Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hollandoktol nem szabad megvenni, mert ugy rajuk marad nagyreszt. 1940-ben majd elfoglalod oket, akkor ugyis megkapod.
Es ki lehet tartani amig a nemetek megtamadjak oket? Vagy beket kot egy ido utan?
SU és Hollandia összes rare m.-jére le kell csapni 36.jan.2.-án és néha megszüntetni-újrakötni ha jobb már a kapcsolat, hogy olcsóbban adják. Mással nem is fontos erre üzletelni, így már ki lehet húzni szépen.
Nemetekkel elfogy a rare ezt hogy hoztad ossze 43000-rel kezd alapbol, meg 20000-ret kell venni?
Nemetekkel lazan lehet raktarozni 60000 raret. Tobbet nem erdemes, mert ha elfoglalod Hollandiat es Franciaorszagot tetemes mennyiseget zsakmanyolsz.
Most very hardon jatszottam, mindenkinek hadat uzentem, 1939 nyaratol mar senkivel sem kereskedtem, 1944-ig nem foglaltam el sem Franciaorszagot, sem Hollandiat, megis kitartott a rare. 70000-ret raktaroztam el, Magyarorszag, Romania, Jugoszlavia, Gorogorszag, Bulgaria, Dania Norvegia, Svedirszag elfoglalasaval siman kibirtam 44-ig. Meg akkor is volt 10000 rare, de aztan elfoglaltam Franciaorszagot, Angliat, Hollandiat es fulra megteltek a raktarak.
Jah, fontos, hogy ne azoktol az orszagoktol vasarolj, akiket ugyis hamarosan elfoglalsz. Inkabb USA-tol vegyel mindent, meg oroszoktol, oket csak sokara fogsz elfoglalni. Romaniatol, Hollandiatol ne vasarolj, hiaba van sok olaja es rereja, oket elfoglalod es ugyis megkapod ingyen.
Igen, jó finnekkel, mivel van egy decision rögtön a legelején, hogy csökkentheted a neutrality-t, így gyorsan be lehet vezetni jobb ipari törvényeket. Kémkedni kell sokat a fejlesztések miatt, 2 erõd kell délkeletre, ahol a tavak közt át tudnának jönni (ne a határokat védd, hanem a folyók mögött erõdökben védekezz) és a legfontosabb, hogy minden fronton legyen legalább 1 páncéltörõ ágyús!
Én is így járok. 30k rare van mindössze a háború elején. Pedig a régi HOI1-2-vel játszottam.
Most kezdtem a Hoi3-t németekkel és szépen elfogyott a rare materials, mert az USA, SU egy idõ múlva nem volt hajlandó kereskedni! Érdekes módon Japan és Italy már jóval a háború elõtt csatlakozott és talán amiatt nem kereskedtek h megnõtt a threat-em(?).

Mindenesetre vagy leveszed a +IC-s ministert vagy van még Rare Metal Refinning Techniques is, amit ha chemistry theory-val felgyorsítasz, akkor talán ki lehet húzni amíg elfoglalsz ellenséges városokat vagy restart...

