Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m1garand
MIÉRT RAPIDSHARE <#violent><#falbav>

makett.tk

Egy kis segítség:
- Ha minden jól sikerült, akkor a letöltött fájlok ezek: BIOGame_HUN.tlk, ME2_Opening_SunMid_HUN.bik.
- Tömörítsd ki egy mappába, tetszõlegesen, majd a HUN részeket írd át INT-re!
- Mielõtt bemásolnád oda, ahova telepítetted készíts biztonsági másolatot az eredeti fájlokról.
- A BIOGame_HUN.tlk-t, amit átneveztél, másold be ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\CookedPC
- A ME2_Opening_SunMid_HUN.bik fájlt ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\Movies!
- Majd a sku.ini-ben a TextLanguage sorban az INT írd át HUN-ra! A fájl itt található: \Program Files\Mass Effect 2\data
- Jó szórakozást a játékhoz!

A nevét ? Az egész embert .... 😄 forró aranyba

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

ez már ok
köszi !!
köszi szépen. örök hálám <#eljen>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Elk Hunt
Szerintem most aranyba fogják önteni a nevedet :-)

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így&#65279; megszakad\"

ha az amire gondolok akkor YOU ARE THE MAN

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Marci0115
thx

Áá, most már szavakkal nem lehet kimondani mekkora király, vagy! Köszönöm!

ruffirant
imádunk

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Eagle16
Köszi, mindjárt kipróbálom.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

MrDevil
itt egy másik link is
tessék

amúgy 1000 thx!!!!!!!!
mondtam dark hogy vannak még jó emberek 😄
Okés, rajta vagyok, hogy lejöjjön, bár még mindig nincs szabad slot, de ahogy megvan, töltöm fel!

én se áááááááá
Your IP address xx is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

pedig sose tudok róla tölteni nem hogy most valami ip bibi van
pls addat, vagy hasonló
ruffirant
ha valakinek lejön az pls rakja fel valahova másshova

Egyet értek

#1988: ez a dlc dolog nekem se müxik valami miatt ugyan azt írja ki hogy lépjek be

Megaupload vagy Mediafire, csak ne RS. Most se tudom letölteni. 😞

ruffirant
huhuhu ha müxik rendesen isten vagy😛

Vááááá, Magyarország királya vagy!!!! 😄

MrDevil
tessék gyerekek mindenkinek jó szórakozást 😄
tessék lássék!!!

DarkSector
nah látom feltették az ingyenes DLC-t is...ebben mi van???
😄DDDD
majd 700mb!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ok-ok, szavamon foghattok nyugodtan! 😄 Hát, az a leglogikusabb, hogy három fájl legyen, de meglátjuk... csak jöjjön! 😄

Hát érdekes hogy Dragonnál milyen hamar fenn volt itt a magyaritás erre meg még semmi. Bár én tolom angolul és értem is mégis jobb lenne magyarul.De mielött valaki lehurrogna ebbõl is és a D.A.O-bõl is a C.E. változatot rendeltem.Bár nem értem mert miért ilyen soká jön a C.E. változat a másiknál is végig vittem a warezt mire megjött a játék ez szomorú.
Én így csináltam de nem lett jó! 😞 Játék indításnál hebegi hogy lépjek fel a netre és regisztráljak!
DarkSector
elõre thx...tudod hogy van a mondás...😄
majd kiváncsi leszek, hogy valóban csak 2-3 fájlból fog-e állni a magyarosítás...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Elméletileg ez a sorrend:

1. A játékban kikapcsolod az automatikus bejelentkezést.

2. Feltelepíted a DLC-ket.

3. Futtatod a giveme2entitlements.exe-t

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem tudom volt már a kérdés vagy sem, de aki elõrébb jár tudna segíteni abban, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merre található a submachine gun felvehetõ típusa? A sniper csúzlit, az assault rifle-t, a heavy pistol-t, a krogan shotit már megtaláltam, de ez az automata apróság valahogy elkerülte a figyelmemet. Nem voltam még mindenütt, de nem ártana tudni a fellelési helyét, mert lehet hogy elmentem mellette.

A segítséget elõre is köszönöm.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

már Pumbatól kaptunk egy komoly igéretet és én bizok benne
Na sebaj, ha jövõhétig nem rakják fel (amit kétlek), akkor felrakom, addig megérkezik a CE változatom. 😄

DarkSector
csak idõ kérdése. max itt nem tölti senki fel ...egyszer úgyis kiteszik...még nem hallottam olyanról amit nem.

az megint egy másik kateg 😄
Akkor holnap megveszem <#hehe> Várni akartam ameddig olcsóbb lesz...

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

DarkSector
jók vannak, azokkal járunk rosszul, mert meggátolják a warez terjedését jótettként...😄

én bizok benne hogy vannak még jó emberek
Tatyla
nem fogják felrakni mert irigyek...<#email>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

szintén zenész de szerintem a sorrendet elrontottam mer elõbb felraktam utána kapcsoltam ki a auto log on-t😄 de mind1

gagax
akik már a DLC ket felpakoltál és megy is nálluk egy kis instukcio hogy mit merre és meddig 😄 mert nem kockáztatok feleslegesen mert nincs nállam a telepítõ 😄 és ha most jönne ki a magyar fájl akkor szarul esne 😄

Ha megvan a sima verzió magyarul, akkor felrakhatnád a magyar fájlokat. Nagyon hálásak lennénk érte <#wink>

Vagy ha nem, akkor feltudnád tölteni a fájlokat? Ha nem lenne túl nagy kérés... ha viszont igen, akkor bocsánat, nem akarok kötekedni. Elõre is köszönet a válaszodért wedge31.

Errõl a hosszú Zaeed DLC-ról nem is olvastam, így rákerestem.

"This pack adds a new recruitable NPC named Zaeed." - Jó tudni.

Nálam azt írja mikor belépek a játékba hogy regisztráljak! 😞 Addig nem mennek a DLC-k
blackcalibra
Scannelni nem tudsz esetleg?
Jó lenne ha a kézikönyv meglenne magyarul is, ugyanis a CE-hez angolul lesz csak, és még arra is várhatok napokat.
wedge31
Igen ,két csapatnál / Bioware ,Blizzard / nem birok magamal.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Esetleg a hungarian.rar-t? 😛

balee4
Én meg még mindig a CE-re várok. Látom ahogy a Dragon Age-nél most sem bírtál várni. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Raksz róla be képet?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Vagy mint a drogosok az adagjukat már néhányan ölnének is csak legyen fent a magyar

DarkSector
én a müködö magyarítást várom nagyon.

wedge31
32 oldal a magyarnyelvü kézikönyv ,poster van ha az extrának számit nálam már ment a szemétbe.
A második DVD papirtokba szokásos ultragagyi megoldásal meg a cerberus network azonositod egy külön lapon ,ennyi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.