19778
-
#5765 Átrakod női hangra? :DD Az lenne még csak jó:P -
#5764 Teljesen jó. Az 50%os idősűrűség is bőven jó, hogy szépen fejbelődd. Sőt, választhatod a durvább adrenalin rusht is, de én inkább azt választottam, hogy 50%kal kevesebb élet menjen ilyenkor... mindig jól jön.
Mondjuk egyéne válogatja, én korábban sokat FPS -eztem, kézre áll így ez a harcrendszer, nem okoz gondot a headshot. :)
De tény, hogy egy cloackos kitekintés sokkal nyugisabb, mint egy adrenalin rushos. :) Most, hogy megvan a widow, nem voltam rest használni ott, ahol a geth impulset kevésnek érzem / gyors kill kell.
Nehézfegyvernek mit visztek magagatokkal? Nekem még csak a részecskesugárzó van, meg az alap grátánvető... Eddig megoldottam máshogy. -
#5763 Ügyes vagy, nemtok mit mondani.:D
Talis lojalitás küldit először megcsinálva Tali AI hackje eléggé kellett. Elég sokan jöttek. Geth rifle is jól jött.
Csak azt nem tudom, hogy ha nagy páncélosok jönnek, akkor mit használtok a kiiktatására? Én spec elővettem a widowt, aztán hadd szóljon.
Kiváncsi vagyok, hogy kemény páncélosabb küldin mi lesz.. -
#5762 fejlesztésekből bónuszok (biotic/tech damage/cooldown) mindenkire hatnak, kaszttól függetlenül. Combat Mastery -> Commando esetén ott egy +15% power damage is, mint minden kasztnál. szóval ugyanannyi lenne a sebzése mint bármilyen más, megfelelően fejlesztett karakterrel... kivéve Sentinel, mert nekik van még +15% Power Armor-ból
#5761: tudom, csak nem igazán vágom mennyire alkalmas az sniperkedésre... na majd meglátjuk, úgyis tervbe van véve egy férfi Soldier, csak előtte rá kell jönnöm h tudom lenémítani Shepard-ot, mert nem akarom hallani ahogy Mark Meer análisan, síkosító nélkül megerőszakolja az egész játékot a pocsék szinkronjával. -
readswift #5761 A soldiernek van slowdownja, az a neve h adrenalin. -
readswift #5760 Nemtudom hogy lenne jó, ha eleve soldiernél ninsc rá 60% bónuszod . Soldierrel + géppuskával nekem nem kellet 3szorcsinálni a collector végét... -
#5759 Nemtom miért raktak spoilerbe, ennél csak jobb megoldások vannak sztem, de lényeg, hogy meglett. :P -
#5758 Az le van valahova írva, hogy az adrenalin rush alatt mennyi a plusz sebzés? Sehol se látom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy most csináltam meg a collector hajó végét a nagy cucc ellen, a nevét nem olvastam. :D Így grunt és Garrus hármasban soldierrel hardcoreon kevésbé volt nehéz, mint veteránon a beszivárgómmal. Igaz, azóta lett játéktapasztalat.
A widow (páncél) és a részecskesugárzó (pajzs) megette szépen. Garrusnak meg mesterpityut adtam Grunt meg odlalba lőtte a szemetet. Garrus azért feláldozta magát értem, de nembaj, aztán felkelt. :D
Igaz, csak 3.ra sikerült, addig csiszolódott a húdenagy taktika... :D
-
#5757 mondjuk ettől még mindig nem a legjobb, mivel nem kapja meg a +50% biotic damage-et mint a Warp/Reave, de legalább van.
[apro]na monológ befejezve -
#5756 Mark Meer a szinkronszínészek Steven Seagal-ja, hihetetlen h BioWare hogy tudott egy ilyen antitalentumot beszervezni. ijesztő. bár olyan szinten megértem, hogy ha megbetegszik, simán helyettesíthető egy hangszintetizátorral... sőt, szerintem az jobb munkát is végezne. -
#5755 és most realizálom h felesleges Heavy Reave Soldier-nek, emiatt - Concussive Shot 3.5-szeres sebzést okoz barriereknek, kedves. -
#5754 Hát most a widow kihúzott a szarból. Az adrenalin rushos sniperezés sokkal jobb, mint a beszivárgós. :)
Azt a heavy Reavet majd megnézem mit tud. :) ha lehet csatában folyamatosan nyomom 3 mpnként az adrenalin rusht, elég látványos a plusz sebzés...Bár nemtom hány% -
#5753 Soldier-rel én távoltartanám magam Widow-tól - az Infiltrator fegyver, és nem hinném h túl kellemes lenne "sniper slowdown" nélkül.
