19778
-
#5565 Az ejtés nem csinál emelést, majd odavágja? :) Nem tudom, melyik az angolul.. -
SaGa Jr #5564 Shockwave lesz az ami feldobja az ellenfelet (már ha nincs rajta pajzs, barrier). De még a singularity is tudja emelni, csak ez sosem biztos, lehet hogy nem emel majd csak keringeti. -
#5563 Felmerült egy kérdés bennem, ezen video láttán:
http://www.youtube.com/watch?v=16go7iUIK9o&feature=fvsr
Most a csávó mit használ az enemy-k megemelésében? Lift lenne a válasz, de ilyen nincs ME2-be, Pull nekem csak magam fele húzza az enemy-t, nem pedig kiemeli ilyen módon a fedezéke mögül. Oda akarok kilyukadni, hogy kellőképpen benne vagyok már a játékba, de ilyen gameplay-t adept-al nekem nem sikerült összehozni, és nem feltétlen önön skillben érzem a problémát. Persze ettől függetlenül lehet ez minden gondom forrása :D
-
krisztajo #5562 Fantusz, wedge 31! Köszönöm szépen, közben rájöttem mit kell csinálnom és megtaláltam.
Újabb kérdésem lenne. Elmentem megmenteni a Cerberus ügynököt. Sokat gondolkodtam, hogy mit csináljak, de végül is a Cerberusnak adtam le az adatokat.
Ennek van valami következménye illetve lett volna ha máshogy döntök?
Befejeztem Zaeed küldijét csak épp nem úgy sikerült ahogy terveztem. Miután nem voltam hajlandó beáldozni a finomító munkásait a főmocsok elmenekült amit Zaeed eléggé nehezményezett. Bár némi morcizás után jobb belátásra tért, de azért meglepődtem. Azt hittem így buktam a küldit, de nem így is lojális lett. Erre nem is számítottam. -
#5561 Én minden küldi után végigmegyek a csapaton dumálni, mert általában akkor ad újakat. Ennyi nekem pont élvezetes.
Megjegyzem, sosem játszottam ME1-gyel és más szerepjátékkal sem, nekem az a balance nagyon bejön, megfogott. Úgyhogy egyelőre nem elmélkedem, hogy vajon jobb lenne-e bonyolultabb fejlődésrendszer, vagy egyéb dolgok.
Mirandához pl. rögtön rohantam elsőnek dumálni, hogy haladjunk a "témában"... Minden új beszélgetés öröm volt. :D A többieket annyira nem hajtottam.
Mondjuk még csak a játék felénél vagyok, mert másik karakterrel kezdtem újra a felétől kb., így nyilván a beszélgetések már annyira nem izgik, az első menetre volt nagyon megfogós. Most már több volt a space az elején, hisz tudtam, mit mond. De majd felétől megint új lesz. -
ZoliJ #5560 teljesen jól megy az első rész win7 64 biten, annyi, hogy amikor először indítod, elég sokat kell várni, mire betölt a játék, plusz a későbbi indításoknál is várni kell egy kb. 1 percet. Ha nagyon nem megy, akkor rakd át winxp kompatibilitási módba -
#5559 Amúgy ha már egyszer végig lett játszva a játék és utána megint újrakezdjük, de teljesen új karakterrel (nem importált ME2) akkor is megkapjuk a pénz és tapasztalat bónuszt, viszont nem lesznek meg a páncélkiegészítők és 1-es szintről indulunk. -
Kisponyi #5558 Reszcsi, simán megy az első rész is win7 64bit-en, tudom, mert az van fent nekem és vígan fut. -
#5557 Igen ott a vége. -
reszcsi #5556 Ja, a bányászást én is baromira unom, kár hogy nem lehet valahogy a végén felfejleszteni az egészet. Jó, az elején még elvan vele az ember de aztán már csak monoton időtöltés. -
reszcsi #5555 Volna egy kérdésem. Én is nyomom a gámát, és tetszik, megvan az azonosító, ha beépül a hajó rendszerébe gondolom neki lehet futni a főellenségnek. Azzal a játéknak vége, lesz egy nagy csata és hali?
