4747
-
#302 Érdekes, nekem a Kaspersky nem "ugat", simán megnyitotta az oldalt :-) -
#301 Most még igen. Nagyon sok más dolgom van perpillanat. -
#300 Ehh mind1 feladom, de végül is látom, elvan ő telepítés nélkül is a décsével szépen... -
#299 Hmm, pedig nem befertőztetni akartam Balázs gépét, hogy duguljon már végrre el ...
Akkor idézet:
"Hi all!
Thanks for liking this post. I'm sorry for your trouble with bypassing the SF. Ever since my posting I was looking for some ways to reproduce those dialogs, but as I was able to make it run, I was not able to not make it run as this disk is checked once a week.
But, a friend of mine send me few screenshots and I hope they will help you until my weekly check expires (today or tomorrow) and I make new ones for which I will be 100% sure. This are the scree as best as I remember. I will check the piratbay to see if anybody has better explanation than mine.
Again, CD-key is not necessary. It is used up as this ruskie version is definitely dual-check, online and DVD. Bypass online and choose DVD. Don't forget to follow anti-sf installation by the letter. If it is not working you have to be persistant. You can also go to ka-50/bin/stable and run protect.exe and choose uninstall driver and then repeat anti-sf installation.
There should be one more dialog, but i couldn't capture it. It look like the third one, but has only three buttons. If you see it click on the middle one.
And, if your system crashes with BSOD, that means your on the right path, as far as buttons are concerned. Now you have to be even more persistent. another friend of mine went through three days of BSOD before it started all by itself!
(ha képek nincsenek, fotóbukket link új ablakban mutassa majd)... -
wittman #298 Én mivel a Su-25 és T verzióval repülök 99%-ban a Lockonban, abban az tudom mondani, hogy a fegyverzet és az üza súlya ráhatása a repmodellre nagyon érezhető, de a légellenállást annyira nem, hanem csak abban hogy pl a Su-25T már full fegyverzettel és megtankolva már 550km/h sebességnél rendesen beremeg, fegyverzet nélkül meg csak 650-670km/h és ez magasságfüggő is. Igaz ez akkor lenne 100%-os válasz, ha nem csak "szobapilótáskodnék"...Magyar pilótákkal beszélgetve miközben multiban Lockonoztunk, főleg kötelék repülésközben többször elhangzott, hogy gázelvételkor sokkal jobban kellene érezni a légellenállást, pláne féklapok nyitásánál...mert sokkal jobban lassul valóságban, mint a Lock On-ban. Ez igaz még a AFM-el rendelkező típusoknál is, bár ott nagyságrendekkel jobb és a légellenállás modellezése pl. féklapok nyitásánál, berázkódik a gép és egy kicsit remegve lassul és a sebesség csökkenésével hatása is csökken, majd meg kisimul... de ez igaz a futó kiengedésére is..ami persze nagyon jó... -
#297 Na de hát pont a fegyverek légellenállása a lényeg. A repcsik tisza légellenállása elég kicsi ahhoz képest amikor bármit pakolsz rájuk. A fegyvereknek maguknak is van légellenállása és súlyosbítja a helyzetet, hogy az egész gép körüli áramképet módosítja. Sajnos még soha nem láttam mi történik, ha egy szárny nyomott oldalán csüg egy hatráras tartón 6 db FAB-100 vagy 6 db Mk-82 pl. egy Intruderen, de el tudom képzelni. -
wittman #296 nem azt mondtam, hogy nincs...csak a fegyverekre értettem, hogy nem valószínű... a repülők légellenállása viszont közel nem tökéletes főleg a nem AFM-es repmodelleknél. PL: lassulás gázelvételkor... -
#295 Micsoda? NINCS légellenállás a Lonci motorban? Sosem teszteltem le, de ez durva lenne. Ilyen egyszerűen képtelen lennék feltételezni.
A Falconban burtálul érzeni a tömeg és légellenállás hatását is. A légellenállás modell javítására tettem egy javaslatot, de ez egyelőre nem napirendi téma sajnos. -
wittman #294 Szerintem a légellenállást nem számolja csak a súlyát. Amúgy is a légellenállás is sarkalatos pontja a Lock On-nak...pl féklapok hatása sem az igazi...
