19778
  • readswift
    szerintem jó , nehéz megint megbarátkozni az inventoryval mosthogy másodjára játszom. De elsőre is szopatott, szóval menjen a búsba.
  • ProGabe #683
    összefoglaló az első rivjúról

"Faster paced action and difficult ethical decisions make Mass Effec 2 even more immersive than the excellent original."

"you no longer have an inventory. its been replaced by a more abstract system, similar to a pure action game. Instead of loot drops abd containers full of equipable gear, you find technology pickups that can be researched on your ship to unlock new weapons."

"Also gone are equipment mods, replaced by castable abilities.... The miserably clunky inventory system of ME1 is no longer a problem, although the new weapon load-out and research interfaces aren't great either."

"character development(skills) has also been culled down to six or seven upgradeable skills for shepard and just four for companions. Has ME2 been dumbed down? Yeah abit, but these changes don't make it a worse game than its predecessor; it just haas some different priorities this time around,"

"Where Mass Effect 2 completely won me over was in the amazing climacitc mission, easily one of the best game endings i've played in recent years."

" The charm and intimidation skills that unlocked special conversation options in the first game have been melded into the Paragon/Renegade system, which now unlocks options based on how much of a swell guy or jerk you've been. "

" The way Paragon and Renegade points are handed out could have been better, however. Often you're dealing with an issue so ambiguous that either path could be seen as good or bad, and when I'm trying to be a good guy it awards me Renegade points without telling me what it was that I did to earn them. "

" The levels are attractive, but a bit blocky and workman like. Some have inexplicable waist-high barriers that pop out of the ground when combat begins to provide cover. It's so contrived it feels like an in-joke for cover-based shooter players. "

" But each has two character specific missions : one to recruit them and one optional personal that exposes their backstory and unlocks a special skill and new outfit. "
  • balee4
    Na aCD Galaxisszerint is magyarul jelenik meg a CE. Yes. :D Akkor a CE-t veszem meg. :)
  • Jimmyke
    Lesz Shephard-os Fight for the Lost videó is nemsokára.

Amcsi TV reklám már van belőle
  • ProGabe #680
    a hivatalos oldalon ez is fenn van, csak nincs linkelve! :)
    tehát kell tudni a videó nevét, és akkor be lehet próbálkozni
    Soldier 720p mov
  • pxxl
    ok, nem vagyok egyedül ezzel :D
  • Rage47
    sztem ennyire nem vicces :D
  • ZSOOLT2
  • ZSOOLT2
    Végülis egy ME1-es artwork-ön láttam turiánt pácél/ruházat nélkül, nem volt sokkoló, egész tűrhetően nézett ki....
  • MrAndree
    Atyaég. Ez az amit most inkább elképzelni se próbálok... :)
  • ZSOOLT2
    LOLOLOLOL
  • Caine
    Phuck.

Akkor így.
  • Caine
    Na, ezen hangosan és nyerítve röhögtem :D:D:D

<embed src="http://blip.tv/play/AYG2q38C" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed>
  • wedge31
    Ezt most megprobálom nem elképzelni...
  • Rage47
  • böröczk
    inkább krogan nude patch
  • böröczk
    Inkább csak csalódás, concept artokon baromi szimpatikus volt, mondom, végre a csökevény Esli után kap egy menő nőstény társat, erre már megint eshet pofára : D
  • Rage47
    kapsz egy meztelen Tali figurát az akváriumba:D
  • Jimmyke
    Soldier videjó
  • MerlinW
    Komoly a csaje:D "Im fighting because thats what I was make for" :D
  • Skyline
    Meztelen kvarián....Majd jól összeromantikázás Tali-val (egyébként nekem is ő a legszimpatikusabb az 1-ben:D),csak amikor a maszk utoljára kerül le kiderül hogy olyan feje van hogy egy Predator visítva beálcázná magát a sarokba...

Mivel Bogzon toltam egyébként az első részt multhéten kezdtem gyorsan ujra pc-n (mivel fosbogz eladva), most indulok még csak a 3. jeladóhoz de már kimaxolva a kari 50-es szintre,és 9999999 pénz begyüjtve,amiket találok meg mint megy OMnigélnek,kivleszek mitkapok ujrészben ezért...
  • Kindred Blades
    Mondasz valamit :D
  • ProGabe #662
    egy évben kétszer van tél :)
  • wedge31
    Voltaképp igaz amit irnak csak nem pontos.
  • Kindred Blades
    Hm, s ugye ez a megjelenés: 2010 telén csak valami elírás? Vagy azért tették oda, mert nagyon véres, belezős halált akarnak?
    Azért én csak figyelem az angol webshopokat is ezek után.
  • ZSOOLT2
    Új ME2 interjú
  • wedge31
    A hivatalos forumon egy egész topic foglalkozik a tali románc kérdésel.
    Én csak kiváncsi volnák rá hogy néz ki de ennél több talán nem kénne nekem nagyon szimpatikus a személyisége és a motivácioi.
  • Pares
    Meztelenek lesznek, de sisak lesz a fejükön...
  • Rage47
  • Doom 4
    Na akkor remélem lesznek meztelen kvariánok is :XD
  • wedge31
    Igen ,lesz flottilás epizod.
  • Richardix
    a bibi, h "meztelen" kvariánt max a flottilán láthatsz... bár, ha jól tudom oda is eljut Shepard a ME 2-ben.
  • wedge31
    Pont abból amiböl te hogy rosszul ,kiváncsiság.
  • Szolnokboy1
    senki sem tudja, hogy néznek ki a kvariánok, miből gondolod, hogy jól? :D
  • wedge31
    Én Talinak nagyon örülök ö volt a kedvenc csapattagom az elsö részbe.

Mondjuk jó lenne már látni egyszer testpáncél nélkül is...
  • Pares
    Milyen nagy videó már!!!

0:11-nél, amikor SuZe azt mondja, hogy "Shepard türelmes", és Shepard meg Thane olyan békésen üldögélnek csöndben, mint a fogorvosnál a váróteremben!

Nagyon jó lesz ez a játék, érzem...
  • Pares
    Nem értem, hogy miért annyira érdekes, hogy Garrus ott van a videókon.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már rég tisztázták, hogy a régi csapatból Tali és Garrus újra felszedhető csapattagnak, míg a többiek (Wrex, ha még él, Ashley/Kaidan, attól függ, hogy kit hagytál életben, és Liara) kisebb-nagyobb szerepet kapnak majd a játékban, de nem lesznek a csapatod tagjai.

Különben én sem értem ezt a nagy Anti-Mirandizmust, főleg így időnek előtte, hogy csak pár videóban láttuk. Nekem eddig az összes csapattag szimpatikus és jól kidolgozottnak tűnik, a maga módján.
  • blackcalibra
    Ott most egész egyszerűen akció van. Legjobb.
  • Fenrir
    Honnan jött ez a nagy Miranda-ellenesség? :)
  • Daell Drow
    Hat en se ertem hogy hogyan van ez. De a biztonsag kedveert elorendeltem CDG-n es 576-on is. aztan majd meglatom meiket kerem.