19778
  • Pares
    Ezentúl az egész univerzumot Shepardum-nak fogják hívni...
  • Piszkos  Fred
    Vagy ezentúl a flottajelzés SPD lenne :D
    SPD Normandy :D:D
  • kuci06
    elég lenne az is, ha a "Humanity" mostantól "Sephardity" néven lenne ismert :D
  • Pares
    Az jó lenne! De kötve hiszem, hogy a Bioware-es srácok ennyire elvetemültek lennének... Bár szerintem biztos találunk majd meglepetést!
  • Richardix
    a Shepard prime-ra leszáll az SSv Shepard, hogy Shepard parancsnok megnézhesse a gethekből készült Shepard szobrot miközben egy női hang azt mondja "Férfiasan tökéletes" :P
  • Pares
    Inkább a magát a bolygót nevezzék át Shepard Prime-ra...
  • Piszkos  Fred
    Kapott 100 krogan szüzet :D
  • Richardix
    megvan! Az Éden Egyesen leölt gethek maradványaiból készítsenek egy szobrot róla :)
  • Richardix
    Inkább a Normandiát nevezzék át SSV Shepard-re :P
  • Pares
    Nekem a legjobban az a topik tetszett, ahol azt tárgyalták, hogy vajon emeltek-e szobrot Shepardnak, vagy neveztek-e el róla valami csatahajót, vagy ilyesmi.
    Egyesek szerint a Citadellát kellene átnevezni, vagy minimum a Citadella Tower oldalára 20m-es betűvel arannyal belegravírozni a nevét. De voltak szerényebbek is, akik egy a Krogan szoborra egy lábbal támaszkodó, 5x akkora Shepard szoborral is beérnék (amiről Avina már messziről zengi az ódákat az arrafelé járóknak).

Szóval vannak ám ötletek ezerrel...
  • Neton
    Ha Ash tejbetök lenne, csak vigyorogna, mint 1 hülyegyerek. :D
  • SZEG007
    azért hozáteszem nem itt az SG-n volt a panaszkodás, hanem a hivatalos bioware community forumon
  • pxxl
    tökmind1, a csaj mágussal sem bírom ágyba hurcolni azt a szűz kispuzit :D nem igaz már tök idegesít :D
  • kuci06
    itt majd azért lesz panaszkodás, hogy nem lehet a Krogannel csinálni :D
  • Piszkos  Fred
    úristen A?SD:SF?ASD:SA:DAS?DSAFS:AD
  • Kindred Blades
    Te se nagyon figyeltél a párbeszédek során, ugye? :)
  • SZEG007
    Dragon Age topicjába panaszkodtak hogy nem lehet homoszexuális kapcsolat Alistar-el, nem leht dugni az 50-60 év körüli Wynn-t, na itt már nem tudtam megállni hogy ugyanmár a kutyát miért nem akarják dugni...
    Azért van egy része a bioware fanoknak akik nem kicsit aberráltak.
  • Jimmyke
    Szerintem derülhetnek eleget a saját házuk tájékán.

"BioWare utálja a homoszexuálisokat" "Lesz-e Tali, Garrus, Joker, Thorian, Reaper, FutureShephard etc. románc" "Nem lesz benne Hello Kitty-s páncél, töröltem az előrendelésemet" és a többi...

:D
  • koschwarz
    én ash-t akartam megdönteni, úgyhogy kaidant áldoztam be (akit egyébként soha nem vittem magammal) :) ennek ellenére csak ez liara jött össze...hiába, nehéz egy űrmatróz élete :) ash egy "tökös" csajszi volt, reménykedtem valami dühös szex féleségben :)))

wrex-et meg meggyőztem, és bírtam a búráját, és érthetőek voltak a motiváció abban a helyzetben. eszembe jutott az ember gyermeke c. film, mi lenne ha egyik napról a másikra nem születnének gyerekek...milyen hihetetlenül kilátástalan, motiválatlan és elkeserítő élet lenne az. úgyhogy szimpatizáltam wrex-szel.
  • wedge31
    Erre kb akkora az esély mint annak hogy wrexnek sikerül tojást rakni...
  • Piszkos  Fred
    Ha a Bioware olvassa ezt a topikot, mekkorákat derülhet már :D
  • readswift
    ", egyedül Ash picsogott és nem tudta mit kezdjen magával, csak sodródott az árral. Ez az én szememben nem olyan szimpi. :D"

erre olyan jól rámondta valaki hogy A. egy tejbetök : DD
  • readswift
    ha a legelején a Fist küldiben Wrext és Aslit viszed, és W lelövi Fistet a faszba, akkor A kapásból szegezi ráfelé a fegyvert "drop your weapon krogan..!"

