19778
-
barmi #2325 Hülye kérdésre hülye válasz ... -
#2324 Toltes kozben vannak a hintek ... es volt ott egy Mass Effect 3 -as is csak keson kaptam eszbe (gondolom ez easter egg) tudja valaki mit irt ? :) -
Richardix #2323 mass effect 3-hoz meg már 1024 magos intel proci kell, és 64 terra RAM alatt ne is eröltesd :P -
barmi #2322 Nem hiszem hogy elindul...
A játék minimumja :
Proc: 6 magos intel 3GHz
Vid: Ati radeon 5980 2GB
Mem: 16 GB
Ajánlott:
Proc: 8 magos intel
Vid: Ati radeon 5990 4 GB
Mem: 32 GB
....
ezt megszívtad .... -
Gascan #2321 jolvan ... megvan... de a ket csaj csak kesobb kerult oda... meg megcsinlatam a Thane-es kuldetest a Citadelen.. aztan azutan mar ott voltak a csajok -
Richardix #2320 http://www.mediafire.com/?yzfz0igrzzm
leszeded, felrakod, magyar :) -
#2319 Hy.Van warez topikja?
Ha nincs akkor szeretnék linket kérni a magyar nyelvi fájlokhoz mert a dragon age originst vettem meg nemrég és erre már nem tellik. -
Richardix #2318 nos.. sztem eldöcögne.. amúgy, hogy vagytok a NASA-nál? :P -
#2317 Hi
Egy négymagos intel 3 ghz ati radeon 5970 és 8gb rammal elindulna a játék thx.? -
#2316 O_O
A scouttal beszelsz es elkuld oda... nem kellett semmifele cucc elorre, nem kell a kocsival matatni. -
#2315 oo hogy szopjon le , hát rámentem arra hogy [Viszem a kocsit.] és erre elmentünk a másik kocsival vazze .... -
#2314 A belinkelt képen szereplö csaj csak annyiban hasonlit Miranádra hogy fekete a haja, ilyen alapon meg minden fekete haju nö jobban hasonlit Mirandára, mint Miss Strahovski. Amikor két embert hasonlitunk össze akkor homlok, szem, szájforma, pofacsontozat, orr mérvado a hajszin csak ezek után jön. -
#2313 az jó csak ahhoz kéne a csonk hogy elmenjek a blood bázisra mert azzal a teherkocsival mennék :D -
#2312 Amikor Mordin tanitvanyaert mesz a Blood bazisra, a bejarat mellett lesz valahol a kacatok kozt. -
fixpont #2311 Az egyik kuldetesben lehet felvenni mellekesen. -
#2310 Majd valószínűleg egy kiegészítés keretén belül lesz valami jármű. -
#2309 na hogy most olvastam a kérdésed szerintem a kérdésem a válasz :D -
#2308 a kroganoknál vagyok és kéne a kocsira a szívócsonk és mondja hogy menjek ki a terepre szívócsonk ért , de sehol nem találom a kijáratot , csak vissza a hajóra , hol lehet ilyen szívócsonkot találni ?? -
fixpont #2307 egy oraja ezt kerdeztem en is :D -
#2306 Kerdes :
vegigtoltam a gamet + sok side q-t is tobb mint 30orat ... viszont most lattam a "key bindings" -nel olyan szekciot , hogy "vehicle options" iranyitasi semat valamilyen jarmuhoz, de en nem lattama jatekban 1 iranyithato jarganyt sem (leszamitva a a normandy-t) ... szal milyen jarganyt hagytam ki ? :) -
Gascan #2305 marmint akik ulnek a sarokban valahol... vagy egyutt vannak -
Gascan #2304 ket asarit se talaltam az egesz citadelen... tudnad esetleg konkretizalni melyik emelet lehet az? -
gyonax #2303 Ahogy kimész a C-Sec-től(ahol leszállsz) fordulj balra menj egyenesen majdnem a lépcsőig... ott fog beszélgetni két asari, menj a közelükbe:) -
fixpont #2302 Viszont ha van nagyon zavar a jatekban azok azok a palyak ahol vegtelen szamu ellenfel jon ha megallok, es nem haladok elore gyorsan. Nagyon bosszantoak. Foleg amikor egy kis ajto mogul jonnek elo mar vagy 50en bemegyek a kis ajton es egy kis zart helyzeg az egesz....grrr. -
#2301 Ha beszelgetsz vele elmeseli. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A bolygoja nem birta mar el a nepet, tulnepesedtek minden termeszeti kincsuket, eroforrasukat felhasznaltak, egy csepp vizert is haboru tort ki. Ekkor jott a Hanar nep, akik a szerencses kivalasztottakat megmentettek, es elvittek az o bolygojukra. Viszont vannak olyan Drellek akik nehezen, vagy leginkabb sehogy sem tudtak megszokni az uj klimat. (az otthonuk jo szaraz volt es meleg) Ezert akik ebben a "betegsegben" szenvednek, egy ido utan a tudejuk nem kepes az oxigent tovabbitani es igy megfulladnak. Igazabol elobb utobb a legtobb Drell ebbe hal bele, de generaciorol generaciora adaptalodik a nepe, idovel jobb lesz.
