Mortal online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
jaja ez így eléggé játszhatatlannak tûník:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TDC Geronimo
Egy nagyon rövid leírás a combatról.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Check 8am - 7 pm GMT +2, I assure you, you'll be able to log in.
its up when devs are working.
When devs go away it usely stays up for abit and then noone will reboot it and we are unable to test.

GW2: Dragonknight.5302

Pedig mennie kellene, nálam sikerült. Karakter nem marad meg újbóli belépéskor, de ha egyet készítesz annak meg kellene jelennie és enter game-nek felvillannia.

TDC Geronimo
Kis combat video. Játékosok kicsit gyorsak, fegyver meg lassú szerintem, bár ez még úgyis változik.

Torzonborz
bocs félreérthetõ voltam. tehát login megy, ott vagyok a kari választó képernyõn de a már egyszer létrehozott karim nincs ott ha újat hozok létre az meg nem jelenik meg. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jah hát az gáz, azt jelezd hibának, lépej fel Béta IRC chatre (regelni kell és meghívatni magad) és ott írj fejlesztõnek, talán ez a leggyorsabb.

Torzonborz
block A-s accounttal... 😛 eddig is azzal léptem be .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Azért nem léphetsz be, mert javították a hibát, hogy bárkit felengedett a cliens, blocktól sõt, még attól is függetlenül, hogy egyáltalán megvette a játékot. Most csak A block léphet be.

Torzonborz
lehet hogy nincs server cap az viszont biztos hogy 3 napja nem jutok be. 😞 nem tudom mi lesz itt ha block b is beléphet.

no ez jó hir!! akkor teszteljetek ezerrel 😄

Már most sincs szerver cap, nem az a gond, az igaz, hogy sokszor van crash, de hát javítgatnak szépen.
A harc pedig kicsit kaotikus, sokat kell forogni és sprinttel lerohanás is hasznos, lehet, hogy sokat szív, de így lehet hatékonyan támadni, én azt vettem észre, stamina meg nem gond, mivel blokkoláshoz nem sok stamina kell jelenleg.

TDC Geronimo
Itt is van pár új kép

[HUN]Crassus
/bow képek

[HUN]Crassus
AOC-ban nagy probléma volt,hogy a casterek leszarták a staminát a meleevel szemben így nagyon nehéz volt leverni egy castert mivel nemtudtál normálisan kombózni,mert rohannod kellett a kaszterek után akiknek nem kellett😛 remélem ilyen itt nem lesz!

TDC Geronimo

az a jó...remélem ezen nem is változtatnak.

Gondolom majd olyan block c -d körül lesz jól játszható a dolog...azt meg tudtuk, hogy a block A az még inkább alpha mint beta...
B Block a jövõhéten kezdõdik (augusztus 3), de amíg a szerver cap él meg a szerverek inkább offline-ok mint onlineok addig a B block csak meg nagyobb nyomort fog okozni 😞

Torzonborz
nem hiszem , sprint / ugrabugra jelenleg piszok gyorsan leszippantja staminát. remélem ezen nem is változtatnak.

köszi a képeket..elég jók...meg gondolom, ha lehet majd a grafikai beállításokat jobban változtatni nem lesz ennyire steril..remélem a harc az jobb lesz mint ami a darkfallban volt...nem szeretnék megint ilyen sprintelõ, ugrabugrálós harcokat😊)

Kérünk további beszámolókat😊)...b block mikor kezdõdik?

Akkor gondolom már olajozottabban megy majd a dolog...
TDC Geronimo
Olyan build még pár hónapig nem lesz

Köszi a képeket. Egyelõre követi a DF féle neoprimitiv hozzáállást, de réméljük fog ez még fejlõdni. A grafika-ban is van még fejlõdési pálya, kéne egy olyan build ahol már lehet hangolni a dolgokat, mert igy a világ meg a graf eléggé steril.

0Fritz0
Köszi <#worship>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

köszönjük a képeket!