Csak látni szeretném mekkora a játék. Kár, hogy az 1. rész nem megy win764biten, végig akartam játszani előtte de így nem tudtam. -
ZÓÓÓcsi #5554 Én is inkább dumálnék a csapattal bányászás helyett, dehát annyi csevegést felvenni, megrendezni sokkal több idő, pénz, mint kidolgozni a bányászást :/
Mondjuk így is elég sokat lehet velük beszélni. Kijátszás után még egy csomót dumáltam velük. -
KP27 #5553 így van. nekem fentvan még az első rész. most játszottam vele egy kicsit. a harc egy nulla a kettőhöz képest. Amiben jobb, hogy nagyobb hangsúlyt kapott a fősztori, és a citadella elég jól meg lett csinálva. -
#5552 Hova lett már a banner megint? -
#5551 Nem szerencsés játékokat, azon belül karaktereket összehasonlítgatni, de szerintem is a DAO karakterei lényegesen kidolgozottabbak lettek, s elsősorban nem a kinézetükre gondolok.
Nem szerencsés az összehasonlítgatás, nem egyformák a játékosok igényei sem.
DAO-ben többször, hosszasan el kell beszélgetni a karakterekkel, mire azok annyira megbíznak a vezetőjükben, hogy elárulják a titkukat (személyes küldetés), s a beszélgetésekből egyre többet tudhatunk meg az adott karakterről, akik nem mellesleg egymással is beszélgetnek, alkalmanként marakodnak.
A ME2 leegyszerűsített utat választott, a csapat tagjait kikérdezve elárulnak valamennyit a múltjukból, de ennél sokkal többet később sem fogunk megtudni róluk, s szinte azonnal meg is kérnek, hogy valami nagyon fontos dologban segítsük ki őket.
Amennyiben a kérésüknek eleget teszünk a legnagyobb utálkozásuk ellenére is azonnal lojálisak lesznek, amit csak az egymás közötti marakodásuk következménye képpen tudunk legfeljebb elveszíteni.
Beszélgetni szinte fölösleges velük 1-2 párbeszéd után minden lényeges elmondtak (személyes küldetés, hajó fejlesztés), még a románcot is le lehet tárgyalni "majd, ha alkalmas lesz az idő rá" ígérettel.
Inkább csevegnék a csapat tagjaival az idő alatt, amíg bolygókat kell szkennelnem, de gyanítom azért választotta ezt a megoldást a Bioware, mert sokan meg a cseverészést unják.
Problémám nincs ezzel a rendszerrel sem, csak kellett bizonyos idő, mire rájöttem, hogy fölösleges a csapat tagjait kérdésekkel nyaggatni, úgysem mondanak semmit.
-
ZÓÓÓcsi #5550 "a többség, aki játszott az első résszel, megkönnyebbült, hogy nem kell többet szenvedni a régi rendszerrel"
Ott a pont!
