4747
-
#342 Sziasztok!
A játékban a felvétel/records hogyan működik? El kell indítani (ha igen, hogyan?) vagy veszi, mint az Il2 automatikusan és küldetés végén visszanézhetem? Eddig csak a training missionokban jártam, szeretném visszanézni a bénázásom kívülről -
Solt #341 Egy vulcan megtépázott, nem volt futóm! :)
Egy kis éjszakai kóválygás...
-
Solt #340 Amiket bemásoltál linkeket, azokat a "kép beszúrása" menünél tedd meg! :) -
#339 Hogy a rákba tegyek ide látható képet ?
Vagy legalább egy "rákattintós" sort a kép belinkeléséhez ? :(
-
#338 http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/ScreenShot_000-1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/ScreenShot_001-1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/ScreenShot_003-1.jpg
-
#337 Hát megkezdtem ténykedésemet a BS-ben is. Az AH-64, Mi-24 és Mi-28 "beépítése" még várat magára. Rajta vagyok.
Addig is pihenésképp beleraktam a BS-be a hiányzó Ka-52-t (FC modell) és az új AV-8B modellt (BAE Harrier). A függesztmény az ED xarja, majd azt is át kell gyúrni. Segíthetnétek a valós fegyverzet összerakásában a 2*4 pylonhoz, de majd megnézem a Falconban RV4/5 is mit társít hozzá. MolniBalage ! Vélemény?
Tervezem még a MiG-29K-t, az F-111-t és az új AH-1G modellt is.
-
Solt #336 Nekünk nem unalmas... repkedtünk egy kicsit hármasban... :) A tetőn gyülekeztünk! :D
-
Solt #335 -
bgabor #334 -
#333 ED
-
#332 Hát az lehet, hogy támogatja de BlackShark.exe qrvára nincs a játék könyvtárában...Márpedig a ModMan azt keresi.
-
#331 Lehet.Nemnéztem.Az ed fórumon pampogtak róla. -
fulcrum falcon #330 Már a 6.3.0.1-es modman is támogatja a BS-t... -
#329 Az új ModMan-ban ( 7-es ) már lesz BS támogatás és talán beindulnak a kampánykészítő kisiparosok.FC-hez is tök faszák vannak habár igaz ami igaz, egy dinamikus kampánybizbasz akkorát dobna rajta, hogy azt elmondani sem lehet.
Ezt csekkoltátok már ??Valami új maszekmod lesz loncihoz.
-
#328 Hát nekem most már szépen fut a progi tehát nem ez miatt nyavajgok, hanem az miatt hogy ez a csináld magad pályák annyira agyonvágják a játékot.. Su-25T-t sokkal élvezetesebb volt kezelni, több fajta fegyverzet, többfajta megoldási lehetőség..
Jobban jártak volna ha annó a sima lonci FC-be belerakták volna, meg VÉÉÉÉGRE heggesztenének hozzá valmi enemy engaged, vagy falcon féle hóótt sütő egyszerű dinamikus kampányt..
unalmas vezetni ezt a helót........... -
Solt #327 Akinek van TrackIr-je, azok közül játszik valaki Vista alatt? -
#326 Te beteg vagy vazze' Ilyen videót találni.
A csávó olyan szépen leütötte, hogy ehajj . -
#325 OFF
Jesszus... -
Solt #324 Mindenki sokat szeretne keresni, de nem mindegy milyen áron, és milyen stílusban! -
#323 "Ez egy teljesen(sőt, túlságosan is) profitorientált szoftverfejlesztőcég, nem más."
Bocs, de azért ez egy elég durva beszólás. Te talán nem szeretnél sokat kereseni? -
#322 Igaz.
Szarforszal kapcsolatban azt még hozzá teszem, hogy látszólag azzal több embert ijesztenének el mint kalózt. A SimHQ-n és a Frugalson is rengeteg ember csak azért nem szerzi be (akárhogyan) mert ott virít az a bizonyos másolásvédelem, amit ugye most már napok alatt fel lehet törni.
Bezzeg az LP szart bármilyen CP-t tenni az AF-re, mégis sikerült belőle eladni...
Hmm... Hind... -
#321 Ez mondtam már én is.Egyszerűen nincs konkurencia ebben a szegmensben ergo bármit megtehetnek azokkal a kevesekkel akik az ilyen gémekre vannak rákattanva. -
gsg16 #320 így van,mint égen a csillag,a minőségük meg nulla. -
#319 Bgabor igazad van, viszont sajnos nincsenek más alternatívák. Sajnos ott tartunk, hogy ilyen "undorító fejlesztőcégeknek" is már örülnünk kell, hogy egyáltalán SZimet fejleszt. A nagyobb profit sajnos a lövöldözős játékoknál van. És ez egyre inkább így lesz. Szim nuku - lövöldözős xarság mint égen a csillag :( -
bgabor #318 Miért próbáltam volna mindent maxra húzni? Honnan veszed ezt? Eleve úgy állítottam be a grafikát, ahogy a fórumon itt többen ajánlották a tapasztalataik alapján.
Csak engem zavar hogy olyan gépen is alig fut a BS, amin a többi mostani csúcsjáték full dítélen szalad? Vagy szerinted az, hogy a hadjárat pályái játszhatatlanok bármilyen tudású géppel próbálod is, normális dolog egy játéknál?
A négy éves fejlesztési idő pedig azért zavar, mert az eltelt időhöz viszonyítva minimális az előrehaladás. Annyi pluszt, ami a BS-be az FC-hez képest belekerült, más fejlesztők három hónap alatt hoznak össze.
És ne mond nekem hogy 30-40 fős baráti társaság. Programokat fejlesztenek megrendelésre, amit pénzért árulnak, és a legdrágább másolásvédelmi rendszert teszik rá. Emlékszünk, hogy a FC-t kiadó nélkül fotgalmazták, hogy az összes profit az övék legyen. Ez egy teljesen(sőt, túlságosan is) profitorientált szoftverfejlesztőcég, nem más. Méghozzá egy nagyon undorító fejlesztőcég, aminek a vásárlóihoz való hozzáállása kritikán aluli. -
#317 Üdv Kollegák !
Most készülök repülhetővé tenni az Apache-ot és a Hind-ot.
Persze Ka-50 fülkével. Remélhetőleg a hajtóműzaj más lesz.
BTW: aki szépen szeretne repülni a helikofferal az sűrűn nyomkodja a Trimmet (T gomb), persze ne sarokig kifordított botkormánynál. Ne kapcsolj be a lebegést (dob egy hátast a gép) és mindenféle autopilot használatától tartózkodjék. Az egy kalap xar. Tuti halál lesz belőle.
A régi P4-emen 3.5 ghz-vel sokkal szebben, gyorsabban fut a BS mint az FC. Már ezért megérte. -
#316 #22 -
fulcrum falcon #315 Valaki letudná nekem írni hogy hol és mit kell ahoz átírni hogy a játék angol legyen?
Előre is köszi! -
#314 Ott a pont!
Azt hozzátenném az előttem szólalókhoz, hogy ez *még csak* egy harci helikopter szimulátor. Teljesen szükségtelen elvárni, hogy a földi egységeken és az egyéb rotoros kollégák adatain kívül 100%-os pontosság legyen.
Ez egy játék ami folyamatos fejlesztés alatt áll. (modulok, patchek stb)
Majd néhány év múlva nézzük meg újra a rakéták átmérőit, addig is szerintem azért nem fognak bannelni ha valaki segít a fórumukon a valódi adatok ismertetésével.
