Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Molnibalage
    Na hát én is feltettem. Persze egyből a játék adatbázisát kezdtem megnézni. Háát... Finoman szólva érdekes dolgok vannak benne.

Egyes viszonylag kevéssé ismert gépek zavarótöltet mennyisége stimmel eddig ismereteimmel és több forrásból is ugyanaz jött le. Ilyen pl. az F-5E.

Az viszont mélyütés a javából, hogy a Szu-27 családból szinte egynek sem stimmel szerintem. 192 db a Szu-27 gépen? Azt mégis hogyan? Még a Szu-25 gépen sincs annyi. Egy orosz tag szerint (volt Falcon fejlesztő) és orosz pilóta barátai szerint az összes Su-27/30/33 gépen még mindig 3x32 van. Ha még a moderzinált gépeken lenne ilyen sok az megérteném, na de az alap Szu-27 gépen? Esküszöm nem értem, hogy ez hogyan lehetséges... Az F-15C is hibás. 8x30 töltet van rajta, stb. Az A-10 sem stimmel amennyire láttam. Azt kell hogy mondjam elég sok gép pontatlan ebből a szempontból, de végre szabadon konfigurálható. Ez nagyon hiányzott eddig mindenhonnan! Ja és végre kulturált a kezelőfelület.