4747
-
#62 Ma egész nap tanulok repkedni!Hát az ziher, hogy véristvánkák messziről kerüljék el!Meg azokank a szobapilótáknak sem egyszerű akik azért SU-25T-vel már magabiztosan nyomulnak.Nagyon szeretem az EECH-t de az ehhez képest supermario.Csináltam egy missziót amibe raktam egy m113-at meg valami helikuffert vadkacsavadászatra.Most már az m113 levadászása megy de egyelőre visszatérek a röpködéshez.Amit észrevettem az az, hogy a joyal igen finoman kell bánni.Nekem az a bajom mindig, hogy secperc alatt 200+ km/h-val repesztek :D
Meg azthiszem a trekkir ( mondjuk jólenne ha a freetrekket meghegeszténk, hogy menjen ) mellé bekell szerezni egy pedált.Hiába van ugye a joyon, szerintem sokkal könnyebb lenne pedállal az élet. -
#61 Ami érdekes a számomra az az hogy rengeteg minden van amit kapcsolgatni kell, és a valóságban hogy tudja a pilóta a nem egyszerű repkedés közben, még pötyögtetni az ABRIS-t amiben rengeteg opció van:) Falcon-nál ezeket élvezettel tanulgattam de ott azért volt egy megbízható autopilot meg repidő.. itt meg a hegyek között lavírozva, meg fedezékről fedezékre repkedve...
apropó repidő: azért meg kell hagyni zabál ám a madárka.. ésszel kell ám repkedni hogy ne fogyjon el a nafta azért mert sokat van egyhelyben az ember alacsonyan fél gáz felett... -
#60 A lemezen (iso) a Video könyvtárban ott van az összes Procedures notes. Végignézni mindet alaposan, valamint ED fórumon van !gyári! angol nyelvű billenytűzet-funkciógomb lista (pdf).
+ Van angolosított kézikönyv amiből megintcsak lehet tanulgatni!
Config mappában lévő cfg-ket érdemes végignézni ugyanis sokmindenre megoldást nyújthatnak ami a játéknak az options menüjében nincs benne.
Példul én igencsak hiányolom azt a panelt ami az FC-ben volt és amivel a joy-t lehetett igen részletesen beállítani...
Mission editorral olyan pályát heggesztessz amilyet akarsz, ABRIS angol, úgyhogy picit silabizálni kell a fordítgatott-kézikönyvet, ésakkor úgy egészen könnyen megy:)
CSak realistikon van értelme ennek a játéknak, a tanulás meg kezdődjön a RAMP start-al, repüléssel (alap), manőverezgetés trimmelés elsajátítása, HOVER mód, majd csak utána próbálkozzon az ember lövöldözni. Ha nem így csinálod csak belekavarodsz, és vészhelyzetben nemtod mit hogy kell...
szóval csak lépcsőzetesen:) nem vérpistiknek való ez a játék hanem türelmes tanuló lantlény egyedeknek -
#59 PM -
#58 A fülkében itt található.
A bill kiosztásos pdf szerint az "O - jobb shift".
Nem tudnád nekem megnézni légyszíves hol lehet config fájlokban bekalibrálni a Joy-om gázkarját (Slider1) a kollektív szabályozására? (tököm kivan hogy nem lehet a menüben lévő beállításokat egy egyszerű érzékelős módszerrel megoldani) -
#57 Annak a qrva lézernek a bill. izéjét nemlelem.A többi már az x52-re van konfigolva. -
#56 Bekapcsolod a Master Arm-ot és a Laser-t, bekapcsolod a Shval-t az "O"-val, ",.-é" kombinációval mozgatod, ü és ó val tudsz váltani zoomok között, kiválasztod a megfelelő felfüggesztési pontot az I-vel vagy a Z-vel, a célra irányítod a sensort, megnyomod az "enter"-t, és a retiküllel ráálsz a célpontra és mikor kijön a HUD-on a "C" akkor hosszan lenyomod a tűzt. (szal a két karikának együtt kell lennie a HUD-on és úgy lehet indítani. ) -
#55 Megőrülök.Ecccerűen nemtudok Vikhr-t indítani. -
#54 Fakk.. -
sindelnet #53 Csak a TrackIr megy a legfrissebb driverrel+a softweren keresztül egy internetes updét is kell.... -
#52 Próbálnám már, de baszik lejönni a cucc. Már másodjára futok neki. -
#51 Valaki használja a freetrekket ??Nekem nemmegy vele valamiért ... :/ -
#50 The release of the Russian download version of Black Shark outside Russia has been postponed until probably early February 2009 , Eagle Dynamics can't disclose the reasons for this change of plans, probably they are copyright related.
