6647
  • Torisaru
    Medifire, én oda töltögettem, egyszerű és gyors fel és letölteni.
  • nor19
    Elég, ha leírod, hogy pontosan mit hogyan csináltál.
  • mijki
    Én becsomagoltam a játékom mükszik meg minden legfrissebb patch így lett 7xxmb. Csak nem tudom hogy hova töltsem fel nektek. Ötlet?
  • hana1
    Egyenlőre hiányolom német részről a Weserübung és a FallGelb eventeket, egyébként nem látszik, hogy lenne sok hiba (AI persze elég sík, mint mindég). Magyaro. térképe még mindég gyenge + leszedték Narvikról a VP-t, pedig az kéne.
    Nem tudja valaki, hogy a románokat mennyire kell influencelni? Vagy bejönnek maguktól Besszarábia elvesztése után?
    Svédeket akarom még valahogy a tengelybe behúzni, de lehet hogy csak puccsal fog menni.
  • nor19
    Nekem úgy van hogy alap játék aztán semper fi aztán 2.04 aztán FTM szépen sorban patchalve 3.05ig aztán rá a THF és arra nincs patch, de néhány nap (a játékban) és kidob :(
  • Torisaru
    10 perc és kiderül nálam működik-e ami nálad működött hana.
    Én ott tartottam a Finneknél hogy közel voltak már a tengelyhez és szőrmét is biztosítottak,de még nem csatlakoztathattam őket.
    Közben a szovjetek meg betámadtak pár hónappal a franciák után.
  • hana1
    Én németekkel simán behúztam őket a Téli háború után.
  • hana1
    36-os camp-al, scen-ben nincs ilyesmi
  • Torisaru
    Scenarioban voltál a Finnekkel vagy Campaignben?
    Én eddig mindig a Németekkel toltam és próbáltam a Finneket a tengelyhez kapcsolni de elég macerás.
  • hana1
    Egyébként nekem nagyon bejön ez a kémkedés. Finnekkel nyomultam és behúztam egy rakat fejlesztést így. Végre nem akkora szívás így a kisebbekkel kutatni.
    megszereztem a CAS-t, utána mindenki tőlem vette pénzért a licencet. :-)
  • hana1
    Alap + ForTheMotherland + TFH
    nem a semperFI!(az még az FTM előtt volt) semmit nem kell patch-elni, csak a végén 4.1-re
  • mijki
    Az #5741 -es kommentre nincs semmi ötlet?
  • nor19
    Én ncore-ról töltöttem, abban van eyg 1.2 patch, de azt nem tettem fel, hiszen a játék 4.0-ás, nemértem, hogy keveredett oda, de valaki segítsen:/
  • Torisaru
    Engem 10 nap(a játékban) után kidob.Már szinte mindent kipróbáltam.
  • Torisaru
    A Gold az alap+semper fi ha jól sejtem.
    Én nem a C-re raktam, lehet ez a probléma?
    Patchek közül először az 1.04et semper fi után a 2.04et raktam de a for the motherland után már nem patcheltem, hanem ment a their finest hour.
  • nor19
    Én is mindent megcsináltam, de egy nap elteltével kidob a játék az exe leállt hibával :(:( :( :( :(
  • hana1
    csak figyelj, hogy mindet ugyan oda tegye...pl ide:
    C:\Program Files (x86)\Paradox Interactive\Hearts of Iron III
  • hana1
    Felnyomtam egy HOI3Gold-ot (Alap+FTM), és arra ráinstalláltam a TFH-t. Semmi bonyolult.

1. Install game as normal
    a. extract RARs until you get an ISO
    b. mount and install as normal
    2. Install patch from game launcher
    3. DONE.
  • Torisaru
    Hogy és mit telepítettél hogy bevált?
  • hana1
    Jaja, HI2U nálam bevált.
  • hana1
    Nem fog kapitulálni, mivel egy szövetség része. Emigrációba vonul a kormány ilyenkor, méghozzá a szövetség vezérének fővárosába.
  • Torisaru
    Srácok, valakinek sikerült játszható Their Finest Hours-t leszednie (virágboltit virágnyelven)?
    Én már felraktam a Standalone-Aliast és a HiU2 verziót is.
    Segítség, csak én tudom a Reichwehr-t végső győzelemre vezetni!
  • Angyali Érint12
    Legyőztem már. Csak nem volt hajlandó teljesen kapitulálni.
    Hogyan lehetne ezt elérni?
  • Angyali Érint12
    Újra:

• Angyali Érint12
    Bocs a kép nem ment.

• Angyali Érint12
    Miért nem tudom annektálni Ausztráliát?

