19778
  • Pares
    Szabad megkérdeznem, hogy milyen nehézségi szinten?

(Bár biztos Insanity )
  • robotnyk
    hardcoreon legalább?
  • Dizson
    Köszi szépen. :)
  • SaGa Jr
    taci=taxi
  • Kmarha
    pofon egyszerű ez a játék. Semmi kihívás nem volt benne. De legalább kaptam egy egész élvezhető történetet és általában jó karaktereket.

Egész játék alatt 2szer haltam meg. Most igy olvasgatva a forumot jöttem csak rá, hogy a társaim akár meg is halhattak volna a végén. Egybemaradt a hajóm, senkinek nem esett baja, hiszen a játék szinte erőszakkal tolta a képedbe azt a karaktert amelyet választanod kellett a csapatok élére.

Kár, hogy az egyszerűsítés lesz a trendi manapság, lassan teljesen elveszik a kihívás a játékokból. :S
  • SaGa Jr
    1. Citadel, a biztonsági főnökkel beszélj úgy, hogy ott van veled Thane.
    Aztán irány fel a felsőbb szintre és ott fog ácsorogni a "játékárustól" jobbra, 3 kijelző előtt a célszemély.

2. Milyen adattöredék? Ez az első feladat amit ad vagy a második? Az elsőnél elballagsz a térkép másik végébe, ahol a taciállomások is vannak. Ott van a 3 terminál szétszórva. Megkeresed, feltöröd és teszed a dolgod.

Ha a második feladatra vonatkozik a kérdés, akkor egy van a bárban, egy a lépcső aljánál ahogy lejössz Liara-tól és még 3 a market zónában (a lépcsővel szemben ami felvezet a kisasszonyhoz), csak meg kell találnod őket.
  • Dizson
    Valaki megmondaná h. hol találom azt aki tud valamit Thane fiáról?
    Valamint Liarának kéne adattöredék, hol találom a terminálokat?
  • Fantusz
    Ez ha rendszeresen, bizonyos játékidő elteltével fordul elő, lehet az oka, hogy rosszul üríti a gép a memória buffert.
    Fölösleges adatok terhelik a memóriát, ami egy idő után kevés lesz a játékhoz, s szaggatni kezd.
  • rexsimus
    Nem megy valami a háttérbe?
  • SaGa Jr
    Próbáld ki. Ha van már legalább 25%-nyi pontod (tehát a csík egynegyede már töltve van) valamelyik bar-on, akkor tedd fel a satyeszt. Ha ugrik még a szint akkor azt befolyásolja, ha nem akkor nem. Ha a pontokat befolyásolná akkor szerintem az lenne a leírásában és nem az, hogy a siker esélyét emeli 10%-al.

A siker meg biztos amennyiben van elég pontod, hogy aktiválhassad akár a paragon akár a renegade opciók bármelyikét sosem kétséges a kimenetele így a siker esélyének növelésére itt semmi szükség.
  • G18XM8
    Helló mindenki! Tudna nekem valaki segíteni, hogy miért van az, hogy egyszer szaggat a játék (a menü is), azután legközelebb ha játszok nem szaggat semmi egy kicsit sem. Ugyan azon a pályán, ugyan olyan körülmények közt. Mint ha két különböző gépen játszanék. Legfrissebb illesztőprogram van fent.
  • horpeti
    Halálmaszk is elvileg 10%ot segít a tárgyalásban... vajon az azt jelenti hogy paragon pontod * 1,1 lesz? :)
  • böröczk
  • böröczk

• SaGa Jr
    A rovaros résznél arra gondolsz esetleg, hogy valakit elragadnak/meghal mikor nyomulsz előre a kis bénító dögök között? Az nem hiba.
    Ha valamelyik kísérőd nem lojális akkor valaki meg fog ott halni. Lényegtelen hogy az most konkrétan a pajzsot működtető egyén vagy valamelyik társad akit ide magaddal hoztál. Ha valamelyik nem teljesn hűséges az potenciális veszélyt jelent az egész bandára nézve. Hogy mennyi és ki lesz itt a veszteség azt nem tudom mi alapján dönti el a gép, mert ebben az esetben bárki lehet a 3 jelenlévő társad közül aki ottmarad.
  • SaGa Jr
    A normál skillek esetében igen, de van ugye minden class-nak és társadnak is saját skill-je.
    Na ez az igazán lényeges, mert ez mindent ami magának a választott hivatásnak a lényegét adja, arra befolyással van, plusz a saját karakterednél ez határozza meg mennyivel szorzódik fel a már megszerzett P/R pontjaid száma és mennyi nyílik meg a lehetőségek közül a befolyásolásra. A teljes skálát azok nyitják meg, amik a +100%-os specializációk.

