19778
  • Pares
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arra gondolsz, hogy "újraépítik" Shepardot, és hogy közlik vele, hogy az emberi kolóniák támadás alatt vannak?
  • Doom 4
    A GS ben leírták miért kezdünk úgy ahogy de nem osztom meg max ha pü ben kéred nem akarom lelőni a poént. ^^
  • Aspyrin
    Köszi! :)
  • wedge31
    Nekem mondod...

• Neton
    Yvonne Strahovsky-t láthatjuk, hallhatjuk. Annyi a különbség, hogy fekete hajatt kapott a karakter. :D
  • Pares
    Mass Effect 2 Sztárok

Aki még nem látta, annak kötelező megnézni.
  • Caine
    Igen, a nagyobbik rossz a Galaktikus Adóhivatal lesz (GIRS, vagy GAPEH)
  • wedge31
    Vagy a két rossz közül ök lesznek a kisebbik rossz.
  • koschwarz
    szerintem lesz nagy fordulat a cerberus cég megítélésével kapcsolatban, kiderül, hogy azok a kísérletek nem voltak annyira öncélúak. szerintem. :)
  • pxxl
    aham. az lenne a jó, ha pl lehetne választani 2-3 variáció között :D mint hogy jófiú voltál végig, vagy bunkó Shepard stb :D

nagy kár hogy már nincs meg a mentésem
  • wedge31
    Nekem bejön a csaj ,de benne szerintem nem a külseje lesz az érdekes hanem az hogy a Cerberusnak dolgozik akiket ugyebár az elsö részben több izben is rossz oldalukról ismertünk meg.

Az egész kezdés érdekes lesz hogy és föleg miért kezdünk majd az Illusive Man révén a Cerberusnak dolgozni mert nekem az elözö részböl az jött le hogy eléggé egy elcseszett társaság.
  • SZEG007
    lesz egy sablon elötörténet azoknak akik elsö rész mentéseivel nem rendelkeznek, vagy nem játszottak vele, de hogy pontosan mi lesz ez a sablon azt nem tudjuk.
  • koschwarz
    pontosan, ha importálod a mentésed, akkor így lesz.
  • Fenrir
    Jófajta ez, én nem bánom, hogy így néz ki :)
  • böröczk
    Ez még ocsmányabb lett Ashleynél is, bezzeg concept artokon meg full szépen fest (lásd banner ugyebár) : D
  • pxxl
    sasszem :D

amúgy az most hogy is van? szval hogy betöltöm az első mentését, és folytatom. de mi van ha én pl kinyírtam wrex-et? vagy éppen a csajt áldoztam be mikor robbantatni kellett a bombát...nálam nem lesznek, de másnál meg aki új játékot kezd nála ott lesznek?
  • ZSOOLT2
    0:20-nál látható Garrus (vagy legalábbis egy turián) csapattagként
  • wedge31
    Miranda's Motivations Trailer

A kis csokos szájú...
  • pxxl
    ahhh. 15pénz kb.
  • Kimi23
    55 euro.
  • pxxl
    ára? lehet inkább ea dónlóód lesz a vége :D
  • Kimi23
    Az EA Store-ban a Digital Deluxe verzió magyar nyelven is tölthető.

Pre-order Mass Effect 2 Digital Deluxe Edition and get the following items:

Bonus in-game Collector Edition weapon and armour
    Exclusive incisor sniper rifle
    The Mass Effect 2 Soundtrack (digital download)
    The Making Of Mass Effect 2 videos
    Digital version of Issue #1 of the Mass Effect comic book by Dark Horse comics
    Digital 48-page art book
    Cerberus Network Code – Access to the Cerberus Network and bonus content
    Direct download: English (Americas), English (Europe), Czech, Hungarian, Russian, Spanish
  • Ryder62
    Hát pl a Kotorban is csak az elején vásároltam cuccokat. De legalább meg tudtam venni és az árak is reálisak voltak. Ellenben a ME-ben a Citadellában jó hogyha 10 ezer összegyűlt és így is a legolcsóbb fegyver 20-25 ezer környékén mozgott. Eladni csak az elején próbálkoztam de annyira minimális összeget kaptam hogy nem érte meg. A játék végén meg fordul a kocka mert annyi pénzed lesz hogy nem tudsz mit kezdeni vele. Az utolsó bolygó után vettem jó drága cuccokat és maradt 100 ezer pénzem és míg elértem Ilos-ig addigra lett 2 millió. Pedig csak a maradék 5-6 mellékküldetést fejeztem be.
  • koschwarz
    félisten :)
    mivel csípem a közelharcot, asszem vanguard leszek :)
  • koschwarz
    annyira nem érdekelt, de egy kicsit engem is zavart a dolog, hogy irgalmatlan sok pénzem volt. oké, megvettem a fantom cuccokat, a kedvenc csapattagoknak is, de így is rengeteg maradt. meg 1000 omnigél, pedig mindent azzal nyitottam egy idő után. nem tudom miért kellett mindenért pénzt (is) dobni, ráadásul sokat. plusz az a rengeteg láda, mind teli pakolva cuccal...
    meg ha már raknak bele kereskedelmet, lehetne értelme is.
    de szerencsére nem ezen múlt, hogy az első rész annyira jó lett, de remélem ráfekszenek erre a 2.-ban.
  • readswift
    ha ez a vang , akkor a shock trooper milyen lesz?...
  • wedge31
    Ez igaz ,az egész pénzért vehetö fantom felszerelés nem volt jó ötlet.
  • readswift
    "és komoly szerepet kap a fegyverzet előkerítése mint prioritás. "

