19778
  • DarkSector
    el is fért....:D
    amúgy ezt a szörszálhasogatás dolgot inkább tegyük félre, mert nem lessz eredmény.

inkább a 12. karakterrel foglalkozzunk, hogy honnét lehetne megszerezni....
  • MerlinW
    Én is szanaszét offolotam a topikot mostanában, de azért ez elfért volna az A2 topikban is nem?:)
  • MerlinW
    "azmellett hogy élvezed a játékot."

Az a probléma, hogy sokan képtelenek vagytok élvezni a játékokat. A szőrszálhasogatás, a hibák keresése több figyelmet kap mint maga a játék. Csak magatokkal szúrtok ki. Minden játéknak megvannak a maga bajai, ahogy a filmeknek is, de most őszintén; a játékoknak/filmeknek a szórakoztatás/kikapcsolódás az elsődleges céljuk. Hátra kell dőlni és játszani. Nem a recéket vizsgálni, a postprocessing hatásait, nem azt, hogy mbe lehet belekötni. Az a teszterek és a kritikusok dolga.

Ha nem köt le annyira a játék, hogy szemet húnyjunk a hibái felett, akkor csak hosszú órákat pocsékolunk el rövidke életünkből.
  • DarkSector
    off
    amúgy most nagyobb gondom is akadt egy dlc-vel....:D
    ha valakinek van xlive, akkor nézze meg lécci hogy nála is ennyit ír-e...

on
  • MerlinW
  • DarkSector
    te se tudtad ezt?
    pedig ez nyilt titok...:D
  • DarkSector
    nem érted de nem gond, itt nem a játék ellen beszélek, de vannak tények, aminél nem lehet elfogultan vélekedni...

nekemis tetszik a játék, de nem szállok el tőle...mert tudom hol "csaltak" a játékban hogy ien lett
    ez nem rossz dolog, de ezzel tisztában kell lenni, azmellett hogy élvezed a játékot.
  • BEAST #2558
    aha :D
  • DarkSector
    mert nem tudnál mit.
    nektek mindegy hogy interaktív bejátszásokkal tömik meg a játékidőt, vagy rendes realtime irányított játékmenettel?
    nekem nem.

leszarom mien, onnantól kezdve, ha helyette egy szinkronos filmet is nézhetnék.

ettől kezdve tök ÉRTELMETLEN hasonlítgatni a többi játékhoz, ahol valóban te játszol, abban a 10-20órában.

ez itt nem gond, csak hogy tisztában legyen mindenki, hogy a grafika miért olyan amilyen, mert nem kell sok erőforrás a realtime mókákhoz.

ezt csak nem kell már 2010-ben elmagyarázni.

mindig van egy mérleg.
    van bal fele, a grafika, és a jobb fele, a tartalom...
    soha nem lesz mind kar a magasban.
    ezért nem lehet egy gta olyan kidolgozott mint monnyuk egy FNR4
  • sonka0
    Akkor hogy lehet vérsárkány páncélom ha ez eredeti de a Dragon Age nem? xD Dragon Agebe megvan a vérsárkány páncélzat szal h tudom ME2-be áthozni?? :D
  • MerlinW
    Az a kakipisi idő:)
  • torma1
    :)
  • MerlinW
    Ismét csökkent a renoméd. Mondjuk eddig standált a 0-hoz, sokat nem veszíthetsz már vele...:)

Nekem pl pont a kaland része tetszik és a lövöldözés nem.
  • koschwarz
    az a te bajod, ha nem aknázod ki a játék lehetőségeit.
  • torma1
    Azért meg oldhatták volna hogy könnyeben lehessen új karaktert létrehozni!
    A francnak van kedve mindig végignézni az elejét! Olyan mint az 1-ben. Kár hogy nem lehet tovább léptetni!
  • MerlinW
    ATI: AA
    1 Catalyst AI bekapcsol (standard) - minden más játéknál advanced ajánlott
    2 Catalyst AA bekapcsol (4x vagy 8x) - 2x nem megy valamiért
    3 Masseffect2.exe-t átnevezed UT3.exe-re
    4 Játszik

