nyúltam hozzá.
<#nemtudom>#nemtudom>
Az ikon egyszer csak eltûnt.. 😊
De nem is tudom mi történt... ha simulator.exe-re kattintok villan egyet és kész.