19778
  • barmi
    Hülye kérdésre hülye válasz ...
  • AnarchoiD
    Toltes kozben vannak a hintek ... es volt ott egy Mass Effect 3 -as is csak keson kaptam eszbe (gondolom ez easter egg) tudja valaki mit irt ? :)
  • Richardix
    mass effect 3-hoz meg már 1024 magos intel proci kell, és 64 terra RAM alatt ne is eröltesd :P
  • barmi
    Nem hiszem hogy elindul...

A játék minimumja :

Proc: 6 magos intel 3GHz
    Vid: Ati radeon 5980 2GB
    Mem: 16 GB

Ajánlott:
    Proc: 8 magos intel
    Vid: Ati radeon 5990 4 GB
    Mem: 32 GB

....

ezt megszívtad ....
  • Gascan #2321
    jolvan ... megvan... de a ket csaj csak kesobb kerult oda... meg megcsinlatam a Thane-es kuldetest a Citadelen.. aztan azutan mar ott voltak a csajok
  • Richardix
    http://www.mediafire.com/?yzfz0igrzzm
    leszeded, felrakod, magyar :)
  • The Protector
    Hy.Van warez topikja?
    Ha nincs akkor szeretnék linket kérni a magyar nyelvi fájlokhoz mert a dragon age originst vettem meg nemrég és erre már nem tellik.
  • Richardix
    nos.. sztem eldöcögne.. amúgy, hogy vagytok a NASA-nál? :P
  • Ngeri
    Hi
    Egy négymagos intel 3 ghz ati radeon 5970 és 8gb rammal elindulna a játék thx.?
  • BEAST #2316
    O_O

A scouttal beszelsz es elkuld oda... nem kellett semmifele cucc elorre, nem kell a kocsival matatni.
  • Metalmilitiakid
    oo hogy szopjon le , hát rámentem arra hogy [Viszem a kocsit.] és erre elmentünk a másik kocsival vazze ....
  • SZEG007
    A belinkelt képen szereplö csaj csak annyiban hasonlit Miranádra hogy fekete a haja, ilyen alapon meg minden fekete haju nö jobban hasonlit Mirandára, mint Miss Strahovski. Amikor két embert hasonlitunk össze akkor homlok, szem, szájforma, pofacsontozat, orr mérvado a hajszin csak ezek után jön.
  • Metalmilitiakid
    az jó csak ahhoz kéne a csonk hogy elmenjek a blood bázisra mert azzal a teherkocsival mennék :D
  • BEAST #2312
    Amikor Mordin tanitvanyaert mesz a Blood bazisra, a bejarat mellett lesz valahol a kacatok kozt.
  • fixpont
    Az egyik kuldetesben lehet felvenni mellekesen.
  • blackcalibra
    Majd valószínűleg egy kiegészítés keretén belül lesz valami jármű.
  • Metalmilitiakid
    na hogy most olvastam a kérdésed szerintem a kérdésem a válasz :D
  • Metalmilitiakid
    a kroganoknál vagyok és kéne a kocsira a szívócsonk és mondja hogy menjek ki a terepre szívócsonk ért , de sehol nem találom a kijáratot , csak vissza a hajóra , hol lehet ilyen szívócsonkot találni ??
  • fixpont
    egy oraja ezt kerdeztem en is :D
  • AnarchoiD
    Kerdes :