• mijki
    Tudtok arról valamit, hogy van-e kompatibilis flag mód TFH-hoz?
  • Torisaru
    Jól írtad a taktikai bombázók a páncélozatlan(soft) egységek ellen jók és nagy a hatótávolságuk, viszont nem árt bevédeni őket vadászokkal a bevetési területük közelében.
    A németekkel kezdettől(36) gyártottam stukákat(szinte mindig volt a futószalagon:)), mert az FTM óta még jobb lett a hard és naval attackjük és vízi egységek ellen is őket vetem be ha kell(La Manche csatorna).
    A stuka egyébként CAS-Close Air Support, közeli légi támogató egység, univerzális bombázó de vadászok ellen esélytelen.
  • mijki
    Taktikai bombázó(He-111, Ju-87) a csapatokat támogatja, aktívan részt vesz a támadásban és védekezésben, bombázza az ellenséges csapatösszevonásokat, egységeket, hadoszlopokat, puhítja az ellenség védelmét, rombolja a morált(Stuka sziréna) A hatótávolsága és bombaterhe jóval kisebb, mint a strat. bombereknek.

Ezzel szemben a stratégiai bombázókkal kihasználva a nagyobb bombaterhet, és hatótávolságot az ellenség hátországát támadja, az ipart és az infrastruktúrát, az ellenség városait bombázza. Bevett módszer, szőnyegbombázás.

Bár most lehet nagy hülyeséget mondtam, ha igen akkor majd valaki kijavít.
  • Hucsek
    Az erődöket érdemes tüzérséggel puhítani?
    Illetve Taktikai vagy Stratégiai bombázók között itt mi a különbség? :D
  • Angyali Érint12
    Adtam el supplyt.
    A miniszterről viszont nem tudtam, szóval azt megköszönöm.
    Általában a nyersanyagos részre megyek, de ezek általában városok.
    Gondoltam a Szovjetuniót támadom meg a nyersanyag miatt, de ezt a tervet elvetettem.
    Hadseregem 90-százaléka gyalogos+lovas, a harci járművek is vannak de kevés számmal, és inkább az anyaországomba.
    Viszont így is meg vagyok.
    Az mondjuk igaz hogy a hadseregem elképesztően sokat fogyaszt, mert elég nagy.
  • hana1
    -megszállási politika: Total exploitation
    -van olyan miniszter, aki +5% nyersanyagot ad
    -olyan területeket foglalj el minél előbb, ahol van nyersanyag (van erre külön térképnézet)
    -olyan földi egységeket képezz, amik nem fogyasztanak benzint
    -hajókat tartsd a kikötőben amikor csak lehet
    -az elején adj el amennyi supplyt csak tudsz: főleg USA, ruszkik és Anglia felé, a pénzen meg halmozz nyersanyagot
  • Angyali Érint12
    Mit javasolnál nekem? Milyen megszállási politikát? Én sok mindent megpróbáltam hogy legyen elég nyersanyagom, de túl sokat fogyasztok, és nincs mit eladnom. Terjeszkednem pedig időben kell különben lemaradok.
  • hana1
    Japán nem azért állt rosszul, mert nem volt nyersanyagforrása, hanem azért, mert az amcsi tengeralattjárók lenullázták a kereskedelmi flottáját, (mivel egyesével és nem konvojban közlekedtek,) így nem tudta hazaszállítani. A hadiflotta nagy részét ezért nem is otthon állomásoztatták, hanem az olajlelőhelyek közelében délen.
    Valamit nagyon elszúrtál, ha máris kifogytál mindenből...túl nagy fogyasztású egységek, rossz megszálláspolitika, gyenge kereskedelem, stb.
    TFH-val még nem játszottam Japánt, de régebben sose fogytam ki nyersanyagból.
  • Angyali Érint12
    Rosszul álltak. (Bocs kihagytam) Japán elképesztő nyersanyag hiányban szenved. Annyi benzint nem lehet termelni amennyi kellene.
  • Angyali Érint12
    Nem vagyok békében. Háborúban állok a szövetségesekkel. A nyersanyagokat a Szovjetunióból hoztam be. Mikor beléptem a háborúba a tengelyhatalmak rossz álltak. Csak később derült ki hogy lesz jobb helyzet. Nem volt idő raktározni. Lehet hogy kifogytam a nyersanyagokból,de mégis képes vagyok még így is hódítani.
  • csigott ezredes
    És a benzined is el fog fogyni... RESTART
  • csigott ezredes
    Nemtom miért írtad ezeket, de a kép alapján, mobilizálva vagy, békeidőben(egyáltalán hogy lehetsz békeidőben '42 ben, nagyon megsínyli a termelés és a manpower), aztán több kutatás lehetséges. A nyersanyagokra érdemes lett volna figyelni amikor még be tudsz vásárolni(játék eleje), most már csak főváros elfoglalásával tudsz sokra szert tenni. Az utánpótlás raktározásának meg semmi értelme.
  • Angyali Érint12
    1942-ben Május-Június körül Honk-Kong szigetéről indítottak erőteljes támadást az amerikaiak és az angolok. Mikor hadat üzentem egyből támadtam Sziámot, később Yunnan is belépett a háborúba. Egy ideig előre is tudott haladni, de gyorsan visszaszorítottam őket. Most pedig hamarosan elfoglalom őket. Kifogytam a nyersanyagokból. Az ipar termelése elképesztően csökkent. Viszont hatalmas ellátmányt tudtam elraktározni, Manpowerem is sok havi 65-körül. Így most a lényeg hogy az ellátmány fogyjon és a katonák mindig legyenek.

• Angyali Érint12