19778
-
readswift #844 4x AA supersamplingel konkrétan szarrá fagyott az előbb. -
readswift #843 szal próbálgatom projektorral az 1-et 1280*720ban, többnyire okés, de a Rachnik... :( -
readswift #842 de nálam nem müködik, állítólag csak supersample AA müködik nvidiaval is , ami nem tökéletes és brutálsian zabál. -
#841 jaa így okés -
Pares #840 Jah, azt olvastam, hogyha Paragon vagy, akkor nem fog látszani annyira a heg, de minél inkább Renegade-be mész át, annál inkább jobban fog "égni".Szerintem érdekes! Mindenképpen változatosságot visz a játékba... -
Pares #839 Extra brutálisan nagy spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A videóban 6:53-nál tisztán látszik, hogy Grunt és Shepard a vállukon viszik Legiont (egy speciálisan kifejlődött, értelmes Geth, aki máshogy gondolkozik, mint a többi), miközben Thane fedezi őket. Legion így már elég valószínű, hogy a csapat tagja is lesz... -
#838 világítós heg van az arcán? -
Pares #837 Ő Jacob hangja a játékban. -
Pares #836 Spoiler lehetséges!
És a párbeszéd, aminél ez az arckifejezés látható, így hangzik:
Shepard: Who said anything about love, I just want you in my bed.
Miranda: You ass... (mosolyogva)
-
#835 7:00-nál mi a fenét keres The Game? :D
csak nem szinkronizált ő is valakit ?
-
Richardix #834 1 percig néztem, azt zártam is be.. ez már túl sok info nekem :P -
Pares #833 Sci vs Fi Part II
Itt a második része is! -
Richardix #832 mé van az, h csak olyan híreket kapunk, amik sokkal nehzeebbé teszik kibínri ezt a másfél hetet? :P -
#831 Jó hir de én már arra a hirre várok hogy aranyon a játék ,márcsak egy hét van a megjelenésig... -
#830 -
#829 már nem emlékszem pontosan hogy voltak az egyes űrhajó osztályok elnevezései, de a normandy a II. világháború csatájáról kapta a nevét. asszem a cirkálók kapták csatákról az elnevezéseiket. -
Neton #828 Nice. Én abban bízom, hogy a story is elég ütős lesz. :D -
#827 gamepod
Újra egy értékelés futott be a Mass Effect 2-ről, most a CD Action lengyel magazin értékelését tekinthetjük meg. Ők nemes egyszerűséggel 10 ponttal jutalmazták a hamarosan megjelenő játékot. Tesztjükben megemlítik, hogy szerintük ez a legjobb TPS RPG és a valaha készült legjobb space RPG is. Sajnos ennél többet nem nagyon tudunk, már csak a nyelvi nehézségek miatt sem, na meg jóval többet nem szivárogtattak ki a magazinból, ami mellesleg Lengyelországban először és a világon is az elsők között írt a Mass Effect 2-ről. Viszonyítási alapnak esetleg érdemes megemlíteni, hogy a Dragon Age-re 8 pontot adtak.
-
#826 Azt paszolom nekem atim van ,alapból nincs benne ráeröltetni biztos lehet. -
#825 Nvidia kártyákon driverből rá lehet tolni minden U3-mas játékra az AA-t -
#824 Maradt a U3 engine igy alapból nem valószinü hogy lesz AA. -
readswift #823 Szerintetek sem lesz anti aliasing? -
gyuri12 #822 Anyukád hogy van? Egyesek este alszanak,és nem szeretik a hirtelen jövő hangos zajokat a hangszóróból...(nem,nem magamra gondolok...) -
#821 új, 39db PC-s kép -
#820 LOL a riportert le lehet ütni?:D
Legközelebb kipróbálom :D -
#819 http://www.youtube.com/watch?v=Q58WvIOmRUE&NR=1
Istenii :D HQ-de be vagy elmarad az élmény :D
Sajna még nem linkelhetek mert újreg vagyok :S -
Pares #818 De ha már Mass Effect paródiáknál tartunk, ezek nagyon jók :D
Flux Death
Mira Death
Combat Death
Shower Death
Asshole Death
Voting Death
Death Scene
Sex Death 1
Sex Death 2
Azt hiszem, csak ennyi készült a Mass Effectről. :D -
Pares #817 Egy emlékezetes pillanat a Krogan intelligenciáról... -
Pares #816 Ass Effect:
Beteg :)
Betegebb :D
Legbetegebb XD
Ez pedig egy klasszikus:
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=0eeruIZ0T44&NR=1]"Falcoooon PUUUUNCH!!! Cap-tain Fal-con!!!" "You son of a bitch!"[/URL]
-
Pares #815 Jah, így már más! Nem nehéz kitalálni, mostanában milyen a helyzetünk. Drasztikusan nem változott, ugyan olyan szar, csak most jobban megnézik az embert az utcán, ha magyarul beszél...
...de egyszer majd eljön a Mi időnk! -
#814 pontosabban a szlovákiai magyarokról szólt:p kíváncsi voltam a helyzetre ( meg persze kredit:D) -
Pares #813 Azt meg minek, ha szabad megkérdeznem? Mit nem adnék azért, ha nem kellene a szlovák nyelvet használnom! -
Pares #812 Nem Shepherd hanem Shepard! Egyébként meg miért ne? John Shepard aka Juhász János. :) Szerintem egész jól hangzik!
Juhász János, az Galaktikus hős! -
#811 felvettem előző félévben egy szlovák-magyar nyelvről szóló kurzust, szal megértem milyen szar lehetett:S -
Pares #810 Részben igazatok van, azt elfelejtettem odaírni, hogy én a Verne Gyulás hasonlatra gondoltam. Bár ha azt vesszük, hogy Normandia egy létező tájegység Franciaországban, akkor elvileg egyáltalán nem helytelen az a szóhasználat, hogy SSV Normandia. -
#809 De ez nem idegenül hangzó szó, ez a hajó neve.
Shepherdet sem fordítjuk Juhásznak. -
Pares #808 Miért lenne szar? A magyar nyelv alapvetően szereti magyarosítani az idegenen hangzó szavakat. Nincs ebben semmi rossz. Pontosan ezért szép a magyar nyelv, és nem olyan ótvar mint például a szlovák (amit sajnálatos módon földrajzi helyzetemből adódóan kötelezően tanulnom kell(ett)), hogy kapásból átveszi a szavakat az idegen nyelvből. Ilyen módon Mi képesek leszünk megőrizni nyelvünket, míg pl.: a tótokat 20 éven belül szlovák nyelvtudás abszolút hiánya, de angol nyelvtudással tökéletesen meg fogod érteni. Ezt tapasztalatból mondom.
Ennyit a magyar nyelvről. -
#807 Nem lehetne, hogy nem Normandianak hivod a Normandyt? Ez korulbelul ugyan olyan szar, mint Verne Gyulanak hivni Jules Vernet. -
Neton #806 100 Korgan szűz... -
csoli31 #805 Akkor mi maradna a második rész után, amit elnevezhetnének róla? Nem is beszélve a harmadik részről!