19778
-
#884 Mass Effect 2 XBOX360-GLoBAL
:| -
Neton #883 Én örülök neki, h angol lesz a kézikönyv. Volt szerencsém már pár magyar kézikönyvhöz és isten óvjon tőlük mindenkit. Az első részé mondjuk tisztességes munka szerencsére, de jobb szeretem eredetiben megkapni. :D -
#882 Dragon Age CE-nél is angol a kézikönyv. -
#881 LOL, most nézem, hogy az 576-nál 10 000 Ft, a normál, meg a gyűjtői is -
#880 Az viszont érdekes, hogy a gyűjtőinek úgy néz ki nem magyar lesz a kézikönyve. Van ám logika. -
#879 Hát igen, egy gyűjtőnek megéri várni. -
#878 Akkor viszont remélem minél több ideig lesz távol :D -
Hoz_Hun #877 Nálam sincs. Valószínüleg a bannernak már megvan az ME2 és elment játszani vele. Ha végigvitte újra megjelenik majd itt. -
Pares #876 Nálam se megy. -
#875 Aki polcon tartja a játékait annak megéri várni nálam a szekrényben a helyük ,általában a plusz tartalom miatt szoktam CE venni.
A banner csak nálam tünt el ? -
#874 Én tuti, hogy várok, olyan gyönyörű az a CE. :) -
#873 A CE-nél ugyanezt a csuszást eljátszoták a DA-nél is.
Ha egy hetet késik inkább megveszem a normál kiadást. -
"Mass Effect 2 tudnivalók:
A játék gyűjtői kiadásának PC változata a jelenlegi adatok alapján előjegyzésben elkelt.
Az eddigi információink alapján PC-re a normál kiadás és a gyűjtői kiadás is magyar feliratos lesz.
A gyűjtői kiadás minden más tartalma, kézikönyv is, várhatóan angol nyelven lesz."
-
Hoz_Hun #871 Platinum shopnál is jövőhét a dátum. Nem tudnak róla hogy késni fog. Persze ettől még lehet hogy késik. -
Jimmyke #870 CDGalaxisnál eltűnt a PCs Collectors Edition, csak X-boxost ad ki a kereső... Remélem csak egy kis hiba az oldalon. -
Jimmyke #869 Holnap GMT+1 idő szerint este 9-kor élő stream gameplay közvetítés. Egyik fejlesztő szerint lesz benne egy jó nagy spoiler, szóval csak saját felelősségre. -
#868 karakter importálása ME1-böl video:
http://www.youtube.com/watch?v=0ZicFY8DsIo -
#867 sajnos úgy tünik, nálunk késni fog (CE). 576nál már átirták a dátumot febr. 5-re.
"A teljes kelet-európai szállítmányt Angliába / Franciaországba irányították ahogy én hallottam, Európában akkut Collectors hiány van. Minden platformon, Game-nél és HMV-nél online már nem is lehet előrendelni." -
#866 Ha tényleg előbb érkezik, engem a feltört nem izgat, mindenképpen megveszem a CE-t. -
#865 :D
amúgy van egy olyan érzésem, hogy a feltört verzió arrébb lesz még
emlékeztek mi volt az első résszel? :D
valszeg itt is elő fog jönni 1-2 meglepetés -
#864 Akkor ennyit a 29-ei európai megjelenésre. -
ricsa008 #863 ohhó egyre biztatóbb :D -
#862 németeknél állítólag már a boltokban van (@ nfohump) -
ricsa008 #861 ha már van ilyen kép akkor van esély virágbolti változatra aztán ha megjön a magyar akkor jön ide a polcra az 1. mellé -
#860 woot
-
#859 Most nezem hogy az 576-nal februar 5 a megjelenes. Csuszik 1 hetet :(
CDG-n valtozatlan, viszont ott 1 ezresel dragabb a gyujtoi. -
#858 Az EA miatt sztem itt nem lesz ilyen gond, Dragon Age-hez is egyből elérhetőek a DLC-k. -
Evoluti0N #857 Remélem, h a Dragon Agehez hasonlóan (és a Mass Effect első részével ellentétben) itt sem fognak tolódni a DLC-k magyar verziói, illetve pathcek, dlc-k, stb nem lesznek régió függőek. -
#856 Fenéket warezböl a CDG-nél elöbb jött ki mint az US release. -
Neton #855 Warezban pl. :D -
#854 Hát igen a Dragon Age-t az amcsi megjelenés elött már tolhatuk... -
#853 Bárcsak előbb megérkezne hozzánk is. (volt már rá példa) -
Neton #852 9 nap, de egy örökkévalóság. Nem véletlenül a legjobban várt játék az évben. :D -
#851 Hmm, új jármű érkezik a 2. DLC-vel, mégsem maradunk földi jármű nélkül. -
Richardix #850 nagyon jó? én alig bírom ki addig, naon várom már :P -
Alblink #849 Ez nagyon jo hir,koszonom. -
#848 magyar feliratos lesz jan 29-én jön ki -
Alblink #847 Hi,bocsi ha mar volt rola szo,de magyar feliratosan mikorra varhato a jatek van rola info? -
ZSOOLT2 #846 Sci vs Fi 3.rész -
ZSOOLT2 #845 Némi infó a DLC-kről