Finnekkel egyebkent elvezheto a jatek? Meg lehet allitani a szovjeteket 1940-ben?
Eddig nálam is csak akkor vásároltak, amikor a finnekkel voltam, akkor viszont vagy 600 pénzt beszedtem a Téli háborúig ebbõl.
Egyebkent 1 vilaghaborus mod nincs meg a HOI3-hoz?
Nagyon kiprobalnek egy ilyen modot. Hoi2-es moddal jatszottam, de az nem igazan jott be.
Nem, TFH-ban megkapod azt a tech-et, amit sikerül lekoppintani.
Azért is jó, mert több szintet is ugorhatsz így, kihagyva a régebbi kutatását.
Tolem soha senki nem vasarolt licenszt (nemettel vagyok tobbnyire, neha magyarokkal). Magyarokkal mikor voltam vasaroltam en is olasztol, nemettol, de nemetekkel mar nincs kitol vegyek hisz az enyem a legjobb mindenbol.
Francia es angol unityt kb. 10-el leviszem 1939-ig. Sokat szamit, mert igy mar az Angol fosziget elfoglalasaval kapitulal Anglia.
A tech esp mit jelent? Gyorsabban fejlesztem ki ami neki mar megvan?
Próbáld meg törölni a Map könyvtárat és úgy indítsd(persze nem árt biztonsági mentés), a Paradox fórumon azt mondják az segít az esetedben.
Ez a diplomáciánál van: buy prod. licenc asszem.
Úgy vettem észre, hogy kis országoktól szokott az AI vásárolni inkább, lehet h. az olcsóbb.
TFH-ban én a németekkel napi 0.5 kémet képzek: USA, Fr, Jap, GBR -tech esp (Ausztria megszállása után már nem érdemes max amcsiknál); Svédek -covert op + support our party (be akarom szervezni õket a tengelyhez), USSR -covert op (majd jó lesz késõbb)
Persze miánt pl Jap hadba kerül, leveszem a listáról (akkor már nem annyira hatékony a kémkedés).
Késõbb a szövikre érdemes threat növelést csinálni, hogy minnél kevesebben álljanak be hozzájuk.
nat.unity-t szerintem felesleges, kivéve spéci esetekben, ha késleltetni akarod hogy valaki jobb törvényeket vezettessen be.

Követtem mijki utasításait de töltésnél a Map Properly Initializing résznél kilép.
Az nCore-on nem találtam TFH-t, lehet leszedték már.
Így telepítettem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. alap Hoi3 az F:\Games\ könyvtárba, a virtual C++ 2005öt és a directX-et nem telepítettem mert újabb verzió van fent.
2. 1.04 patch 68M a Hi2U TFH-ról
3. Semper Fi
4. 2.04 patch 58M
5. FTM
6. 3.062 patch 95M Rar
7. TFH(Hi2U)
8. 4.01 patch, 3,3M
Es ez hol van? Hogy mukodik pontosan? Oszinten szolva a kemkedest csak national unity csokkentesre hasznalom.
Pordycus
alapba is van😄

---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!

Ez a licensz eladas melyik verzioban van?
Japannal be kell foglalni Indoneziat es Szingapurt, akkor lesz eleg nyersanyagod. Persze nem art azert raktarozni is 40000-50000-ret mindenbol.
Amúgy még nem válaszoltatok a kérdésemre.
Hogyan lehet kiállítani azt hogy hard módon valamint nehéz módon ne kapjak mínusz harci értéket?
Amúgy putlockeren van egy TFH-s onnan csak le kell tölteni majd kicsomagolni és am egy a játék még telepíteni sem kell.
Helló!

Látom mostanában elég aktív a fórum.Így szeretném megkérdezni lenne-e valaki aki akarna Multiban játszani HOI3 TFH-t?

Jelenleg 3 játékosunk van és jó lenne ha többen is jönnének.Az nem gond ha kezdõ vagy, segítünk mindenben.

Akit érdekel a TS3 elérhetõségünk ahol a nap részében megtalálni minket:

gameop.hu:9966

Keressétek:
Cefre
Pordy
Kacy(én)

Rendben
Természetesen leírom csak sikerüljön elõször is, most a mijki szerinti telepítést próbálom.
Torisaur, ha már megy a TFH-d, írd már le, mit tettél, mert én ott tartok, hogy 3.05-ös FTM-re tettem a TFH-t, de kidobál exe hibával
A 3.6os bétát kerestem én is de nem tartottam feltétlen szükségesnek.
A 4.01nél sokat vacakol.
Még egy kérdés, ki szokott vagy szeretne multiban játszani ha van ideje?
mijki
Nem tudom pontosan megpróbálom leírni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Letöltöttem ezt
Meg az ncore-os Their Finest Hour-t
Plusz ezt

1. Felraktam a sima HoI3-at + 1.4-es patch a TFH lemezrõl
2. Semper Fi(hogy itt raktam-e felpatchet azt nem tudom, szerintem nem)
3. For the Motherland(+3.62 beta patch)
4. Their Finest Hour+letöltöd a legújabb patch-t a launcher-ben

