4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• LeonSilver
    Sikerült a saját kis gyakorló izémet elkövetni úgy, hogy felszállás, m1a1 leküzdés, hazamenet, leszállás.És egyben maradtam :D
  • bgabor
    Hisszük ha látjuk. A black sharkra is négy évet kellett várni, és közben jónéhányszor módosult a koncepció. És ez a fejlesztőcsapat nagyon nem arról híres, hogy tartani szokta magát a saját határidejeihez.
  • bgabor
    Így van, de azzal hogy hozzárendeled, egy szabályt alkotsz. Ezekután amikor futni fog a progi, a megadott exek a megadott számú magon fognak futni. Márpedig ha beállítod hogy a windowsal induljon és minimalizált állapotban, akkor gond nélkül mindíg bekapcsolva maradhat.
    Emiatt csak egyszer kell beállítani, melyik progit hány maggal akarod futtatni.
  • Gundark 1 1
    Igazából nem értem teljesen hogy miért nem kapott egy társat a blekk sárk mellé, mondjuk a Hindet. Annyi harchelyzetben volt, annyi helyszinen hogy mindenki megtalálna a maga kedvencét. És szép :) Persze reméljük hogy nem ér itt véget és sorban jönnek az új gépek és helyszinek :)
  • L Viper #138
    Én úgy tudom az adott játék exe-jehez kell hozzárendelni a futó folyamatoknál, csak akkor tudja a progi, hogy mit szeretnék két magon futtatni.
  • bgabor
    Korántsem kell minden indításkor eljátszani. Egyszerűen az optionsban be kell pipálni az "autostart with windows" és a "start minimalized" pontokat.
  • Molnibalage
    Mi van? Ez vicc? Nekem kell kézileg erre rávenni?
  • gsg16
    pár szép kép

• polluxware
    hát nemtom:) lehet visszatérek a beech bonanzámhoz...:)
  • L Viper #133
    Az új Freetrack driverben lesz támogatás, 100 %, csak idő kérdése.
  • LeonSilver
    Erősen gondolkodom egy pedál beszerzésén.De valahol van itthon valami szar kormány.Először annak a pedálját próbálom meg összehozni vele.
    Azt a nyomorék freetrekket is meghegeszthetnék a BS-hoz.Qrvára hiányzik..
  • Buren
    A Hokum-nak a szerepköre emiatt "csak" a különleges erők támogatása illetve a kisebb veszélyzónákban való operálás.

A klasszikus elrendezésű Havoc lesz majd az "igazi" csatahelikopter russzijában.
  • Buren
    Hát tény, hogy egy teljesen dinamikus hadjárat (mint a falconban) meg valamivel jobb optimalizálás sokat segíthetne a játékon hosszú távon. Majd csak eljön az a nap is amikor megkapja az ember ezeket.
    Meg hát ne felejtsd el, hogy ez az orosz "publikus béta".

De legalább ezzel könnyebb várni az FF5-re.
  • L Viper #129
    A szakma is épp ezt a véleményt mondta a Fekete Cápáról. Túl nagy feladatot ró a pilótára.

Nem véletlen, hogy az amerikaiaknak eszébe sem jut letérni a WSO/PILOT jól bevált gyakorlatról a harci helikopterek terén. A rengeteg feladat megoszlik a két ember között.

Egyetértek a véleményeddel az EECH-val kapcsolatban is. A a repmodell hiába gyengébb valamivel, de lényegesen játszhatóbb és a dinamikus kampány és a kis gépigény, a sok repülhető heli és a közösség fejlesztései a játékosok számára kézreállóvá tették.
    Nem annyira szenvedős.

