19778
-
Skyline #5685 Jedi úr,maga azért tolja nővel hogy folyamatosan csöcs meg segg legyen a képernyőt.... -
Hoz_Hun #5684 Ezzel együtt nekem nagyon bejön Shepard férfi hangja. A Renegatot én is női karakterrel tolom. -
#5683 na ezt tudtam volna, akkor megnézem nőivel a renegátot :| most már nem kezdem újra a közepétől
majd máskor nőivel kezdek:p -
Pares #5682 Jennifer Hale profizmusát sem szabad elfelejteni! Elnézegetve az IMDb profilját: eddig 217 játékban/filmben/TV műsorban szerepelt mint valakinek a hangja. Elég komoly rutinja van a hölgynek.
Csak összehasonlításul: Mark Meer eddig összesen 13 alkotásban szerepelt.
Komoly külömbség van kettőjük közt, ha már csak a rutint is nézzük.
217 vs 13 -
#5681 10. szinten járok még csak. :) Nemsokára jön majd a begyűjtő hajó, de addig kijátszom, amit lehet, hogy erősebb legyek. :)
Egyszer csináltam meg azt a küldetést, veteránon, beszivárgóval, már az is kemény volt. -
#5680 Hát igen, az insanity már elég handicapes dolog, mivel az ellenfelek darabszáma is több, vagyis túlerő alakul ki. :)
Hm, a töltődési idő akkor azért nem 3 mp pl. az adrenalin rushnál.. Direkt néztem, hogy 3 mp milyen lassan telik.. Vazz. :D
Mondjuk ilymódon az igazi jó az a normal beállítás, veterán, de felhúzott ellenfelekkel. Amikor már a csapat is gyengül, az már elég gáz. :D
A kérdésem már csak az, hogy te melyik karival tolod insanityn, amikor már az se olyan nehéz neked...Mert itt már tényleg figyelni kell minden apróságra.... :)
Soldierrel nyomom hardcore-on, eddig nem para, bár még lőszerre nem specializálódtam egyáltalán. De így nem is tudom mi a jobb, a diszpur, vagy a gyújtó... a pajzsokat inkább én szedem le, és a többiek meg a páncélt (warp, nehézpisztolyok).. :) 2 lőszert nem fogok tudni kimaxolni, helyette inkább a speciálisan felvett pajzsot. Bár lehet azt kellett volna inkább a páncéltörőre.. De hát védelem se árt. :) -
SaGa Jr #5679 Bioware játékokban már én is megfigyeltem azt a tendenciát, hogy női karaktert indítva sokkal élménydúsabb játék vár ránk. Mi több, a női karakterek sokkalta félelmetesebbek ha a segítőkész út helyett a másikat járják. Már KotOR 1 esetében is sokkal inkább a női karakter volt az akiből érezni lehetett a gonoszságot, nem csak látványelemként jelent meg. De DA és a ME esetében is ez a helyzet. Valahogy jobban sikerül nekik a megformálás és a hangot is mindig jobban eltalálják. -
SaGa Jr #5678 Gyakorlatilag alig tér el a fegyverek alapbeállítása náluk az ellenfelekétől (tehát ők is csökkentett sebzéssel használják a fegyvereket).
A lényegi különbség a pontosságban van. A társaink normál módon kezelik a fegyvereket (mintha a játékos karaktere használná). Az ellenfelek esetében ez is rosszabb már alapbeállításon is, sőt még lasabban és kevesebbet is lőnek. Insane fokozaton a pontosság és tűzgyorsaság már eléri a normál szintet amivel a játékos alapból rendelkezik adott fegyver esetében.
Magasabb nehézségen, mint a hardcore vagy az insanity, már nem csak az ellenfél erősödik, de a csapatunk is gyengül. Ez alatt annyit kell érteni, hogy növekszik a képességek töltődési ideje, lassabban regenerálódik a karakter, több idő kell míg el kezd tölteni a pajzs. Sebzést nem befolyásolja nálunk a nehézség, ám az ellenfél insanity fokozatok +40% a damage-t kap az alapbeállításhoz képest (hardcore esetében ez +20%, Veteran szinten meg +10%). Tehát insane-en éri el a legtöbb fegyver a normál sebzését. A nehéz fegyverek közül meg lesz ami ellenben valami rettenet erőssé válik, mivel alapból magasabb a sebzés beállítása ellenfelek kezében mint amikor nálunk van (ilyen például a lángszóró). De van olyan fegyver is amit mi a kezünkbe nem vehetünk de az ellenfél a leírt sebzésnél még 10%-al eleve nagyobbat sebez velük (ilyen például a minigun vagy a scion gun). -
Bhalage #5677 megy az elso resz is 64bites win7 esen, hisz azon tolom.
ezt az elinditod es varni kell 1 percet sem ertem, poccre indul és hasit mint az álladék, nem értem nektek mi lehet a gond, nálam semmmire nem kell várni..
-
Hoz_Hun #5676 Figyelmeztesd erre Bust meg Obamát is.
