• csigott ezredes
    Nem hatalmas, mert nem kapta meg Austriat, és lemaradt az eventről, azonkívül az AI az AI, már valaki megjegyezte nem túl nagy kihívás.

Ami nagyon összezavarja az ÉN vagyok:
    - nem harcolok szabályosan: nem képzek frontvonalat, így nem tud hol harcolni csak viszi az egységeit innen-oda
    - aztán elfoglal fontosnak tűnő pozíciókat, és véd fontosnak tűnő pozíciókat, persze nem a VP-re megy a dolog hanem, a Hadserege megsemmisítésére
    - általában nem harcolok hanem elmegyek az egységei mellett pl:
    megtámad átlép a folyón, okés én átmegyek ahonnan jött ===> jó akkor visszalép ===> jó én megint átkelek a folyón ==> ugyanott tartunk(talán 1 területtel van többje(csak közben eltelt 4-5 nap) ===> és csak így lépegetünk miközben a többiek elvágják
    - aztán ha megnézed a HQ ját akkor azt írja neki nincs semmi vész nem kell egység visszaszorítjuk az ellenséget(milyen megnyugtató:D), ezért a Francia és Lengyel határon hagyja az egységeit, mert nincs veszély...
    - Nem priorizál a célpontok között: ha megnézed a HQ-t látod, hogy az összes VP-t egyszerre akarja elfoglalni/visszafoglalni ===> persze nem VP-re megy a játék, de ezt nem fogta fel