19778
-
#564 Ez jó kérdés. Engem is érdekelne. -
#563 Meddig van 576nál elörendelői akció? -
#562 Szomorú dolgok ezek. :D
Dehát nincs mit tenni, hiába veszi meg az ember 10+ezer forintért a legális cuccot ha utána a warezra kell várnia valami miatt. :P
Nem könnyű percek ezek, de majdcsak túl leszünk rajta. :D -
#561 a gyűjtőiket ritkán lokalizálják... -
#560 így van
nem mellesleg minden Bioware játéknál ugyanaz a helyzet: 1 (max kettő, mint DA-nél, az itemnevek miatt) fájlt kell lecserélni, és máris van magyar felirat. magyarul csak azt a pár órát kell megvárnod a CE-d kibontása és telepítése után, amíg valaki rászánja a saját kis 2 percét arra, hogy feldobja valahova a simából a magyar fájlokat (és mivel a sima úgyis előbb jön warezban, már rég meg lesznek ezek a fájlok...) -
#559 ahhoz képest EA-nél már követelmény a magyar nyelvű játék jópár éve. -
#558 kis piac vagyunk gyerekek nem kell csodálkozni semmin -
#557 am absz nem értem miért hagyták ki belőle :S ha már egyszer kész van a magyar változat miért nincs rajta. gondolom ez a helyzet más kisebb nyelvekkel is. :/ rejtély -
#556 Nagyon úgy tűnik. Bár azért lehettek volna annyira méltányosak hogy a gyűjtői is megkapja a honosítást. -
#555 majd vegyíteni kell a honosított sima verziót a gyűjtőivel. :P :D -
#554 Általában igen. Mondjuk lehet azért lesz itthon olcsóbb mert tényleg nem kap honosítást. De tényleg fura. -
#553 Az csoda lenne a CE mindig 2-3 rugoval drágább szokot lenni az alap kiadásnál. -
#552 Valamelyik nap bemegyek és részletesen kifaggatom a csókát erről.
Ha esetleg magyar lesz a gyűjtői és tényleg ennyibe is kerül majd akkor én is előrendelem. -
#551 Igen azon én is csodálkoztam de mind1 xd Előrendelem azt kész. Ha meg pont nem lesz pénz rá akkor majd kölcsön kérek apáméktól. -
#550 Azon az oldalon sok a csusztatás ,tapasztalatból mondom. -
#549 Ráadásul az 576-nál a gyűjtői olcsóbb is lesz egy ezressel.
-
#548 A Collectors Edition amúgy limitált is, vagy csak Collectors Edition? Mert ha nem limitált, akkor tényleg lehet, hogy ki fog jönni magyarul is. -
#547 tuti lesz majd. dragon age-hez is hamar megjött a warez magyarítás :) -
#546 Oké. Csak mert ugye szivem szerint azt venném de angolul nem naon tok csak amik játékból rám ragadtak. Tehát normális válaszokat nem tudnék adni és a sztori is homály lenne :S De ha lesz hozzá (akár nem hivatalos) honosítás akkor már ok. -
#545 Előbb-utóbb lesz ahhoz is majd honosító tapasz. -
#544 angol lesz 90% -
#543 Hali! A gyüjtői kiadás magyar nyelven jelenik meg? Mert néztem az előrendelést: CD Galaxison azt írták nem biztos 576 meg azt hogy Úgy lesz. -
#542 jah és "A Mass Effect 2 január 29-ére várható PC-re és Xbox 360-ra."
plusz videjó
-
#541 "Mint azt már korábban is megírtuk, a BioWare úgy döntött, hogy mégis berakja az űreposz folytatásába a "New Game+" lehetőséget, ami az első részben is jelen volt. A második folytatás fejlesztésének már a kezdetekor elhatározták, hogy kiveszik ezt az opciót, mert csak megnehezítené a harmadik részbe való átmenetelt (aki még nem hallotta volna, a Mass Effect trilógiának készül).
Ezúttal viszont nem ez lesz az egyetlen lehetőségünk a játék folytatására a régi karakterünkkel a főszál befejezését követően. A DLC tartalmak hatékonyabb támogatására és hogy bármikor visszatérhessünk elintézni az elvarratlan szálakat (befejezetlen mellékküldetéseket), a BioWare egyszerűen nyitva hagyta a játék végét. Nem kell előröl nekiesni a főszálnak, hasonlóan mint például az Oblivionban, nyílt végű lesz a játék.