btw #5739-t azért írtam, mert azt hittem Infiltratorral nyomod - Soldier-rel lehet ér valamit a Warp Ammo... talán. bár sztem ott már - felesleges pontok tömkelege miatt simán tolhatja úgy is a kétlábú h Inferno Ammo + Heavy Reave + a csapatnak még valami lőszertípus. legalábbis én szerintem így csinálnám. -
#5752 aha.
Nah, ez a 3as geth dolog nem nagyon jön be, asszem nekik marad a Vindicator. Van egy nyomi őrszem, szart se veszek le belőle a geth-tel pedig a pofáját lövöm fél méterről.... :S -
#5751 M-9 Tempest Submachine GunDPS: (HP / Armor / Barriers / Shields)
Ammo capacity: 50 / 450
-
#5750 Melyik az SMG? -
#5749 Itt van az a Revelant, ami a Vindicator fejlett változata. Nem kéne ezt inkább használni? Widow vonzóbb nagyon. :DD Hát akkor muszáj lesz megbarátkoznom a gethtel... :) Majd most kiderül túlélem-e a küldit. Garrussal és Grunttal megyek, mindenkinél Geth. :D -
#5748 Akkor ez megint egyéni mert a geth rifle közelre és középtávolra nálam a legjobb soldierel.
Löszer ill hütöborda van hozzá dögivel azzal nincs gond.
Az smg-ét az infliator karimal használtam sokat páncáltörö löszerel nagyon ütös fegyó.
Távolabbra egyértelmü hogy sniper amig van hozzá helyed. -
#5747 Most szereztem meg a Geth riflét.. Hát nagyon nem jött be akkor, amikor Thainért mentem, pedig elvileg az még kedvence is a fegyónak (pajzs). Míg az M-15 Vindicatorral osztom a 3-4es headshot sorozatot adrenalinban, addig ezzel eléggé félrementek a dolgok + mintha kevesebbet sebezne egy golyója (gondolom azért is van sok belőle), így rengeteg kellett az ellenbe (itt főleg időben mondom, fele annyi idő alatt leesett az M-15től.
Lehet kell a gépkarabély pontosság kutatás, pont most jött ki, és akkor jobb lesz, nemtom. Majd azért adok még egy esélyt neki.
De a gethre írja hogy csak pajzsra jó, páncélra nem hatékony, ez eleve nem szimpimár.. :(
Mondjuk nagy páncélos ellen mesterlövést használok, épp a widow lesz a köv küldi. :)
Mirandát viszem magammal a team bónuszok és a warp miatt. De mostanában már a 3as warpja is alig sebez.. Talán a 4. szintű majd adja neki a dolgokat. De néha úgy érzem, sokkal jobban járnék mondjuk Garrussal Grunt mellé. :)
Viszont ha Garrust viszem és kifejlesztem az APjét, akkor fölösen nyomok a diszpurzra és a gyújtóra. :)
Az adrenalin nagyon bejön, de lehet a kábítóval jobban járnék, nemtom. Ha benyomom az adrenalint, mindig fekszenek utána szépen. -
#5746 Valszeg ez megint mindenkinél más én elsöre fagyasztó másodikra gyujtó löszert kasználtam. / a gyujtó lényegesen jobb volt /
Adrelanin nekem nem jött be a kábitó lövés annál jobban.
Soldierel ha megszerzed a geth riflet insanon is ledarálsz mindenkit föleg ha Garrusal meg Zaeedel mész partyba harchoz ök a legjobbak szerintem ,meg esetleg Miranda de ö csak bizonyos szitukban. -
Pares #5745 Hale-nek és Strahovskinak van szerintem a legszebb hangja a játékban. Valamiért nagyon bejön. Az az akcentus, na meg a külső...
