19778
  • DarkSector
    jól dugasd meg, és nem fog panaszkodni...:D
  • Richardix
    Ashley jól lehordott engem h Cerberussal dolgozom O.o
    na szép, az ember csak 1x meghal, és máris borul a bili XD
  • DarkSector
    lehet késöbb kerül tán feltöltésre????ezekszerint már elérhető pc-n ez a kapucnis pina, de hallottam hogy ez fizetős dlc.
  • DarkSector
    jah Max Payne 3...
    meg szerintem dobogós lesz az új Rage is...
  • DarkSector
    semmi...csak az év játéka címet leadni januárban...D:
    lehet még karácsonykor kiadnak egy mass 3-at, és borul a bili...:D
  • DarkSector
    jah dead space nah az is...ha nem basszák el...vágod te mi a jó.

prince, az classzikus, a 4 részből kilábalva szerintem nem fognak ezekután szart kiadni...
    legalábbis nem mernek majd...a nép haragja zúduljon rájuk....

assassin 2-őt is lenyomtam, pc-re az is részt vesz majd a versenyen.
  • Victor1103
    Prince of Persia??? Hát az csak a filmhez készülő rókabőr lesz.POP:WW lesz felpiszkált graffal ennyi.Amik ezt a minőséget idén megközelíthetik az az FFXIII, Heavy Rain, Halo Reach, Mafia 2, Bioshock2, Alan Wake, Splinter Cell és a Dead Space 2 lesznek, de hogy a prince of persia. Én is szeretem de a fenti listához képest esélye sincs.
  • BEAST #2438
    es? :D
  • DarkSector
    jah a béka durva, kiengednem a ketrecből. nekemugrott (azaz separd-nak) és aszittem, vele lesz az első szexjelenet!!!
  • CamelX
    Ne bántsad, kedvenc csapattársam. Még1 szó és szétcincál amúgy lehet Krogan védelmeket fejleszteni neki, elég ütős tud lenni bizonyos helyzetekben
  • DarkSector
    jah.
    ki fogják adni a COD új részét, valszeg tanulnak az előző 2 rész kibaszottnagy hibáiból.
    meg medal új, ami oda fog baszni, már eleve 2 motor hajtja majd, nem fogják elcsépelni.
    most battlefield, hogy náhány föpösöt is monyak.
  • wesker24
    AVP-t se hagyd ki ! :D
  • DarkSector
    jah, adjam kölcsön?
  • DarkSector
    nemsoká lost planet 2, splinter cell, alan wake...stb
    bioshock 2 bár ezt utálom....

FINAL FANTASY XIII !!!
  • robotnyk
    miért, te már játszottál ezekkel?
  • DarkSector
    hát télleg durva játék, meg szép, de az év játéka BIZTOS NEM LESZ....

mond neked valamit a PRINCE OF PERSIA FORGOTTEN SANDS?

vagy amik még jönnek?
  • Victor1103
    Úristen! Most pörgettem ki és csak egy szó elég hogy összefoglalhassam milyen volt ez a játék: EPIKUS! Maximális 10/10 Szerintem már most eldölt hogy melyik játék lett 2010 legjobbja.
  • DarkSector
    miért magyarositásban ezek vannak nálam.
  • DarkSector
    jah akkor csak baki....de most komolyan először úgy olvastam hogy béka....
    de utána néztem hogy nem is..

aszittem először hogy ezek békaemberek, vagy mi de nem...
  • Calver
    0. elem, Baki... te most szívatsz minket a fordítással kapcsolatban?
    mert ezek felérnek egy kisebb szélütéssel
  • DarkSector
    jah én mindent kifejlesztettem, amit lehet, mert sorba felszedtem mindent és kinyitottam mindent, lóvém az kb 300ezer vagy a felett van, de csak üzemanyagot meg szondákat tudtam venni, meg lefizetni, meg a mellékküldikre.

fegyókat meg életet nem is kell vennem...az első részben se vettem, de azért mert ott pénz nem volt rá..

itt meg van csak szerszámok nincsenek, hiszen nyersanyaggal fizetek, átvitt értelemben...
  • Seth
    Éppenhogy nem elbaszott. Ő a tökéletes,hibátlan krogan.
  • DarkSector
    jah...
    Baki "az egész karakter egy nagy BAKI" talán mert egy elbaszott kisérleti patkány...
  • Seth
    Majd főleg biotikus képességek fejlesztésénél kell
  • DarkSector
    Jah és a 0.elem azzal mit lehet kezdeni?
    azzal mit lehet fejleszteni, mert jobbára csak a 3 másik nyersanyagot kérte eddig a tárgyakhoz.

