Mortal online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID:misi2mezei
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
na meló után hazaérek aztán meg kipróbálom én is.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ezzel a viselkedéssel nem nagyon lopják be magukat a lelkembe.
Lássuk milyen lesz játék! infókat kérek! majd ha bejutottatok természetesen a játéktérre.
A real time archery érdekel, legalább olyan legyen mint a DF-ben de ha már több találati zóna van és van headshot az már bónusz.
GW2: Dragonknight.5302
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Simán beenged a karikészítõ képernyõre. Tetszik ahogy kinéz a karaktergenerálás. Amúgy amit lentebb linkeltem mûködik
Ezt a belépés és karakter készítés bétát nem viccnek szánták úgy tûnik, mert hiába csináltam karaktert, az nem jelent meg a karakter listán (beállítások megmaradtak új karakter készítésénél) és nem tudtam belépni a játékba 😄
Ez is tetszett, elég részletesen ki lehet dolgozni a karaktert arckinézet testre szabható (orr, szem, szem, fül) sõt van vagy 20 féle tetkó is, további tulajdonságok, mint kor! 10-80 évig egyenlõre 10 évenként és karakter megjelenésének változása nélkül sajnos, van induló 120 attribute pont amit képességeinkre költhetünk (ügyesség erõ stb) nem tudom bug-e, de magasság is szerepelt itt, és ha tettem rá akkor csökkent az elosztható pontom, ha csökkentettem az alap 180cm-es magasságom akkor kaptam plusz elosztható pontokat (gyanítom ez nem marad így vagy akkor törpök elõnyben 😊), érdekes volt, hogy nem tudtam pontot tenni az intelligencia és Psyche (ez vajon mire jó? valaki oktasson ki) tulajdonságokra (sõt mással se lehetett és nõvel se) így IQ és pszihé maradt 0, gyanítom ezért sem lett életképes a karakter 😄
Hát majd remélhetõleg ezt a kis hibát is javítják, majd és tényleg lehet játszani is a bétában 😄
Amúgy lehet törölni a nem létezõ karaktereket is, még rá is kérdez: biztos törlöd? hát persze, úgy sincs 1 se 😄
5 karakterslotot mutat amúgy, gondolom ennyi is lesz.
Torzonborz örülhetsz, csajok is éva kosztümbe ültek a stégen (karakter készítõ képernyõn egy tó partján stégen ül a karakterünk), ahol meg szerettek volna születni (csak észt és türelmet (psyche???) nem osztottak senkinek).
"When the updater is finished checking the cache, start the game by pressing “Play”.
(Some users (Vista mostly) may have problems starting the game with this button."
jelentkezett és a hiba nem nálam van (mindent megpróbáltam amit lehetett és ajánlottak is, de nem sikerült), szóval 2 nap kellett, hogy eljussak a belépõ képernyõre (mert azt még megnyitotta, csak startra nem reagált), de tovább nem jutottam. (Lehet nem is baj, 2 óra van 😊)
A belépõ képernyõn hallható zene viszont tetszik szóval ennyi pozitívum van azért 😄
Egyik seedet láttam egyszer, 800-al tolta fel, én itthoni nettel tolom 500 fölött is akár, nah hát azért én még se vagyok cég hanem csak egy home user ...
Elég lassacskán csordogál, fel már töltöttem annyit amennyi a kliens, de le csak 250MB jött (14%).
v0.2. Gondolom a Block B patch már v0.4 és a Block E már az 1.0-ás bétával nyomhatja.
No majd nyomassátok az infót.
Feltelepült-e?
Elindult-e?
Van-e szerver egyáltalán?
No meg minden mást 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Rég röhögtem ennyit, mint ezeken ma IRCen/fórumon 😄DD