Szerintünk ez a lehetőség mindenképpen szimpatikusabb, mint a "New Game+", mert nem töri meg a történet folytonosságát. "Hosszas tervezés és tesztelés után úgy érezzük, hogy a feature kész van arra, hogy visszakerüljön a Mass Effect 2-be." (Chris Priestly)"
_______
ipon.hu
tök jó h nincs már meg az első mentése :( francba -
#540 Aha. Már csak azért kérdezem mert az 576-nál a CE olcsóbb mint az alap kiadás. -
#539 Mass Effect 2 tudnivalók:
A gyűjtői kiadás előjegyezhető, PC platformra.
Az eddigi információink alapján a normál kiadás magyar feliratos lesz, a gyűjtői kiadás várhatóan angol nyelvű.
Ez a megjelenésig még változhat, ezt ekkor honlapunkon jelezni fogjuk.
Ez a CDG lapján olvasható és ök valszeg elsö kézböl kapják az infókat. -
#538 Ezért kérdeztem hogy egyébként mit lehet erről tudni.
Egyébként az alap kiadáshoz is az van írva hogy: "Honosítás: angol nyelvű játék"
wedge31 is írja hogy az alap biztosan magyar lesz.
Akkor csak lehet ezt máshonnan is tudni. Ezért kérdeztem. -
#537 gondolom mert még nekik sem egyértelmű -
#536 Mert még nem tudni milyen nyelvü lesz, az alap biztos magyar lesz. -
#535 Mit lehet tudni a CE kiadásról? Magyar lesz? A CDG-n még mindig nem egyértelmű.
-
Neton #534 Kéne a megjelenésig 1 countdown timer. Tűkön ülök, komolyan. -
Jimmyke #533 Köszönöm! -
#532 Pár nappal a megjelenés előtt. -
Jimmyke #531 BUÉK mindenkinek!
Azoktól kérdezném, akik csináltak már megjelenés előtti foglalást CDGalaxisnál, hogy kb. mikor jön az üzi, hogy le lehet adni a tényleges megrendelést? -
#530 BÚÉK minden ME fannak -
#529 Már azt hittem tényleg uj társak de ezek még nem azok... -
#528 Az ÚJ társak! -
#527 Aki nem rakta félre az elsö rész mentéseit annak javalott hogy gyorsan tolja végig mégegyszer mert a lentiek alapján megéri.
Save Game Import
* Upon starting a new game from the main menu, players can import a character save from Mass Effect 1
* The Player chooses which character to bring in. Bringing in more than one character is possible, this will create a second or additional profile(s), just like in Mass Effect 1.
* On PC players will select the .MassEffectSave files to import.
* The profile and save data must be present on the hard drive and not an MU.
* There is a limit of 11 end-of-game saves that can be imported into ME2. This means that if the player was to complete ME1 12 times, regardless of the number of unique playthroughs used, the 12th save will not be available for import, but saves 1 through 11 will be available.
At this point we have revealed that the save game import system will carryover all your decisions and plot decisions from ME1 into ME2. Did you save the Council? Who survived Virmire? And how did you handle your most ardent fan? We don’t want to list everything out and spoil the surprises we have in store for you, but rest assured you will be pleased when you see just how much carries over into Mass Effect 2.
Up until now we have only discussed the plot impacts of this feature, however, there are also certain gameplay perks as well. If you finished ME1 as a high level character you will receive greater bonuses than those who finished at lower levels. Ex, if you finished ME1 as a level 35 character, you will receive a bonus, but if you finished ME1 as a level 50 character, your bonus will be larger. That being said these bonuses will not put new playthrough characters at a severe disadvantage. For example, some of these bonuses include a monetary boost at the start of the game, or additional research resources for use at the Normandy’s Tech Lab. Another perk is if you finished the game as a Paragon or Renegade, part of your alignment will carry over making it easier to access certain dialogue options.
Finally, some technical information regarding the feature as well. If players start a New Game + after beating the game they will be able to re-use the same character import file they did for their first playthrough. Yes New Game + is making a return to Mass Effect 2! Additionally as mentioned above, make sure you are playing on your Xbox 360 profile that you completed ME1 on and that the profile and save data is present on the Hard Drive and not a MU. If you want to do a quick check and make sure you are good to go, load up Mass Effect 1 and see if the New Game + option appears. That will let you know your save game is ready for Mass Effect 2.
We are definitely excited to share this brand new feature with everyone, and remember what you do in Mass Effect 2, will have consequences in Mass Effect 3!
-
#526 meglepetés!!!
jajj, de szeretem az ilyet: megújult a Mass Effect honlapja (), első hír volt tegnap, hogy a mai napon lehet majd tölteni a teljes cinematic trailert. gondoltam teszek egy próbát, hátha fenn van, és bejött :D
Mass Effect 2 full cinematic trailer HD, logómentes, mov!! (vlc ajánlott, több más lejátszó is csak hangot bírt kicsikarni belőle)
-
#525 Grunt motivations.