A Black Shark hibái ellenére kiemelkedő szimulátor, igazi hadcore progi. Remélem még javul és tényleg jönnek a beígért gépek is.
  • polluxware
    A CPU Control Panel for Windows 95 and NT 4.0+.Displays CPU information such as Manufacturer, Type,Model, Stepping, Clock Multiplier, Bus Speed, Core speed, and MMX. Special support for AMD K6 and Cyrix/IBM 6x86MX CPUs by allowing user to program internal registers in these CPUs that can greatly increase performance (such as Write Allocate for the AMD K6 and Branch Prediction for the Cyrix/IBM 6x86MX). Especially useful in CPU upgrade situations where these registers are not set up by the original system BIOS.

tudom hogy az alapelv ugyanaz de azért ezután az infó után én skeptikus vagyok mit tehet ez egy core2dou meg xp-vel
  • polluxware
    Nos:) egy két észrevétel...

graphics.cfg-ben a már előzőekben említett fogqualiy=0-ra állításával javul a teljesítmény, valamint a LO:FC-ben lévő LODdistance értékek bőven felére vehetők ugyanis Vihkr rakétya 8km-re visz, a célzást meg max 12-15km-ről kezdi az ember, nem 40! km-ről.

éjszaki repkedés a realisztikus NVG-vel eszement jó móka igazi chalenge, de mivel a SHKval nem lát sötétben így csak maszatolni van értelme a blokkrakétákkal (ez így realisztikus!)

az alap beépített missziók totál játszhatatlanok sztem.. túl sok rajtuk a mozgó dolog, iszonyat nagy a káosz, nem közepes gépekre szabott.

Másrészről azthiszem elérték a fejlesztők azt a határt ahol egy billentyűvel meg valmi közepes joy-al, meg lehet azt oldani amit a valóságban kézreálló gyári (kamov) eszközökkel meg lehet oldani. SZTEM... a Falcon 4.0 és elfajzott leszármazottainál ez még megoldható, de ebben a helivel ilyen repmodell mellett...
    Azért nem érdekes hogy az amiknál ott van az egyszerűsített fasza kompúter, +két pilóta van!

Sokkal jobban jár az ember ha saját missiót, avagy SAJÁT kampányt heggeszt magának.

Ennyi játék után azt mondom hogy igazából ez egy LO:FC repülhető helivel, javított realizmussal, és igazából nem nyújtja azt amit a Falcon sorozat tud..

Nem azt mondom hogy nem tetszik, mert szép, stabil, csakhát igazából semmi újítás nincs benne a repülhető technikán kívül az alap progihoz képest.

Azt kell mondjam hogy kategóriát tekintve az EECH jobb !folyamatos! játékélmény tekintetében.

ezegyvéleményvolt 3napi játszadozás után
  • gsg16
    azt hiszem jó pár joystick-nak ki lesz tekerve a nyaka szerte a világon.legalábbis az enyémnek igen,mire megtanulom vezetni ezt a bogárdarálólt.
  • L Viper #125
    Álmomban sem gondoltam volna, hogy nem támogatja a két magos procit.
    Az FC-nél már régóta használom ezt a CPU control progit.
    Én így indítom be a 2. magot:

1. indítsd a játékot, majd ugorj ki a windowsba alttabbal
    2. indítsd el a cpu controlt
    3. jobbra fent a programnál Manual - CPU1-re állítani
    4. bal oldalon látni fogjátok a futó folyamatokat
    5. jobbklikk az indított játék exe-jére
    5a. 2 magosnál All CPU, majd 2 CPUs, majd "1+2", majd minimalizáld (jobbalsó sarokban ott fog maradni)
    6b: négymagosnál jobb alul opciókra klikkelj, és pipáld be a négymagost... majd minden CPU, 4 CPU, majd "1+2+3+4",majd minimalizáld (ebben az esetben is maradjon bent jobbalsó sarokban).

A probléma az, hogy ezt minden indításkor el kell játszani, viszont pár kattintásért cserébe némi gyorsulás mindig jól jön (+15-20Fps - gépfüggő.
  • sindelnet
    Felteszed a legújjabb TrackIr drivert,4.1.36.
    Bekapcs után felül Update.
    Rányomsz a "Check for Game Updates..."-re.
    Vmit kiír,ok,utána működnie kell.
    A 6DOF kiváló...:)
  • Solt
    Ahhh... fránya jobb klikk! :))
  • LeonSilver
    Így lehet beállítani.

