4747
-
sindelnet #222 Leon jól írta,de a végén,alulról a második kék kiemelt szövegrész a "nyerő" -
#221 Erre a zenére én is tervezek egy Falcon videóklippet. :) -
#220 most ez az angol nyelvtudásodat kéne, hogy minősítse vagy azt aki átengedett a nyelvvizsgán?
:) -
spacecrony #219 Ez a profi video
Üdv srácok !
-
bgabor #218 Köszi. -
#217 Lokkon tápig -
bgabor #216 Nem írná le valaki, pontosan hogyan kell beüzemlni a torrentes verziót?
Megtaláltam hozzá az angol fórumon a leírást, de hiába van középfokú nyelvvizsgám, nem értem az olyan szófodulatokat, mint a "shape of a key on it" meg hasonlók. -
gsg16 #215 mintha csak az igazit látná az ember.van még hova fejlődnünk -
#214 Huuu. Vérvonal, ez jó .
Viszont ettől a fajta műszerfaltól egész jól ki lehet látni.
Vajon az irányítástól nagyon megfájdult a két hüvelykujja?
A zene viszont jó volt, ezért végig is néztem. -
#213 A KGB fórumra más reg kell mint a progi lapjára... -
#212 A gyerek bosszankodva letörölné a játékot mert nem értené miért nem tud oldalkormányozni 250 km/h-val. -
#211 Ez de loál!Megnézném szívesen István mit alkotna a BS-ben -
#210 A bíbor szív az sebesülésért szokták adni. A halál is az, csak súlyosabb fajta... -
#209 Nem tudom mit szarakodunk itt minden kütyüvel. Vér István kollégánk videóját nézzétek, s okuljatok!!!!
Az a sok pöcök bosszantó, meg a junyoszty tévén senincsen XXX adó beállítva. :))) De a táj kárpótolhatja a Vér vonalat :)))
Apropó.
Én is kaptam egy plecsnit. Azt nem tudom miért, mivel hősi halált haltam a hadszintéren. (lekötött a DunaTV) -Purple Heart az poszt humusz? Lehet h. az volt.... Nem túl adakozóak Raszputyinék ezen a téren? -
#208 Az apróságokat könnyebb és gyorsabb javítani. Várjon az ember 3 évet egy apró fixre csak azért, mert kódot heggesztenek? -
#207 A konfigomat látva nem fog ez futni. Viccesen hangozhat, de csak az adatbázisa miatt raktam fel. Az is előfordulhat, hogy én tévedek csak az a helyzet, hogy ami a DCS adatbázisában van azzal sehol sem találkoztam. Ellenben több eldgott oldalon, az orosz srác szerint is és Cifu szerint is a Szu-27 családra a 3x32 a jellemző. A Szu-24 a legdurvább. Eddig 2x24-ről tudtam. Ebben 8x24 van (persze lehet, hogy ez már a modernizált verzió...). Érdekes módon a Szu-17 stimmel. Mondom, nagy a kavarodás. Nálam a jó szimulátor ott kezdődik, hogy az adatbázisa jó legyen. Szerintem igenis lényeges a zavarótöltetek száma. Mert nagyon nem mindegy, hogy summa 96 vagy 192 van!
Asszem be fogok regelni a cég oldalára (DCS-be be vagyok remélem az jó lesz). -
#206 Az emberek mi mindenre képesek... Az eszem megáll.... :) -
Solt #205 Rossz napod volt? :) Nem volt kérdésem! Tényként közöltem, hogy számomra érdekes, és fontos infó volt amit Balázs beírt. Például az, hogy szabadon konfigurálható...
Egyébként, hova kellet volna írnia? :)) -
#204 mert a te kérdésedre válaszoltam??
balázs minek ide írta az adatbázishibát?? -
Solt #203 Csak azt nem értem, hogy ezt miért nekem mondod... -
#202 Inkább azt hogy nem azzal kell foglalkozni előbb. -
Solt #201 És akkor ez azt jelenti, hogy az "apróságokkal" nem is kell foglalkozni? -
#200 Például egy iszonyú szar 3D-s engine? -
#199 Szerintem a lock on sorozatnak sokkal nagyobb problémái vannak a szimuláció terén mint a "zavarótöltetek száma". -
#198 Talán ki lesz javítva mire elérkezünk a vadászokhoz.. (de azért nem vennék rá mérget)
Addig is íme valami, ami talán még realisztikusabbá teheti jövőbeli A-10-es kiképzésünket. (már akinek szüksége van rá :) -
Solt #197 Már akinek érdektelen... én például szívesen veszem, hogy mennyire áll közel a valósághoz! Lehet ezért szimulátor... -
bgabor #196 Magáról a játékról is írsz majd valamit, vagy csak olyan teljesen érdektelen dolgokról, mint a zavarótöltetek száma és az adatbázisok? -
#195 Na hát én is feltettem. Persze egyből a játék adatbázisát kezdtem megnézni. Háát... Finoman szólva érdekes dolgok vannak benne.
Egyes viszonylag kevéssé ismert gépek zavarótöltet mennyisége stimmel eddig ismereteimmel és több forrásból is ugyanaz jött le. Ilyen pl. az F-5E.
