6647
  • csigott ezredes
    Ok de a játék régi regisztrálva volt, megváltoztattam az emailem, küldöm az új jelszót, ahhoz át kell regisztrálni a szerveren ==> igen ám, de csak a collections van már fenn, tehát a sajátomat nem tudom regisztrálni. Regisztrált játék nélkül a fórum nem elérhető és patt.

Azonkívül eléggé benne vagyok a fejlesztésekben, és az a fórumos engine egy rakás sz***r. Írom az emailt nekik válasz nincs. Szuper, ezt kaptam a pénzemért, úgyhogy rájuk fér a pocskondiázás.

+++ a saját kiegészítőik nem kompatibilisek a saját játékukkal, gondolod ha az én cégem lenne ezt megengedném??

++++ bizonyos portrék nincsenek benne(helyette egy "?" van), hiába írsz nekik lefejlesztik: NEM.

Egyébként igazad van, kicsit túlpörögtem(nem vagyok túl elnéző másokkal) , de megérdemlik. A didayt meg csak a fórumról tudod letölteni, ezt a szlovák linket találtam(és ez csak a main files: nem lesz jó). De ha akarod teszteld: keress olyan linket ami nem fórumos. Sok sikert!
  • hana1
    Érdekes, nekem semmi gondom nem volt se a játék regisztrálásával se a belépéssel. A didayice 3.3.4 megkeresése is 2 másodpercembe kerül.
    Ha valami nem megy neked, nem biztos hogy a céget kéne rögtön pocskondiázni!
  • csigott ezredes
    didayice 3.3.4

1 napi keresés után, mocskos PARADOX
  • csigott ezredes
    Próbálnék belépni a fórumukba(paradox), de:
    - a hoi3 játékot újra kell regisztrálnom --> semmi gond
    - de nincs csak a collection meg a kiegek(az enyém tök régi)
    - nem tudom regisztrálni
    - nem tudok belépni

Gyönyörű, ilyen egy kretén céget. Érdekes hogy az eredetivel több gond van(általában mint a törtekkel). GRATU PARADOX!!!! -bocsánat csak rohadtul felidegesítettek.
  • hana1
    itt: Paradox fórumok
  • Hypo #6002
    Az csak meg egy bőr
  • Hucsek
    Én most a karácsonyt várom, hogy a Steam-en le legyen árazva a Finest Hour! De addig is tanulom a Mother Land-et.
  • Torisaru
    Most néztem a paradox oldalán lesz egy új Hearts of Iron fanchise játék a hidegháborús történelmet lefedve, a neve East vs West.
    Valaki említette hogy jön majd egy új TFH patch.
    Hol lehet utánanézni ha igaz?
  • csigott ezredes
    asszem a Hungarian Improvement mod is jó.
  • csigott ezredes
    Tudna valaki linkelni egy helyet ahonnan le lehet tölteni a Diday modját, át akarom írni a parancsnokokat az eredetiben(ha kompatibilis lesz az új kieggel) Magyarországgal, hogy legyen pár Leader, mert teljesen elfogytak és ez szörnyű.
  • wulwerin
    Lenne egy olyan problémánk, hogy multit simán tudunk kezdeni, de amikor vissza akarjuk tölteni a játékot a save game transfer után elveszti egymást a két gép. Tud erre valaki megoldást?
  • blitzkrieg1
    Nem probaltam meg veluk, de szerintem a lenyeg az, hogy csak szarazfoldi egysegekre gyurj, mert keves a kutatasi pontjuk. Tovabba vissza kell vonulni a folyokig, mocsarakig es megvarni amig a nemetek kifulladnak.
  • Amergin
    Szovjetekkel próbálta valaki? Nem is olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik...
  • Torisaru
    Szerintem még a legtöbb katona sem tudja vagy csak elméletileg hogy mekkora a hatása egy ekkora bombának, mindenesetre a repeszek elmehetnek több mint egy km-re, és az ablak üvegeket is kirobbanthatja, de azért a folyó csak tompította volna.
  • blitzkrieg1
    Na kozben utananeztem. Azt irjak, hogy kb. 30 meterig halalos, de akar 1000 meterre is elrepitheti a tormeleket.
  • blitzkrieg1
    De miert kell egy 450 kg-s bomba miatt kiuriteni 1 kilometeres sugaru teruletet?
    Megis mekkorat robbanna az a bomba?
  • csigott ezredes
    Ordítoznak a hangosbemondón a rendőrök(MP), meg ki van vezényelve a polgárőrség(Militia :D) minden házba kitetettek a közös képviselővel papírokat.
  • blitzkrieg1
    Egyszer en is talaltam egy II. vh-s golyot egy folyoban, kibontottam, 41 evnyi vizben azas utan meg szaraz volt a puskapor es siman meggyullt, amikor egy kis adagot meggyujtottam.
  • blitzkrieg1
    2,5 km teruletet uritettek? Nem atomot dobtak le, "csak" egy bombat.
    Hol talaltak amugy es mit szoktak kiuriteskor csinalni?
    Becsengetnek minden hazba es beszolnak, hogy el itthonrol, mert lehet, hogy felrobban a haz? Azert nem lennek a tuzszereszek helyeben.
  • blitzkrieg1
    Ez mondjuk igaz.
    De az angolok is jocskan meg tudjak szivatni a tengelyeket. Mivel tengeri folenye van, az olaszoktol el tudja foglalni Afrikat, szinte barhol partra tud szallni.
    Meg is hoztad a kedvem, hogy kiprobaljam az angolokat.
    Tegnap Japannal jatszottam, de abbahagytam. Valami nagyon bekavart. 38-ra levertem Kinat es Kommunista Kinat, meg meg ket kinai allamot, aztan beleptem a tengelyhez. Amikor a Kommunista Kinat foglaltam, belepett a komcsikhoz, de a szovjetek nem uzentek hadat, a kinai kormany emigralt Moszkvaba. Eltellik fel ev, kozben en mind attol feltem, hogy a szovjetek megtamadnak hamarabb es nagyon bekavarok a haboru menetebe.
    Ha meglett. A szovjetek hadat uzentek, de erre a szovetsegesek (Anglia, Franciaorszag, USA) hadat uzentek a szovjeteknek. Olaszorszag, Magyarorszag, Romania, meg meg nehany europai es azsiai orszag belepett a komcsi taborba. Ez meg hogy? Nemetorszag meg nem haboruzik meg.
  • blitzkrieg1
    Latod, megbosszulnak a sok nemet gyozelemert. :)