Adept esetén ez a Bastion, Engineer esetében a Mechanic, Infiltrator esetében az Agent, Sentinel számára ez a Guardian, Soldier-nek a Storm Trooper, míg a Vanguard esetében a Champion. Ha a másik specializációt választod az adott class esetében, akkor dúrvább harci gép lesz, nagyobbat sebez, gyorsabban öl, de nem éred el a legmagasabb szintű befolyásolási lehetőségeket.
  • DarkSector
    jah de az amikor újra berakod a pontjaidat ability-khez, arról azt hittem hogy csak sérülés, sebzés meg ienekhez van.
  • SaGa Jr
    A rendszerben újra aktiválja az azonosítódat a főnök akkor is, ha az őr a hozzá vezető ajtónál nem állít meg, ugyanis ehhez elég vele beszélni. Sőt bármit el tudsz végezni az állomáson, boltolni is tudsz, ugyanis a program úgy veszi hogy megvolt az ellenőrzés mert anélkül nem juthattál volna át a bevezető folyosón. Csak előfordulhat hogy ez a jelenet kimarad, ekkor viszont a transport járművek és lehetőségek neked nem fognak működni.
    Ha ez a megállítós jelenet kimaradt, akkor gyere be újra az eredeti útvonalon (el a turian őr mellett aki kis terminál előtt ácsorog). Ha más nem megy menj ki a Normandy-ra és gyere be újra.
  • coolpet
    beletette az azonositomat a rendszerbe, sot megcsinaltam a mellekkuldiket is. penztarca, kaja stb. de a transzport inaktiv :)
  • SaGa Jr
    nincs is baj ezzel. Ha valamelyik felhúzza magát csak oda kell menned hozzá és privátban megdumálni. Ekkor kell hogy maximális legyen a P/R bar és a megfeleő specializációt válasszad a class skill lehetőségek közül (azt amelyik a +100% paragon/renegade lehetőséget adja). Ha inkább a másik lehetőséget választod a specializációnál (ami a +70%-os módosítót adja) akkor hiába full a P/R bar nem biztos hogy beadja a javítási lehetőséget.
    Például infiltrator esetében specializálódhatsz agent-re (hoszabb álcázási idő, +100% p/r pontmennyiség, egyéb bonuszok) vagy válaszhatod az assassin-t (+70% p/r pontmennyiség, nagyobb sebzés, hosszabb ideig tartó lassítás mikor sniper-kedsz, dúrvább tech sebzés). Békéltetéshez az agent a megfelelő spec, ha viszont te a másikat jobban kedveled (specializálódást) akkor sincs gond, csak bemész a laborba és újratrenírozod magad. 3000 element zero és megteheted, hogy újra elosztod a pontjaidat.
  • DarkSector
    jah ez a baj mert nálam a kék hiányzott, pedig csak kék csikba mentek nekem az egész játék alatt pontok.
  • SaGa Jr
    Mikor mész befelé az ellenörző ponthoz le lettél csekkolva? Szólt az őr hogy valami nincs rendben? Ha nem akkor gyere be újra az őrszobára onnan, ahol letett a gép mikor a citadel-re léptél.
    Nálam már előfordult az, hogy simán el tudtam menni az őr mellett és nem csinálta meg a letapogatást (kimaradt a jelenet). Nem tudtam használni én sem a belső transzportot, így elindultam kifelé hogy majd visszamegyek a hajómra és mikor mentem kifelé akkor bejött a video. Hogy miért maradt ki máig nem tudom, de szerintem nálad is ez lesz a hiba.

Ha ez megvolt csak beszélj a biztonsági főnökkel és fel lesz frissítve az állapotod, így már tudod majd használni a közlekedési eszközöket.
  • wesker24
    Nálam meg az nem volt hogy választani kelljen köztük voltak a fehér válaszok a Kék paragon válasz na meg persze a vörös renegade válasz de az nem volt elérhető mert enm volt annyi renegade pontom !

Ugyanez a lehőtésg volt a Tali VS Legion-nél is !

