4747
-
#262 Ja -
gsg16 #261 tehát a pedál a kormánnyal együtt van fent,plusz a joystick? -
#260 USB-s ( de van gémport csatija is ) és a kormánnyal együtt van ( csak a pedált sajnos nemlehet rádugni ). -
gsg16 #259 azt is USB-re kell csatlakoztatni,vagy a kormánnyal együtt van fent,a joy melett? -
#258 a #10-ben lévő képet nem dobjátok fel bannernak ide -
#257 Jeeeeee.Sikerült összehozni a kormányhoz tartozó pedált az oldalkormánnyal!!Így nem a joyt kell tekergetni! -
#256 Majd átadom Balázsnak -
#255 Úgy látszik, az 1C-nek nincs szerencséje a "helikopteres játékokkal", a Vietnámi Forgószél (AKA Whirlwind of Vietnam) se lehetett akkora kasszasiker (cserébe az is egy optimalizálatlan és befejezetlen tákolmány volt), a BS meg kb. másfél napig hozta a pénzt nekik...
Amúgy honnan az info, hogy az 1C nyomást gyakorolt? (nem tudok róla, hogy publikusan jó előre be lett volna jelentve, az első híradások az 1C-DCS kombóról néhány héttel a megjelenés előtt röppentek fel). Ha mégis így van, annak csak egy oka lehet - hogy velük is "lavírozni" próbáltak edéék (beígértek egy X megjelenési időpontot, amit valószínűleg csúsztatni akartak egy Y időpontra) -
#254 Na ebben van valami igazság Bucser! Majd 2év múlva jön a Black Shark "FC"... -
#253 HA megnézed, hogy anno milyen állapotban jött ki az UBI nyomására az első Loc-ON és megnézed az FC-t amilyenre akarták és az FC-hez hasonlítod az orosz BS-t akkor rossz logikát követsz szerintem ezt a BS-t az alap lock-onhoz kell..
Az orosz BS az 1C games nyomására jelent meg (mint anno a lonci az ubiéra) és valszeg egy rakás bug kijavítása miatt csúsztatták az international változat megjelenését 2009-re. -
#252 Diablo 1-2, Starcraft, Warcaft 3 eredetiben megvan... úgyhogy csak óvatosan... -
#251 a másik dolog..
blizzardok közül a diablo sorozat tetszett csak, de ettől függetlenül azért ne húzd már le ennyire Balázs..
Nekem példul az MS stratégia azért nem tetszett mert a nano age-ben még mindig bogyókat gyűjtögettek a kislányok, meg csákányozták a követ, a nép meg ufó járműveken suhant... ááá haggyuk mááá Ibolykát...
Ennek ellenére nem mondom hogy szar az Ms eE, csak ha nem-et nemolvasod a mondathoz -
fulcrum falcon #250 Valaki eltudná nekem küldeni az angol verzió torrentfájlát?
Előre is köszi! -
#249 Lassacskán sikerül beállítani hogy szépen fusson, meg szépen is nézzen ki:) saját missziói totál felejtősek egy új gépig (BS-ért én nem fogok fejleszteni...)
Szép új egyszerűbb lopakodós missziókat gyártok hozzá, megtanulom az összes gombot, kapcsolót... ÉSSS asszem nagyon hamar megunom ahogy az FC-ét is...
dúúrva dolgot mondok, de én nem fogom megvenni annak ellenére hogy végülis tetszik..:)
optimalizáció?? azért én beraktam 2db su-25t a kifutóra meg a helimet és külső nézetben nem esett 40fps alá.. FC-ben ez emlékszem olyan 22-re ment le.
Ahelyett hogy az UAZ-nak a kerékbarázdáit poligonolták volna úgy, inkább csinálhattak volna új modelleket mig-29,su-27,33 , F-15 -nek..
sok energiát az vesz el a géptől hogy bonyolult számításokat végez az AI heliknek (pl.. mi-24) meg rettentően kidolgozottak a földi cuccok amikből ha sokat rak az ember az biza eszi a cpu-t...
és itt van igaza annak aki aszondja nem csináltak 4évig semmit... egy rohadt MultiProcessing támogatást miért nem tudtak írni ha már úgyis egy TELJESEN ÚJ PRODUCT LINE-ba kezdtek??
Szóval ezért kell szanaszét húzni mindenknek a prociját ahelyett hogy egy core2 2,4es mindkét magja fullon menne... -
bgabor #248 Persze hogy egszerűbbek, de nem ez a lényeg itt. Hanem az hogy a starcraft2 esetében még megjelenési dátum sincs, de már most látható az előzetes shotokon, múvikon, a weboldalon hogy ennél a játéknál az égvilágon mindenre oda fognak figyelni, és a kivételes odafigyelés, a minőség már most érzékelhető a játékon. Megtehetnék hogy kiadják holnap félkészen? Vagy úgy hogy a legjobb ötleteiket kihagyják belőle? Meg hát, mivel a Starcraft2-ről van szó, vennék mint a cukrot. Ehelyett ők több mint egy éve bétateszelik, optimalizálják, bugmentesítik a cuccot, napi szinten tarják a kapcsolatot a rajongótáborral. (eddig legalább öt egységet dolgoztak át teljesen rajongói felszólításra, vagy mert nem találták elég ütősnek a régi változatot)
Tehát a fejlesztők hozzáállása nagyon sokat számít. És ez az odaadás, odafigyelés, végül a tökéletesre csiszolt játék váltja ki a rajongók megbecsülését a csapat irányt. Tiszteletet, megbecsülést nem azért érzünk valaki iránt, mer jár neki, hanem mert kiérdemli, kiváltja belőlünk.