• csigott ezredes
    ...azt mondják a tűzszerészek, hogy a bomba élesítve van...

Noná azért dobták le. Minek dobnának le nem élesített bombát az Amcsik?

hogy mennyi hülye van...
  • Dzsihad
    Uuuuu príma!
    Köszi a válszokat!
  • hana1
    A legújabb pach-ben (jövő hétre ígérik) már meg lesz oldva a dolog: ha gyorsan végzel a csatával, mehetsz tovább, így át lehet majd gázolni tankokkal.
  • csigott ezredes
    Nem isten ments, azok az én hülyeségeim nem való területfoglalásra. Több egységgel, és nem minddel támadsz.

1. megtámadod ahol át akarsz törni
    2. a többi páncélosod vár és nem támad
    3. ha nyertél akkor beviszed őket is, de mivel ők nem támadtak velük léphetsz még, és máris áttörtél(mert a védő egysége is kap várakozási időt, ezért ő sem tud lépni)

Célszerű a lassúakkal támadni először, így a gyorsan mozgóak maradnak lépéselőnyben.
  • Dzsihad
    Páncélosokkal akkor hogyan lehet áttörést csinálni?
    Vagy amit írtál, felderítő járműves területfoglalást...
  • csigott ezredes
    Minden egységre vonatkozik, ha harci cselekményt tett(védekezett vagy támadott), vagy strategic movementtel vitted(ctrl+jobbegér - gyors szállítási forma de nincsenek felfejlődve támadáshoz ezért csak szállításra alkalmas), akkor várni kell vele, mielőtt támadhatnál.

