19778
  • Fpocok
    Elkezdtem első részt ennek örömére.

ÉG ÉS FÖLD a kettő. És most nem a játékmenetre gondolok, hanem az enginere.
    Míg a második rész ment maxon simán, itt még mediumon is döcög. Ami persze érthető, mert első rész után csiszolták. De akkor is.

Ja és alt tab után nem megy 10fps fölé. Viszont dicséretes milyen imba lett ME2ben.

• MerlinW
    Ezek ingyenes DLC-k a fizetősek a több órás kiegészítők, mint mindig. Dragon Age-hez is jártak ingyen a kis DLC-k.
  • herczeg
    van valakinek olyan mass effect mentése amiben férfival Ashleyvel románcolt de Kaidan-t mentette meg, vagy fordítva, nővel Kaidennel kavart, de Ashleyt mentette meg? (plusz az is előny ha wrex meg a council meg a nagy bogár meg úgy általában mindenkiéletben maradt és anderson csatlakozott a councilhoz)
  • Voltan
    Igazából én most már azt mondom, hogy a büdös k**va anyjukba elmennek a DLC-vel, mert hatalmas ívben lesz*rom. Ha erre akarnak alapozni, akkor NAAAAAGYON rossz úton járnak.
    Sajnálom is, hogy épp itt bukott elő belőlem, mert a Bioware az egyik kedvenc gamer-cégem.

Viszont nagyon nem szeretem, hogy a DLC-vel próbálják húzni a mézes madzagot. A nagy többség szart sem ér, és igazából nem érdekel a "Brutálgyilkos-atomkurvajó-páncél" , mert az milyen fasza, pláne, ha ezért külön még fizetni is kell.
    Játszom az ME2-vel, mert nem bírtam ellenállni a kísértésnek, leszedtem. De már elő van rendelve a CE verzió, és meg is veszem, mert a Bioware megint bizonyított, zseniális a játék. De azt már nem szopom be, hogy a mittudomén milyen tankkal majd megint lehet mászkálni a bolygón, de most még nem, mert az DLC lesz. Röhej.
  • Kabuto0
    Ass Effect 2
  • Cat 02 #2400
    Alap, Alap+, Rendőrségi, Collector. Ezek, vagy van még ?
  • ewuk
    nyisd meg a dvd-t és a setup.exe-t indítsd és akkor te győzni fogsz
  • SaGa Jr
    Igazából 2 fegyver van külön DLC-ként és egy ami integrálva van az új karater küldetésébe: 1 assault rifle (az alaphoz képest pontosabb) és 1 sniper puska (hármas sorozatot lő, 15-ös tára van), míg az integrált a már említett lángszóró.

Cat02:
    Igen. Az alap, egy fejlett változat, egy amit az egyik DLC tesz be és végül egy amit Legion ad mint fejlesztést de speciel ezt meg leeht szerezni a játék azon pontján is, ahol a karakterünknek lehet újabb fegyvert választani amihez érthet.
  • Perszepeta
    az a kérdésem, ha az angol nyelvű változatra felteszem a magyar nyelvi fájlokat, majd felrakom a DLC-ket, akkor a kiegészítő küldiben is lesz magyar felirat, v mivel az későbbi kiadás, ezért nincs benne?
  • mickemoto
    Segítséget szeretnék kérni, a játék telepítésénél azt írja ki hogy a telepítő futtatásához szükséges kritikus fájlok hiányoznak, és nem engedi telepíteni.Tudna valaki segíteni aki már találkozott ilyennel?
  • Kongy
    Én találtam egy lángszórót a Zaeed-es misszión, szóval plusz 1 heavy fegyó. :D Amúgy Zaeed jól harcol, főleg a gránátjai hasznosak, persze magas szinten érdemes bevenni a csapatba, mondjuk mielőtt az Omega 4 relay-re utaznál. :) (mass relay = tömegrelé) xDDD
  • Cat 02 #2394
    Hm, ez a Zaeed rossz arc :)
    Ám, most akkor 4 fajta sniper van ?
  • Calver
    btw ha valakit érdekel, 4 Assault Rifle Damage Update helye:
    - Mordith lakása, Samara küldije közben jutsz el oda, nem árt ha van elég sok renegát/paragon pontja Shepardnak ha vicces végkifejlettet akar
    - Zaeed személyes küldetése, ha a renegát utat választod (paragon esetén mást találsz)
    - Tali felvételénél lehet egyet találni, kb ötszázezer Geth társaságában
    - Tuchanka-n lehet egyet venni a tudós melletti terminálból
  • tobias88
    Nektek volt már olyan, hogy beléptetek egy bolygóhoz szondákat küldözgetni, és onnan nem tudtatok kijönni? Le kellett állítani a játékot
  • ewuk
    lenne egy-két kérdésem, a dlc-k magyarok? és ez nem kapcsolódik szorosan ide, de nincs valami hasonló crack a dragon agehez is? bocs ha már előttem kérdezték.
  • Calver
    assault rifle az a pisztoly... és meglepően használhatatlan.
  • Seth
    Van még egy Kasumi nevezetű új tag is. Nem tudom hogy ő már letölthető e
  • gagax
    Normandy mellék küldi nagyon jó lett :P azoka visszaemlékezésel nagyon elvannak találva:D igaz az ashley dolgot nem értettem mért pont ő de mind1 :D nagyon jó lett :D Sztem a játék kiérdemelte azt hogy lehessen rá mondani hogy legalább annyira jó mint az első rész :D ME1 története nagyon megtetszett :D
  • torma1
    Zaeed (new companion)

