4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Proview
    Sziasztok!
    A játékban a felvétel/records hogyan működik? El kell indítani (ha igen, hogyan?) vagy veszi, mint az Il2 automatikusan és küldetés végén visszanézhetem? Eddig csak a training missionokban jártam, szeretném visszanézni a bénázásom kívülről
  • Solt
    Egy vulcan megtépázott, nem volt futóm! :)

Egy kis éjszakai kóválygás...

• Solt
    Amiket bemásoltál linkeket, azokat a "kép beszúrása" menünél tedd meg! :)
  • HungaroJET
    Hogy a rákba tegyek ide látható képet ?

Vagy legalább egy "rákattintós" sort a kép belinkeléséhez ? :(
  • HungaroJET
    http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/ScreenShot_000-1.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/ScreenShot_001-1.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/ScreenShot_003-1.jpg

• HungaroJET
    Hát megkezdtem ténykedésemet a BS-ben is. Az AH-64, Mi-24 és Mi-28 "beépítése" még várat magára. Rajta vagyok.
    Addig is pihenésképp beleraktam a BS-be a hiányzó Ka-52-t (FC modell) és az új AV-8B modellt (BAE Harrier). A függesztmény az ED xarja, majd azt is át kell gyúrni. Segíthetnétek a valós fegyverzet összerakásában a 2*4 pylonhoz, de majd megnézem a Falconban RV4/5 is mit társít hozzá. MolniBalage ! Vélemény?
    Tervezem még a MiG-29K-t, az F-111-t és az új AH-1G modellt is.

• Solt
    Nekünk nem unalmas... repkedtünk egy kicsit hármasban... :) A tetőn gyülekeztünk! :D

• Solt
  • bgabor
  • LeonSilver
    ED

• LeonSilver
    Hát az lehet, hogy támogatja de BlackShark.exe qrvára nincs a játék könyvtárában...Márpedig a ModMan azt keresi.

• LeonSilver
    Lehet.Nemnéztem.Az ed fórumon pampogtak róla.
  • fulcrum falcon
    Már a 6.3.0.1-es modman is támogatja a BS-t...
  • LeonSilver
    Az új ModMan-ban ( 7-es ) már lesz BS támogatás és talán beindulnak a kampánykészítő kisiparosok.FC-hez is tök faszák vannak habár igaz ami igaz, egy dinamikus kampánybizbasz akkorát dobna rajta, hogy azt elmondani sem lehet.

Ezt csekkoltátok már ??Valami új maszekmod lesz loncihoz.

• polluxware
    Hát nekem most már szépen fut a progi tehát nem ez miatt nyavajgok, hanem az miatt hogy ez a csináld magad pályák annyira agyonvágják a játékot.. Su-25T-t sokkal élvezetesebb volt kezelni, több fajta fegyverzet, többfajta megoldási lehetőség..

Jobban jártak volna ha annó a sima lonci FC-be belerakták volna, meg VÉÉÉÉGRE heggesztenének hozzá valmi enemy engaged, vagy falcon féle hóótt sütő egyszerű dinamikus kampányt..

unalmas vezetni ezt a helót...........
  • Solt
    Akinek van TrackIr-je, azok közül játszik valaki Vista alatt?
  • L Viper #326
    Te beteg vagy vazze' Ilyen videót találni.
    A csávó olyan szépen leütötte, hogy ehajj .
  • Buren
    OFF

Jesszus...
  • Solt
    Mindenki sokat szeretne keresni, de nem mindegy milyen áron, és milyen stílusban!
  • Molnibalage
    "Ez egy teljesen(sőt, túlságosan is) profitorientált szoftverfejlesztőcég, nem más."

Bocs, de azért ez egy elég durva beszólás. Te talán nem szeretnél sokat kereseni?
  • Buren
    Igaz.

Szarforszal kapcsolatban azt még hozzá teszem, hogy látszólag azzal több embert ijesztenének el mint kalózt. A SimHQ-n és a Frugalson is rengeteg ember csak azért nem szerzi be (akárhogyan) mert ott virít az a bizonyos másolásvédelem, amit ugye most már napok alatt fel lehet törni.

