19778
-
fixpont #2605 http://www.annakie.com/me/fpsl.htm
Innen szedtem le, nezd meg magad, 60-as kari valamelyik noi mar nem tudom pontosan. :D Sok sikert. -
fixpont #2604 Ez 60-as szintu kari volt. Netrol szedtem. -
strebacom #2603 Van már ATI AA Hotfix........
Faxán müxik vele.... -
Richardix #2602 akkor már inkább történet-tartalom (darksector által vett értelemben) -
Rentadar #2601 Najó nem is teszek fel ilyen kérdéseket, nem hinném, hogy tudnál rá értelmes választ adni. De azért az számomra kicsit érdekes, hogy lehet igy összekapcsolni a grafikát a tartalommal. Semmi, de semmi közük nincs egymáshoz. Az egyiket a technológia, a másikat a kreativitás határozza meg. -
Rentadar #2600 Hát ez érdekes logika. Vajon e logika alapján pl. a Half-life 2 hol van? -
#2599 jah Paragon az angyal, mert ott mindig átvezetőkben mutat egy kék angyalszárnyat...:D -
Richardix #2598 hát.. végülis ez is egyszavas volt :P -
Cat 02 #2597 Nemtudni. -
Richardix #2596 én 59-essel 3. szint 5500 anyag mindenből és... 170k talán? -
CamelX #2595 Ja:D -
#2594 Ezér' mondom, hogy 300ezert nem kaphatott sztem. Én az 50-es karimmal 3. szintről kezdtem 130k credittel. -
CamelX #2593 Ezt nem is tudtam. Bár ennek ellenére szépen befektettem 1 arcplasztikai berendezésbe és onnantól mind1 volt :D -
Richardix #2592 jah.. ki is fejlesztettem, de nem használtam... jófiú vagyok, már el is tűntek maguktól. Am a hajó fejlesztéseknek értelmük is lesz? (1 szavas választ kérek) -
torma1 #2591 Aha olyan mint a KOTOR-ban! :) De lehet fejlesztés csinálni ami eltünteti a hegeket. -
torma1 #2590 The higher the level of the imported character, the greater the bonuses granted upon importing into Mass Effect 2. Additionally, if the imported character had a large supply of credits, an additional monetary bonus will be supplied. For example, when importing a level 60 character, the following bonuses are granted: 4,000 XP (the player starts at level 5), 50,000 Credits, 10,000 Element Zero, 10,000 Iridium, 10,000 Palladium, and 10,000 Platinum.
+100ezer a gazdag karakterért. -
Richardix #2589 egyrészt a meggyőzés, másrészt az arcodon levő hegek... ha sok paragon pontot szerzel szép lassan eltűnnek, renegade-nél meg fordítva.
És végül, elég szépen mutatja a karaktered személyiségét :P -
torma1 #2588 A paragon/renegát pontok mire jók még? Azon kívül hogy meggyőzésre? -
Richardix #2587 és ha mondjuk nem csak a szinttől függ? az h mennyi paragon-renegade pontot kapsz az 1értelműen az 1-ben elért paragon/renegade alapján van... lehet h több pénzt kapsz h mondjuk 9999999 pénzzel fejezed be. -
torma1 #2586 60-as karakterrel is csak max 150ezer pénz és 10000ásvány mindenből lehet! És 190paragon/renegát pont. Most próbáltam ki. -
Richardix #2585 az elég elrejtett annyit tesz, hogy nincs kijelezve a keringési pályája? ah... már vagy a fél galaxist bejártam, és találtam kb 3 bolygót amire le is szállhatok.. I WANT SOME ACTION! :( -
kr1szmester #2584 van 1-2 elég elrejtett bolygó, de aszteroidára nem emlékszem. -
kr1szmester #2583 amugy Mordin fanoknak meg üzenem, hogy van neki is "interjú" videó hivatalos honlapon :D -
Richardix #2582 hogy ezt miért fixpontnak küldte, nemtudom :S -
Richardix #2581 lenne egy kérdésem: az 1-ben ugye aszteroida mezőknél is voltak átkutatható darabok.. itt nincs vmi hasonló? mm, csak a bolygók vannak, vagy lehet találni elrejtve dolgokat? -
kr1szmester #2580 meg a lojalitás, mennyi időt fordítottál rájuk, mennyit jártál a kedvükben... -
#2579 A Hammerhead DLC-t lehet tudni mikor jön? -
#2578 Azt hogy a francba? Az én 50-es szintű karimmal, amivel 1 millió pénzem volt ez 1-ben, csak 130000 pénzt adott és asszem 8000-et mindegyik anyagból. -
fixpont #2577 Szerintem azon mulik egyszeruen hogy kit kuldesz melyik feladatra. -
kr1szmester #2576 neeem, de többségében igen. úgy 6:4 arányban lett paragon - renegade -
#2575 jaja, Cryo Blast kb az egyetlen nem különösebben táp skillje, de... van mellette elég nálam nincs is rajta egy pont sem.