van vmi pártszimpatizáns mellékküldije is , rasszista latina
  • Neton
    Lehet, h realista, de ez a tipikus emberi hozzáállás. Ezért bíztam jobban Liara-ban és Tali-ban. Tali bár "mexikói vendégmunkás", de nem titkolja el, mi a célja és elég egyenes, Ash ezzel szemben Wrexet simán hátbalövi, ha kell, ha nem. Liara-t viszont bármikor bevállalnám. :D Viccet félre téve, szerintem mindenkinek megvolt a saját motivációja az első részben, egyedül Ash picsogott és nem tudta mit kezdjen magával, csak sodródott az árral. Ez az én szememben nem olyan szimpi. :D
  • Richardix
    rasszista? neeeem. Csak tisztába van vele, hogy az idegen fajúak addig szövetségesek, amíg nem jönnek közbe a saját érdekeik (lásd Wrex)
    Legalábbis így látja, mivel őneki is fontosabb az emberiség jövője, mint egy krogan élete. a Normandián is elmagyarázta: Ha teszemazt rádtámad egy medve, ráuszítod a kutyád és elmenekülsz. Akármennyire szereted a kutyád, az mégse ember. Ez az ő világnézete. szal.. mondjuk úgy h realista.
  • Piszkos  Fred
    inkább trappista
  • SZEG007
    Ash nem easszista, ahnem realista.
  • Rage47
    azért mutattam meg, mert itt is látszik, mennyire rasszista, és földhözragadt Ash :D
  • MrAndree
    Ja és mellesleg Shep mondja Ash-nek, hogy álljon készen ha rosszul akaulnak a dolgok. :)
  • Prince23
    Annál a résznek legalább 3 befejezése volt.
    1. meggyőzöd
    2. te lövöd le
    3. vagy a csajszi

bár lehet 4 mód is volt ott... már nem emlékszem rá.
  • Atkamon
    Rám nem is fogott fegyvert, életben is maradt, és meg is győztem az igazamról...
  • Prince23
    Én sem láttam még.
    Viszont a ME 2-ben az új csaj lealázza sht szépségben :D
  • Skyline
    No ezt a lehetőséget nem láttam az egyben...:)
    Mindenesetre én Ash-t a tésztaképével és az idegengyűlöletével együtt úgy beáldoztam ebben a küldiben bomba aktiválásra mint a huzat...:D
  • Richardix
    hát... én sajnálom a kroganokat, de a reprogátló gyógymódja télleg nagy veszélyt jelentene... mondjuk.. én egy olyan ember vagyok, aki a Rekniknak is megkímélt :P
  • Caine
    Nagyon helyes, azt tette, amit kell.
    Nekem se kellene egy megőrült krogan a hátamban, aki azt hiszi meg tudja menteni a faját, de igazából csak halálraítéli az egész galaxist (és benne a maradék krogant), amikor Saren korgan klónjai elárasztják a világot.

Wrexet én is kedvelem, de abban a pillanatban amikor fegyvert fog rám halálra ítélte magát.
  • Rage47
    ezek után már végképp utálom Asht :D

• MrAndree
    Mert valakinek így is tetszik. :) Subject Zero arcra valóban a legjobb, neki meg minden egyebét szúrták el, a kopasz nő már alapból WTF kategória, értem én a keménycsajos vonalat de könyörgöm. :)
  • böröczk
    annyi :D

:P
  • böröczk
    nem tudom, miért megy még mindig ezen a vita, tepsifejű ocsmányság, Subject Zero simán mindegyikőjükét leveri, kopaszsága, sminkje miatt tűnik durvának, de az ő arcmodelle visz mindent, kész : DD

• Skyline
    Sry,nemvok hajlandó SEMMIT megnézni erről a játékról,eddig megáltam,most se nézek semmit,ittis nemgyőzöm túlgörgetni amit egyesek beraknak.:)
    Bízok a Bioware-ben eddig nemcsalódtam de hogy milesz a játékban legyen nekem meglepetés.:)