Bezzeg az LP szart bármilyen CP-t tenni az AF-re, mégis sikerült belőle eladni...

Hmm... Hind...
  • LeonSilver
    Ez mondtam már én is.Egyszerűen nincs konkurencia ebben a szegmensben ergo bármit megtehetnek azokkal a kevesekkel akik az ilyen gémekre vannak rákattanva.
  • gsg16
    így van,mint égen a csillag,a minőségük meg nulla.
  • HungaroJET
    Bgabor igazad van, viszont sajnos nincsenek más alternatívák. Sajnos ott tartunk, hogy ilyen "undorító fejlesztőcégeknek" is már örülnünk kell, hogy egyáltalán SZimet fejleszt. A nagyobb profit sajnos a lövöldözős játékoknál van. És ez egyre inkább így lesz. Szim nuku - lövöldözős xarság mint égen a csillag :(
  • bgabor
    Miért próbáltam volna mindent maxra húzni? Honnan veszed ezt? Eleve úgy állítottam be a grafikát, ahogy a fórumon itt többen ajánlották a tapasztalataik alapján.

Csak engem zavar hogy olyan gépen is alig fut a BS, amin a többi mostani csúcsjáték full dítélen szalad? Vagy szerinted az, hogy a hadjárat pályái játszhatatlanok bármilyen tudású géppel próbálod is, normális dolog egy játéknál?

A négy éves fejlesztési idő pedig azért zavar, mert az eltelt időhöz viszonyítva minimális az előrehaladás. Annyi pluszt, ami a BS-be az FC-hez képest belekerült, más fejlesztők három hónap alatt hoznak össze.
    És ne mond nekem hogy 30-40 fős baráti társaság. Programokat fejlesztenek megrendelésre, amit pénzért árulnak, és a legdrágább másolásvédelmi rendszert teszik rá. Emlékszünk, hogy a FC-t kiadó nélkül fotgalmazták, hogy az összes profit az övék legyen. Ez egy teljesen(sőt, túlságosan is) profitorientált szoftverfejlesztőcég, nem más. Méghozzá egy nagyon undorító fejlesztőcég, aminek a vásárlóihoz való hozzáállása kritikán aluli.
  • HungaroJET
    Üdv Kollegák !

Most készülök repülhetővé tenni az Apache-ot és a Hind-ot.
    Persze Ka-50 fülkével. Remélhetőleg a hajtóműzaj más lesz.

BTW: aki szépen szeretne repülni a helikofferal az sűrűn nyomkodja a Trimmet (T gomb), persze ne sarokig kifordított botkormánynál. Ne kapcsolj be a lebegést (dob egy hátast a gép) és mindenféle autopilot használatától tartózkodjék. Az egy kalap xar. Tuti halál lesz belőle.

A régi P4-emen 3.5 ghz-vel sokkal szebben, gyorsabban fut a BS mint az FC. Már ezért megérte.
  • LeonSilver
  • fulcrum falcon
    Valaki letudná nekem írni hogy hol és mit kell ahoz átírni hogy a játék angol legyen?
    Előre is köszi!
  • Buren
    Ott a pont!

Azt hozzátenném az előttem szólalókhoz, hogy ez *még csak* egy harci helikopter szimulátor. Teljesen szükségtelen elvárni, hogy a földi egységeken és az egyéb rotoros kollégák adatain kívül 100%-os pontosság legyen.

Ez egy játék ami folyamatos fejlesztés alatt áll. (modulok, patchek stb)
    Majd néhány év múlva nézzük meg újra a rakéták átmérőit, addig is szerintem azért nem fognak bannelni ha valaki segít a fórumukon a valódi adatok ismertetésével.