Most hirtelen nem biztos hogy pontosan, vagy jol irtam le, de valami ilyesmi :D -
#2300 Yvonne Strahovski még jóhogy hasonlít rá, hiszen róla mintázták. :D -
#2299 nah igaz is, ennyi erővel meg ahhogy a srác a szőke hajúakat meg a vöröseket is...:DDDDD -
#2298 hát az a szőke meg végképp nem hasonlit rá, erről ennyit, ez sokkal közelebb ál, főleg hogy a vak is látja, hogy nem fekete a haja....:D -
#2297 Hát nemigazán. Ennyi erővel belinkelhetnénk minden hosszú fekete hajú, fehér ruhás nő képét.. -
SaGa Jr #2296 Természetesen a citadel-en. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két ücsörgő, egymással társalgó asari-t keress, az egyiküknek lehet átadni a hamisítványt. Valamelyik sarokban lesznek , könnyű elmenni mellettük -
#2295 Fúúú azt én megtaláltam, nem emlkészem hol...
De arra emlékszem, hogy dokkoltam, és ott egyből közel volt valahol, egy vékony csaj és valami terasz szélén állt azt hiszem. -
Gascan #2294 sziasztok.. olyan kerdesem lenne, hogy a Citadel kuldetesei kozott van olyan, hogy talaljuk meg azt a szemelyt akinek szuksege van egy Forged ID-ra
meg tudna valaki mondani, hogy hol talalom meg ezt a szemelyt? -
Cat 02 #2293 Szerintem rohadtul nem hasonlít, de te tudod :D -
#2292 itt meg ha leszállsz, még mellékküldetések is vannak (rmélhetőleg dlc-formájában még lesznek is.) -
#2291 ember nézzé már a képre, ez poén volt, mert külsőleg hasonlit rá....ne légy má ien....
nem azt írtam hogy róla modellezték a pixel mását.
amúgy ezt a szőke picsát én is tudom, de a játékban lévő miranda erre a nőre hasonlít, érted fekete haj, kihúzott szemek, fehér tapadós ruha....:D -
#2290 nekem nem engedte, nem volt allul olyan hogy leszállás, csak infó, meg egy kép a bolygóról...oszt ennyi. -
Skyline #2289 faxom egyrejobban kezdek maxitürelmetlen lenni (Igen szintén CE-t rendeltem elő :D)..... -
Masakari #2288 ebbe bele kötnék mert végig az volt miranda-val a huzavona hogy nem áll készen arra hogy meg kurassa magát,na most akkor miért azt mondja hogy 5 perc múlva ott van ha te csesztetted eddig hogy "naa dugjunk már",neked ad ultimátumot hogy vagy ott vagy 5 percen belül vagy nincs dugás,ez ilyen egyszerű -
kr1szmester #2287 áá istenem :D ha tudnám hogy lehet belebirizgálni a magyaritásba akkor én átírnám a neveket, de csak azokat :D -
Pares #2286 Jah, csak éppen a bolygók kinézetileg annyit értek, mintha én nekiültem volna a pályaszerkesztőnek és a heightmapba random belebaszkodtam volna. Növényzet nuku, domborzat egyszerűen röhejes. Kösz nem. Én inkább a minőségre élvezkedem mint a mennyiségre.