-
Pares #5744 Ha a szemöldöke is szőke lenne, akkor lenne az igazi! De szerintem a játékba jobban illik feketén. Már a kezdeti concept artokon, a novellák borítóján és képregényekben is fekete hajjal volt ábrázolva. -
#5743 Very nice! :) -
#5742 Ja, már megnéztem, Samara speckója. Még nem néztem, mit tud. -
Pares #5741
-
#5740 Heavy reave az mi magyar fordításban? Melyik? :)
Amúgy most a gyújtólövést kezdtem el fejleszteni, 2 pont van rajta, de hát nem tudom, mennyire lesz ez jó, jobban szeretem az erősebb lövést, mert úgyis halálig lövöm headshottal sorozva adrenalin rushban.
Speckónak a pajzsot vettem fel... annyiból nem szimpi, hogy hamar lelövik, ha kicsit kisasolok, és 12 mps (hardcoreon ugye még több) a cool downja... Soldierrel perpill csak az adrenalin rushot nyomom, bár lehet maxos kábító lövedékkel jobban járnék, gruntét lövöldözöm, és nagyon jól jön néha. -
#5739 legjobban úgy jársz szvsz, hogy: Heavy Reave + Squad AP Ammo Garrus által.
miért? Warp Ammo maxolva is +50% sebzés, AP ammo Squad verziója ugyanennyi - különbség annyi h a barriereket nem viszi, viszont mindenki megkapja. ellenben Reave azonnal leszed minden Barrier-t, na meg egy igen hasznos támadó erő. h őszinte legyek, Warp Ammo egy fos szinte minden kasztnak, az emberek csak azért imádják, mert valami általános tévhit szerint pajzsokat is viszi - ami egy baromság, semmit nem ér pajzsok ellen. -
#5738 LOL miket találok:D
-
#5737 Istenem -
#5736 Hol tudok modokat letölteni a mass effect 2höz? Van ilyen oldal mert sehol nem találok:(
Igazából csak a Yvonne mod kellene mer így szőkén jobban néz ki -
Raito #5735 Morith.ot csak 100% Paragon / Renegade.el lehet bevenni a csapatba? jelenleg 90% körüli renegade vagyok, de nem adja be a választási lehetőéget a párbeszéd 3. részénél, ezért nincs választási legehtőségem a harc közben se :( :S -
#5734 Érdemes mert vannak kisbolygók már ha nem unod a scannelést... -
KP27 #5733 Szerintem elég valószínű hogy főellenség lesz. Nem csodálkoznék ha irányítani akarná a pusztítókat, nem csak elpusztítani. DE majd megtudjuk cirka 2-3év múlva. -
#5732 Beszivárgóval milyen fegyverrel nyomod végig? Warp ammoval? jobb a warp ammo, mint a páncéltörő ammo? -
#5731 Majd lehet kipróbálom az AI hacket a köv. beszivárgómmal. :)
Bár mechek ellen nem nagyon szokott gond lenni, igaz diszpurz ammot használok.
Diszpurz ammo ennyire rossz, hogy nem szeretitek? tetszik hogy hamar lent van a pajzs, és lehet rá nyomni a cuccokat....
A diszpurz ammonak a fegyver hevítése az mennyire működik? Mert én nem nagyon vettem észre, hogy abbahagyta volna a lövéseket, mikor sorozom...
Így meg megeszi a fene...:-/
-
#5730 Jah és én valamiért úgy érzem hogy Aria-nak is lesz még valamilyen szerepe... -
#5729 Az aszteroida gyűrűket érdemes megrepkedni, vagy nem lehet találni bennük semmit? -
#5728 Ha ilyeneket (jókat) írsz a játékról, és mégsem nagy kedvenc, akkor mi az?:D
Egyébként szerintem is nagy szerepe lesz a ME3-ban Illusion Man-nek, de nem hiszem hogy főellenség lenne, ahogy Joker is mondta: "Minek öltek volna belénk ennyi pénzt ha át akarnak verni?" -
#5727 A legnagyobb :D -
#5726 10oraja tolom neki de igazabol meg sehol nem tartok
vagyis ez nem teljesen igaz, csak minden zeg-zukot meglesek plussz minden mellekkuldetest csinalok ezerrel
eszmeletlen nagy jatek