19778
  • ZSOOLT2
    Meet the Infiltrator
  • wedge31
  • Optimus Prime
    Xbox.com verzió
    Ez sem jobb. Várok a HD-ra. :(
  • Rage47
    Meet Jacob játékmenet videó HD
    video
  • ShaiHulud
    jobb minoseg
  • Optimus Prime
    Nézhető minőség mikor lesz? Hivatalos, HD verzió. Vagy eme privilégium csak a LIVE-osoknak szól?
  • gyuri12
    Hangulatos.

Live-ról meg nem lehet letölteni,régiózáras...:(
  • wedge31
    Itt a full blur trailer az elözö 12 perces videó valahogy több érdekeséget mutatott nekem.

• wedge31
    First 12 minutes of Mass Effect 2 !!!

Az új Normandy kb kétszer nagyobbnak tünik mint a régi.
  • Rage47
    pedig Thane jelenete bővített :)
  • SZEG007
    nem az
  • Rage47
    bővített trailer

• SZEG007
    lehet majd változtatni pofaszerkezeten.
  • Atkamon
    Nem hinném, hogy sokkal szebb lesz a grafika, mint az előzőben, és igen, ugyanúgy fog kinézni, gondolom ha custom karakter, akkor is. Illetve a döntéseket viszi tovább, tehát ha például az 1-ben úgy döntesz, hogy az egyik szereplő meghal (nem írok neveket, hogy ne legyen spoiler), akkor ő a 2ben már nem fog szerepelni.
  • MrAndree
    Azt nem tudni, hogy az arcodat át lehet-e szabni ha a régi Shepet viszed tovább. Kasztot lehet váltani az biztos.
  • Bence94
    még nem játszottam végig.akkor most az én karakteremet átviszem és ugyanúgy néz majd ki csak szebb grafikával ?
  • SZEG007
    valoban tovább lehet vinni a mentéseidet, az hogy az elö részben hozott döntéseid pontosan mennyben fognak változtatni a második rész menetén arrol csak részinformácioink vannak, de ha elsöt nem játszottad még végig akkor ne nézd meg ezt a linket: http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_2
  • Bence94
    OFF:azt hozzá kell tenni, hogy nem csak könnyen használható hanem vissza is butították rendesen, hogy menjen konzolon.remélhetőleg pc-n valamennyivel szebb lesz.
    ON:szerintem a videok alapján ez szebb lesz sokkal.
    ui.: most megvettem az 1-et és valami olyat olvastam hogy tovább lehet vinni a mentéseket ami jelentősen befolyásolja a játékot.ez mennyire igaz ?
  • MrAndree
    Pontosan, ezért nem fejlesztek még én se gépet, a mostani cuccok bőven elmennek, a következő konzolgeneráció meg még odébb van és jelenleg ők szabják meg milyen ütemben fejlődik a játékok grafikája. Ha megnézed a CryTek új engine-je totál ugyanaz mint amit már PC-n a Crysis is tudott 2 éve, csak ez már konzolokra is könnyen használható de nem szebb semmivel se.
  • MrAndree
    Egy francot, a hivatalos gépigény nagyjából ugyanakkora mint az elsőé volt, ez is UE 3-as mint az első, még ha javítottak is a grafon akkor se lesz drasztikusan magasabb a gépigény. Vagy inkább egyáltalán nem.
  • readswift
    A hivatalos verzió úgy szól hogy amikor az ME1-et fejleszteték még x360 devkitjük sem volt nem tudták meddig mehetnek el, problémamentességre játszottak. Azt írták ezt a DLC-k is megsínylették.Most minmt láttuk sokkal tovább mentek, és az átlagos DLC posványon túlmutató dolgot akarnak produkálni . Hát , jó is lenne ha újradefiniálnák a DLC-t mint olyat.
  • ProGabe #503
    így van, ezt nem tudják (nem értik, vagy nem akarják érteni^^) sokan
  • SZEG007
    ugyanaz a motor, videok alapján ugyanaz a grfika nem kell uj gép hozzá gépfejlesztésre majd konzol generáciováltásnál lesz szükség addig ugyse fognak durvulni a multiplatform játékok.
  • wedge31
    Nem ugyanaz a motor / UT3 / mint az elsö részben volt ? mert akkor ugyanugy fog menni mint az elsö rész.
  • Daell Drow
    Haat ha az elso resz 30korul ment akkor necces lesz a masodik resz.
    Ne ertsd felre, el elindul majd, csak elege vissza kel venned a grafikat hogy megfelelo sebesegel menjen a ME2.
  • Szolnokboy1
    30 körül volt.
  • wedge31
    Subject Zeroról szerintem ugy is kiderül majd hogy töke van...
  • gyuri12
    Live-on debütál,onnan meg gondolom rögtön megy fel a netre,szóval 22.-én már Ti is láthatjátok.
  • Optimus Prime
    Nekem tetszik. Szerintem inkább fura, érdekes. Subject Zeronál azért szebb, nem? :D Bár meg inkább egy Borgra hajaz. Nekem tetszik ez a szedett-vedett társaság, legalább nem mindenki ember.
    22-én ugye földi halandó is láthatja majd az exkluzív cinematic trailert és nem csak Live-on lesz?
  • Daell Drow
    ha tokeletes alat azt erted hogy stabil 50-60fps, akkor menni fog ez is.
  • Szolnokboy1
    mennyivel lesz nagyobb a gépigénye, mint az első résznek? (ne írjátok le a hivatalos gépigényt pls, mert nem tudom, hogy ahhoz képest milyen az enyém) nekem tökéletesen fut az első rész majdnem maxon, ezzel mi a helyzet? köszi
  • koschwarz
    tricia helfernek akkor szája van, hogy simán elfér benne egyszerre két fas..írt :)
  • gyuri12
    Úgyis a játékos ad rá ruhát,ettől függetlenül a hajváltoztatás jó lenne.:)
  • Fec papa
    szerintem meg csinálják meg szőkére. :D Na persze nem azért mert szőke a favoritom, de szerintem jobban nézne ki vele, ezzel a fehér ruhával. :S
  • gyuri12
    Amúgy meg a videókon,mozgásban jól néz ki,szóval szerintem ezzel a képpel van a baj.:D
  • MrAndree
    Jaja, Miranda sajnos elég zombifejű lett pedig a CGI trailerben kifejezetten szép volt. Remélem még javítanak rajta mire kijön a játék, mert így azért elég ijesztő a feje. :)
  • wedge31
    Nekem bejön Miranda szája eröteljes másodlagos nemi jelleget mutat...
  • böröczk
    Még hasonlítanak is, az a durva (főleg EDI : D)
    Carrie Anne Moss, milyen menő.

Viszont az első képen mekkora ocsmányság Miranda
  • wedge31
    EDI-nek ha jól értetem lesz valami románca jokerel...

A többi csajról nem találtam képet.
  • Optimus Prime
    Akartam mondani Joker kimaradt, de látom nem összehasonlító képek karakter-színész, hanem csaj felhozatal.
    Mert írtam volna, hogy EDI és Tricia nem nagyon hasonlítanak. Egyébként Subject Zero és Liara valamint Ash - ő benne lesz egyáltalán? - lemaradt.