Sejtettem, de azért megosztom ha nem baj 😊

Macskaróka ami madár hangot ad ki magából:

Csontvázak a távolban, megtámadtam õket, de elég hamar lenyomnak ha nem futok el 😄:

Razorback, ami elõl még elfutni se tudtam (halott is vagyok már ügye 😄,de azért megütöttem egyszer, bal alsóban olvasható a harc menete 😄):

És a nagy fogás (nem az enyém, de jól mutat 😊):

Maradék kettõ:

Nah akkor újra, most már nagyban 😄:

TDC Geronimo
Megjelenés elõtt lesz majd egy UI overhaul, mint általában 😊

Néhány épület, elég egyszerûek, de pofásak azért:

Priest, õt kell keresni ha meghalsz, feléleszt, mindig ilyen szobor mellet állnak (Khurite táborba láttam csak sátorban, de lehet bug volt csak 😄):

Néhány kép közkívánatra.
Elõször is karakter menüket mutatom (ha valaki nem látta volna még, elég kezdetleges mondjuk és sok minden hiányzik9:

Valami készül, szerver az nem megy.

Torzonborz
na megy a server ? volt vmi pecs ?

Jaja találati helyeket írja is.
Az is könnyen lehet, de elég erõsek most (viszont mi is szinte test-test elleni küzdelmet folytatunk velük, mivel még gatyánk sincs, csak kezdõ baltánk 😄).

TDC Geronimo
Mint írtam azt mondták lesz értelme, mert páncél nélkül sokkal nagyobbakat kapsz oda ahol védtelen vagy. Mivel itt hitbox rendszer van ezért, ha a karodat nem védi semmi, akkor sokkal nagyobb sebzést kapsz oda. A másik meg, hogy ezek a mobok még szerintem csak úgy ott vannak, se a sebzés se a védelem nincs még belõve ezeknél 😊

*Razorback

Ha nem akkor gáz van, egy csonti 15-öt sebez, még ha blokkolod akkor is 8-at és van vagy 100 életerõ, azt nem tudom mennyit bír, mert el kellett futnom, hogy túléljem. Razroback pedig még durvább, ez egy nagy vaddisznó, ökleléssel 38-at sebez, szóval 3-at öklel és meghalsz (meg is haltam 😄), ha nem lesz a páncélnak értelme akkor nem tudom mi lesz, mondjuk egy sárkánynál, csúnyán néz és maghalsz? 😄
Vagy akkor senki nem fog szörnyeket ölni, hanem csak egymást 😊

TDC Geronimo
Azt mondták, hogy lesz. Meglátjuk majd.

Hát kell, hogy legyen értelme a páncélnak, különben nagy bajok lesznek 😄

persze a sok idiótát akik majd lógó farokkal szaladnak csatába meg kell szokni, de ha ebben a játékban lesz értelme a páncéloknak..nem úgy mint darkfallban akkor amúgy sem lesz sok meztelen ember...
Egyáltalán nem baj az...bár láttam itt is volt pár ember akinek nem tetszett...talán csak annyit kellen csinálniuk, hogy opcionálissá kéne tenni a teljes meztelenséget...nem igazán tudom, hogy ez mennyi extra meló..de talán ez lenne a legjobb ötlet.

Amúgy meg egy 18+os játékban nem hiszem, hogy valakit sok újdonság érne attól. hogy lát egy dákót vagy egy nunit vagy didket😊..ha meg igen akkor elég nagy gáz van...
0Fritz0
Tehát maradnak a fityegõ dákók és a lobogó didkók. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Matts beszél kicsit a nudityról

TDC Geronimo
5öt visszatöltöttek. Ugyanazon a linken meg lehet nézni.

TDC Geronimo
unreal engine ilyen

Remélem gyúrnak majd a textúrákon és nem lesz ilyen mûanyag az egész 😊

Lera,Dynn,Zulgron

TDC Geronimo
Nemhinném, hogy MOba ilyen részletes lenne majd, de jól néz ki az biztos.

Torzonborz

TDC Geronimo
Hát úgy néz ki le kell majd szedni megint egy újabb klienst. Legalábbis ebbõl ezt szûröm le. Updater menne tényleg jobb lenne, mert gyorsabban tudnák a klienst javítani. Héten remélhetõleg már menni fog.