Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze ha az ai butaságára célzol (felállt parti védelmet ostromolni, a légtér uralma nélkül pláne), akkor igazad van, azzal nem lehet mit kezdeni...
Mivel tudnak töbet a csapatok ha van HQ?
A pontos mûködését meg nem mondom, sose bíztam ai-re.
Az elsõ két lépés azért kell, hogy ne fogyj ki az officerekbõl, de a hq létrehozása enélkül is megy.
Természetesen nem csak frissen legyártott hadosztályhoz lehet hq-t készíteni, hanem bármihez, ami fölé éppen nincs semmi rendelve. (Ilyenek az új egységek, vagy amiket leválasztottál).
Mindig eggyel magasabb szintû hq-t hoz létre (tehát division-nél corps hq-t, corps hq-nál army hq-t stb.).
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
-A kutatásokban a csúszkáknál adj némi adagot az HQ-nak is.
-Majd várj egy kicsit.
-Ha már megvan a hadosztály vedd ki a rendszerbõl/Ha most gyártottad csak rakd le valahova.
-Kattints az egységre
-Menj arra a jelreami megjelenik a leválasztás után ilyen kis barnajelhoszzú, tégla alakú (eegen, próbálok magyarázni mert nem emlékszem a nevére).
-Kattints rá.
-És hopp, a közelben megjelenik egy HQ
jsz-az ÉS nekem már 1 mérce
laden-az általad emlitett 2 könyvet én is alapmunkának tartom
nagyon izgalmas számvéber páncélosok a tiszántulon cimü munkája
ha olvassátok megdöbbentek hogy mennyit hazudnak a mai napig errõl az idõszakról
Földinek egyetlen szavára sem lehet adni. Az én szakterületemrõl (nem 2. vh.) is írt "könyvet", ami egyszerûen iszonyatosan rossz, tele butaságokkal, pontatlanságokkal, blõdlikkel. Értékelhetetlen, borzasztó. Még ponyvának is rémes. Aki történelmet akar olvasni az messzire kerülje el. Ez egy jótanács.
Szerintem nem lehet békét kötni,csak ha elfoglalod az Összes szövetséges ország területeinek 95%-át. Különben nem adják fel. Úgyhogy készülj a hosszú háborúra, mert az erõ veled van<#vigyor4>#vigyor4>
Rajk a köztársasági elnök 😄😄
Számvéber Norbert: A keleti hadszíntér és Magyarország 1943-45
Ungváry Krisztián: Budapest ostroma
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Itt a vége, fuss el véle. 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
hát szerintem a töri az egy izgalmas mese, és az írhatja aki legutóbbi valami nagyobb háborúban gyõzött. Én Reidert is Földesit is szeretem, pedig biztosan õk is ferdítenek. De ez pont azóta nem érdekel, amióta a discoveryn nagyjából hasonló mondatok voltak: "és bár Rommel jó stratéga volt, de mivel náci is, ezért nem volt nagy hadvezér"
ON:
várjátok meg a patcheket, meg a modokat
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egyépként érdekes módon még sosem olvastam igazán objektív mûveket. Nem ismer valaki egy ilyen írót?
Ajánlom figyelmedbe ezt a kritikát.
Szerintem a szaknyelv lassan bevezethetné a szánalmas helyett a földipálos szót.<#vigyor3>#vigyor3>
Hogy lehet átálítani, hogy a térképen a hado.-kat ne azt a kocka jelentse. Engem nagyon zavar
Kicsi portyázo alakulatokra osztja a hajoidat, belefutattja az ellenség komolyabb eröibe és szétamortizálja 1 honap alatt az egész flottát.
***Nekem segített...
Na szóval innen letöltöd ezt a fájlt. Amikor kész, kimásolod mondjuk az asztalra. Azután megkeresed azt a save-edet, amit használsz (Vistán: C:\Users\admin\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Paradox Interactive\Hearts of Iron III\save games, Xp: sajnos nemtudom...), utánna jobbkatt, másolás, és beilleszted az asztlara, ha kész, a lemásolt save-ed egyszerûen ráhúzod a letöltött fájlra, mintha egy mappába akarnád beletenni. Amikor ráhúzod, kiugrik egy ablak (Vistán még egy kiugrik, ami engedélyt kér a mûveletre: Engedélyezés), utt katt az OK gombra. Kicsit várni kell, sajnos nem lehet észrevenni, nem ír ki semmit, hogy csinál valamit, de egy idõ után kiugrik egy ablak, hogy sikeresen kitisztította a save-et, és az asztalra helyezett egy SaveCleaned.hoi3 nevû mentést. Ez a mentésed tisztított változata, ezt kell bemásolnod a mentéseid közé, és a játékban ezt kell betöltened. Ennyi. Nem segített a "corrupted save"-nél és a lassulásnál 39 után...
vagy csak védekezés esetén? (mennyire teszi jol a dolgát?)
paradox forumon olvasgattam ahogy áradoztak rola , hogy milyen konnyu dolguk van , a gép elfoglalja nekik egész Fro-t + ruszkikat , õ csak néha tologat jobbra-balra egy-egy páncélos hadosztályt.
'majd Tallinból küld egy gyalogos hadosztályt a Kongóhoz lázadást leverni...' ez tetszik.<#idiota>#idiota>
IP: 490 (USA kb. 450)
LP: 37 (USA kb. 33)
A technológiai szintem magasabb bármelyik országénál. Ennek persze oka, hogy nálam a harci tapasztalat 50 körül van, ami nagyon sokat gyorsít sok fejlesztésen.