jah és van mindegyikből már 200ezer felett....:D
  • Seth
    Az angolban Grunt a neve.
  • DarkSector
    nem szerintem ez az angol, mert nem volt fordítható gondolom.
  • DarkSector
    én mindenkit megmentek majd
  • Seth
    Baki? Ez a magyar neve? jaj XD
  • DarkSector
    jah igy elég (így gondoltam, hogy aki nem kiványcsi rá, ne untassuk...)...thx :D

amúgy az a dagi gyik a csapatból elég keményre csinálták...a Baki-t.
  • Seth
    csak linkbe
  • Seth
    Rajtad múlik ki hal meg,bárki lehet. Akár senki, de ha szarsz a csapattagokra,akkor akár többen is.
  • DarkSector
    NO ezaz!!!
    én is észrevettem a túrpisságot, egy 12.karakternek előre ki van hagyva a hely a jobb oldalon, ahhogy bal oldalt Zaheed-nek.
    remélem minnél előbb kiadják majd, mert egyenlőre nem tudok róla, hogy kint lenne, és remélem lessz neki is kiszemelve majd egy bolygó, amolyan extra küldetésként, mint Zaheed-nek, mert az zsír...volt...

Kasumi-ról hol hallottál?
    Mert egy kis hirt se irtak róla tudtommal eddig.
  • Calver
    már ha a "kick ass" arról szól h felkenődsz az ellenfél pajzsára, aki nevet rajtad egy jót, majd a haverjaival kivégez, akkor tényleg
    bah, IGN. ugyanazok a zsenik, akik leírták, hogy a Sentinel a legnehezebb kaszt. az a Sentinel, aki a kő-papír-olló (avagy shield-barrier-health) játékban vadászrepülővel játszik, merthogy mindenre van válasza... miközben Tech Armor megölhetetlenné teszi, sőt, még a sebzését is megdobja.

bah... IGN. mondjuk ettől függetlenül nem kétlem h a Vanguard roppantul élvezetes kaszt és móka vele játszani, de szegény az első rész dicsőségéhez képest sokat vesztett. a Sentinel esetében meg elég durván túlkompenzáltak, míg ezelőtt max fejből bután kinézni volt jó, amíg a csapattársak megölik az ellenfeleket, ME2-ben hogyismondjam... gusztustalanul erős lett.
  • bajsz
    tali meg zaeed meghalt-

Spoiler szót nem ismered tesem ,idióta faszkalap vagy.
  • Metalmilitiakid
    na sikerült végigvinnem 22 óra 57 perc alatt , úgy hogy minden emberemnek megcsináltam a loyalitás küldetését , meg még pár mellékküldit fontosabb embereknél , pl. Liara, akkor az omegán, párat a fellegvárban , meg illiumon , tali meg zaeed meghalt én meg túléltem és van egy jó nagy hajóm :D és igazat mondott vki a tesztelők közül a videókban "The vanguard kicks ass!!" ja igen és jack et is meg mirandat is meghúztam :D
  • zsotesz
    Én is mérnökkel tolom, de nekem asszem tán egyszer fogyott el a lőszerem, még valamikor a játék elején. Út közben mindig találok elegendőt.
  • herczeg
    no, egyet már találtam a női verzióra, ha esetleg másnak is kellenének, erre vannak mass effect mentések majdnem minden döntéskombinációra, plusz naponta frissül úgyhogy ha most nincs később még lehet
  • gagax
    Mikor lehet majd új fegyver képzést választani? mert eléggé idegesít hogy ha kifogy a sima kp + a sorozat lövő is akk csak heavy marad mert mást nem tud az emberem :S asszem mérnők vagy mi az isten nyilva vagyok:Daz utsó a kaszt választásnál:D meg ha valakinek van valami hasznos tanácsa hozzá azt megoszhatja velem :D
  • robotnyk
    dlcket nem a páncélok alapján kell megítélni, ezek csak a különböző kiadásokhoz járnak itt is, mint a dragon ageben. majd azok alapján kéne, amik rendes küldetéseket hoznak.

az EAtől mondta nem rég valaki, hogy a DLCkkel próbálnak inkább vásárlókat szerezni, nem keményebb másolásvédelemmel, ez valahol jó út lenne, csak az egész rendszer eddig mindenhol szar. egyrészt 1-1,5 órás missionökért elkérnek 10 dollárt, ami szerintem 5el több a pofátlanság határánál. a másik meg az, hogy marha későn érkeznek, hónapokkal a megjelenés után, és az első végigjátszásba ritkán fér bele. vagy pl olyan hulladékot csinálnak, mint a fallout3hoz, amit sikítva törlök le fél óra után...