This delay means that when it is made available, it will be as the International (English) not the Russian localized version.
The price to be charged will be about US$ 65 in Europe for the DVD version.
We also will have to wait to release our FC Install Mod , as there is no point in making it available yet.
Annyire kiszeretném már fizetni nekik azt a qrva 65$-t .... -
#49 Szinténmuzsikus! -
Caterpillar #48 Hmm leszedtem (köszönöm a supportot) feltettem majd a leírtak szerint telepítettem aztán mikor elindítom bejön a starforce kattintok valamire (:D) majd az eltűnik töltöget és no effect ha megint elindítom kékhalállal elszáll a gép...
Vista 32bit -
#47 A GUM áruházban is lehet kapni. :-) -
Solt #46 Melyik géppel indulsz a moszkvai MM-be? :D -
#45 Ha esetleg tervez valaki csoportos beszerzést (mivel úgy egyszerűbb) máris jelentkezek rá... -
Solt #44 Rengeteg remek elme, legyen kedves, s nemes, teremtsen 64 bites rettenetes pecset... -
#43 Az angol verziót mindenképp megveszem eredetiben. -
#42 Igen. Adjuk meg a tiszteletet a Fekete Cápának. :) -
#41 Jó lesz ez. -
#40 Azért ki kéne írni a bannerba, ha tetszik vedd meg! Támogasd a fejlesztőket! -
#39 Meggyőzött a lantkisugárzásod. :)
Akkor ez lesz jó?:
"Digital Combat Simulator - Black Shark"
Ha jó akkor megyek a moderátor fórumba... (ma már 2x-ra ) -
#38 Szerintem kéne a Blekk sárk is nem? Most csak ez van, ha meg család lesz akkor megoldjuk másként :) -
#37 Hú az biztos a bónusz pályán van! A francba én csak az Arrow-t lőttem ki a Vikhr-el.
Jó lesz listás címnek a Digital Combat Simulator ugye? (remélhetőleg fenn maradunk a következő modulokig ) -
#36 Mééér, láttad már a DCS végét ? A Boss egy jó kövér Lantlény. Azt kell kilőni atommal -
#35 Gyerekek oké, hogy a Falcon topikban még belefér,ott csak mi látjuk.De sztem ne itt játszunk Lant lényeset,mert rossz fényt vet a FF játékosokra:P -
#34 Mi lenne? Összeesküvés Ez is annak a jele :) -
#33 Az Avro Arrow-t!? Áhh az még úgyse menne.
Jó majd meggyőzöm a lantmoderátorlényeket. (<-eztse huzza alá a hibajavító! mi van itt?!) -
#32 Buren, picit puritán a cim. A lantlények elégedetlenek veled :) Szerintem ki kéne irni teljesen a szép nevét, hátha akkor könnyebben lehet legyőzni a főellenséget. -
#31 Nekem is ezt csinálta.Eccer csak elindult. -
#30 pont ugyanígy jártam én is.. aztán a legfrisebb daemon tools, meg egy újraindítás után ment is rögtön. Többet nem kért lemezt...
config mappában vannak cfg fájlok.. érdemes őket állítgatni ugyanis hasonló jótékony hatásuk van a teljesítményre:)
példul van olyan a graphics.cfg-ben hogy Fogquality=1 amit ha 0-ra vettem a sűrűbb helyeken +10fps dobott, gondlom az advanced haze-t redukálja.
Egyébként az volt a BS-el az eredeti gondolat hogy a mig, és su-27 modelleket kiszedem belőle.. Sajna tök ugyanazok a modellek vannak benne mint Fc-ben:) -
gsg16 #29 a végtelen lőszer,és élet cheat-et ide írná valaki?meg azt is,hogy lehet azt a rengeteg műszert eltüntetni,amik csak zavarnak a kilátásban mindenkit? -
#28 Nem, de a főboss előtti mentést már igen. -
gsg16 #27 a végigjátszását már le lehet tölteni valahonnan? -
gsg16 #26 nos,én bármit csinálok,lemezt akar ellenőrizni,és nem indúl.végig csináltam a telepítést Buren mester útmutatásai alapján,amit ezúton köszönök is neki,de nekem nem indúl.beírom azt a kódot is,amit kér lemezellenőrzéskor,de mindíg visszatesz a menübe.nem tölti be a játékot. -
#25 Köszönjük de ezt már tudjuk.
@#24
Nem éppen... -
#24 ezen a helikopteren default ez a hülye matrica az oldalán? (minden képen rajta van :O) -
#23 Jó,bár az én szemem szúrja a navi..Az nem olyan harcias^^