19778
  • Pares
    Blood Dragon Armor

Fölülről a második. Képek + leírás (ahonnan kifelejtettek annyit, hogy "Increases shield strength by +10%").

Nagyon jól néz ki!
  • wedge31
    Nézd meg a videoját valszeg azota nem változtaták meg.
  • Skyline
    Az összes pajzsos és egyéb kutyalőcse DLC közül az elején arra leszek kíváncsi hogy fog kinézni a ME2-es sárkány pajzscucc amit a Dragon Age-el kaptam hozzá:)
  • Kindred Blades
    Na igen, van ott is nagy mulatság néha. Gondolná az ember, hogy egy olyan nevet, amit vajmi negyven órányi játék alatt nem egyszer látott, megjegyeznek. Nem olyan nagy ügy persze, de neveknél azért mégsem mindegy.
    Erről jut eszembe, ugye Garrus gonosz ikertestvére megvan?
    http://img15.imageshack.us/img15/2009/vlcsnap2010011113h05m30.jpg :)
  • gyuri12
    Nagyon remélem,hogy nem lesz régiózáras.
  • wedge31
    A BioWare megerösitette, hogy egyetlen petákot sem számolnak fel az első napon kiadott extra tartalmakért cserébe. Az egyelőre cím nélkül álló DLC újabb fegyvereken és páncélokon túl egy ismeretlen planétát, valamint egy mindeddig titokban tartott társat / Zaeed Messani / tartalmaz.

• Pares
    Bocsánat. Én is félreírtam. Egyébként nem szokásom, de most tényleg azt hittem, hogy y van a végén.

De ha beleolvastok a hivatalos fórumba, akkor elég érdekes dolgokat lehet olvasni, Shepard neve minden változatban fellelhető:

Sheperd
    Shepperd
    Sepperd
    Shaperd
    Sephard
    Sheperd
    ...

Szal elég nagy keveredés van ezen a téren is, egyesek még Shepard nevét se tudják leírni helyesen...
  • SZEG007
    Lengyel csajokért nem kell kiutazni LA.-be elég ha kiugrasz Krakkoba nincs is tul messze:)
  • koschwarz
    egyesek úgy csinálnak, mintha egyébként jessica albát kefélgetnék minden nap.
  • Neton
    Bárcsak. :D Bár megfogadtam magamnak, hogy ha lesz pénzem jövőre, elmászom Los Angelesbe és megkeresem Yvonne-t és elhívom randizni. Aztán felébredek, hogy bilibe lóg a kezem. :D
  • Rage47
    lehet, hogy ő az:D
  • wedge31
    Az csak a barátjának lenne jó...
  • Neton
    Azért az jó lenne, ha Yvonne-nak ekkora cickói lennének, de nincsenek. :D
  • Piszkos  Fred
    Nem értem, mi a bajotok vele :D
    Sztem marhajó, bár nem annyira mint a bannerban :D
  • Kindred Blades
    Ja, és fixed:
  • Kindred Blades
    Starhovski, i-vel.
    Csak mielőtt elkezdenek elszaporodni a Shapardok, a Gerrusok meg a Morandák (ez utóbbi egyébként Mordin is Csöcsike közös gyereke, a harmadik részben ő lesz az evil mastermind)
  • Doom 4
    Ja am sztem is jobban néz ki sőt! Egyáltalán nem ronda Miranda, de ez után a kép után...
  • Atkamon
    Akkor már inkább motion capture-el csinálnák és összekötnék a kellemeset a hasznossal:P
  • Pares
    Sőt, az egész játékban látható szex jelenetet megcsinálta (valakin), azt meg az animátorok vették alapanyagul a játéknak...

Mondom, a Bioware-nél lehettek ám jó bulik...
  • Pares
    Vajon csak az arcát mintázták Strahovsky-ról, vagy a testét is mutogatta a modellezőknek. Érdekes műsor lehetett...
  • Neton
    Likeolom Yvonne Strahovsky computer testét. :D
  • Solid Snake
    szódával
  • Prince23

na?
  • Atkamon
    Nem, csak olyan volt az arca, mintha egy lapáttal pofáncsapták volna:)
  • Pares
    Zombi?
  • Pares

Hullafejű mint egy zombi?
  • koschwarz
    rohadt jó a vége. shepard lelöki a faszit, aki üvöltve zuhan a mélybe, erre a feka tesó: "szóval, mikor ismertetjük a jogait?" :)
  • MrAndree
    Ashley legalább nem volt olyan sápadt és hullafejű mint egy zombi. :)
  • Pares
    Nemtudom, hogy láttátok-e már, de ebben a rövid videóban látható egy példa a lifteket lecserélő töltőképernyőre.

• Pares
    A fórumon írta az egyik Dev., hogy a Blood Dragon Armorhoz elfelejtették oda írni, hogy "Increases shield strength by +10%".
  • Pares
    5 db egyedi páncélzat infók+képekkel.
  • Pares
    Ronda fej? Erősen szubjektív. Véleményem szerint szebbre sikerült a pofija, mint Ashleynek. De ez is szubjektív, szal hadjuk.
  • wedge31
  • readswift
    Én már két hete nem kapcsolom be a projektort hogy legyen mit belerakni februárban : DDD
  • MrAndree
    Ne szivasd a népet Logan, akik nem ismernek azok ettől a kis szövegedtől most szívrohamot kaptak. :D
  • MrAndree
    Örülök, hogy tetszik, én ennél a résznél is csak a ronda fejét láttam. Nehéz rajta bármi másra figyelni.
  • Jimmyke
    Mai napot egy Fight for The Lost: Shephard zárja :)
  • Neton
    Nyah, itt bele lehet hallgatni a játék zenéjébe kicsit. :D
    Mass Effect 2 OST
  • Neton
    Ez mekkora játék lesz, te atyaúristen. 2 hétig eret vágok asszem. Várom a telót az 576-tól ezerrel, hogy lehet átvenni a játékot. Ha ez megtörténik, kiveszek pár nap szabit eskü. :D
  • Pares
    Ezen a képen rajta van az összes videóban látható páncél és kiegészítő cucc, amit Shepardra tehetsz.