Na de itt be is fejezem az offolást. Csak annyit tudok mondani, hogy jobbhíján visszateszem a Lock Ont,(mert repülni azt kell) ezt meg szomorú szívvel, de törölni fogom. Kár érte, sokkal jobb is lehetett volna. -
Solt #247 Én is így vagyok... örülök, hogy egyáltalán valaki még fejleszt ilyeneket... :(
Más: Semmi hír 64 bites antistarforce driverről? Vagy valami egyéb megoldás, hogy 64 biten is induljon? -
#246 Azért milyen jó így szidni szegény BS-t, hogy közülünk senki nem adott ki még pénzt érte .
Viszont az angol verziót dobozosban megveszem, addig talán sok hibát orvosolnak. Régóta megveszem eredetiben a szimulátorokat, pedig olyan is van amit nem sokáig toltam, vagy meguntam hamarabb. -
#245 Nem lehordom, csak nekem nem jön be. Pedig azok a játékok komplexitásban vicckategórásak egy szimhez képest. -
#244 Elég merész állítás az hogy ( mivel Neked nemjön be egyik játékuk sem ezért ) a Blizz egy vicc.Én például a Diablo II-t a mai napig előveszem és játszok vele ha olyan kedvem van.Két példányban vettük meg, hogy a gyerekeimmel együtt tudjak játszani.A WoW meg az SC nekem nem tetszik, nem is játszottam vele ( warez, kipróbálás, törlés ) de ezért nem hordanám le a Blizzt. -
Solt #243 Elvben igazad van, de gyakorlatban ennek is örülnünk "kell". Felesleges gyűrni egymást miatta, mert teljesen független tőlünk a dolog... Megvesszük, és reménykedünk... addig is élvezzük azt amit nyújt... ha meg nem élvezzük, akkor nem játszunk vele... nem védem őket, mert meg tudnám cibálni a hajukat, de most inkább idéznék tőled:
"Magáról a játékról is írsz majd valamit, vagy csak olyan teljesen érdektelen dolgokról..." ?? :D -
bgabor #242 Jólértem tehát hogy az RTS-t, mint műfajt egy viccnek tartod, és '98 óta a blizzard összes RTS-e nem jött be neked? Micsoda véletlen egybeesés.
A motorhoz meg annyit, hogy beláthatod, négy év alatt simán lehetett volna új motort írni(kellett is volna, mert a játékiparban nem szokás fél évtizedig ugyanazzal a motorral dolgozni), ha szükségét érezték volna.
A másis dologhoz meg csak annyit, hogy én nem szimulátorfejlesztésből élek, következésképpen nem várható el tőlem hogy összerakjak egy 3D modellt vagy elkészítsek egy igényes helikopterszimulátort. Őket ellenben ezért fizetjük, esetükben a kiadó kiiktatásával egyenesen nekik küldjük a pénzt amikor játékot rendelünk tőlük. Tehát tőlük igenis elvárható lenne hogy színvonalas cuccot tegyenek le az asztalra, pláne négy év fejlesztési idő után. -
#241 Na, a Blizzard az én szemeben egy vicc. A Diablo csak addig kötött le amíg rá nem jöttem mekkora szar és unalmas. A Strarcraft anno nem tetszett A Warcraft 3 meg az én szemeben játszhatatlan. Nekem a Blizzard kis túlzással semmit sem jelent. A Warcraft I és II egész tűrhető volt. Szép átvezető filmjei voltak a War III-nek. Ennyi.Az én szememben RTS = vicc. (egyet kivéve az Empitre Earth-ot, mert abban van 20-szoros időlassítás. Ott még lehet taktikázni.
Az BS kacspán egyszerűen nagyon rosszul becsültek a scrácok. Valszeg elég porblémás volt egy jet gépekre írt motor egy heli alá rakni.
Az FF 5.0 is csúszik rendesen. Nem egyszerű dolog a szim fejlesztés. Egyszer próbáljál meg csak egy 3D modellt összerakni egy szimhez. Vért izzadsz. Én csak a Falcon egyes részeit csinálom és toolal vagy txt editálással és még így sem egyszerű. -
#240 A hozzáállás nekem sem.De ( sajnos ) nemigen van alternatíva és ezt ők is jól tudják.Nézegettem ma a fórumot és Товарищ Путин ( lonci tápigból ) is feszegette ez a garf témát.Ott valami olyasmit válaszoltak neki, hogy lesz új motor a gámának.Tényleg olybá tűnik, hogy ez nem véletlenül szivárgott ki a fejlesztőktől.Szerintem ez egyfajta pofabefogo / ingyentesztelő példány.
