4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• bgabor
    Lesz angol feliratos pilótafülke? Ez egy orosz gép.
  • Molnibalage
    Bazz, ha lesz demó akkor én nem vesződik akkor a végén a letöltéssel meg egyebekkel.
  • Buren
    FONTOS nyílt levél az ED-s community managertől, leírja, hogy azért adták ki előbb oroszhonban a játékot mivel az 1C kiadóval kötött szerződés kötelezte őket és hogy késni fog az orosz letöltős verzió és nyugati kiadás (előbbi nem lesz elérhető a Nyugaton) mert megerősítik a védelmét mind a két verziónak úgy hogy a letöltős és dobozos kiadáshoz kell online eredetiség ellenőrzés. (mintha már ezt is le tudták volna krekkelni, de talán valami új SF és online verification kombó lehet hogy ütős lesz)

Viszont előbb lesz angol demó. Valamikor az ünnepek előtt. (szerintem a teljesen angol fülke textúrák és a pár lefordított tréning küldiért érdemes lehet leszedni)

A többi a fórummal kapcsolatos dolgok amik minket annyira nem érint.

Miért nem tudják megoldani, hogy +10$-ért hardverkulcsot adnak és ahhoz jöhet az online eredetiség ellenőrzés? Steel Beast Pro-t nem törte fel senki se...

Nekem őszintén szólva nincs semmi bajom ezzel nyolc lakatos védelemmel ameddig nem fog bezavarni valamilyen övön aluli ütéssel)
  • SgtChris
    Mondjuk pont ezekkel csináltam, mégis kérte a serialt. Most uninstall, de majd holnap tesómal meghegesztjük, az ő gépén már megy, akkor az enyém sem maradhat ki. Addig valami majd alakul...
  • LeonSilver
    Jesssz :D

• sindelnet
    Ha vknek túl "krémes" az eredeti BumpMap a talajtextúrán,gyártottam egyet,
    ami picit markánsabb,főleg távolról.ITT
    Régi,és az új------>
  • polluxware
    a KEY.TXT töröljétek ki!!! szart sem ér

Akkor használható ha eredeti lemezed van, vagy ha éppen nem 600 ember próbálta volna már felhasználi azt a kulcsot.

Ha az UI után maga a GAME nem jut el a kabinig akkor tökmind1 mit csinálsz.. daemon tools legújabb, +A-SF ennyi.
  • polluxware
    támogatom az ötletet:) állítólag műkszik is...

FC nekem nem ment ha én voltam a szerver, viszont Vippire tudtam kapcsolódni.

Viper! szedd le, telepísd fel nyugodtan, menni fog a gépeden tökéletesen hidd el.
  • SgtChris
    Nagy a szomorúság a kis lelkemben, valami nem okés, mert a serial-t nem fogadja el a progi, így nem indul...vagy nem is kéne serialt kérnie? Mert akkor a SF-al való ügyködést csesztem el... Pedig megy angolul, megy a menü, de ennyi...
  • polluxware
    Fontos!!!

Graphics.cfg -> fogquality=1 ->0-ra
    nem fog nőni az fps ,viszont sokat dob azon hogy 30fps alá ne menjen!

• Buren
    Alakul ez.

Majd egyszer ki kéne próbálni multin emberek.
  • gsg16
    na sikerült beüzemelnem nekem is.köszönöm a segítséget.amikor a lemezellenőrzésnél kérte a kódot,akkor ott az egyik sok "?"-jelből álló linkre rákattintottam,és elindúlt!
  • bgabor
    Köszönöm.
  • L Viper #89
    Bele ne öregedjél :-)
  • LeonSilver
    Hát én asszem ezzel elleszek legalább a FOpsig ...
  • Buren
    Amúgy se mivel USAAF-nak csinálják a kiképző programokat.

De szerintem ha kevesen veszik a kereskedelmi, köznép által elérhető dolgaikat akkor aztán magasról fognak beleszarni az egészbe (és ugye azért a Viper-ig jó lenne ha kitartanának )
  • sindelnet
    Csak a #22 hsz-ig kéne visszaolvasni...
  • LeonSilver
    AZ l10n mappában lévő ru mappát átnevezed teszem azt ru1-re és ennyi.
  • bgabor
    Mert ez a legújabb, ötös verziójú starforce, amit kemény egyetlen nap alatt törtek fel a crackerek.
  • bgabor
    Pontosan hogyan lehet angolosítani?
  • LeonSilver
    Éppen ezen gondolkodtam.Mert nekem úgy tűnik, hogy nem is egészen olyan a cucc mint a videókban.Meghát ez a szarforsz olyan majdnem mintha nem is lenne.
  • bgabor
    Nem hát. Össze se tudom számolni, hány órát repültem anno a Lock On 1.02-vel. De nem nekem való ez a progi. Nekem a kólofgyuti való. Az ilyen programok csak a hozzád hasonló zseniknek valók.

