19778
  • readswift
    4x AA supersamplingel konkrétan szarrá fagyott az előbb.
  • readswift
    szal próbálgatom projektorral az 1-et 1280*720ban, többnyire okés, de a Rachnik... :(
  • readswift
    de nálam nem müködik, állítólag csak supersample AA müködik nvidiaval is , ami nem tökéletes és brutálsian zabál.
  • pxxl
    jaa így okés
  • Pares
    Jah, azt olvastam, hogyha Paragon vagy, akkor nem fog látszani annyira a heg, de minél inkább Renegade-be mész át, annál inkább jobban fog "égni".Szerintem érdekes! Mindenképpen változatosságot visz a játékba...
  • Pares
    Extra brutálisan nagy spoiler:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A videóban 6:53-nál tisztán látszik, hogy Grunt és Shepard a vállukon viszik Legiont (egy speciálisan kifejlődött, értelmes Geth, aki máshogy gondolkozik, mint a többi), miközben Thane fedezi őket. Legion így már elég valószínű, hogy a csapat tagja is lesz...
  • pxxl
    világítós heg van az arcán?
  • Pares
    Ő Jacob hangja a játékban.
  • Pares
    Spoiler lehetséges!

És a párbeszéd, aminél ez az arckifejezés látható, így hangzik:

Shepard: Who said anything about love, I just want you in my bed.

Miranda: You ass... (mosolyogva)

• kuci06
    7:00-nál mi a fenét keres The Game? :D
    csak nem szinkronizált ő is valakit ?
  • Richardix
    1 percig néztem, azt zártam is be.. ez már túl sok info nekem :P
  • Pares
    Sci vs Fi Part II

Itt a második része is!
  • Richardix
    mé van az, h csak olyan híreket kapunk, amik sokkal nehzeebbé teszik kibínri ezt a másfél hetet? :P
  • wedge31
    Jó hir de én már arra a hirre várok hogy aranyon a játék ,márcsak egy hét van a megjelenésig...
  • koschwarz
  • koschwarz
    már nem emlékszem pontosan hogy voltak az egyes űrhajó osztályok elnevezései, de a normandy a II. világháború csatájáról kapta a nevét. asszem a cirkálók kapták csatákról az elnevezéseiket.
  • Neton
    Nice. Én abban bízom, hogy a story is elég ütős lesz. :D
  • Rage47
    gamepod
    Újra egy értékelés futott be a Mass Effect 2-ről, most a CD Action lengyel magazin értékelését tekinthetjük meg. Ők nemes egyszerűséggel 10 ponttal jutalmazták a hamarosan megjelenő játékot. Tesztjükben megemlítik, hogy szerintük ez a legjobb TPS RPG és a valaha készült legjobb space RPG is. Sajnos ennél többet nem nagyon tudunk, már csak a nyelvi nehézségek miatt sem, na meg jóval többet nem szivárogtattak ki a magazinból, ami mellesleg Lengyelországban először és a világon is az elsők között írt a Mass Effect 2-ről. Viszonyítási alapnak esetleg érdemes megemlíteni, hogy a Dragon Age-re 8 pontot adtak.
  • wedge31
    Azt paszolom nekem atim van ,alapból nincs benne ráeröltetni biztos lehet.
  • kuci06
    Nvidia kártyákon driverből rá lehet tolni minden U3-mas játékra az AA-t
  • wedge31
    Maradt a U3 engine igy alapból nem valószinü hogy lesz AA.
  • readswift
    Szerintetek sem lesz anti aliasing?
  • gyuri12
    Anyukád hogy van? Egyesek este alszanak,és nem szeretik a hirtelen jövő hangos zajokat a hangszóróból...(nem,nem magamra gondolok...)
  • ProGabe #821
    új, 39db PC-s kép
  • Piszkos  Fred
    LOL a riportert le lehet ütni?:D
    Legközelebb kipróbálom :D
  • Piszkos  Fred
    http://www.youtube.com/watch?v=Q58WvIOmRUE&NR=1

Istenii :D HQ-de be vagy elmarad az élmény :D
    Sajna még nem linkelhetek mert újreg vagyok :S
  • Pares
    De ha már Mass Effect paródiáknál tartunk, ezek nagyon jók :D

Flux Death
    Mira Death
    Combat Death
    Shower Death
    Asshole Death
    Voting Death
    Death Scene
    Sex Death 1
    Sex Death 2

Azt hiszem, csak ennyi készült a Mass Effectről. :D
  • Pares
    Egy emlékezetes pillanat a Krogan intelligenciáról...
  • Pares
    Ass Effect:

Beteg :)

Betegebb :D

Legbetegebb XD

Ez pedig egy klasszikus:

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=0eeruIZ0T44&NR=1]"Falcoooon PUUUUNCH!!! Cap-tain Fal-con!!!" "You son of a bitch!"[/URL]

• Pares
    Jah, így már más! Nem nehéz kitalálni, mostanában milyen a helyzetünk. Drasztikusan nem változott, ugyan olyan szar, csak most jobban megnézik az embert az utcán, ha magyarul beszél...

...de egyszer majd eljön a Mi időnk!
  • Rage47
    pontosabban a szlovákiai magyarokról szólt:p kíváncsi voltam a helyzetre ( meg persze kredit:D)
  • Pares
    Azt meg minek, ha szabad megkérdeznem? Mit nem adnék azért, ha nem kellene a szlovák nyelvet használnom!
  • Pares
    Nem Shepherd hanem Shepard! Egyébként meg miért ne? John Shepard aka Juhász János. :) Szerintem egész jól hangzik!

Juhász János, az Galaktikus hős!
  • Rage47
    felvettem előző félévben egy szlovák-magyar nyelvről szóló kurzust, szal megértem milyen szar lehetett:S
  • Pares
    Részben igazatok van, azt elfelejtettem odaírni, hogy én a Verne Gyulás hasonlatra gondoltam. Bár ha azt vesszük, hogy Normandia egy létező tájegység Franciaországban, akkor elvileg egyáltalán nem helytelen az a szóhasználat, hogy SSV Normandia.
  • kuci06
    De ez nem idegenül hangzó szó, ez a hajó neve.

Shepherdet sem fordítjuk Juhásznak.
  • Pares
    Miért lenne szar? A magyar nyelv alapvetően szereti magyarosítani az idegenen hangzó szavakat. Nincs ebben semmi rossz. Pontosan ezért szép a magyar nyelv, és nem olyan ótvar mint például a szlovák (amit sajnálatos módon földrajzi helyzetemből adódóan kötelezően tanulnom kell(ett)), hogy kapásból átveszi a szavakat az idegen nyelvből. Ilyen módon Mi képesek leszünk megőrizni nyelvünket, míg pl.: a tótokat 20 éven belül szlovák nyelvtudás abszolút hiánya, de angol nyelvtudással tökéletesen meg fogod érteni. Ezt tapasztalatból mondom.

Ennyit a magyar nyelvről.
  • Me0w
    Nem lehetne, hogy nem Normandianak hivod a Normandyt? Ez korulbelul ugyan olyan szar, mint Verne Gyulanak hivni Jules Vernet.
  • Neton
    100 Korgan szűz...
  • csoli31
    Akkor mi maradna a második rész után, amit elnevezhetnének róla? Nem is beszélve a harmadik részről!