Nekem kifejezetten bejött, hogy nem kell az inventory-val, meg a skillekkel vacakolni. -
Pares #5549 Akik kisérletezős kedvükben vannak:
Dog kisser's Ammo Mod
Egy nagyon kezdetleges mod, csak saját felelősségre használja akárki, aki kipróbálja. Elméletileg egy hibrid rendszert hoz létre, a reload mellett az első részhez hasonló "újratöltődés" (vagyis lehűlés) kerül a játékba. Viszont a mod készítője megjegyzi, hogy elég komolyan szétcseszi a gamebalance-ot... -
Neton #5548 Télleg, mikor jelenik meg a képregény többi része? -
Pares #5547 Ugye most csak viccelsz? Modok visszaszépítették olyanra, amilyen a trailerekben volt, mert az alapjátékban, hogy is mondjam... azok a szemek...persze Szvsz... -
#5546 szvsz Miranda tökéletes... -
#5545 Mondjuk Morrigan (másik bioware kulcsfigura dao-ból) szebb fejet kapott. -
#5544 Hát a Csillagkapu 12 évadával :D + az Atlantis. á sorozatnak nem lenen jó, Egy 3 órás (mint Karib tenger) trilógia az a tuti. Annyira zsír lenne :) -
#5543 aha :DD -
Pares #5542 Esetleg egy film tri/tetra/penta/hexalógiába? Egy remek rendezővel, remek forgatókönyvel, jól kiválogatott színészekkel és BioWare közreműködéssel simán... -
#5541 Hát azért a Stargate 1, 10 évados menetelése...:D Példát vehet róla minden sci-fi sorozat -
KP27 #5540 szerintem túl nagy a története, hogy beleférjen egy 90perces-kétórás mozifilmbe. egy sorozatot el tudnék képzelni, de tekintve hogy a scifi sorozatok nagyrészt befuccsolnak néhány rész után, nem hinném hogy erre valaha is sor kerül. -
#5539 Ronda? Ezt komolyan mondtad? -
#5538 Ki tudja ,még senki se látta. -
#5537 Mert Tali szebb? :D -
#5536 Edi "hangkölcsözöje" szvsz marha jól néz ki. Shohreh Aghdahsloo hangja pedig iszonyatosan tetszik! Már a 24-ben is tetszett :D
-
#5535 Miranda nemcsak ronda, de kancsal, köcsög, köpönyegforgató és hideg is. Csak a küldijére vittem magammal, máskor soha. Egyébként a játék -így utólag- tényleg elég lineáris és szájbarágós. Ha csak egy kicsit is figyelsz, nem tudod elrontani. Ettől függetlenül remek darab. -
Pares #5534 Egy héttel azelőtt, hogy először kijátszottam a második részt, a mentések miatt még gyorsan kijátszottam az első részt is. Frissek az élmények. Igazán megmondom, nemtudom hogyan fogom mégegyszer kijátszani az első részt. Egyszerűen ha az inventory rendszerre gondolok, már hánynom kell. -
Pares #5533 Nem, a vastagon arról van szó, hogy extrém irritáló volt az inventory és a loot rendszer, a fejlődésrendszerben fölösleges (és logikátlan) dolgokra kellett pontokat osztogatni, a Makózás szimplán szar volt (a második rész alapjátékában nincs benne az autókázás, de DLC-nek jön), a harcrendszer unalmas volt és nem tett semmit hozzá a játékhoz. Az első rész után a community minimum 70%-a egyetértett ebben, és ezek azok, amiket javítottak. Persze vannak, akiknek nem tetszenek a változások, nem lehet mindenkinek a vágyait kielégíteni, de észrevehetően ők vannak kissebbségben, és ők a leghangosabbak (legalábbis a hivatalos fórumon ez egyértelműen látszik. Van olyan fórumozó, aki 10x megnyitotta ugyan az a rant topikot, hogy a végén jól leoltsák a hülyeségeiért). Ez nem azt jelenti, hogy a többség agyatlan, egyszerű gyilokjátékos, azt jelenti, hogy a többség, aki játszott az első résszel, megkönnyebbült, hogy nem kell többet szenvedni a régi rendszerrel. -
Pares #5532 Nem igaz. Az első és második része is már egy ideje kint van. Én már mind a kettőt elolvastam. -
#5531 Ha a Mass Effectből valaha lesz egy film, az tarolna :D Transformerst és társait :d év filmje lenne :) -
#5530 Ez nagyon nagy videó:D
Seth marha nagy arc! -
Csak77 #5529
ilyesmilyen -
#5528 Vastagon van rola szó.
A kor igényeihez mérten le lettek egyszerüsitve vagy ha ugytetszik butitva a játék egyes elemei /szerintem gyak mindenbe visszalépés tapasztalható/ az elsö részhez képest ,pedig már az is egyszerü volt mint egy faék. -
Csak77 #5527 Nekem megvan az első rész pdf-ben(tegnap jelent meg az első), akinek kell elküldöm szívesen(26 mega). -
KP27 #5526 http://www.youtube.com/watch?v=QznjOF9e7sY
itt láthatod az élő mirandát is :)