Képzeld, pontosan azért szeretnék játszani vele, mert az elődjét is jól ismerem, és nagyon kedveltem.
  • polluxware
    Nem igazán értem a problemót.. 2napja játszok vele, és egyszer sem merült problemóként az hogy orosz:)

angol az editor, a campaign editor is... ráadásul ugyanaz mint ami az FC ben van, csak a style más:)

Egyébként nem fura hogy relatíve ilyen könnyen angolosítható... matt wagner irogat be a fórumba ahonnan töltik lefelé...
    ilyen könnyen feltörhető az SF... FC-vel hónapokig szenvedtek, és a mai napig nem futtatható eredeti lemez nélkül (kivéve néhánynak:))

Sztem ez egy totális ingyen reklám a proginak.. úgyhogy nem kell félteni őket:)
  • LeonSilver
    Nem ez az első és nem is az utolsó szoftver ami először a készítők nyelvén jelenik meg.Én amúgy nem bánom.Legalább mire kijön az inglis és megveszem ( mert én ezt is megveszem ) addigra már talán belejövök a kufferba.Hiába no, az EECH mástészta mint ez.
  • Buren
    Mivel orosz a fejlesztő brigád, természetesnek tartom, hogy előbb ott adják ki. Normális angol kézikönyv és játékbeli training voiceover nélkül nem lehet kiadni nyugaton, ebben nem egy Vérpistike X egyszerűségű szöveg van. (megjegyzem oroszok szeretik a saját vérükkel tesztelni a játékokat, és nem is 200-300-an dolgoznak/tak a progin mint mondjuk egy Kál of Dutyi vagy Oblüvión típusú műremeken. )

De amúgy megoldható, hogy a menü és a tooltipek englishek legyenek, ráadásul a lemezhez mellékelik az angol producer's note*-okat (megjegyzem rendkívűl alt-tab barát a progi), s a fórumukról leszedheted az angol bill kiosztást, így tök kényelmesen meg lehet tanulni a gépet...

*-ezt fel lehet fogni lustaságnak is, de én inkább úgy mondanám nem hagyták kárba veszni a már meglévő dolgokat (s gondolom a nyugati vásárlóknak is van odarakva)

• sindelnet
    Szívesen reagálok...
    A galériádat nézegetve nem neked való ez a progi,
    a fejlesztők oroszok,és nyilván saját nyelven fogják először kiadni,
    ehhez nem pofa kell hanem az,hogy szeretik amit csinálnak.
    Még vmi???
  • bgabor
    Mész valahová?
  • sindelnet
    Orosz nyelvű...viszlát...
  • bgabor
    És orosz nyelvű? Mert akkor nem érdekel. Nagy rajongója voltam anno a Lock On 1.02-nek, de azóta nem tetszik a fejlesztők stílusa.

Az meg külön szánalmas, hogy van pofájuk angol helyett orosz nyelven kiadni. Mintha manapság már nem kizárólag csak az beszélne oroszul, akinek muszáj.
  • LeonSilver
    Biztos így működik mert kínomban ésn is klikkelgettem azon a sz@ron a kék szövegekre és egyszer csak elindult.
  • sindelnet
    Látogass el az:Oldalra,és keresd meg a:skinnadoor at 2008-10-19 20:50 CET: hozzászólást.Állítólag így sikerülni fog...
  • Caterpillar
    Hmm én feladom vagyis nem... Feltettem és ha el szeretném indítani tölt majd nem történik semmi ekkor újra kattintok az ikonon megint bejön a starforce kattintok tölt megáll és kékhalál...
    Reinstall lesz belőle az tuti de plz valaki legyen oly kedves írja le a telepítés után mit is csinált pontosan és a starforceban mit nyomott mi után hátha elindul végre ez a szerencsétlen játék!

Előre is köszönöm!
  • LeonSilver
    Kössz.
  • sindelnet
    A BS AntiStrarforce driver,nem kavar a korábbi FC-s Starforce
    verzióba.A tört,és az eredeti FC is működőképes marad.
    (Olvastam vhol...)
  • sindelnet
    Nem ,nem létezik,eggyel lentebbre válaszoltam...bocsi
  • bgabor
    Dehát nem létezik tört verziós FC!
  • sindelnet
    A tört verziós FC-vel eggyütt simán fut...
    Olvastam vhol,nem saját tapasztalat!!!...
  • bgabor
    Angol nyelvű változat nem elérhető még?
  • LeonSilver
    Minnyá kipróbálom.

**--**

Mit gondoltok?Az eredeti FC mellé fellehet ezt tenni valahogy??Mert ugye az is szarforszos.Viszont a szarforszt ugye lekell szedni, hogy ez menjen.
  • polluxware
    Config mappában van olyan hogy contractor.cfg, joyRange.cfg, én nem állítgattam mert nekem jó így, de ha gondlod állítgasd hátha jobb lesz.