Mondjuk én vagyok akkora barom, hogy megveszem ha megjelenik.Még akkor is ha ( egyelőre ) ilyen marad.Én szeretek vele röpködni. -
bgabor #239 Lehet, hogy nem szép, de miért is kellene becsülnöm őket?
Nem az olyan fejlesztőgárdákat becsüljük, akik jóminőségű játékokat készítenek? Talán nem azért tartjuk mindannyian nagyra például a Blizzardot mert ők az egyetlenek, akiknek a játékában még sohasem kellett csalódnunk, és mert tudjuk, hogy a Starcraft2 és a Diablo3 is igazi minőségi alkotás lesz?
Miért kellene nagyra tartanom egy olyan fejlesztőgárdát, aki a 2004-es játékát apró módosításokkal 2008-ban akarja újra eladni, full áron?
Miközben semmit se optimalizát rajta(sőt, nagyon megnőtt a gépigény), és alig vannak újdonságok? Aki mindíg a legújabb tetű starforceot teszi a programjára, nehogy elessen akár egy fillértől is? Aki évek óta nem tartja be az ígéreteit? Aki bannolja a fórumáról azokat akik kényes kérdéseket tesznek fel?
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez a hozzáállás a készítők részéről nagyon nem tetszik. -
sindelnet #238
Options/Controls---> Category:Axis Commands.
Kijelölöd az Axist,alul akvívvá válik a Axis Tune regiszterfül. -
#237 Azért nagyon lekicsinylően beszélsz róluk. -
bgabor #236 Nekem megy, én is megtaláltam a kérdőjeleket, csak másokat világosítottam fel ezügyben. -
bgabor #235 Egyébként így első ránézésre számomra nagy csalódás a program. Nemtudom ki hogy van vele, de én többet vártam így négy év fejlesztés után.
Eltelt négy év a lock on 1.02 óta. A gépigény több mint a duplájára nőtt, miközben a heli külsejét és néhány földi objektumot leszámítva nem történt változás a grafikában. Láttam egy Mi-8ast a repülésem során és F2 nézetben és tökugyanaz a modellje, mint a Lock on-ban 2004-ben.
Egyszerűen nem látok semmit a programban, ami indokolná a négy évnyi fejlesztési időt és a duplájára nőtt gépigényt. Ennyi idő eltelt és a progi még mindíg halál optimalizálatlan.
A FC kijötele óta is jónéhány év eltelt már, és a BSben repülési modellen és a kamov grafiáján kívül nemnagyon van más, ami abban ne lett volna már benne. Szóval én erre nem fokok megint kiadni X ezer forintot, mert ezek az emberek semmit se csináltak az eltelt idő alatt. -
#234 amikor kódot kér ne írjatok be semmit hanem válasszátok a "no"-t aaszem alsó, és a 3. kék kérdőjelsort a következő ablakban, elkezdi nézni az iso-t oszt elvileg futni kéne..
máma ghostoltam vissza az xp-t és nekem így indította 2x-ra... (megvolt közben kikapcs is, ez FC-nél is segített)
ÉS mégegyszer!!! daemon neuvóóó verzióval megy csak!!! (+RPMS ON) -
bgabor #233 Nem megy neked se ha nem enged repülni. Ebben a verzióban a repülés elindítása után ellenőrzi a lemezt. -
#232 GUI nem kér lemezt... csak a legújabb daemon-nal megy a játék
Én továbbra is váro bárkinek a segítségét akinek sikerült a joy AXISTune panelját behozni valhogy.. (sens, deadzone..) -
#231 A főmenü és egybek mennek, de ha repkedni akarok kódot kér. Ami a txt-ben van az nem jó neki. -
#230 Én vagy 1 éves deamon tools használok és azzal is megy. -
#229 Az még odébb van sajna. :( -
bgabor #228 Közben a kérdőjelnyomogatástól nekem is elindult. Fene érti ezt. -
#227 esetleg ha megnéznéd a smiley-t az alján:)
jót tesz a kekeckedés a harci szellemnek:) -
#226 Próbáld meg a default könyvtárba telepítést (c:\program files\1c), nálam is csak így indult el, amíg d:-re tettem, hiába volt minden starf*ckozás. -
bgabor #225 Hát én hiába csinálok mindent pontosan úgy, ahogy kell, serialt kér, és nem enged repülni.
Hogy pusztulnának meg az orosz fejlesztők a starforceukkal együtt.
Mellesleg én csak 4.30.1-es daemont találtam a neten. Ez azonos a futtatáshoz előírt 4.3.1-el? -
bgabor #224 Nem, ez téged amiért ilyen szemét megjegyzéseket teszel.
Nyilván te semmit se felejtesz el az évek múlásával, mi? -
spacecrony #223 Jöhet, megbámulom.