Igy nálam mindkettő megmaradt ! Habár én amikor a képességeknél vélasztani kellett akkor a Támadó tapasztalatnál 4-es szintén a Bajnokot választottam !
  • SaGa Jr
    Megmarad és felhasználásra kerül. A pontos mikéntje majd kiderül a harmadik részből. Ja és a társaid eléggé felszívják magukat a döntéseden. Nagyjából ennyi.
  • JethroHUN
    Mi van akkor ha meghagyod a begyűjtő bázist?
  • DarkSector
    jah de a poén az egészben, hogy a kék csík nálam full tele volt, a végére, mert mindegyikre a "jó" választ adtam, és 1-2 renegade-ot kaptam, de még így se adott nekem olyan lehetőséget, hogy lerendezzem semlegessen.

pl jack meg mirandanal volt hogy miranda, jack és ennyi, nem volt 3.
    kipróbáltam mirandás választ, akkor az sértődött be, utána meg mondom visszatöltöm a mentést, és inkább jack sértődjün meg, de már bánom, mert miranda-nak a végén semmi haszna nincs. :S
  • DarkSector
    thx a segítséget, asszem az utcsó mentésben lesz:
    http://www.megaupload.com/?d=D9OYH4MJ
  • coolpet
    Hali!
    A fellegvarban van egy olyan kuldi, hogy beszeljek a tanaccsal, de nem tudok felszallni a siklora. 5let?
  • wesker24
    Darksector: Nálam mindenki lojális volt a végén az összes csapattag mindent békésen lerendeztem a Jack VS Miranda vitát is na meg a Tali VS Legion Vita-t is !

Amikor elraboltak a legénységet akkor én azonnal át mentem az Omega 4 relay-en ! Akkor már rég megvolt csinálva LLegion küldije is csak az N7-es melléküldik voltak hátra !

Amugy Kelly-vel én is jobban voltam flörtölés vacsora is megvolt de a szobámba még nem tudtam felhivni ! Habár sejtem hogy lehetne megcsinálni csak nekem nem jön össze !

Jelenleg Miranda-val romantikáztam őt fel is tudom hivni a szobámba ha szakitok Miranda-val ott van Tali azzal lehet romantikázni és akkor öt is fel lehet hivni hozzánk ! Viszont ha szakitok mindkettővel gondoltam Kelly-t is idővel fel lehet majd csalogatni de csak nem jött össze !
  • Terminátor14
    Ahamm.
  • DarkSector
    adok mentést megcsinálod?
  • Terminátor14
    Nincs ilyen bug, Te rontasz el valamit a küldetés alatt.
  • DarkSector
    olvass vissza, mit írtam mielőtt felhúzod magad.
  • DarkSector
    értem, de frankón nem megy nálam mint ahhogy írtam, kimegyek és mindig samara dumál, hogy lelépett a csaj...
    azért thx.
    nagy tragédia így sem történt, csak akkor valszeg nálam van bug a játékban, vagy eleve a rovaros résznél bugos...nembaj 1 embernek annyi azt ennyi.
  • Fenrir
    Kisgyerek? Ha kicsit is figyeltél volna, hogy mit mond neked Samara és amikor megnézted a halott lány szobáját akkor megjegyezted volna a konkrétumokat (művész neve, tévéshow sztárja, stb) akkor simán megcsináltad volna a küldetést.
  • Piszkos  Fred
    Leírom neked mert látom nem bírsz vele. Először átkutatod a csaj apartmanját, megnézed a szobrot, meg az ágy mögött a földön az üzenetet. Aztán go az afterlife VIP részlegébe, mihelyst bemész, egy csávó áll a falnak dőlve bal oldalt, elmondja hogy a csaj szereti az expel0-et, aztán megcsinálsz egy miniquestet, és felpofozod a turiánt. Esetleg még táncolsz az aszárival. Aztán odamegy hozzád, és beszélgetés közben MINDIG a beszédtárcsa bal oldalán lévő cuccokra klikkelj, és használd fel a megszerzett infókat (zene->expel0, videókról meg szobrászatról is lehet infót találni a csaj apartmanjában), és már meg is hív a lakására.
  • newil
    Hell o,megvan eredetibe a játék az első rész is.Felszeretném úgy rakni az első részét,hogy ne kérje folyton a lemezt az indításhoz.Ezt megtudom valahogy oldani?DT-ba beraktam,de nem akarja eredetinek nézni a képfájlt.
    :)
  • Terminátor14
    Le lett írva, hogy előtte az apartmanoknál át kell kutatni az előző áldozatának a szobáját, aztán az afterlife-ban meg olyan dolgokat kell csinálni, ami tetszik a csajnak (Samara ezt mind elmondja...), és ha jól csináltad, akkor ő fog odajönni házzad.

Innentől 3-4 ügyes mondat, és már meg is invitál a házába, onnantól megint pár mondat és kész a küldi.
  • DarkSector
    én értelmeztem, csak én meg azt írtam, ha figyelt volna a srác, hogy bármit válaszolok, NEM SIKERÜL A KÜLDETÉS.
  • Pares
    Ja, és nem Liara a Shadow Broker! Eléggé félreértetted ezek szerint! De nézd meg a linkelt videót!