@bgabor
Nem értem mi a bajod a hosszú fejlesztési idővel. A galériád alapján vígan elvoltál mással a Lonci óta. Megjegyzem ezt a progit 25-30 főből álló baráti társaság készítette akik csináltak minden mást fejlesztés közben. (katonai megrendelések, egyéb modulokhoz gépeket stb) Én nem vagyok annyira kritikus velük szemben, bár a KGB-fórumról illetve a halott lovon való lovaglásukról (starforce) megvan a véleményem. Az atomerőműves megjegyzéseddel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy bármikor elkezdheted tweakelni a progi (ami már gondolom régen ürítve van), nem kötelező maxra felhúzni mindent. -
gsg16 #313 ez a lényeg,hogy jól érezzük magunkat a játékkal -
bgabor #312 Azért a futtatáshoz szükséges atomerőmű és a végtelenített fejlesztési idő már most is áll a Black Shark esetében. -
#311 +1!!
Kövezzetek meg érte de egy bizonyos határon túl én leszarom az adatázis.Szeretek a BS-el ( is ) gépészkedni és számomra csak ez a fontos.Ha jön a "nyugatra" szánt verzió én tuti megveszem és jól fogom érezni magam vele. -
gsg16 #310 azért ne feledkezzünk meg arról,hogy ezek a szimulátorok,játékok,és nem katonai kiképző programok.ezért aztán,szerintem,felesleges az adatbázisaikban kutakodni,és aztán felkiáltani,hogy "az Aranysasban nem ezt írták!"el kell fogadni őket egyszerű játékoknak.ha minden szarra odafigyelnének a fejlesztők,gondolok itt az egyes fegyverek szélcsatorna adataitól kezdve,az F16-os leszállófényeinek villogási sorrendjéig,akkor egyrészt atomerőmű teljesítményű gépek kellenének a futtatáshoz,másrészt meg a jó életben nem készülne el sosem egyik sem,lásd a BS mennyi ideig készült.egyszóval egyszerűen játszani kell velük,és várni a javításokat.én legalábbis a magam részéről leszarom,melyik rakéta miléyen vastag a programban,és milyen az életben.mert ez semmit nem tesz hozzá a játék élményhez. -
Solt #309 Igen lehet, két kolléga folyamatosan tolja...
pollux: a grafikai beállítás szerver oldal függő...
No és most az én nyűgöm: Mindent megcsináltam leírás szerint, bejön az indító menü, viszont utána bármit választok, vagy kék halál, vagy egy fekete képernyő fogad... :(
Valakinek ötlet? -
#308 állítólag igen... valkinek sikerült már, csak az a gáz vele hogy egy default értékre rakja a graf beállításokat amihez mindkét félnek jó gépre van szüksége.
Su-25T légellenállás fegyverzetnél?? persze hogy van, próbálj felrakni az egyik szárnyra Vikhr indító csomagot a másikra meg egy hasonló súlyú bombát.. rögtön lehet trimmelgetni vadul. -
gsg16 #307 amúgy lehet warez verzióval multizni? -
SzKrisztian #306 Köszi, én voltam vaksi, már volt róla szó, mostmár nálam is megy, de valamiért ha a freetrack-et használom töbször is leteszi a Black Shark-ot a tálcára, másnál is volt ilyen? -
#305 Olvass vissza egy kicsit vagy keresd fel ED fórumát. -
SzKrisztian #304 Valaki próbálta a Freetrack-et a Black Shark-al? Én nemrég próbálta de meg se moccant, letöltöttem a legujabb FreeTrack-et a 2.2-est de arra sem reagált, ha valaki tudja mit kéne beálítani hogy müködjön kérem irja le. -
#303 Egyébként pontosan az ilyen krekkeléses szarságok miatt veszek meg most már minden játékot eredetiben ami nagyon kell. Nincs időm ilyen hülyeségekkel vesződni. Évi 1 játékot sem vennék átlagban. A G3 kiegjét veszem majd meg meg az NWN2-őt, ha lesz új gépem. Azt kipróbáltam még 2007 elején, de mostani gépemen élvezhetően tolni vele reménytelen.