Ezt az időintervallumot csökkentheted 2 módon:
    - Operational Level Organisation(technology fül alatt a land-nél a legalsó részben találod: delay between attacks reduced with XX)
    - vagy Support attack(ctrl+jobbegér ellenséges területen), esetén nem kell anyit várni, míg támadhat
  • Pordycus
    azért mert van egy ilyen érték, hogy két támadás között mennyi a minimum idő aminek el kell telnie, ez kicsit szimulálja a csapatok újraszervezését.
  • Dzsihad
    Hali!
    Új nekem még a HoI3, segítenétek abban: miért kell várakoznia egy egységnek 120órát mire újra támadhat? (németekkel)
  • csigott ezredes
    Ha lesz show linkelem a videót, de látni fogjátok ti is....
  • csigott ezredes
    Mondjuk a költségeket leszámláznám az Amcsiknak...
  • csigott ezredes
    Picit utána is néztem:

- magyarországi célokra leggyakrabban DEMO 500LB és DEMO 1000LB bombákat dobtak az amerikaiak
    - de létezik: 4000LB is

A Ruhr vidéken találtak egyet(4000) és ott 2.5km-es körben űrítettek akkor ez egy sima 1000Lb-es lehet.
  • csigott ezredes
    1 km sugarú körben... tiszta vicc. Mekkora ez a bomba?
  • csigott ezredes
    Találtak egy 2vh-s bombát a közelemben, és holnap reggel kiűrítenek..

Óriási. Addig szívattam a szövetségeseket hogy elintéznek, INREAL :DDDDD
  • Kacyking
    DE a legnagyobb szívás a szövetségeseknél:

Nem tudnak egyszerre belépni a háborúba.Angol-francia az elején de az igazán nagy ütőerőt képviselő USA csak 41vége 42 eleje ha történelem hűen ha pedig nem akár még kicsit később tud csak beszállni.
  • Kacyking
    Nem mondanám,hogy rengeteg van, Angliának 500-sincs Franciának talán 600.USA-nak is csak akkor jön meg a manpowere amikor belép a háborúba akkor sem sok.

A németnek gyorsnak kell lennie és el tudja foglalni Európát.A SZovjet-Német meccs pedig egyik oldalnak sem egyszerű.A német nagy technikai fölényben van a szovjetekkel szemben ráadásul ott vannak Németország szövetségesei.(egy 5-6fős multiba már simán belefér)Egy olasz odamegy a maga 50-60gyalogos hadosztályával meg 15páncélos hadosztállyal már az is komoly segítség nem is beszélve mondjuk arról,hogy a németeké a légi fölény és azért elég csúnyán meg lehet légierővel szívatni az oroszokat.(egy bombázás 500-600 embert is meg tud ölni,infrastruktúrát szétrombolod mögötte sok lehetőség van)
  • blitzkrieg1
    Nemetekkel lehet egyaltalan nyerni multiban?
    Egyedul az oroszok is meg tudjak allitani oket, ha eleg jo az orosz jatekos.
    A manpower hamar elfogy a nemeteknek, mig a szovetsegeseknek rengeteg van.
  • Kacyking
    Egyébként a történelemhűséggel kapcsolatban azt vettem észre multiban érdemes nagyjából legalább a történelemhez hűen menni 1939-ig mert nagyon sokat tudsz segíteni az ellentétes oldalon álló szövetségi rendszernek azzal,hogy nagy treat-et csinálsz magadról.Például ha túl sokat foglalsz el a háború elején.(pl olasszal elfoglalod a balkánt) az USA már a kezdet kezdetétől hadviselő fél lesz és ez finoman szólva is megnehezíti a tengely életét főleg ha az USA-val játékos van.
  • Kacyking
    Nekem 5 megás netem van most régebben csak 2-volt de még csak nem is szaggatott a játék multi közben.

Egyébként működik a multi tört játékkal is csak egy tunngle kell hozzá.(Hamachival is megy de ott valamiért egy kicsit instabilabb.

Általában úgy szoktunk játszani,hogy mindenki kiválaszt egy országot ami neki szimpatikus majd ööö játszunk.Megbeszéljük előre,hogy mettől meddig fogunk játszani másnap és akkor mindenki feljön és megint játszunk néhány órát.

Ha valaki meg nem elérhető akkor addig várunk és játszunk mást vagy egy másik mentést.AI-ra nem bízzuk a dolgokat mert elég béna...
  • blitzkrieg1
    Sajnos nem tudok. Wifis netet hasznalok es ahhoz tul lassu.
    Raadasul nem is nagyon erek ra.