19778
-
#724 Exclusive Sci vs Fi Doc Part I HD -
#723 Nagyon jól feljavították a grafikát is amúgy... az elsőben elég bugosak voltak az arcokon az árnyékok, most pedig tökéletesek. -
Richardix #722 aaaaaaaaaaaaaah! egyre hosszabbnak tűnik az a 2 hét :P -
Pares #721 LoooL. Csak pár másodpercel előztél meg.
A videóról egyszerűen nem tudok mit mondani. Nem lehet igaz. Hihetetlen jó játék lesz. -
#720 kamuhír volt:S -
Pares #719 Újabb videó!!! Mass Effect 2 Planetary Exploration and Character customization Dev Diary
-
ZSOOLT2 #718 ME2 Felfedezés-karakter testreszabás video -
Pares #717 Az legelején is látható egy érdekes kis jelenet... :) -
Pares #716 Mordin milyet mosolygott a végén. Majd beszartam... -
Kindred Blades #715 Na ja, mutatott két kereket, egyből mindenki elfelejtette, hogy tésztaképű :)
De azért én nem írom még le, Ash se volt az kifejezett pixel-szépség, mégis érdekes, kedvelhető karakter volt, s egész életszerű. Szóval még nem száz százalék, hogy megy Miranda a zsilipkamrába. (Csak 80) -
Pares #714 Itt a topic a videóról a hivatalos fórumon. Érdekes, hogy hirtelen mindenkinek hogyan megváltozott a véleménye Mirandáról. :DDD
Én tudtam hogy ez lesz. XD -
Pares #713 A Mass Effect 2 10/10-et kapott a Games(TM)-en...
Csak a 9. játék, amelyiknek sikerült. Itt a review:
+ One of the most memorable opening sequences ever.
+ Improved combat. It not only rivals dedicated 'cover-shooters', it actually betters them (aside from Gears 2 and Uncharted).
+ Brilliant dialogue interrupt system.
+ More refined inventory/equipment management. Improvements to weapons, armour etc (which carry across all party members) are carried out on the Normandy via 'research documents' that you buy or find. Quality of the research is dependant on the 'elements' that you find when scanning planets.
+ Less planets to explore, but much more varied and diverse. Some kick off quests that send you off to other planets/locations.
+ Near 'miraculous' art direction. All the worlds create a cohesive looking universe, but are never derivative or repetitive.
+ Sharper cinematics. Snappier editing, restless camera movement.
+ Memorable, well written and deep characters (a career best for Bioware).
- Repercussions of choices made in the first game aren't as keenly felt as they'd have liked
10/10 -
Pares #712 0:26-0:30
-
Pares #711 Jóságos. Atya. Úr. Isten. Ez mekkora lesz már?!
Miranda gyűlölők: Kötelező videó :DDDD -
Jimmyke #710 Akik aggódnak, azok itt olvashatnak pár bejegyzést az egyik fejlesztőtől, hogy milyen az a "lebutított" invertory és harcrendszer. -
Jimmyke #709 Kis érdekesség
Sci. vs. Fi. interjú Mass Effect 2ről
Van benne pár spoiler -
#708 baszki, de megijedtem. évente kb egyszer várok játékot és kb egy játékkal is játszom, ez most az. -
#707 Rágugliztam erre a késére.
A ELSŐ résznél volt anno csúsztatás, pont májusra. (Érdekes, nem?)
google keresés eredmények
A második részről semmi ilyen infót nem találni. (Leszámítva a találgatások egyes fórumokon - amiknek persze szintén nincs valóság alapjuk)
Bár tény, hogy mostanában szívatják a pc-seket, de közel 10 nappal a hivatalos megjelenés előtt bejelenteni, hogy 3 hónap csúszással jelenik meg pc-re. Hááááááát..... -
#706 érdekes, mert a hivatalos oldalon is jan. 26-28-29 van írva, és egyik nagyobb oldalon sem láttam hogy késne. szóval a forrást plz! -
#705 Sajnálom ha neked drámainak tünt a hsz én csak leírtam a véleményemet a változásokrol. -
Pares #704 Azért ne dramatizáljuk túl a témát. Szerintem azok a dolgok, amiket kivettek belőle, nagyon is logikusak voltak. Például a fegyveres specializációk. Az első részben úgy utáltam, hogy meg kell tanulni lőni, miközben a galaxis hősét játszuk. Szerintem teljesen jó döntéseket hoztak, és külömben is az egész fejlődés rendszert átdolgozták. Szerintem nem kell félni. A Mass Effect minden téren jobb lesz, mint az elődje.
Ui.: A fegyvereken nem a lőszert számolja, mivel a fegyverek most is gyakorlatilag végtelen lőszerrel rendelkeznek. Az, amit számol, azt jelenti, mennyit lőhetsz, amíg le kell cserélned a fegyver "hűtőrácsát" (heat sink). Szóval a fegyókban nem a lőszert kell cserélni, hanem a hűtőrácsot, amik bizonyos mennyiségű lövedék kilővését (és az azzal keletkezett hőt) képes csak elviselni. Így ment az első részben is, csak ott várnod kellett, amíg lehűl a fegyver. Most kapásból kicserélheted és lőhetsz tovább. -
#703 Ilyenkor irjál forrást is. -
gyuri12 #702 Halo-t nem szidni,ezerszer értelmesebb játék mint az MW2. -
#701 szerintem a skill alapú tüzelési pontosság és hasonlók pont nem valók egy akció rpg-be. egy klasszikus rpg-nél, ahol az avatarodat úgymond ráküldöd az ellenre, és a taktikád és a statisztikák döntenek, oda jó, de itt, ahol konkrétan te irányítod a harc közben is a karaktert, ott furcsa. tehát, ha ráirányítod a célkeresztet a ellenre, akkor eltalálod, ott nincs helye a pontosság "mérésének". én az első részben pl. egyáltalán nem érzékeltem, hogy most 4 %-kal növekedett a pontosságom...
