Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy kell új HQ-kat csinálni, mert faszom kivan, hogy nemtok saját magam modján uj seregeket létrehozni olyan szinten ahogy akarok...Ja meg valaki elmagyarázhatná, hogy lehet iylen support attack-ot nyomni mert nem találtam benne ilyen funkciót...
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
May the force serve you well!
a strategic guideban olvastam amit valaki belinkelt
Nekem 2 magos CPU m van és amig nem kapcsoltam ki az egyik magot mindig lefagyott a játék 2 hónapon belül. Értsd képernyõ marad mintha futna a játék, egér mozog viszont semmi nem reagál a képernyõn. Ha ez a gond nálad is, akkor "ctrl alt del" t nyomj mielõtt belépnél a fõmenübe és a már futó hoi3 exére jobb klikk, affinitás beállitása. Itt gondoskodj arról hogy csak egy cpu van bepipálva, okézd le és mehet.
Ezt minden elinditáskor meg kell csinálnom de nem nagy mûvészet.
Nekem azóta soha nem fagy le...
Azt gondoltam, hogy gyorsan visszafoglalom Kárpátalját, közben pedig bevonulok a magyar lakta területekre. A nagy fütyit!
Kárpátalját 3 hetembe tellett elfoglalni, közben pedig lyukak keletkeztek a fronton, és így a tótok néha néha ellátogattak Esztergomba is 😄
Na, aztán mikor sikerült Kárpátalja, onnan átcsoportosítottam 7 egységet a Dunához, így Dunaszerdahely, majd Trencsén elfoglalásával stabilizálni tudtam a helyzetet.
Csehországot lerohanták a németek, én pedig most megyek és hazahívom az Õrvidéket.
ÉLJEN A HAZA!
ellenére a németekkel 1938 végére már élvezhetetlen a játék ugy szaggat
pedig már mindent kikapcsoltam benne-gondolom az a sok felesleges infó és tulbonyolitással vana baj-sokat akart a szarka...
es megint lefagyott :S
Nyilvan amelyik csucshoz a legkozelebb van, ahhoz huz leginkabb az adott orszag szive.
amugy tényleg sokkal bonyolultabb lett
mostmár az egységek hierachiában vannak ez most nem tudom mit csinál pontosan.
Ha egy HQ nem tud segíteni csak az allatta lévõ egységeknek?
Meg kapsz valmi bünttést ha más hierachiában lévõ egységek támadnak ugyan oda?
Egyelõre baromi nehéz megtaláni az egységeimet is 😛
Nincs valahol leirva hogy kell játszani a játékkal ?
Nincs valakinek tippe arra, hogy lehetne növelni a területeimen belül a supply lefedettségét? Fura, hogy az eddigi hoi-kban országon belül nem volt gond a supply, itt meg épp hogy csak foltokban van országon belül.
Kelenne egy decisiont irni hogy egy francia tengerpartot kölcsönbe kapjam a németektõl😊 (csak egy régió( Tudnátok segíteni?
de megint lefagyott mielõtt elindítottam volna a támadast kb 10 percig birta
valaki linket egy hotfixet az elobb az 1.2 volt?
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
a video kari már benne van egyenlõre marad.
alaplap MSI KA 790GX
procc AMD PHENOM 9950 X4 AM2+BOX
memoria 4 Giga
vieokari GF 9600 GT 256M
Erre gondoltam azt kérném ha valaki ilyesmi árkategóriába tud más cuccot
irja már le köszi!