19778
-
Richardix #644 most néztem fel 576 oldalára, és LOL! a gyűjtői változat OLCSÓBB a simánál? ebbe meg mi az értelem? O.o -
ZSOOLT2 #643 Úgy tűnik, nem kamu, hogy 576-nál 11k a gyűjtői -
#642 nagyon flegma a csaj -
#641 elolvastam a képregényt (torrenten már elérhető) és igencsak jó, ajánlom. :) -
#640 Ú na ez a menő, nem az a szánalomhalmaz rondaság Miranda : D
Ez durvajó lesz, már most csapattag : D -
#639 magyar lesz a gyüjtöi is -
#638 Majd én ,szeretek veszélyesen élni... -
Jimmyke #637 Vannak akik még a csapattagokat is durva spoilereknek veszik, inkább nem kockáztatok :D -
#636 STEAM-en is elérhető lesz. Itt is itt van a képeken Garrus. -
Skyline #635 Ash személyisége még oké,de azért igencsak tésztaképű nem árt egy kis refresh ilyen téren a játékban,csóri Shepard hagy dömöcköljön már kevésbé tésztaképüekkel is...:D
-
#634 Durván kemény a csaj én birom...
Egy új tagot is bemutathatnának már... -
ZSOOLT2 #633 0:35-nél látható Garrus (Shepard mögött/mellett) -
-
ZSOOLT2 #631 Ez nemjött össze -
ZSOOLT2 #630 <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i5slJCQV0ck&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i5slJCQV0ck&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object> -
ZSOOLT2 #629 Subject Zero video
-
#628 Ez jó ,csak mi ebbe a spoiler... -
Jimmyke #627 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg holnap lesz új Subject Zero videó. Amcsiknál TV reklámba megy már belőle részlet, Devek azt mondták holnap felrakják az egészet a honlapjukra. -
Pares #626 Nekem is bejött Ash személyisége, nem erről van szó, de külsőre szerintem szebb Miranda. Az más dolog, hogy Miranda hogyan fog viselkedni, hisz SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Meglátjuk, mi sül ki belőle. Rossz kislány?őt is a Cerberus "tervezte" genetikailag és "épitette föl" testileg úgy, hogy "tökéletes" nő legyen -
#625 Ashlyt a személyisége miatt szeretik, vagy nem szeretik az emberek nem azért mert bombázo:)nekem specko bejön a karaktere -
#624 -
Pares #623 Szerintem szép a Miranad néni. Szebb mint Ashley. -
readswift #622 hát, azé a classokat nem árt látni. De aminek nem ismerem a nevét azt nem néztem meg. Merthát spoilerből is megárt a sok , meg hypeból is. Remélem ez a miranda néni nem valami központi szereplő hogy órákat kelljen az pofikát stírolni köszöntemszépen. -
#621 tele van spoilerrel a net már, naponta adnak ki videokat lassan:(
egyébként én sem akartam semmit megnézni, de fene tudta, hogy a bioware ennyire nem foglalkozik a spoilerrel -
readswift #620 én rázárok valami zsilipet -
ZSOOLT2 #619 Átolvasva, inkább tűnik előzetesnek, mint tesztnek. -
ZSOOLT2 #618 Angol nyelvű Mass Effect 2 teszt (scannelt) -
#617 Én már a DAO-nél is elhatároztam hogy nem fogok minden spoileres infót megnézni aztán mégse birtam megállni.
Most ugyanez volt a helyzet a ME2-vel is de itt se birtam ki.
A legegyszerübb az lenne ha Bioware fogná vissza magát dehát minden játéknak kell a marketing. -
Pares #616 Akkor bocsánat. Egyébként a videókban meg a hivatalos fórumon másról sincs szó, csak erről... -
#615 nekem pl. EDDIG halvány fingom sem volt erről az egészről^^ -
ZSOOLT2 #614 Mass effect 2 Soundtrack
Kb. 30 másodpercre bele lehet hallgatni mindegyikbe. -
Pares #613 Az előző hsz.-eimben Spoilerbe raktam a mondatokat, de aztán gondoltam, hogy már úgyis teli van spoilerekkel a topic és az eddig megjelent videókban se figyelmeztetnek spoilerekre. De bocs, ha valaki ezt nem tudta, és nem is szerette volna tudni... -
#612 Persze hogy egy mocskos nagy spoiler de ha utananézel a szó jelentésének te is rá jösz egy páran most biztosan elküldtek valahová...
Vannak emberek akik szeretik maguk megtapasztalni egy adott játék történéseit és nem másodkézböl.
Én azok közé tartozom akik figyelemel követik a játékot de senkit se szoktam szemen köpni a nemkért infóval inkább csak sejtetek aztán akit érdekel ugyis utananéz akit meg nem annak nem rontom el a játékát.
-
#611 ugyanmár sci-fi -be nem ujdonság ez a technologia a Dünébe pl egy csepp vérböl ujrnövesztettek bárkit emlékekkel un. axotol tartályokban, de gondolom azt nem olvastad:) -
Pares #610 Spoiler? Nemtudom. Lehet van valaki, aki abszolút tudatlanul akar nekivágni a 2-es résznek.
Egyébként sok helyen megy arról a vita, hogy akkor most kyborg Shepard-e lesz, vagy nem. Az egyik interjúban elárulta az egyik fejlesztő, hogy a Cerberus cafatokban találta meg Shepardot a bolygó felszínén, ami fölött fölrobbant a Normandia. Szóval elég nehéz elképzelni, hogy a húscafatokból hogyan rakják össze az új Shepardot. Szerintem valami olyan technikát alkalmaznak majd, mint amilyet az Ötödik Elem filmben láttunk. Arra azért kiváncsi lennék, hogy a személyiségét, az emlékeit meg úgy magát a "lelkét" honnan szedték össze? Lehet, hogy a feje sértetlenül megúszta az atmoszférába való belépést és a becsapódást, szóval az agya sértetlen és csak a testet kellett újraépíteni? Kitudja, remélem a játék közben majd kiderül. Meglátjuk. -
#609 A vanguard* az magyarul melyik kaszt? -
#608 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja télleg minek a Spoiler? xd
Én legutóbb katonát kezdtem mert láttam a 2 be az tudja majd a nehéz fegyvereket kezelni. De most videók alapján talán a Vangard vagy az adept jön be. Max az amelyiknek cloack ja van de az nem annyira már. -
#607 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most akkor tényleg TermiShepard lesz belőlünk?
de mit spoilerezünk? ezt már a képekből is ki vehettük volna.... -
#606 Am szerintetek melyik a legjobb kaszt? És a fegyverek és páncélok minden kasztnak elérhetőek lesznek amit +ba adnak a gyűjtői kiadáshoz meg az előrendeléshez? -
#605 Igen. Illetve végét én sem tudtam. Vagyis nem pontosan.