4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Buren
    Hát gondoltam, hogy nem kinyomtatva poszternek.
  • Molnibalage
    Kösz. A Falconhoz kell. :)
  • Buren
    Ezek a default kiosztások, bármikor lehet csinálni újat...

• Molnibalage
    A Szu-25T-ről kérhetnék olyan screeneket ahol a fegyverfelfüggesztések lehetőségei látszódnak? (álá Falcon)
  • Buren
    Ja hát igen... ALT-TAB-ozás után mikor újra felépíti a grafikai elemeket lehet látni, hogy a föld alatti víz készlet még mindig le van modellezve...
  • LeonSilver
    Ahogy állítgattam valami elqrtam ( nem gáz, mentettem előtte ) és hát az a helyzet srácok, hogy az a qrva tenger itt is az egész hóbelevanc alatt mullámzik mint a lonciban :( Ez nagy csalódás..

• SzKrisztian
    Sziasztok, régebben valahol azt olvastam hogy a Lock On következő részéhez, vagyis ami most DCS Black Shark névvel jelent meg fognak készíteni több repülhető gépet. Valaki hallott erről? Lehet tudni potosan mijen gépek várhatók, repülők is lesznek vagy csak helikopterek? Azokban is klikkelhető fülke lessz? Amúgy a Black Shark nekem nagyon bejött, már a Flaming Cliffs is elég jó volt voltak hibái de jó volt, leginkább a klikkelhető fülkét hiányoltam például az indítás sem volt realisztikus.
  • DummyBoy
    Urak ... lejött ... Tényleg kell neki a 4.3.1 Lite Daemon tools?

4.10 Pro-m van, nem akarom igazán lecserélni ...
  • polluxware
    Game dir\BlackShark\data\scripts\options.lua

["haze"] = 1, -> 0 eltűnik fátyolos ködösítés a tájról -> aki ezt szeretné persze:) +fps

a graphics.cfg-ben egy csomó opció nem műkszik, kiéve asszem a lod distances értékek

Sounds\sounds.cfg MODE3d= true részeknél False és eltűnik a 3ds hang, nekem példul FC-ben nem jött be ott se kapcsoltam be.

szóval lehet még mit faragni hogy szépen fusson a cucc...

most a joy kalibrációs dolgokban ások még:)

tele van az egész progi loncis maradványokkal amit totál nem használ a progi... ezt nevezik egy teljesen új sorozatnak???
  • Buren
    ITT
  • Buren
    Aki még nem látta annak itt vannak ezek a több mint egy éves képek a WIP Apache és Hog fülkékről;

• LeonSilver
    A fenébe.Van itthon egy gagyi kormány+pedál.Gondoltam beteszem BS-be a pedált.FC-ben kipróbáltam, tökéletes.Viszont BS-ben nemtudtam bekonfigolni :(
    Pedig csípte volna a májam :)
  • LeonSilver
    Nem.Nekem is fentvan mellette az FC.A CD-s változat.
  • Szpecnyaz
    Fontos bejelenteni valóm van! Elkezdtem egy angolosítás készítését a Black Sharkhoz. Egynlőre a tréning menü feliratait csinálom, még pedig azért mert csak annak a feliratait találtam meg, szóval ha valaki meg tudná mondani hogy az egyéb szövegek feliratozását melyik fájlokban találom meg az nagy help lenne. Ja és azért angolosítást készítek mert mert a magyar emberek többségéhez hasonlóan az orosz nyelvismeretem csak cirill betűk felismerésére korlátozódik, és a Babelfish csak orosz-angol fordítást tesz lehetővé.
  • DonZorro
    Ha felteszem eme emlegetett Starfos drivert, nem szedi szét az FC-st???
  • DonZorro
    KÖSZI!!!
  • LeonSilver
    Ehun-e. ;)
  • DonZorro
    Tudtok adni egy működő linket ehhez a CPU progihoz? Köszike...
  • franko2
    Sziasztok, megkérném akinek müködik a game keressen meg priviben előre is köszönöm.
  • Buren
    Remélem, hogy az Apache jön ezután mert a Warthogtól az egésznek még inkább Lock On 1.2 hangulata lenne...
  • L Viper #162
    Persze Lock On ez is :-D Csalódásnak semmiképp nem nevezném én sem. Kb. ezt vártam, a képek és egyéb látottak alapján.
    Van benne munka rengeteg.
  • Caterpillar
    Az a baj hogy mindenki azt hitte ez egy új program lesz közben pedig tényleg egy Lock On 1.2 semmi újdonság vagyis ez nem teljesen igaz... Nekem azért nem okozott csalódást mert én nem vártam tőle hogy új engine fog dübörögni alatta én nem vártam hogy tök más lesz... Én tudtam hogy ez egy elcseszett "Lock On addon" és így nagyon is tetszik...

Azt új engine majd az AH-64 után esetleg...
  • L Viper #160
    Gondolom akkor megint előszeded az ősöreg FS 2004-edet, meg a Falcon családot és utóbbiban élvezed a mindig váratlan helyzeteket okozó virtuális háborút.
  • polluxware
    Amúgy megint ott tartok mint az FC-ben...

sajátmagamnak gyártok pályákat ahol szupertitkosan kell lavírozni, és mire indítom a játékot, megpróbálom elfelejteni mit hova raktam, hogy megtudjak lepődni majd...