és itt nem loot-ra gondolok , hogy ha ide mész ezt meg azt kapsz, hanem megveszed a licenszet egy jó helyen, utána ha jól forgattad a pénzed akkor felkínálják a hi-tech fegyókat.
    A spectre gear-t az 1-ben nem volt vmi jó ötlet bevezetni, alapból az achievement rendszer problémás szvsz. NA és a collectors edition extra item na az végképp problémás.
  • wedge31
    Mass Effect 2: Vanguard Trailer

Hát elég keményen átalakitoták a vanguard kasztot...
  • readswift
    próbálj ki egy hardcore nehézséget első szintűként :).

Úgy lenne fair mint ahogy én gondoltam naivan, hogyha megcsinálom a crime lordos küldit akkor cosmó pénnzem lesz és lesz elég tűzerő hogy legalább az első boss fightokat lenyomjam . Nem lett.

Szinthez kötött az árukínálat , a loot , a credit. Ez így nem jó. Mindenesetre emlegetnek valami kezdőpénzt. Az hogy egy 60-as import kari milliárdos , egy első szintű meg nullinger az valahogy nem logikus , szóval remélem az első szintű pénzel indul, és komoly szerepet kap a fegyverzet előkerítése mint prioritás.
  • wedge31
    Tényleg nem vágom most mire gondolsz nem elég jók a fegyók meg a páncélok amiket találsz ? mert szerintem lehet találni eleget.

Omnigélt meg max csinálsz 200 és elég lesz a játék végéig inkább mindent eladni ,ez a 10-20 kredit sületlenség ,fegyokért meg páncélokért ezres tételben kapsz pénzt.
  • readswift
    totál igaza van, és azért érdekes amit mond, mert ha nehezebb fokozaton játszol kezdő karakterként azt díjaznia kéne a játéknak. ME1-ben kezdőként szopás van épp az általa említett okok miatt, exploitot kell használni ha akarsz valamit, nem cool.

Dehát ha jól emlékszem te pont egy dragon age tudor rpg guru vagy, szal nem fúzök sok reményt hozzá hogy megérted.
  • wedge31
    A pénznek általában egy rpg-ben sincs értelme mert a legjobb cuccokat mindig vagy kapod ,találod esetleg dropból jön.
    Itt annyi volt a különbség hogy ahogy elérhetövé váltak a fantom cuccok arra kellett gyüjteni és ha meglettek már nem volt hova fejlödni mert annál jobb nem volt a játékban.
  • Neton
    Én meg azt nem értem, hogy mit sír mindenkinek a szája az angol miatt. Ingyen lehet a suliban tanulni, több értelme van csak ennek az 1 tárgynak, mint az összesnek együttvéve. De ha valaki csíra volt és nem használta ki, amíg suliba járt (10-en X évig), akkor így járt. Oké, nyilván van, aki oroszt tanult és egy angoltanfolyam elég húzós manapság. De célszerű beruházni rá, mert megnyílik az ember előtt a világ, szó szerint. Elvégre a neten is a legtöbb dolog angolul van, ill úgy jelenik meg először, aztán valaki jól-rosszul (inkább rosszul) lefordítja és vagy átjön a lényeg és a poén meg a mondanivaló, vagy vakarjuk a fejünket, hogy mit is akar ez jelenteni. Én azt mondom, hogy megéri akár sorozatokat, filmeket nézni először magyar felirattal, aztán angollal, jóval többet szed fel az ember belőle, mint bárhonnan.
  • blackcalibra
    Nem szeretem ezt az országot. Az a fő gondom vele hogy csak elvenni tud, adni semmit sem ad. De ez nem tartozik ide.
  • Doom 4
    Most nem értem teljesen ezt hogy csak ironikusan vagy komolyan gondolod de mind1. Abban 1et értek veled mindenképpen ha lehet akkor a magyar nyelvet használom.
  • blackcalibra
    *nyelvvel
  • Ryder62
    Most hogy már tudják hogy a Citadella valójában micsoda, kíváncsi vagyok hogy mi lesz a sorsa. És remélem hogy a pénzt is jól belövik, mert ami az első részben van az vicc. A kereskedelemnek nincs értelme. Az elején minden drága és mire összegyűlik a pénz addigra 10 jobb fegyvered, páncélod lett. És mindig elértem a 150-es határt és mivel csak bagóért lehet fegyvereket eladni (10-20 kredit, tökre megéri eladni) ment omnigélnek. Abból a játék végére 1000 lett.
  • blackcalibra
    Nem kimondottan a nyelvtudással van gondom(azért azzal is), biztos nem értenék mindent és lenne fekete folt a játékban.
    De ha már voltam olyan szerencsétlen, hogy ide születtem magyarnak, magyar nyelvel, akkor már inkább azzal próbálnám meg. Ha már egy istencsapása hogy magyar vagyok akkor hagy legyen már benne valami "jó" is.
  • Atkamon
    Jaj, mindjárt megsajnállak, hogy nem tudsz angolul... tanuld meg, nagyon jó nyelv, könnyű, és az életben kb mindenhol nagyon jól jön:)