• LeonSilver
    Ehhh, korai volt az üröm.Nem használja mindkettőt ráadásul dobott is egy hátast tőle a gép.
  • Solt
    Jó ötlet, csak nem tudom, hogy lehet beállítani, hogy mindkét magot használja! :) Vagy az 1-s, vagy 2-s... de egyszerre nem megy egy programnál sem...
  • LeonSilver
    Kössz!Közben megtaláltam, feltettem és úgy tűnik, hogy jobban megy a gém!!
  • gsg16
    erről a linkről én nemtudtam leszedni a cpu control-t
  • DummyBoy
    Sajnos ... csak egy ötlet volt ...
  • Solt
    Nekem csak azt sikerül beállítani, hogy melyiket használja, egyszerre a két magot nem engedi...
  • DummyBoy
    CPU Control 2.0 letöltés ...

Feltelepít, elindít, utánna game elindít, Alt+TAB, Cpu kontroll megnyit, alkalmazás kiválaszt, és megadni neki hogy melyik CPU-kat használja ... olyasmi mint a Feladatkezelőben az affinitás csak ez meg is csinálja ...

Nem 100% hogy menni fog, de pl nekem Stalkernél +15 FPS-t hozott ... Ott működött ...

Ki kell próbálni itt is ...
  • polluxware
    Helikben jártas személyhez irányoznám eme kérdésem:)

"F" betűvel szabályzott fogantyú ami gázkaron van, az pontosan mire jó egy helikopternél?

valami kuplung féleség vagy vibráció ellen van a kézikönyv szerint, de hátha tud valaki egy korrektebb választ erre.
  • Solt
    Urak, 64 bites rendszerhez még nincs hír antistarforce driverről? :(
  • LeonSilver
    Ez miez ??Ez a CPU Controll ??
    Kipróbáltam a cuccot és feltettem a gyári FC mellé.
    Simán megy és a szarforsz nem ugatott!Érdekes ...
  • Buren
    Alapból nem használja ki maximálisan a több magos procit a játék motorja. Ez 1-2 év múlva fog változni mikor befejezik hozzá az új engine-t.
  • DummyBoy
    Ki kell próbálni a CPU Controll nevű proggit hozzá, sok játékon segít :)

Ha leér, asszem le is tesztelem :)
  • polluxware
    Egy nagy bajom van a progival... 2x ilyen jól futna a végre beleírnák azt is hogy kezelje a második cpu magot...

Azér ezt már ideje volna, mert így hiába van 4magos Q6600-ad ha egy mezei celeron is jobban tolja ami 3gigára van húzva.
  • Caterpillar
    Nem véletlenül 3 év a helikopterpilcsik kiképzési ideje...
  • SgtChris
    Nah végre repül a Cápa nálam is, majd kiderül, hogy milyen szinten leszek képes bemagolni a keychart-ot...mert egyenlőre örömrepkedés az egész, de bevetésre nem merészkedek...
  • Caterpillar
    Köszönöm a segítséget egyreinstall meg egy default könyvtárba telepítés megoldotta a dolgot! Érdekes mert még a starforce sem jött elő ilyen formán hanem rögtön ment!

Háttő első élmény: Ezzel k**va nehéz repülni ba****meg! :DDDDD

Most azt próbálnám meg megoldani hogy a két monditoromon normálisan full screenben tudjak dolgozni mert jelenleg ha full screent kiválasztom akkor a jobb oldali fekete képernyőn kell kattintani mert a menü a bal oldalon jelenik meg... Kissé zavaros cserébe xar..

Másik a TrackIr sem akar beüzemelődni pedig frissítettem updateltem és no effect...
  • LeonSilver
    Én most is úgy repülök a25t-vel, hogy a HUD orosz.Hozzá tartozik a fílinghez ;) Ráadásul ha az ember megtanulja, hogy mi - merre - hányméter akkor a feliratok lehetnek akár ékírással is.

**--**

A banner mikor kerül be?
  • bgabor
    Dehogy zavar, én csak örülök neki. Már a Lock On-ban is csak idegesítettek a zagyva orosz feliratok. Örültem volna anno egy angol feliratú kabinnak például a MiG-29S-nél.
  • Buren
    Azért lesz angol feliratos, mert ahogy a hivatalos fórumban írta az egyik főkolompos, ha a gép exportálására kerülne sor egy angolszász országba akkor át lenne írva a fülkében a cirill betűs szöveg, barátocskám.

Ha zavarni fog, akkor át lehet majd egy kattintással varázsolni a ruszkira...