SZÓÓÓval a falcon4.0 az valahol !picit! jobb ilyen tekintetben.

Viszont találtam KA-50hez psd paintkitet szóval csinálok egy szép camót aztán asszem ennyi.
    Ennyi ideig fejleszteni vmit amit szinte 3 nap alatt meguntam :/

Ezzel csak azt akarom mondni hogy nekem nem jött át úgy mint amennyire vártam.
    S' kétlem hogy a sok vadászgéppítyus vérpistikék is hasonlóan lesznek majd vele. Sokkkkkkkkal jobban jártak volna ha az lett volna a címe hogy Lock On: Black Shark 1.2
    néhány feljavított tájtextúra, meg az pár modell bemásolgatásával elintézhették volna a dolgot.

• polluxware
    Köszi Vip, de megtaláltam egy lemezen elmentve:) azért köszi a szándékot..:)

Ajánlom figyelmetekbe world könyvtárban lévő dolgokat...
    su-25cockpits.cdds, 25mega , su-39cockpits.tga,bmp megintcsak kábé ilyen méretekkel... sztem annyi dolog lapul itten a felszin alatt.

Maga a telepítő is olyan mint valmi hirtelen becsomagolt teszt verzió
  • Buren
    Ilyenekért bannelnek az ED-s fórumon.

Kételkedni a nagy Szovjetu.. akarom mondani EAGLE DYNAMICS mindent felülmúló, már már messianisztikus tevékenységében... ejnye na!
  • bgabor
    És csak hogy tisztázzuk, én a CPU control 2.0-ás verziójáról beszéltem. Lehet hogy a korábbi verziók nemtudnak autostart funkciót, vagy ilyesmi.
  • L Viper #155
    Nekem fent van az FC, de most a munkahelyen vagyok. Majd átküldöm a cfg-t, búvárkoggyá' benne :-)
  • polluxware
    Nem azt mondom hogy totál buggzik az egész, mert stabilan fut, és ezek nüansz dolgok... csakhát érdekesek:)

ezt kibacott homályosító AdvancedHaze-t ki tudnám kapcsolni vhogy...

Tényleg! Ha valkinek fent az FC ,nem nézné meg hogy a graphics.cfg-ben milyen néven van ez beírva? tuti hogy van egy ilyen sor is valhol benne 'advancedhaze=?"
  • JoeDestroy
    Asszem megőszülök mire az összes joytengely a helyére kerül.
    Hát még mire megírom a makrót hozzá. Földhöz csapkodom a darálót egy párszor mire jó lesz a konfig. A rudder tengelye melyik lehet? Külön pedálom van, és elég sok elbaszott tengelynév. A nélkül elég érdekesen fordulok :))
    Ja beklikkeltem egy missionba, minden égett körülöttem, a kezdő fps kb 15-20 volt, de hamar felment 45-60 körülire és ott is maradt, még nem basztattam a konfigot.
  • L Viper #152
    Nem akartak beégni az angol verzióval, kidobták az oroszt, egy feltörhető Starforce-szal és mindenki örül. Kiadták határidőre is, meg nem is, meg is jelent, meg nem is, mint abban a régi népmesében.
    Ettől olyan szép, olyan orosz .
    Reméljük mire az angol kijön tényleg javítva lesz sok minden. Ettől jobb béta teszt nem is létezik, mint ahogy ez történt.
  • LeonSilver
    Például indítsatok egy sz*ros Vikhr-t és ( asszem F6-al ) váltsatok nézetet.Hát kb. olyan a rakéta mintha én rajzoltam volna paintshopban...
  • LeonSilver
    Már írtam valahol én is, hogy EZ a cucc amivel most repkedünk egyáltalán nem hasonlít azokra a shotokra amik ITT vannak.
  • Solt
    Ez a gép FC-hez is kevés volt! :))
  • polluxware
    francért nem lehetett volna ezt berakni a sima lock on alá..............................................................................................
  • polluxware
    +ke
  • polluxware
    Azért látszik hogy valmi nem klappol azért a progival.. T-55, meg egy csomó járműnek semmi hangja nincs, ráadásul szinte egyiknek sem mozog a kere:)

azt kell mondjam hogy kezdeti öröm után azért igencsak le kellett venni mindenből a beállítások panelnél..

graphics.cfg-ben 15km-re vagy alá vettem mindent, medium a texture, low a scenery és egyebek, ugyan még így is szép..

és mindehhez elég egy 2,4es core2, 2gb, x1950 256megás kártya

Szóval akinek ettől gyengébb van az vagy csak sétarepülget, vagy diát néz.
  • LeonSilver
    MŰKÖDIK!!
  • LeonSilver
    Ha minden igaz ( még nem próbáltam ) ITT van fix a BS / FreeTrack pároshoz!
  • L Viper #143
    Kipróbálom, köszi.