akkor már lehessen stabilizátorokat, hosszabb csöveket, stb. rakni a fegyverre, és ez döntsön, hogy milyen pontos a lövésed, vagy mennyire rúg vissza.
az automata regenerációt én sem szeretem, ha beleraknak a játékba úgymond "fehérkeresztes piros dobozkákat" is. vagy regenerálódjunk és harc közben kelljen ezzel taktikázni, és nincs kötszer, vagy van, de akkor meg azzal kell takarékoskodni, taktikázni.
ha mindkettő van az olyan "casual" gyógyjáték megoldás.
-
#700 Nekem minden nagyon fog hiányozni amit kivettek mert már az elsöre is csak jóindulatal mondhatuk hogy rpg ,igaz akció-rpg-nek tökéletes.
Most még azt a kevés rpg elemet is mégjobban levágták én sajnálom de mint olyan sokszor ennek se a Bioware hanem a mai gamer elvárások az oka ,minél egyszerübb legyen nehogy egy percre megkeljen állni a darálásban és átgondolni valamit.
Nekem a fegyokon az bazi nagy löszerszámláló se tetszik az életeregeneráció ugyszintén / ezt aki kitalálta.../
Ebbe a szisztémába a skilleknek már semmi értelmük mivel a harcban minimális szerepük lesz akkor már inkább átkénne állni a perk rendszere.
De szerencsére az eddigi infók alapján mindezt észre se fogjuk venni annyira jó lesz a game összeségében. -
#699 Csúszik a Mass effect 2. Májusban érkezik PC-re. -
Kindred Blades #698 Egyértelműen.
Ezért is RPG, szerepjáték. Mert szerepet játszunk, ez a lényege, nem feltétlenül az, hogy skillpontokat pakoljunk jobbra-balra, és felszerelést cserélgessünk minden sarokban. Ez is része az cRPG hagyományoknak, de nem ez az esszenciája.
Azért van, ami hiányozni fog. A HALO fanok kedvéért (MW2-t nem mertem írni, félek a lincseléstől :P ) kivették a skill-alapú tüzelési pontosságot, amit én szerettem az első részben. Eltűnik a szintén skill-alapú zártörés is. Vagy akár az életerőpontok, amit ezzel a hülye regenerációs rendszerrel helyettesítenek, ezt én egyedül az R6Vegas epizódokban kedveltem, komolyabb ízt adott az 'egy találat után húzódj fedezékbe'-elvnek. De hát ez van, a csata részét tekintve shooter lett, nem RPG, ez tény.
A párbeszédek, a választások viszont -állítólag- erősödött az első rész óta, kicsit jobban hajaz a BDtS döntéshozatali válságára. És ha valóban marad a koncepció, a döntéseink továbbra is számítanak, s a korábbiaknak is súlyos következményei lesznek. Ettől lesz ez RPG, és -számomra- ettől lesz a BioWare mesterműve. -
#697 Előrendelői akció!
-
#696 "difficult ethical decisions make Mass Effec 2 even more immersive"
nekem ettől lesz rpg.
meg, őszintén szólva, az első rész fejlődésrendszerét nem is kellett annyira butítani, hiszen különösebben nem volt az sem bonyolult. -
#695 Ez csak nekem tünik értelmetlenek ? -
#694 Persze, hogy jobban megéri. Márcsak a fémdoboz miatt is, a Dragon Age CE doboza is gyönyörű... :) -
#693 Próbáld megrendelni az 576-nál.
Ott egy ezressel olcsóbb lesz mint a sima.
Gyűjtői: 10.999,-
Sima: 11.999,- -
#692 Igen. De ez nem egyértelmű amúgy? Fémdoboz, 2 bónusz DVD, Artbook, képregény és ingame bónusz cuccok... -
#691 Szerintetek megér a Gyűjtői Kiadás, +1000 Ft-ot? (főleg, hogy az is magyar feliratos lesz) -
Richardix #690 hát.. nekem az 1 első végigtolásra kb 70% sztori-párbeszédek és 30% akció ami lekötött. utána viszont ez 40-60%-ra módosul szal nekem igenis számítanak a változtatások.. áh.. biztos jólesz. -
#689 mindig is akció-rpg volt. majd meglátjuk, pontosan milyenek lesznek ezek a változások
van egy olyan érzésem, hogy a sztori, az akciók kivitelezése, a karakterek mélysége, a párbeszédek minősége, a szinkron és még sok egyéb miatt igen magasról szarni fogunk ezekre az "egyszerűsítésekre" -
Richardix #688 egyetértek.. mi lesz a kövi? nem szabható személyre a külső v mi? -
gyuri12 #687 RPG-nek indult,most meg nem az. Nincs vele bajom, főleg a történet érdekel.A lényeg,hogy a játék nem a jó irányba halad,SZERINTEM. -
readswift #686 Hát,
-mostmár lesz lőszer pl.
-üzemanyagot használ az űrhajó
-van értelm bányászni
-saját fegyvereket fejlesztesz
Szerintem űrszimulátorosodik, mégjobb lenne ha járművesedne, ehhez pedig nem kö inventory. -
gyuri12 #685 Ami nem jó: az alapvetően egyszerű játékot még tovább egyszerűsítették...