Adept amúgy én is filóztam h simán lehet táp, főleg ha megtanulja Energy Drain-t, akkor már pajzsokat is tud bontani. Warp nagyon táp persze, de azt Sentinel is tudja, még jobban is - 4-es Tech Armor (Power Armor) ugyanis +15% sebzést is ad rá.
Drone nekem spec nem jött be, Vanguard meg... hát... első részben én teljesen más stílusban toltam, Singularity-vel, pisztollyal, rommá CC-ztem mindent, itt nagyon máshogy kell használni, nekem annyira nem tetszik az új verzió. -
fixpont #2574 Huh leszedtem egy mentett allast az ME1-bol es ugy kezd igy a masodik resz, hogy, hogy +300.000 kredit, +55000 minden anyagbol, +80 paragon, +50 renegade pont. :DDDD -
#2573 szerintem felesleges bónusz képességek nagy része, az 1 extra pont miatt éri meg... kivétel az Inferno Grenade (Zaeed) mert szépet sebez, és az Energy Drain (Tali) amolyan Overload pótléknak, de Sentinel-nek egyik sem fontos... leginkább úgy told, h elején rakj 2 pontot Tech Armor-ra, 1 pontot Overload-ra (csak h legyen) és Defender-re, 2 pont Throw, húzd fel Warp-ot mint a golyó maximumra (Heavy Warp ofc), aztán mehet Tech Armor maxolása, aztán... ahogy érzed -
SaGa Jr #2572 Sentinel tényleg rohadt erős lett Ha nem a cryo blast-ot kapná, hanem az incinerate-et mást ki sem próbálnék mellette.
Az infiltrator megbújhat bárhol (mondjuk ezt speciel nem nagyon használtam mert nem volt rá szükség) és sniper csúzlival piszok keményen osztja a fejeseket. Az incinerate is igazi életmentő nála.
Most kezdtem egy adept-et és szerintem ott a keményebb keverék srácok mellett a helye a top class-ok között. A játék elején nem is kell a fegyver, később meg még annyira sem. Fedezékbe berongyol, aztán mehet egy singularity és rá egy warp(vagy csak magában a warp). Ez a kombináció jókora robbanást csinál, ami lekap bármilyen pajzsot és biotic tápot bárkiről. Páncélt is jól bontja a warp. Push és pull nem is nagyon kell ezek mellé.
Engineer erős közepes, kicsit az erősebb irányba hajló. Lehet jókat bohóckodni a drone-nal, ha kell területen fagyasztgat, ha kell hamuvá éget bármit, de overload-dal is le tud amortizálni pajzsos célpontokat ha éppen az szükséges.
Vanguard sokat nem változott, a bemászok az ellenfél arcába típusú ramboid hangulat vezéregyénisége maradt. Biotic képességek kombinálva harciakkal.
Soldier olyan semmilyen lett szegény, igazi vesztese az ME2-nek. Ugyan az adrenalin rush jó kis bonusz neki de valahogy túl karcsú a többiekhez képest. -
fixpont #2571 wow, nem tudom akkor mit csinaltam rosszul -
#2570 jah és az is el kell mondanom, hogy kevés a fegyver (én nem is tudok használni minden fegyvert), a fejlődés télleg fura lett.
jó de kevésbé érzem a történetet olyan izgalmasnak mint az első rész.
eddig semmi konkrét szál, csak felvettem 3-4 karaktert, és nem érzem annyira EGYnek a története, mint az elsőben, de majd kiderül a végére, lehet jobb lesz majd. -
#2569 nem
te lehet nem voltál itt, feldobták hogy ez lehet a év játéka, és csak elmondtam hogy azért az illúzió megvan, de korántsem tökéletes...
és hogy elfogultan jelentik ki, ezeket a jelzőket, gondolkodás nélkül.
én nem foglalkozok vele.
nekem a crysis, meg a többi se techdemo....de szubjektíven nézve az...ahhogy it mondták is.
ettől még nem csorbul a játék , csak ezt is meg kell említeni. -
#2568 ez egy embertípus. aki nem hagyja magát szórakoztatni, inkább azon puffog állandóan, hogy mi NEM jó...tudod, aki szerint a pohár félig üres. rengeteg van ilyenből manapság, és az interneten terjednek :) -
#2567 gondolom, mindig az "angyal" válaszokat adtad ...
vagy nem? -
kr1szmester #2566 nekem mindenki életben maradt :)