- Így lesz 4.01 a játék, és nekem eddig '37-ig mûködik rendesen.
- Remélem nem hagytam ki semmit. A Semper Fi+For the motherland telepítéséhez van útmutató a the piratebay oldalán.
- A beta patch-ért köszönet Pordy-nak az õ TS-ükrõl szedtem le.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sry, Mediafire.com, elírtam😊
mijki
Itt van torrent link. Use it if you want. megpróbálom seedelni 1-2 napig 24 órában. Remélem mûködik.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Medifire, én oda töltögettem, egyszerû és gyors fel és letölteni.
Elég, ha leírod, hogy pontosan mit hogyan csináltál.
mijki
Én becsomagoltam a játékom mükszik meg minden legfrissebb patch így lett 7xxmb. Csak nem tudom hogy hova töltsem fel nektek. Ötlet?

Egyenlõre hiányolom német részrõl a Weserübung és a FallGelb eventeket, egyébként nem látszik, hogy lenne sok hiba (AI persze elég sík, mint mindég). Magyaro. térképe még mindég gyenge + leszedték Narvikról a VP-t, pedig az kéne.
Nem tudja valaki, hogy a románokat mennyire kell influencelni? Vagy bejönnek maguktól Besszarábia elvesztése után?
Svédeket akarom még valahogy a tengelybe behúzni, de lehet hogy csak puccsal fog menni.
Nekem úgy van hogy alap játék aztán semper fi aztán 2.04 aztán FTM szépen sorban patchalve 3.05ig aztán rá a THF és arra nincs patch, de néhány nap (a játékban) és kidob 😞
10 perc és kiderül nálam mûködik-e ami nálad mûködött hana.
Én ott tartottam a Finneknél hogy közel voltak már a tengelyhez és szõrmét is biztosítottak,de még nem csatlakoztathattam õket.
Közben a szovjetek meg betámadtak pár hónappal a franciák után.
Én németekkel simán behúztam õket a Téli háború után.
36-os camp-al, scen-ben nincs ilyesmi
Scenarioban voltál a Finnekkel vagy Campaignben?
Én eddig mindig a Németekkel toltam és próbáltam a Finneket a tengelyhez kapcsolni de elég macerás.
Egyébként nekem nagyon bejön ez a kémkedés. Finnekkel nyomultam és behúztam egy rakat fejlesztést így. Végre nem akkora szívás így a kisebbekkel kutatni.
megszereztem a CAS-t, utána mindenki tõlem vette pénzért a licencet. :-)
Alap + ForTheMotherland + TFH
nem a semperFI!(az még az FTM elõtt volt) semmit nem kell patch-elni, csak a végén 4.1-re
mijki
Az #5741 -es kommentre nincs semmi ötlet?<#rinya>

Én ncore-ról töltöttem, abban van eyg 1.2 patch, de azt nem tettem fel, hiszen a játék 4.0-ás, nemértem, hogy keveredett oda, de valaki segítsen:/
Engem 10 nap(a játékban) után kidob.Már szinte mindent kipróbáltam.
A Gold az alap+semper fi ha jól sejtem.
Én nem a C-re raktam, lehet ez a probléma?
Patchek közül elõször az 1.04et semper fi után a 2.04et raktam de a for the motherland után már nem patcheltem, hanem ment a their finest hour.
Én is mindent megcsináltam, de egy nap elteltével kidob a játék az exe leállt hibával 😞😞 😞 😞 😞
csak figyelj, hogy mindet ugyan oda tegye...pl ide:
C:\Program Files (x86)\Paradox Interactive\Hearts of Iron III
Felnyomtam egy HOI3Gold-ot (Alap+FTM), és arra ráinstalláltam a TFH-t. Semmi bonyolult.

1. Install game as normal
a. extract RARs until you get an ISO
b. mount and install as normal
2. Install patch from game launcher
3. DONE.
Hogy és mit telepítettél hogy bevált?
Jaja, HI2U nálam bevált.