Viszont a fegyverzet súlyával számol, főleg a Su-25 és Su-25T AFM-nél...és nagyon nem mindegy, mert nagyon is érződik egy fullon megpakolt Su-25T-nek bőven megnő a felszálló hossz...a többit meg ismeri mindenki...Kár hogy a DCS-ből kihagyják ezt a két AFM-el rendelkező típust. -
#293 Kíváncsi lennék, mit szólnál hozzá, ha a Fighter Opsban az Amraam vagy 50 %-al nagyobb lenne mint a valóságban és nem férne el rendesen a gépeken :-) -
#292 Az felkínáltakon kívűl tényleg új full konfigokat létrehozni. Viszont FAB-100-ból pl. nem rakhatsz fel négyet, ha éppen az az ingerenciád. Vagy 6 db (asszem lehet 1 db is) vagy semmi. Tehát az adott felfüggeszési pontokból tudsz összerakni egy konfigot, de az adott felfüggesztési pont lehetőségei fixek...
Aztán az is kérdés, hogy a légellenállást hogyan számolja a függesztményeknek. Mert az, hogy egymás mögött vagy mellett vannak valóságban nem mindegy. Ez megintcsak összefügg a pakolható fegyverek számával ami viszont nagyon odaver a hatótávolságnak.
Egyszer valaki lemérhetné, hogy az 1.12-ben milyen hatása van a Szu-27-re ha tisztán repül vagy max. fegyverzettel. Mekkora lesz utazó sebességgel és magasságon a hatótávolság eltérés. Falconban majd csekkolok ilyet. -
franko2 #291 Szerintem igaza van Balázsnak, ez végülis egy szimulátor nem egy arcade lövöldözős játék, nem igazán értem ha ilyenekkel nem törődtek a szim többi része meg nagyjából a korábbi Lock On-ból lett átmentve, akkor azon az egy helikopteren dolgoztak annyit? -
bgabor #290 A loadouthoz meg annyit, hogy bármelyik géphez lehet custom loadoutot készíteni, és akkor azt raksz rá, és oda, amit és ahova csak akarsz.
Így volt ez már az alap Lock onban is, és így van a BS-nél is. -
bgabor #289 Szerintem mindannyian örülnénk neki, ha a BS-nek ezek lennének a legnagyobb problémái. -
#288 Szarság? Nem. Miért is?
Mert a mérettől is függ, hogy mennyi mehet egy gépre. Ha rossz a méret akkor rossz a gépre rakható mennyiség is. Egy gép fegyverzetének reálishoz való közelítése meg legyen talán már alap egy elvileg hardcore repszimnél... A bomba méretének ekkora eltérése (1,6 vs. 2,1 méter!) elég durva. Képzeld el, ha ilyen arányban lenne torz egy repcsi.
Ez elég nagy gond ahhoz képest, hogy egyesek kis antennák nagyságát, pozícióját, helyzetét és a MiG-29 esetén a zsaluzat mozgását hiányolják aminek aerodinamikai hatása szerintem nincs is lemodellezve. Vicc, hogy a Szu-24-re nem enged 6 db 250 kilós bombát tenni. Az is röhejes, hogy mindig minden gépre a max lehetséges bombaszám tehető csak. Ennél még a 10 éves szimek nagy része is többet tudott ezen a téren.
Mellesleg kinek mi a fontos. Valakinek ez valakinak az. A te szemedben ez baromás az én szememben meg más. (pl.: Sok Falconos azért sír, hogy a gépen megfelelő sorrendben villogjanak a fények. Ez mennyben befolyásolja a szimuláicó valóságközeliségét AI-nak vagy nekem harcban? Semennyire. Egy reális loadout? Na az már igen.) -
#287 ....
nem érzed mekkora gáz, hogy ilyen szarságokon rágódsz??
értem, hogy az adatbázis a mindened, de ez már baromság kategória amit itt művelsz... -
#286 Ja, akkor az lehet a baj, hogy nem deafult könyvtár. A büdös életbe nem telepítek én oda játékot.
1. Legyen ott ahol én akarom.
2. 10 GB-os a rendszervinyó. Ha ez a gát akkor egy ideig én nem repkedes BS-sel...
Pár apróság ami szúrja a szemem.
http://www.military.cz/russia/air/weapons/bombs/fab/fab.htm
Eszerint a FAB-250 az 1589 mm.
A DCS encikloédiája szerint meg 2160 mm. Az átmérők sem stimmelnek egészen. Azért ez már szánalmas. Senki nem tudja, hogy mekkora egy nyamvadt bomba??