A fenti leírás csak Catalyst 9.8-ig működik, az újabb verziókban nem. (10.1-ben nem tudom, ki kell próbálni.)
  • BEAST #2549
    huh, erre inkabb nem mondok semmit... :D
  • torma1
    Vagyun így páran! :D :)
  • Kongy
    Hát erre csak azt mondom, hogy no comment. :D Se a ME2-t de a Dragon Age-et nem vettem meg. :-P De mind2t kijátszottam. Rossz ember vagyok, nagyon rossz.
  • DarkSector
    jah értem.
  • DarkSector
    akkor ha a tv-ben megnézel egy adag barátok közt, akkor az a leghosszabb játék...inkább játszatok azzal, ha elég ennyi.
  • fixpont
    Blood Dragon Armor is a special armor in Mass Effect 2. It is only available if you register Dragon Age: Origins.
  • Kongy
    De mondom, hogy Vérsárkány, az meg Bloody Dragon, és ez a Dragon Age ikonja azért tettem hozzá. :D
  • fixpont
    Ez a pancel akkor jar elvileg csak ha Dragon Age-t is megvetted. :D
  • DarkSector
    nem dragon age, hanem bloody dragon, nem ua.
  • Kongy
    Nagyon kemény a "Vérsárkány" Dragon Age páncél szerintem. :) Shepard ilyen robothangon beszél belőle. :)

• fixpont
    Na most kezdem egy sentinelt milyen bonusz kepesseget valasszak neki?
  • Masakari
    hát na,lassan oda jutunk hogy ilyen szintű minőségi fordításokat fognak készíteni:)))
  • fixpont
    LOL
  • torma1
    Hát ja elég érdekesen fordították le a játékot! :) :P

Amit mondtál az az Orosz változatban lesz! :)
  • CamelX
    Innen már csak 1 lépés....

Vanguard = élmunkás
    Infiltrator = imperialista kém

• fixpont
    Normalis RPGket en is mindig legnehezebben kezdek (dragon age meg olyan tipusu jatekokat ahol van pause, meg jol meg lehet gondolni mit csinalok stb) ez viszont akciojatek ezekben nem vagyok nagyon gyakorlott. De az alap fokozat tenyleg nagyon konnyu.
  • torma1
    Én rögtön Insane-n kezdtem! Háát mint mondjak nem gyengék!
  • fixpont
    En is soldier voltam, de sima alap nehezsegen jatszottam de ugy nagyon konnyu, egyreszt nem koltottem el 25 csapat pontot, mert kivancsi voltam mikor lesz olyan nehez a jatek, hogy muszaj. Sosem lett. Sosem hasznaltam semmilyen loszert csak a sajatot es sosem hasznaltam egyetlen csapattartsam semmilyen kepesseget sem. Nekik sem osztottam ki csak a kapott pontok felet. Ehhez kepest mint kes a vajban mentem elore sosem volt semmi nehezsegem. Szoval alap nehezsegen a jatek nagyon konnyu.
  • torma1
    Magyar változatban ez a nevük! Nem?
  • BEAST #2530
  • torma1
    Vanguard=élharcos?
    Infiltrator=Beszivárgó?
  • torma1
    Na a Soldier nem jó? Ohh.
    Pedig gondoltam a fagyasztó meg a gyújtó töltényei jók! Meg az időlassítása!
    Melyik az a küldetés ahol lehet egy plusz képességet szerezni?
    Mert minél hamarabb elvégzem!
  • Calver
    *pontosabban Adept tud páncéllal, Warp-al le tudja kapni, viszont az összes többi képessége csak hp ellen hatásos
  • Calver
    rövid és tömör véleményem, gamefaqs fórumon is kb ezt hozták ki a népek:
    tápság: Sentinel és Infiltrator, teljesen különböző játékstílus, de mindkettő rohadtul erős.

gyengét kiemelve nem mondanék, mindnek megvan a hibája... Adept nem tud semmit kezdeni pajzsokkal és páncéllal, Engineer szív barrier esetén, Vanguard berohamozik ellenfelek közé, csattan egyet a pajzsukon majd meglepődik amikor 50 lyukból szivárog, Soldier hasonlóan, mivel spec képessége emlékeim szerint fedezékből használhatatlan...