19778
-
#2365 nemlehet sajna , nekem xboxos kontrollerem van es csipaztam volna ha azzal jatszhatok, de sajna ez pc-s shit ;((( marad az eger -
#2364 en innen szedtem a dlc-t (az EA-s linkek mar nemmennek nekem)
Demonoid
Includes the DLCs:
Collectors' Weapon and Armor
Terminus Weapon and Armor
Inferno Armor
Sentry Inferface
Umbra Visor
M-29 Incisor Sniper Rifle
Blood Dragon Armor
Normandy Crash Site
Recon Hood
Zaeed (new companion)
-
Cat 02 #2363 Elég csak a 640 megás, vagy kell a 140-es is ? -
#2362 Ez kurvára DLC, de kicsit hasonlít a helyszín a Jacob-os küldiére. :D
@Cat02
ilovetorrets.com. :P -
#2361 igaz de aez a pálya szerintem nem dlc. -
Cat 02 #2360 Need!!! Link ? :D -
owen20 #2359 sziasztok!
csak eredeti játékba lehet a Mass effect 1-be lévő karakteremet átültetni "betölteni" a Mass Effect 2-be?
Bocs a kérdésért!
sziasztok! -
#2358 Húh gyerekek! Királyak a DLC-k!! Gyönyörű helyszínre mehetünk el az egyikben, amikor az új csapattársunk misszióját teljesítjük. :D Még a lezuhant Normandyt is átkutathatjuk, és megtalálhatjuk szegény Mékót is. :D
-
#2357 JAH AKKOR ÚGY MONDOM, HOGY MÁS JÁTÉKBAN 2X IS TÖBBET SIMÍT, MINT ITT A LEGERŐSSEBB, PERSZE EZT BETUDHATJUK ANNAK IS, HOGY ALAPBAN NINCS, MERT A SOK HDR MEG BLOOM MIATT FELESLEGESNEK LÁTTÁK, VAGYIS FELESLEGS -
#2356 ez milyen felfogás van,csak nemlátszik? ilyen nincs! -
#2355 őőő, én élsimitást akarok! nem anizotróp szűrést! és többen leirták már hogy rá lehet eröltetni az élsimitást! ha te ezt nem tudtad sajnálom.
csak valaki irja le hogy -
#2354 van max nincs látszata.
élsimitással se sokkal jobb, legalábbis C16xQ-t néztem, jobbára csak a talaj és a fal érintkezésénél vettem észre, hogy jobb karakterek nem sokat változtak. -
#2353 Driverből rá lehet erőltetni AA-t. (anélkül elég recés minden) -
kr1szmester #2352 óshit. na ottvan a launcherben a configure és arra rámész. ott lehet állítgatni. ha nem találsz olyat akkor mi a herét akarsz? -
kr1szmester #2351 ...ha túléled. :D az is ottvolt ám D: -
#2350 9600GT-van Win7 tel! és hogy a rákba tudom rárakni az élsimitást? már próbáltam a driverből több féle módon de nem lett rajta...valami trükkje van? -
#2349 Úgy gondolom, hogy nincs nagyobb boldogságod az életedben, mint ilyen és ehhez hasonló hülyeségeket írogass, és lásd miket válaszolnak rá az emberek és közben büszke légy magadra, hogy milyen fasza gyerek vagy. Ami a konfigot illeti, arról csak legfeljebb álmodozol, így a stílusodból ítélve alig múlhattál el 12... -
Bagoly81 #2348 köszi a választ. -
#2347 Nem, még Dx10 sincs benne. -
jesszusom ien pegyhütt lett mára a nagy vasgyűrű???? -
Bagoly81 #2345 inkább nemondtál volna semtsem. -
Knabb #2344 -
#2343 dx 13-at is tud -
Bagoly81 #2342 tudja a játék a dx 11 et?
-
#2341 az a tapasztalat hogy deleteld a gamet és akkor menni fog -
nimfas #2340 Hi!
Kérdésem az lenne, hogy lehet-e irányítani controller-rel, mert van egy Logitech Rumblepad 2-m... és vhogy nem ajánlja fel, mint opciót!
Valakinek valami tapasztalata e téren?
Előre is köszi! -
#2339 szeretem a topikokat kicsit szétbaszni:) -
#2338 pajti a hülyeségedet beirtad az: avatar,a gta4,a BC2,az MW2 topikba is öszintén miaherezacskót csinálsz?hülye e vagy? -
#2337 Ezt ugye nem gondoltad komolyan? -
#2336 faszom azt hittem konfigomon elindulna....beirtam keresőbe hogy 32gb ram vásárlás de nem nagyon találtam ilyen oldalt help pls. -
#2335 igazad van, nem hasonlít rá se fiatalon , se most....
-
itt nem olyan tetu es varni sem kell ;)
(amugy kosz)
Magyaritas -
#2333 jé nah ez is csak kitalálhatták, mert köze nincs hozzá...:D -
#2332 Arnold schwarzenegger -
#2331 ez miért érdekes? -
#2330 vótmá?
Mass Effect 2 Faces Database
-
#2329 DE má bameg én is tudom, hogy arcra őróla mintázták.
de könyörgöm nézd már meg azt s kibaszott kurva képet. ez úgy néz ki, a haja, ahhogy ki van festve, úgy van megcsinálva a fekete haja, meg a ruhája is ien fehér tapadós.
nem az arccsontjáról beszélek, értsétek már meg, hanem ránézésre külsőre olyan ....leszarom, hogy az állkapcsa mien... -
fixpont #2328 Hogy majd atviheted a karidat oda is. -
#2327 nem érted miről beszélek...:D -
#2326 Nem az, hogy tarts meg a me2 mentésedet, mert a me3 ban tudod használni? Én egyszer egy ilyet láttam.