Amugy szerintem is jobb a bolygókeresés. Meg közülük is sokan így gondolják. -
#5675 Már övék a legnagyobb flotta, mégha nagy része roncs. Építeni 1xűbb, mint háborúzgatni. -
Hoz_Hun #5674 Szerintem igen jó a férfi Shepard hangja. A nőit is jól eltalálták. -
Hoz_Hun #5673 Ha jól tudom van valami probléma a megfelelő bolygó megtalálásával. Küldtek amúgy felderítő hajó (Idenna; első hajó, ami elhagyta a flotillát; a legénységét kb 700 főről 50-re csökkentették hogy hosszútávon önfentartó legyen), hogy bolygó után nézzenek. Meg az sem kis munka, pénz, alapanyag, hogy várost húzzanak fel. Arra is kevéssé futtya hogy a roncsderbit fenntartsák.
Persze valahol el kell kezdeni... én bízom abban hogy találnak egy helyet. -
#5672 Mikor a dokinővel dumálunk és mondod neki, hogy nincs kegyelem, kiírtod őket, itt a bosszú ideje, meglakolnak, nincs több emnberrablás. Aztán meg is jegyzi a doki, hogy ezért nincs sok ellenségünk, legalábbis élő nem nagyon... :DDD -
#5671 Vagy mikor Mordin asszisztense ott nyirvákol, hogy hidegvérrel lemészároltuk a batarian fogvatartóit/kínzóit, pedig azt ígértük nekik, hogy ha elengedik nem öljük meg ott helyben őket! :DDD Hahahhahahaa! Hát persze. Uccsó szálig, nincs kegyelem! -
Pares #5670 Jaja, az a jelenet nagyon kemény volt! :D -
Pares #5669 Tudjátok mi az érdekes? Míg mobilról, meg egy másik gépről bejön a banner, addig itthon már jópár napja nem. Hiába csinálok akár mit (sütik és gyorsítótár törlése, stb.). -
#5668 Emléxel az AfterLife-ban a bevezető folyósóján vannak ilyen ultrakeménykedő alakok, na pl. mikor azoknak beszólsz renegade női Sephivel (izzó szemekkel, csupa világító sebhely az arcon, nagy mordály) és totál összeszarják magukat (nagyon hitelesen adja elő a nyanya), az szívet melengető!!! :DDDD Félóráig fülig ért a szám! -
Pares #5667 Köszi :) Azt hiszem, legközelebb nővel indítok. -
Hotomi #5666 Nekem női Shepard-on van. Szerintem jó a szinkronja, az a kedvencem amikor lerészegedek a Fellegvárban: "Tölts még abból az izéből az izémbe!" -
#5665 Igen, sokkal jobb nővel. Én a férfi Sheppardon dőltem, annyira gagyi és hiteltelen (a hangja). VISZONT a nőinek van egy durva hangja és kúva jó szinkront nyomat, egész hiteles (nemkülönben már megszoktam az 1-ben). Én már negyedszer tolom nővel az ME1-2 viszonylatában. -
#5664 Persze az alap, nem módosított változatra gondolok. :) -
#5663 Tudom, erre utaltam. Node amíg terraformálnak, addig sem kell az űrben rohadni, mert simán tudnak kolóniákat építeni, csak zártat. Egy faj életében pár generáció az semmiség, pláne ezek nem is élnek sokáig. Minden jobb, mint ha a kevéske lakosság 99%-át beáldozzák egy erősen kétesélyes misszióban. -
#5662 Kemény vagy! :)
A társak egyébként mennyire sebeznek és pontosak a 100%hoz képest? Gondolom az nem nehézségi szinttől függ.
Veteránon írtották az enemyt, szal valszeg ők faszábbak, hardcoreon mintha egyenlőbbek lettek volna, gondolom insanityn meg az enemy "jobb", mint a társ... -
Hotomi #5661 Köszi a gyors infót, akkor én voltam figyelmetlen amikor Mordinnal beszélgettem -
Pares #5660 Ááá, vagy úgy! [elássa magát] -
Pares #5659 Egyébként milyen tapasztalataitok vannak a női Shepard karakterrel? Az első részt egyszer elkezdtem nővel játszani, de valahogy az elejénél tovább nem mentem. Már nemtudom miért. Nem azért mert rossz volt, talán csak kicsit pihentettem. Szerintetek milyen a szinkron? Sok helyen hallottam, hogy egyesek szerint a női Shepard karaktere és hangja, Hale profizmusa sokkal jobban illik a játékhoz, mint a férfi karakteré Mark Meer hangjával.
