2354
style=\"height:299px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#34 fórumon nyomatják a final countdownt :D Ismerős az aocos időkből :D
Gondolom nagy adag infó, ingame videó végre remélem, ahol bemutatják combatot, fajokat stb és talán egy beta signup. -
#33 jujjjujjdeizgii pisspiss
ps. : azért én is kíváncsi vagyok mi lesz ottan holnap ilyenkor :D -
#32 Na már csak 22 óra -
RaSzTaH #31 úgy legyen:) bár a beta signup lenne a legjobb:o -
#30 Hát biztos rengeteget változott a game az 1 évvel ezelőtti alpha teaser óta. Volt egy post januárba, hogy átléptek a beta development fázisba szal az se elképzelhetetlen. -
RaSzTaH #29 mert az sincs nagyon... -
RaSzTaH #28 gameplay video! :P -
#27 2 nap 5 óra 37 perc múlva kiderül mit takar a számláló -
RaSzTaH #26 még tavaly mutatott beast videót róla, hát kíváncsi vagyok mikor jön és mi lesz belőle:) -
#25 Beta jelentkezés lenne legjobb 3 nap múlva, de egy normális ingame videónak is örülnék...vagy inkább legyen mindkettő -
#24 Csinálok pár mailcímet én is hátha... -
Burca #23 Remelem jobb lesz es akkor nem hiaba varok ki :) Raadasul remelem valami closed betat hirdetnek amibe bekerulok. Ja es remelem hogy nyerek a lotton is koszi!:) -
#22 Épp ezért érdekel :D Amúgy itt egy elég új Q&A. Érdekes dolgok vannak benne. Fórumot is nézegettem, ott van egy decemberi post a combat rendszerről. Első olvasásra nagyon tetszik. U3 engine, ami azért is jó, mert garantált a jó grafika, jó animok mindez tökéletes sebesség mellett. 3 nap múlva meglátjuk mit fednek fel az oldalon. remélem lesz beta hamarosan :p -
#21 hasonlít DF-re csak ebben több pénz van. nem is kicsit ha már U3 engine-t tudták licenszelni. -
Larvin #20 meglátjuk mi lesz... -
#19 Hm most találtam rá erre a gamera neten véletlen. Meglesem majd, ha lesz beta. Egyébként 3 nap van már csak a számlálón :p -
Larvin #18 Ha nem beta, akkor egy gameplay videónak örülnék már -
#17 Hmm kezdő oldalon vissza számlálás látható. Na ki mit tippel mi lesz 49 nap múlva ? -
#16 én is :( -
#15 no comment :D -
#14 Multi: Belépsz amikor akarsz, általában nem csak multi része van a gamenak.
Online: Az egész játék a neten van, mint egy MMORPG. -
Larvin #13 Szóval, egyenlőre nem sokat tudni a játékról. De a concept art, és a teaser képi világa elég ígéretes. -
#12 hát...:S -
#11 egy remake nek már mért ne lehetne az a neve hogy online? .. -
#10 azt hittem már MK online :S -
#9 akkor azt irta volna hogy mortal multiplayer jesszus ember :)
van külömbség a multiplayer és az online között :D -
#8 hirtelen azt hittem hogy valami Mortal Kombat multis változata :( -
#7 hmm SWG is skill-es volt :D fantasy meg van elég . na mindegy én várom az biztos. :) -
Larvin #6 skill alapú lesz a fejlődés ezértis "nextgen", és azért AoC szerű, meret hasonló fantasy világban játszódik majd -
#5 "Age of connan szerű nextgen MMO." na ha minden igaz akkor ez az ami nem így lesz. remélhetőleg tényleg megmaradnak a skill rendszernél , jó lenne már a fostalicska level/class marhaságot elfelejteni. -
#4 jajó. -.- -
#3 ingyenes? -
Larvin #2 A malmöi székhelyű Star Vault úgy vélte, az Epic által fejlesztett, és folyamatosan újabb lehetőségekkel bővített Unreal motor aktuális változatát érdemes licencelnie készülő MMORPG-jéhez. A Mortal Online nyílt, szabadon bejárható világgal bír, ahol karakterünk útját óhajunk szerint választhatjuk meg. Ha akarjuk, a gép által vezérelt szörnyeket, vagy saját játékostársainkat is levadászhatjuk. Fókuszálhatunk tágykészítésre, kereskedelemre is. Egyedül csak házat, céhbe tömörülve viszont erődöt is építhetünk.
Ami esetleg a siker kulcsa lehet, az a készítők által is kihangsúlyozott harcrendszer, ahol tényleg a játékos ügyessége számít.
Megjelenés jövő nyáron.
(www.gamestar.hu) -
Larvin #1 official oldal
Age of connan szerű next gen MMO.