@bgabor
    Nem értem mi a bajod a hosszú fejlesztési idővel. A galériád alapján vígan elvoltál mással a Lonci óta. Megjegyzem ezt a progit 25-30 főből álló baráti társaság készítette akik csináltak minden mást fejlesztés közben. (katonai megrendelések, egyéb modulokhoz gépeket stb) Én nem vagyok annyira kritikus velük szemben, bár a KGB-fórumról illetve a halott lovon való lovaglásukról (starforce) megvan a véleményem. Az atomerőműves megjegyzéseddel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy bármikor elkezdheted tweakelni a progi (ami már gondolom régen ürítve van), nem kötelező maxra felhúzni mindent.
  • gsg16
    ez a lényeg,hogy jól érezzük magunkat a játékkal
  • bgabor
    Azért a futtatáshoz szükséges atomerőmű és a végtelenített fejlesztési idő már most is áll a Black Shark esetében.
  • LeonSilver
    +1!!

Kövezzetek meg érte de egy bizonyos határon túl én leszarom az adatázis.Szeretek a BS-el ( is ) gépészkedni és számomra csak ez a fontos.Ha jön a "nyugatra" szánt verzió én tuti megveszem és jól fogom érezni magam vele.
  • gsg16
    azért ne feledkezzünk meg arról,hogy ezek a szimulátorok,játékok,és nem katonai kiképző programok.ezért aztán,szerintem,felesleges az adatbázisaikban kutakodni,és aztán felkiáltani,hogy "az Aranysasban nem ezt írták!"el kell fogadni őket egyszerű játékoknak.ha minden szarra odafigyelnének a fejlesztők,gondolok itt az egyes fegyverek szélcsatorna adataitól kezdve,az F16-os leszállófényeinek villogási sorrendjéig,akkor egyrészt atomerőmű teljesítményű gépek kellenének a futtatáshoz,másrészt meg a jó életben nem készülne el sosem egyik sem,lásd a BS mennyi ideig készült.egyszóval egyszerűen játszani kell velük,és várni a javításokat.én legalábbis a magam részéről leszarom,melyik rakéta miléyen vastag a programban,és milyen az életben.mert ez semmit nem tesz hozzá a játék élményhez.
  • Solt
    Igen lehet, két kolléga folyamatosan tolja...

pollux: a grafikai beállítás szerver oldal függő...

No és most az én nyűgöm: Mindent megcsináltam leírás szerint, bejön az indító menü, viszont utána bármit választok, vagy kék halál, vagy egy fekete képernyő fogad... :(

Valakinek ötlet?
  • polluxware
    állítólag igen... valkinek sikerült már, csak az a gáz vele hogy egy default értékre rakja a graf beállításokat amihez mindkét félnek jó gépre van szüksége.

Su-25T légellenállás fegyverzetnél?? persze hogy van, próbálj felrakni az egyik szárnyra Vikhr indító csomagot a másikra meg egy hasonló súlyú bombát.. rögtön lehet trimmelgetni vadul.
  • gsg16
    amúgy lehet warez verzióval multizni?
  • SzKrisztian
    Köszi, én voltam vaksi, már volt róla szó, mostmár nálam is megy, de valamiért ha a freetrack-et használom töbször is leteszi a Black Shark-ot a tálcára, másnál is volt ilyen?
  • LeonSilver
    Olvass vissza egy kicsit vagy keresd fel ED fórumát.
  • SzKrisztian
    Valaki próbálta a Freetrack-et a Black Shark-al? Én nemrég próbálta de meg se moccant, letöltöttem a legujabb FreeTrack-et a 2.2-est de arra sem reagált, ha valaki tudja mit kéne beálítani hogy müködjön kérem irja le.
  • Molnibalage
    Egyébként pontosan az ilyen krekkeléses szarságok miatt veszek meg most már minden játékot eredetiben ami nagyon kell. Nincs időm ilyen hülyeségekkel vesződni. Évi 1 játékot sem vennék átlagban. A G3 kiegjét veszem majd meg meg az NWN2-őt, ha lesz új gépem. Azt kipróbáltam még 2007 elején, de mostani gépemen élvezhetően tolni vele reménytelen.