Tapasztalatok? Mert most szívesen nekiugranák egy ME1+ME2 női karakternek... -
SEMPI #5658 Az angol verzióval játszom, és ha jól emlékszem Tali beszélt arról, a Quarianos küldetés alatt, hogy egy bolygó terraformálása, majd a quarianok hozzá adaptálódása több "emberöltőt" is felemésztene. Ezzel szemben az otthon világukat visszafoglalva, rögtön letelepedhetnének. -
#5657 Huhh, nagyon érted te a poént, már látom... :D -
#5656 2. nem a kidolgozásában vett részt, hanem az átalakításában.
az első soha nem jutott volna eszembe, de most hogy mondod jogos. annyi a védelmükben, hogy a váltás az első és második rész között ebben a tekintetben (overheat töltények nélkül / töltények overheat nélkül) játéktechnikai döntés volt, nem történetvezetéssel kapcsolatos. -
#5655 Tali-t majd csak a második csapattag toborzó küldiben lehet felvenni ! -
Pares #5654 Kurvára nem hiányoznak. Röhejesen lassúak voltak, ráadásul fingod nem volt róla, honnan hová mész. A hírbemondások ugyan úgy megvannak, sőt, sokkal több helyen mondják be a híreket, ráadásul még magad is megnézheted őket. A társak közti párbeszédek is benne vannak, csak más formában. Bizonyos helyzetekben, bizonyos csapattársaid kommentálják a dolgokat. Aztán ott van az, hogy liftezés? A Mass Effect technológia korában? Raádásul ilyen lassan? Nincs mit hiányolni.
Egyébként vicces, hogy pont olyan rajzot linkeltél be, ahol kigúnyolják a liftezést... -
#5653 Naná, Talinak is lesz toborzómissziója majd. -
#5652 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Hülyék a készítők, miért gondoltak volna ilyenre.
2. Nem az eredeti genophage kifejlesztésében vett részt (mert ahhoz már igencsak 1000 évesnek kéne lennie), hanem a második, módosított verziójának a kutatásában, mivel a Krogan-ek elkezdtek adaptálódni genetikai evolúciójukban a genophage-hez és így elszabadult volna újra a kontrollálatlan szaporodásuk. Ezért kellett időben újramérgezni őket a módosított vírussal.
-
Hotomi #5651 Sziasztok!
Sikerült végigjátszanom a játékot, de pár dolog nem tiszta, pedig még a kódexeket is átnyálaztam, ezért meg kérdem itt hátha valaki tud rá választ:
1: Amikor Jackob Taylor apját keressük aki hajótörést szenvedett 10 évvel ezelőtt, akkor hogy lehet, hogy a legénysége hőcsomagos fegyvereket, és Mecheket használ? Hiszen ez a két technológia a Fejedelemmel vívott harcok után lettek általánosan bevezetve, akkor a hajótöröttek, hogy tettek szert ezekre a fejlesztésekre?
2: A génfalóval kapcsolatban: Mordin proffeszor azt állítja, hogy részt vett az elkészítésében, de ez lehetetlen mert a Krogan lázadás több száz évvel ezelőtt verték le a Turiánok a Génfalóval, és a Szalariánok csak 40 évet élnek átlagosan. Akkor Mordin proff genetikai mutáns? krogan géneket ültettett a testébe, hogy több száz évig éljen?
Ezeket a pár hiányosságokat leszámítva, nagyon élvezetes a játék, remélem a 3. rész is ilyen vagy még ennél is jobb lesz
-
#5650 Kérdés: Talit mikor tudjuk felvenni? (vagy fel lehet egyátalán?)Mert a játék elején nem akart csatlakozni.
Ja és arra nem tud valaki valamit, hogy ne akadozzon a játék néha? (indig megy rendesen a játék aztán ha jön egy átvezető néha megbolondul és elkezd akadozni. Ilyenkor mentés majd játékból kilépés, aztán játék indítás majd betöltés és rendbe jön. De ritka idegesítő tud lenne:( -
Hoz_Hun #5649 Minden elismerésem. Én a végefele járok Insanity szinten, de kínszenvedés. Játékra nem is lehet koncentrálni csak a túlélésre. Ha meglesz visszább állítom a fokozatot. -
Hoz_Hun #5648 Mass Effect 2 képregény második része:
Mass Effect 2: Redemption 02 of 04 -
#5647 wiki: "In the Royal Navy, United States Navy, United States Coast Guard, and other maritime or naval services, a yeoman is a rating with usually secretarial, clerical, payroll or other administrative duties. In the Royal Navy, the Canadian Navy, the Royal Australian Navy and other maritime forces based on British naval tradition, a Yeoman of Signals is a signalling and tactical communications petty officer."
Azaz adminisztrátor/titkár/lelkész/kommunikációs tiszt a seregnél. Kelly a személyi adminisztrátorunk/asszisztensünk (Yeoman / Administrative Assistant) és a kommunikációs tisztünk is egyben (meg a hajópszichológusunk, vagy tanácsadónk is mellékesen, azaz Mental Health Counselor). -
Hoz_Hun #5646 Ha magaddal viszed Garrust és Talit a Citadellára akkor Garrus megkérdi Talit, nem hiányzik-e neki a liftben való dumálás. Talinak nem hiányzik, erre Garrus elkezdi faggatni, mire Tali megjegyzi hogy töltött shotgun van nála....