Az viszont mélyütés a javából, hogy a Szu-27 családból szinte egynek sem stimmel szerintem. 192 db a Szu-27 gépen? Azt mégis hogyan? Még a Szu-25 gépen sincs annyi. Egy orosz tag szerint (volt Falcon fejlesztő) és orosz pilóta barátai szerint az összes Su-27/30/33 gépen még mindig 3x32 van. Ha még a moderzinált gépeken lenne ilyen sok az megérteném, na de az alap Szu-27 gépen? Esküszöm nem értem, hogy ez hogyan lehetséges... Az F-15C is hibás. 8x30 töltet van rajta, stb. Az A-10 sem stimmel amennyire láttam. Azt kell hogy mondjam elég sok gép pontatlan ebből a szempontból, de végre szabadon konfigurálható. Ez nagyon hiányzott eddig mindenhonnan! Ja és végre kulturált a kezelőfelület. -
#194 Valakinek sikerült előcsalni azt a panelt ahol joy deadzone, senzitivity dolgokat lehet állíthatni???
-
#193 Tükröt majd akkor ha lesz egy jobb procim meg egy jobb vga karim.
Labels ??Én így szoktam meg.4-5 mérföldről én képtelen vagyok megmondani 1 - 1.5 pixelről, hogy az mégis micsoda :)
Azért holnap kipróbálom labelZ nélkül . -
#192 Azt hiszem küldtem neked régen ezzel kapcsolatban privátot. -
sindelnet #191 Hsz #72 -
gsg16 #190 a lock on-hoz létezik "fix water" mod.hátha egyszer lesz ehhez is -
#189 Hogyan is kell beizzítani? Az install megvolt. Ezután? Két parancsikon is van. A starforce-t hogy kell kilőni? Angolosítás? -
#188 Simulation mode + labels meg a tükör.
Medálból van má nékem 3.
@#187
Én alapból 0-ra rakom a vizet nekem jó az a kék papírlap is. -
#187 Bátorkodom megint koszolni a fórumot:)
játék GUI beállító panelja
Textures: High (512mega vidram, bár okos beállításokkal 256megás kártya is megbírkózik vele)
Scenes:Medium-Low (adott látótávolságon belül a házak sűrűsége -> nehéz városi körülmények között viszont akkor is jól jön a low settings mert könnyebb célózni Shkval rendszerrel)
Civ traffic: teljesítménycsökkentő hatása nincs, kinek mi tetszik...
Water: közepes gépeknél medium avagy! scripts\options.lua fájlban a ["water"] = 2, érdemes 1-re állítani, sokat dob a teljesítményen és nincs difi egyáltalán kinézetre! hegyi patakocska is megmarad így:)
Visib range: én LOW-ra szoktam rakni mert nemnagyon megyek 500m felé soha.. ergó nincs is akkora távolságot belátni, viszont rettentően fogja a procit
Heat blur: csak Hover állapotában látszódik a hatása, repülés közben nem.. kinek mi tetszik
Shadows: active,all-planar közepes gépeknél
felbontás: monitor függő:) 17-19'tft-nél egyértelmű
Res of. cockpit displays: nagyon fontos! Shkval, ABRIS felbontását állítgatja, és rettentően tudja fogni a gépet egy városi tűzharc közben, én 256-ra rakom mert az a junoszt tv valóságban sem élesebb sztem..
Game play options-nál
az editor icon type: HATO=Nato a másik oroszt jelent
config\graphics.cfg
az előzőekben mondottam a fogquality=1 -> semmilyen hatása nincs, kár bántani, sorry:)
LODdistances-t lehet állítgatni kinek milyen távolság okés..
scripts\options.lua
lap alján vannak az érdekes dolgok...
["effects"] = 2,
["lights"] = 3,
["haze"] = 1,
effekts 2=full
1=kikapcsolja a földközben való lebegésnél a porfelhőt
0=kikapcsolja a földközben való lebegésnél a porfelhőt+ kikapcsolja a Flare effektnél a színt, valamint a szétrobbanó roncsok nem égnek füstölve, hanem azonnal kialszik a tűz
lights 3=full
2=megmarad a heli beacon világítása, talajfényszóró is! ,más távoli gépét asszem kikapcsolja
1=megmarad a helyzetvilágítás a beacon is, de nincs hatással a fény a környezetére (ez sokat dob a teljesítményen)
haze= eltűnik a pára, de mivel az FC-vel ellentétben nem együtt van a fény opciókkal így nem sok vizet zavar teljesítményileg.
water=0 ha nem repked az ember a tenger közelében akkor kikapcsolható sztem.. dob a teljesítményen ez is (gondolok itt a talajvíz teljesítmény romboló hatására)
-
#186 Én így nyomulok ( többiek ?) :
Megvan az első izé :
-
#185 Mennie kell a fejlesztésnek. A többit a Falcon topikban. -
#184 Azt hittem megvárod a demót. Abban is lesznek adatbázisfájlok. -
#183 Sajnos a szimbólumok nem minden esetben köthetőek a listához. Meg kell várnom amíg nekem is lejön. A szárny külső részén a doboz az zavaró konténer gondolom én...