Az RBK-250 hossza a DCS szerint 2120 mm. Tehát kisebb, mint a FAB-250. A fotón meg ott vannak egymás mellett. Az RBK pöttyet nagyobb. Akkor most mi van?
http://www.aeronautics.ru/img001/airsurface.htm
Ez sem nagyon korrelál a DCS-sel.
Azért ez durva... -
-
#284 Balázs, megy már? Ha nem, itt van képekkel is illusztrálva.
Az a lépés megvolt, hogy a \bin\stable könyvtárban a protect.exe -t elindítva, "remove driver"? Ezután jöhet az anti starforce driver installálása.
Illetve hova telepíted? Ha nem C:-re, próbáld meg még egyszer, a default installt (C:\Program Files\1C).
A #270-esben linkelt kép pedig emlékeim szerint csak akkor jön elő, ha már átment az "eredetiségvizsgálaton..."
Egyébként a piratebayes kommentek között feszegették a rootkit-malware kérdést (mármint hogy a starforce-t lecserélni egy kétes eredetű másik rootkitre biztos, hogy olyan jó ötlet-e...). Meg hát az EULA-ban a sok kérdőjel valójában lehet, hogy többek között azt takarja: "Egyetértek és engedélyezem, hogy az ED/1C az IP-met és a gépem összes adatát, ami kinyerhető, tárolja, elemezze, és adott esetben büntetőjogi per esetén fel is használja..." -
sindelnet #283 Manual:ITT
Keykard:ITT -
Solt #282 passz.. én most vettem új vinyót, hogy tudjak 32 bites rendszert telepíteni, és játszani... vagyis most küzdök, hogy induljon! :) -
#281 Le.
A felbontást mire és hol vegyem le? A játékét vagy az asztalét? -
Solt #280 Nemrég írtad, hogy nem az utolsó daemon tools van fent... lecserélted? -
Szpecnyaz #279 Vedd le a felbontást, nekem is ez volt a baja az asztali gépemen. -
#278 PM -
gsg16 #277 valaki tud linket betenni,ahonnan az angolnyelvű manual,vagy keycard lestzedhető?köszi előre -
#276 Tudom, hogy hogyan kell felrakni, úgy ahogy hardverek driverét. -
#275 Ez mind - mind lelett már írva.Nem csak itt, a lonci topikban is. -
spacecrony #274 Az sf telepítését hogy oldottad meg?
Én először jobb klikk > telepítés.
következmény:
A game nem indul, baromkodás a kérdőjelekkel, KÉK HALÁL.
Hatalmas angol tudásommal(kb 50 szó)a következőket olvastam:
"install the SF driver by these steps, not hard.... go to (Add New Hardware ---> Next ---> Yes, the device is already connected ---> Next ---> Come on in the bottom of the list, and choose the "Add a new device "---> Next ---> Installation of equipment from the list manually ---> Next ---> See all ---> Next ---> Have Disk -> Next ---> Add file dev000.inf."
Aztán megint kérdőjelek, és csodálatos módon működik.
( kék halál nuku )
-
#273 Csak most nem tudom feltenni az FC-t. -
#272 ugyanaz mint ami az FC-ben van... nehogy azt hidd hogy kicserélték, ahhoz még kéne 2év -
gsg16 #271 az a gondom,hogy nekem a pedáljaimat gomboknak érzékeli,nem tengelynek.még megpróbálok valamit,aztán meglátom. -
Most már el kezd tölteni és percek után ezt vágja a képembe.
Asszem majd talán megveszem eredetiben, ha lesz hozzá jet vagy ha nem 65 dollár lesz. Addig cancel. Van más dolgom is...
Valaki berakna egy screent a Kuznyecovról pontosan felülnézetben úgy, hogy az egész hajó benne legyen? Aztán körkörösen jöhet több is. Igen, a Falconhoz kell. :) -
#269 légy konstruktívabb, kattingass össze-vissza, hidd el menni fog
Tényleg! -
#268 Ha az alsót válaszolom utána a menukhöz kerülök vissza. -
#267 agyam elmegy ettől a searial dologtól...
az amit te be akarsz írni ,és büdös a életbe nem fog elfogadni az nem cd key.
hesssmark 234 hozzászólás -
#266 A serialt nem fogadja el.. -
gsg16 #265 grafikus beálításoknál kell kipipálni az Full screen módot. -
#264 Nekem még most sem megy. További érdekesség, hogy nem full screenben hanem ablakban fut... -
gsg16 #263 ezt most kipróbálom.