Mortal online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De lesz, szörnyek lesznek benne, meg minden, te amúgy nem nézted a trailereket? Ahol óriáspatkánnyal harcol stb, meg van egy flash bemutató, ahol minotaur ökleli fel az embereket, vagy troll ami felkap földhözvág és eldob. Szóval lesznek, de itt nem úgy kell nézni, mint wowba "gyerünk öljük meg még 10x xy bosst hátha dob valamit", itt lesznek olyan szörnyek amit több százan vagy ezren próbálnak megölni, de mikor a végén sikerül is többet nem látod azt a szörnyet (mondjuk sárkányok meg hasonlók).
Szóval lesz benne pve is.

TDC Geronimo
Oldalon van egy powerpoint prezentáció. Nézd meg, abba benne van minden.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Amúgy emberek ebben a cuccban nincs semmi pve tartalom? Mert ha nincs akkor ez kemény dolog lesz. Ha meg van akkor arról mikor lesz szó?
No meg craft, trade meg az egész MMO infrastruktúra ami kell ide...
Már az is elég tesztelés lenne kiadásig ha csak ezeket tesztelnétek...

GW2: Dragonknight.5302

Talán, de csodák mindig vannak ügye.

Torzonborz
pöpec. szóval ha minden stimm akkor talán holnap már rendesen be lehet majd jutni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Aha akkor talán megoldják a capet is, írtak róla béta IRC-n csak nem követtem végig.

TDC Geronimo
Itt a fórumpost ezzel kapcsolatba

Teljesen új kliens.

Friss kliens fixek:
<16:12> <%sebastian> = Version 0.2.0.1 - Beta =
<16:12> <%sebastian> == Bugs ==
<16:12> <%sebastian> -Possible fix for the Spawn-in-the-lake issue.[

]
<16:12> <%sebastian> -Fixed severely broken weapon updater, this should fix most of the problems with players that don't see each others weapons.[

]
<16:12> <%sebastian> -Switching to unarmed will now correctly remove your weapon.[

]
<16:12> <%sebastian> -Switching to unarmed should no longer give you the attack-speed of the previous weapon.[

]
<16:12> <%sebastian> -Re-added the AI to the server.[

]
<16:12> <%sebastian> -Player that end up in a "bad-spot" will now be teleported to the closest starting-point.[

]
<16:12> <%sebastian> -Added more starting-points the maps.[

]
<16:12> <%sebastian> -Suicide while dead should now teleport you correctly to a priest.[

]
<16:12> <%sebastian> -GUI updates for the NDA and the EULA screen (no longer programmers-art)[

]
<16:12> <%sebastian> -GUI update to the backpack.[

]
<16:12> <%sebastian> -Fixed random server crash when spawning some creatures.[

]
<16:12> <%sebastian> -Fixed Loginbug on login server.[

]
<16:12> <%sebastian> -Fixed a problem in skill menu were you couldn't use skill from the skill window.[

]
<16:12> <%sebastian> -Fixed a problem were you could mine /lumberjack while still using resting.[

]
<16:12> <%sebastian> -Fixed a problem were you would gain health way to fast while resting[

]
<16:12> <%sebastian> -Changed the way size in char-creation is shown and calculated.[

]
<16:12> <%sebastian> -Female ragdoll deformed face fixed.[

]
<16:12> <%sebastian> -Unarmed right charged attack animation fixed.[

]
<16:12> <%sebastian> -Full body animations (Resting, mining, lumber jacking etc.) now has aim offset disabled until the proper one is added.[

]
<16:12> <%sebastian> -Fixed so that there should be no malfunctioning materials in the bow creation[

]
<16:12> <%sebastian> -Fixed so spawn stackable doesn't add to items that aren't available to the avatar (like in the bank etc)[

]
<16:12> <%sebastian> -Fixed so that banked items aren't destroyed when you die[

]
<16:12> <%sebastian> -Fixed certain trees that had no collision[

]
<16:12> <%sebastian> -Enabled shadows on all trees[

]
<16:12> <%sebastian> -Added sea floor where there it was missing before[

]

TDC Geronimo
Most is tesztelés megy. Login, karakterkészítés stb. Pont ahogy le volt írva.

De akkor lassan bejön amit mondtam hogy egy hét csúszást beépítettek a rendszerbe.
Talán lesz patch meg talán nem lesz szerver cap. Akkor talán lehet tesztelni is a hétvégén.

Utolsó érdekesség:
<10:23> <%sebastian> we are TRYING to get the patch out in about 10 hours
Sebastian az egyik fejlesztõ és õ írta ezt :D

Ahha akkor talán már a hétvégén akár tesztelhettek is. Az jó hogy megoldották ezt a kis login bugot. Én direkt nem vettem le a torrentet nehogy kísértésbe essek. :D
Megosztán ez a 100-as szerver cap az elég durva szopatása a 2600 Block-A-s emberkének, fõleg ha nem is annyian próbálkoznak hanem 4-5x többen.