vegigtoltam a gamet + sok side q-t is tobb mint 30orat ... viszont most lattam a "key bindings" -nel olyan szekciot , hogy "vehicle options" iranyitasi semat valamilyen jarmuhoz, de en nem lattama jatekban 1 iranyithato jarganyt sem (leszamitva a a normandy-t) ... szal milyen jarganyt hagytam ki ? :)
  • Gascan #2305
    marmint akik ulnek a sarokban valahol... vagy egyutt vannak
  • Gascan #2304
    ket asarit se talaltam az egesz citadelen... tudnad esetleg konkretizalni melyik emelet lehet az?
  • gyonax
    Ahogy kimész a C-Sec-től(ahol leszállsz) fordulj balra menj egyenesen majdnem a lépcsőig... ott fog beszélgetni két asari, menj a közelükbe:)
  • fixpont
    Viszont ha van nagyon zavar a jatekban azok azok a palyak ahol vegtelen szamu ellenfel jon ha megallok, es nem haladok elore gyorsan. Nagyon bosszantoak. Foleg amikor egy kis ajto mogul jonnek elo mar vagy 50en bemegyek a kis ajton es egy kis zart helyzeg az egesz....grrr.
  • BEAST #2301
    Ha beszelgetsz vele elmeseli. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A bolygoja nem birta mar el a nepet, tulnepesedtek minden termeszeti kincsuket, eroforrasukat felhasznaltak, egy csepp vizert is haboru tort ki. Ekkor jott a Hanar nep, akik a szerencses kivalasztottakat megmentettek, es elvittek az o bolygojukra. Viszont vannak olyan Drellek akik nehezen, vagy leginkabb sehogy sem tudtak megszokni az uj klimat. (az otthonuk jo szaraz volt es meleg) Ezert akik ebben a "betegsegben" szenvednek, egy ido utan a tudejuk nem kepes az oxigent tovabbitani es igy megfulladnak. Igazabol elobb utobb a legtobb Drell ebbe hal bele, de generaciorol generaciora adaptalodik a nepe, idovel jobb lesz.

Most hirtelen nem biztos hogy pontosan, vagy jol irtam le, de valami ilyesmi :D
  • balee4
    Yvonne Strahovski még jóhogy hasonlít rá, hiszen róla mintázták. :D
  • DarkSector
    nah igaz is, ennyi erővel meg ahhogy a srác a szőke hajúakat meg a vöröseket is...:DDDDD
  • DarkSector
    hát az a szőke meg végképp nem hasonlit rá, erről ennyit, ez sokkal közelebb ál, főleg hogy a vak is látja, hogy nem fekete a haja....:D
  • Maxtreme
    Hát nemigazán. Ennyi erővel belinkelhetnénk minden hosszú fekete hajú, fehér ruhás nő képét..
  • SaGa Jr
    Természetesen a citadel-en. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Két ücsörgő, egymással társalgó asari-t keress, az egyiküknek lehet átadni a hamisítványt. Valamelyik sarokban lesznek , könnyű elmenni mellettük
  • Fpocok
    Fúúú azt én megtaláltam, nem emlkészem hol...

De arra emlékszem, hogy dokkoltam, és ott egyből közel volt valahol, egy vékony csaj és valami terasz szélén állt azt hiszem.
  • Gascan #2294
    sziasztok.. olyan kerdesem lenne, hogy a Citadel kuldetesei kozott van olyan, hogy talaljuk meg azt a szemelyt akinek szuksege van egy Forged ID-ra

meg tudna valaki mondani, hogy hol talalom meg ezt a szemelyt?
  • Cat 02 #2293
    Szerintem rohadtul nem hasonlít, de te tudod :D
  • DarkSector
    itt meg ha leszállsz, még mellékküldetések is vannak (rmélhetőleg dlc-formájában még lesznek is.)
  • DarkSector
    ember nézzé már a képre, ez poén volt, mert külsőleg hasonlit rá....ne légy má ien....
    nem azt írtam hogy róla modellezték a pixel mását.
    amúgy ezt a szőke picsát én is tudom, de a játékban lévő miranda erre a nőre hasonlít, érted fekete haj, kihúzott szemek, fehér tapadós ruha....:D
  • DarkSector
    nekem nem engedte, nem volt allul olyan hogy leszállás, csak infó, meg egy kép a bolygóról...oszt ennyi.
  • Skyline
    faxom egyrejobban kezdek maxitürelmetlen lenni (Igen szintén CE-t rendeltem elő :D).....
  • Masakari
    ebbe bele kötnék mert végig az volt miranda-val a huzavona hogy nem áll készen arra hogy meg kurassa magát,na most akkor miért azt mondja hogy 5 perc múlva ott van ha te csesztetted eddig hogy "naa dugjunk már",neked ad ultimátumot hogy vagy ott vagy 5 percen belül vagy nincs dugás,ez ilyen egyszerű
  • kr1szmester
    áá istenem :D ha tudnám hogy lehet belebirizgálni a magyaritásba akkor én átírnám a neveket, de csak azokat :D
  • Pares
    Jah, csak éppen a bolygók kinézetileg annyit értek, mintha én nekiültem volna a pályaszerkesztőnek és a heightmapba random belebaszkodtam volna. Növényzet nuku, domborzat egyszerűen röhejes. Kösz nem. Én inkább a minőségre élvezkedem mint a mennyiségre.