Ez najdnem 500 mb a hangok miatt! Ezért 650mb a többi Dlc-vel együtt!
    Amúgy nem nagy szám egyedül a nehézfegyvert használom!
  • DarkSector
    csak azért, mert több fájl nincs a dlc-k közt, csak ez a 1+1+4+3+1
  • DarkSector
    akkor most a dlc-kben pontossan mik is vannak????

van 1 új tag
    van 1 új pisztoly
    van 4 új ruha
    van 3 sisak (szüveg)
    van a normandy mellék küldetés..

és még mi az amit a dlc-nek köszönhetünk...
    meik mellékküldetések vannak még, ami dlc-s?
  • DarkSector
    640-esbe az a 150mb-nyi is benne van + még az 500-as is.
    igy 640-650 mb

csak az 500-as később tették a csomagba...
  • BEAST #2383
    8-10 ora alatt ketlem :) 2x jatszottam vegig, elsore 26 masodjara 25 ora alatt vittem vegig, kenyelmesen nem rohanva.
  • Kongy
    640 megás kell. Egyenként telepítsd az összes dlc-t majd kapcsold ki az Online menüpontban a Cerberus networkhöz való csatlakozást, és indítsd el a mellékelt fájlt. Ezzel felülírsz egy fájlt, ami kell ahhoz, hogy elfogadja a telepített DLCket a játék. :)
  • Seth
    Jó kérdés, nem próbáltam XD
    Szerintem nem is lehet átugrani addíg amíg nincsenek meg a tuningok a hajóra
  • saxicola
    Hi!

Nekem nem látja a save fájlokat. Mit tegyek?
  • Cat 02 #2379
    És ha nem mi lesz ? (nem kötekedés, de komolyan érdekel :D)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mert ugye Collector hajót szétkapja, de, wep nélkül, biztos más lesz
  • Skyline
    Ennyire rövid lett a game?
    Nekem az első rész olyan 25-30 óra volt mellékküldikkel mindenestül,itt meg páran már végig is tolták,valaki írta hogy olyan 8-10 óra alatt tolta ki....
  • balee4
    Marha "bonyolult" volt.
  • kr1szmester
    configban kitallózod a Savegame menü alatt.
  • Ricsi Athlon
    Sziasztok!

Rámegyek, hogy Új Játék, és csak tölt, tölt, semmi, szóval nem kezdődik el a játék...
    Mi lehet a gond??
  • Scouser
    Hát ez volt a sejtésem nekem is...
    Így akkor gyakorlatilag volt kb 3-4 küldetés ami a sztorit gyarapította, a többi meg toborzás és csapatküldetések, illetve mellékküldik. Nagyon lenyűgözött ez a játék eddig, de így már kicsit rossz érzésem van. Főleg a Reaper hajón játszódó küldi közben volt az, mert azoknak a szar "héjaknak" a tömegírtása nekem nagyon nem tetszett. Mindenesetre nagy játék, de nemtom... Na holnap végigviszem...
  • oylog
    Üdv Mindenkinek!

Valaki eltudná mondani hogy kell beimportálni a Mass Effect 1 részének mentését a második részbe?
    Lehet hogy már írtátok de én még nem találtam meg!
    Köszi a segítséget előre is!
  • Seth
    Az már szinte a vége.Talán még 1 küldi van közte,mikor a Normandyt megtámadják megint,de az csak ilyen átvezető. Használod az Omega 4 relét oszt az utolsó helyszínen vagy. Persze előtte nem árt megcsinálni mindenkinek a mellékküldijét különben elhullanak.Ja mega Normandy-ra sem árt fegyvert meg pajzsot venni
  • owen20
    sziasztok!
    csak eredeti játékba lehet a Mass effect 1-be lévő karakteremet átültetni "betölteni" a Mass Effect 2-be?
    sziasztok!
  • AnarchoiD
    Ha addigra minden csapattagod loyalis mar hozzad akkor 90% korul jarsz a fo szalban ;)
    nemtudom hagyja-e a jatek hogy elmenj upgradeolatlan hajoval az omega relay-ba...
  • Scouser
    Én megtaláltam:)
  • Eagle16
    Huh...a Normandy Crash Site nagyon jó volt.

Na ki találta meg az összes Dog Tag-et? :)
  • mila69en
    itt leírja a simítást hogyan tudod rányomni
  • Scouser
    Sziasztok!

Mennyi van hátra a fősztoriból onnantól, hogy
    Legion csatlakozott a csapathoz?