De ezért nem kéne kihagyni itt a szegény infóra éhes kibiceket se azért. :D
Vagy akkor pm-et kérek MSN eléréssel :D

MSN-en ledumáltuk a híreket, így SG kimaradt a jóból :)
Tegnap megoldották a login problémát, már nem léphet a játékba bárki aki akar. Ma jön egy patch vagy új kliens amivel megoldják a lake problémát, vagyis, hogy mindenkit a tóba dobott, ahol a végén egy kész temetõ volt az onnan szabadulni vágyó karakterek hulláiból és most erre várunk, vagyis én mindenképpen.

No mi ez a pangás embörök?
Mindenki játszik?
Infókat várunk....

De amúgy miért furcsa a macskaróka az erdõben?

Az nem róka?

TDC Geronimo
Hát én a DO_NOT_DELETE könyvtárba már találtam is egy txt-t amibe ez volt "Dont delete this file plox." :D

Torzonborz
hmm jó kérdés. megnéztem HD fullscreenben de nem egyértelmû. a pofája kicsit el van nyújtva ettõl rókás de a test kicsi és a farok is vékony. egyébként fileok között lehet kicsit turkálni , macska "monszta" biztos van benne , rókára nem emlékszem.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Lehet rájuk is vonatkozik a bloodmix system! :p

TDC Geronimo
Hát én nem jöttem rá még mindig, hogy az macska vagy róka...esetleg keverék :D

Torzonborz
mit keres az erdõ közepén egy macsek ? :D

TDC Geronimo
Hm most találtam :o

óvodában érzed magad? wtf

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo
Legalább annyira mint te :D

most aztán megmondtad! :)

TDC Geronimo
még szerencse hogy jön a ratyion hamarosan <#hehe>

TDC Geronimo
working as intended!

erõsen alpha fázis nem béta:P

Jockey
és hun a sok ficsõr?:-)
mondjuk én ezt sosem értettem, fejlesztõk csinálnak egy total komplex (reménykedjünk..) játékot, erre egy rohadt logint nemtudnak összehozni:-)
ez valami külön diplomát igényel vagy mi a pék pöcse?:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hát voltam benn egy kanyart, Torzonborz már tud róla, csak mert meghaltam és kerestem a priestet ami nem lett meg, de ledobást követõen újra be tudtam lépni, most már egybõl a vízbe (elõször a kikötõbe rakott a stég alá, hát persze, hogy nem rá, logikus :D és azért haltam meg, mert csak vízbe tudtam menni :D) itt meg nem tudtam mozogni, beírom, erre valaki írja, hogy õ se tud, felnézek és 4-5 ember felettem láthatóan egyik se tudott mozdulni :D. Utána levágott ...

Torzonborz
de bazz ennek semmi köze a játékhoz. van account db alábasszák béta fórumnak oszt kész az léphet be aki arra jogosult. ez nem remegés hanem lámaság a részükrõl.

kapisi ?

TDC Geronimo
Jajj istenem elsõ bétád? :D

BEAST
de nem am! :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Na ha minden igaz új kliens jön ma pár fixel, amit lehet leszedni megint :p

Torzonborz
nem remegek csak az ilyenek után tényleg elfilózik az ember hogy ezek mit is akarnak ?

Krinyo
hónaponta? <#wow3>

TDC Geronimo
Majd biztos lesz. ne remegjetek! :D

Torzonborz
azért azt még mindig nem értem hogy miért nem tudnak béta fórumot csinálni. ennyire lámák nem lehetnek.
ja és mantis/béta irc != béta fórum. szerintem.

Gázos, hogy az is be tud lépni és játszani, aki meg se vette a játékot ...

Torzonborz
de nagy a csend. reggel próbáltam belépni de kari választónál tovább nem jutottam. gázos ez a 100as cap...

TDC Geronimo
Igen

TDC Geronimo
Benne vagy a 2600ba hogy ennyire izgat? :D

A login nem jó, mert jelenleg fût fát beenged ezért hal le mindig a cucc. Holnap majd megcsinálják

DeerHunter01
ez is olyan game lesz amiért hónaponta fizetni kell ?

\"Errõl van szó!\"

No hogy megy?

Ez a idiota szerver cap meg fent van?
Ha igen akkor hogy is van az hogy 2600 emberke bétázhat?
Gondolom a 100 emberke fele legalább a minõségi igazi béta teszterek közül kerül ki a többit meg betöltheti 2600 közül a szerencsésebbje.
Ezért még nem anyáznak?
Kiváncsi vagyok mi lesz ha nincs cap és egyszerre 2600 izmos férfi test feszül egymásnak <#banplz><#banplz><#banplz>

Van béta IRC, account és emailcím alapján lehet kérni belépést (invite) DrHat-tõl, csak A blocknak egyenlõre. Leírás a reghez és invitehez.

Hmm nem az van kint hogy 18+? Akkor a kis pondró minek is játszik vele?
Én nem csak táborba kûldeném de megnézném a kártya forgalmát is és tiltanám az SV irányába a kifizetéseket :D
Amúgy az ilyen apuci csak magára vethet, ha nem figyel oda a gyerkõcre, igy jönnek a meglepetések.

TDC Geronimo
Random eltûnik nálam mindig. Most perpill van

Torzonborz
ööö banner csak nálam tûnt el ?

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."