Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõször kikapcsolod a játékban az auto logint. Aztán van az a sok .EXE. Azokat mind külön telepíted, azután kétszer kattintasz és futtatod ezt. Voala, kész is. Nekem megy. Még egy új, az öreg Normandiával kapcsolatos küldetés is van a DLC-k közt!
<#worship>

Azthiszem, most megyek, és bekockulok. Na viszlát!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Köszi igen úgy is jó! 😊
Na bazz ez még jobb...
<#eljen><#worship>

Elméletileg ez a sorrend:

1. A játékban kikapcsolod az automatikus bejelentkezést.

2. Feltelepíted a DLC-ket.

3. Futtatod a giveme2entitlements.exe-t

Elméletileg ezt kell csinálni de nálam nem megy a javított patch-el sem
DarkSector
van egy 670mb-os dlc kb ez a premiere dlc!!!

ez ugyanaz mint a másik, csak 1 kb 500mb-os extra single misszióval (gondolom a méretébõl) több!
de nem tudom hogy használjam...:S

mert mire lejött kitörölték torrentrõl a dlc-ben meg nincs utasítás hogy mit kell csinálni vele...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem kell átnevezni semmit....
Ez a lényeg:
- A BIOGame_HUN.tlk-t, amit átneveztél, másold be ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\CookedPC
- A ME2_Opening_SunMid_HUN.bik fájlt ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\Movies!
- Majd a sku.ini-ben a TextLanguage sorban az INT írd át HUN-ra! A fájl itt található: \Program Files\Mass Effect 2\data

<#nezze>

DarkSector
nekem dlc-kben vannak exe-k, meg egy patch exe...ezekkel wath a fakk -ot kell csinálni?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Most olvastam a kézikönyvet 2 perc se kellet hozzá nincs benne semmi amit eddig ne tudtunk volna ,mielött ujra kérdeznéd nem tudok scannelni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Valaki leirná vagy tudna linkelni magyar leirást hogy ezek a kiegészítõk mit adnak a játékhoz vagy hogy melyik tartalmaz új küldetéseket??

Az ilyen új fegyver meg ruha nem igen érdekel leszarom mit visel a karakter!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
kössz a választ ez könnyen ment...<#szomoru2>

Igen úgy is jó!
Egy kis segítség:
- Ha minden jól sikerült, akkor a letöltött fájlok ezek: BIOGame_HUN.tlk, ME2_Opening_SunMid_HUN.bik.
- Tömörítsd ki egy mappába, tetszõlegesen, majd a HUN részeket írd át INT-re!
- Mielõtt bemásolnád oda, ahova telepítetted készíts biztonsági másolatot az eredeti fájlokról.
- A BIOGame_HUN.tlk-t, amit átneveztél, másold be ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\CookedPC
- A ME2_Opening_SunMid_HUN.bik fájlt ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\Movies!
- Majd a sku.ini-ben a TextLanguage sorban az INT írd át HUN-ra! A fájl itt található: \Program Files\Mass Effect 2\data
- Jó szórakozást a játékhoz!
MrDevil
data / sku.ini - ben kell átírni a text részt INT-HUN-ra

DarkSector
ó bameg ezt hogy van ???
hogy kell ezt berakni????<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

oylog
Köszönöm én is a magyar fájlokat remélem jók lesznek!<#eljen><#taps>

Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.

blackcalibra
Valaki aki megvette az alap változatot tudna nekem segíteni?
Köszönöm szépen a hun fájlokat...
<#eljen><#worship><#worship>

MrDevil
sajnos én is nehez bírtam a CE-ig, hamar vége is lett ! <#pardon1>

Blood Dragon Armor DLC:

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én fel tettem de azzal sem megy nálam! 😞
Blood Dragon Armor DLC:

én azt a pár percet se bírom ki, amíg telepít a játék.. tudom mirõl beszél 😛
YESSIR!<#violent>

balee4
Na király, köszi a feltöltõnek a magyarítást. Bár megfogadtam, hogy hétfõig, amíg meg nem jön a CE, nem játszok vele, de nem bírok még majd egy hetet várni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hát ti még itt vagytok? NYOMÁS! a galaxis nem menti meg magát! 😄
Na igen, ezt a topicot én is megtaláltam, csak aztán amikor vissza akartam menni, már 404 volt...

Mindegy, biztonság kedvéért felteszem a v2-t...

Mert van akinek ment és van akinek nem. Sajna a topikot meg közben törölték. <#falbav> Egyébként ez volt!

DarkSector
jah állitólag az ne ment...lehet majd ez, vagy ez + az elõzõ, de már kavargok, mert több dlc is van!!!
tökömtudja ki-kivel...😄

nekem most már minden megy a dlc-k "engedélyezhetõekké " váltak bár még nem tûnt fel hogy fent lennének 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Van már hozzá 'hack' és 'bypass' cheat ? Másodjára kezdenék neki, de ezeket utálom 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nekem nem kért regisztrációt az elsõvel se. Ezek szerint megy. Most akkor mi akar ez a v2 lenni? Esetleg link a fórumra hogy honnan van? Miért nem volt jó az elsõ?

wesker24
Wáááá 4 Végre van magyaritás ! THX Devil ! You are an immortal god ! xD

DarkSector
Látod TUDOK HATNI az emberekre...csak egy megható szöveg, és önként ajálkoznak...<#hawaii>

Hogy csináltad?
Ezzel sem megy! 😊
Marci0115
müködik

Már csak a DLC-ket kellene mûködésre bírni! 😊
Új DLC crack, ez már elvileg oké!

Én most sírok az örömtõl! 😊
grebber
Na akkor már minden adott félre is tesszük a HDD-n azt majd úgy a 3. rész magasságába ezt is végigviszem az 1.es se fejeztem be!

gagax
DLC dolgot kihagyom akk egyenlõre😄
másnem ha lessz nagyon SOK DLC majd újbol nyomom azokkal eggyüt😄
Magyar fájlokért köszönet szépen 😄

Úgy a biztosabb 😄

BlueMaster
Nagyon szépen köszi!!!!!

Már nem is reménykedtem, hogy ma meglesz!!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

grebber
LOL minek átnevezni INT-re ha átírod az ini-t HUN-ra.Nem kell semmit bonyolítani!

Tesztelve, megy! MrDevil, nagyobb hõs vagy, mint Shepard!!! 😄

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ van isteeeen 😊
Köszi! Még 2 helyre feltöltöttem.

Megaupload és SendSpace

2003
Eagle16
Oké, mûködik, király 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius