Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Wattafakk?! lehet ez lenne a mass effect-el is egy idõ után...<#fogmosas>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

igénytelen lenne bioware-hez szerintem egy ilyesmi karakter.
ami angol nyelvû 😊
wedge31
Ki tudja lehet a harmadik végén shepard ugy adja be a kulcsot hogy már nem tudják sehogyse összekaparni.
Én simán eltudnék képzelni egy ME univerzumba játszodó storyt shepard nélkül söt galaxismegváltó küldik nélkül is pl egy krogan zsoldosként nem volna rossz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kiváncsi lennék mekkora a magyar kézikönyv. Kb. ezen múlikk, hogy a CE-t, vagy a simát veszem.

mass effect hanna montana chips 😎
hát a bioware szerintem így is bõven kamatoztatja a bevételeket a kiadásokkal 😄 a tehén is megdöglik egyszer 😊
DarkSector
na ezt ne, akkor jön a gokart, meg a mass effect társasjáték...meg mass effect tetris...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem volt szó arról, hogy kivennék sepárdot, de lovagolni a karakterén se jó.
a szar varsz is unalmas, mert mindig ugyanazt látod, ugyanazok az emberek, tökmindegy mikor mien kidolgozottan, de ugyanazokat látod.
unalmas már...itt is a 4.ben már a swárceneggert kéne irányítani, mint a homokfalva kormányzóját...😄

Én úgy tudom, hogy 3 az biztos, hogy lesz mivel trilógiának volt, van tervezve. És legjobb tudásom szerint erõsen biztos, hogy utána is fognak még ebben a világban játszodó játékokat csinálni mivel igen csak jó a bevétel amit ezzel a világgal összehoznak...
A 3 az biztos volt az elejétõl fogva. 4. részrõl nem tudok. de ha a 3. nem elég(szerintem pont elég lenne) akkor a 4.-nél tényleg álljanak meg 😊 nem azért mert nem szeretném hogy menjen tovább de ha húzzák nagyon az már nem olyan jó...
meg egy nem shepard-os mass effect olyan lenne mint star wars vader nélkül.
DarkSector
igen rámész, és bal egér gomb.
ha tétlenkedsz, elba..od, akkor visszaugrik. ha ügyi vagy akkor 3-at kell megtalálnod.

DarkSector
õszintém mikor megnéztem énse arra gondoltam...😄

Bal shiftet meg kell nyomni, ha rajta vagy a megfelelõn.

Sziasztok,

A hackelés része nemtiszta nekem, tudom az ugyanolyan kódot kell keresni,de rámegyek és nemtörténik semmi.

Thnx

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Frank99
a Bourne csapda valóban jó film (sorozat)
osztennyi
bárki letölthette, ellophatta, csak gondolom a rendezõ (stb) nem erre gondolt :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector

én 2012-rõl tudok,de ha te mondod :p
DarkSector
jah 2011-ben fogják kiadni...😄

Kongy
100, hogy lesz ME3, mert maga a ME2 utal rá! Idézem egy ilyen tippet adott ki nekem egyszer töltõképernyõnél: "Keep your saves, and you'll be able to import them in Mass Effect 3... if you survive" vagy vmi iesmi😄 Utal is a játék végére. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sõt, igazából olyan vége van, hogy ... + SG-n volt cikk, hogy lehet lesz 4 (vagy csak ebben az univerzumban játszódó játék)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

wedge31
Biztos hogy lesz söt már hallani hogy nem állnak meg egy triologiánál de persze abba már nem shepard lesz a föszereplö.

balee4
Lesz, mert eleve trilógiának tervezték.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
legutóbb ien érzésem a Bourne film-nél volt, az nagyon odaszegezett a képernyõ elé, és azt is egybe néztem meg, mert a 3.részénél hallottam hogy létezik ien film is...😄 hú az mekkora trilógia...

bízom benne, hogy lessz mass 3 is...😄 és mint egy 3 részes könyv...egy nagy történet...😄

Frank99
nekem nem kell bizonyítani, az elsõt warezoltam, ezt pedig +veszem. Mert láttam, azt amit te!

Megéri.

DarkSector
grat hozzá.
megveszem, ahhogy megdumáltuk is, mert tetszik.
csak az a kérdés hogy mikor és mennyiért.
de küldök képet ahhogy hozzájutok. ennél egy 4000-5000-el kiegyeznék majd késõbb, ha kicsit lejjebb megy.

mivel hozzájutottam az elsõ részhez, és megtudtam mien jó is a története...nem hiányozhat a gyüjteményembõl...a 2. rész sem...remélem legalább annyira izgalmas, mint az elsõ rész...

Frank99
mert pont az írgya' be, aki nem fogja soha megvenni :-)))

ezért mufurc.(nem találtam találóbbat, így este 9 felé)

én megrendeltem 576

de ezt már megdumáltuk cod6-ban nem?

<#alien>

mar kaphato 576ba

DarkSector
most nincs sajna lóvém várom a melót, hogy mehessek keresni...akkor se találok valszeg...😄

miért mufurc?
télleg kapható. egy cod6 áráért...😄

Frank99
TE gondolom nem rendelted meg?
tõled egy kicsit mufurc az infó

:-)))

ruffirant
több a semmimnél 😛

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

igazad van... ez nem nagy szám 😛
DarkSector
találtam magyar szövegeket.
például a beállitások a LAUNCH ablakban magyarosítható még...bár ez nem nagy szám...😄

"Settings/Beállítások" menü magyarul....másoljátok a könyvtárt a rar-ból a játék könyvtárába.
ezután az indító felületen nyomjatok a "Settings/Beállítások"-opcióra...

a képméretarány valami miatt nem mutatja jól az alapértelmezett 4:3, 16:9 illetve 16:10-es választható szövegeket...:S

DarkSector
ekkora eltérések nem szoktak menni a játékmenetben

Kongy
Hát igen, ráadásul az Xboxra még butítani is kell a grafikát kicsit...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

http://www.youtube.com/watch?v=LWGwNTWz4sM
joker robotxd
MerlinW
Kal'Reegar (quarian ipse hangja)

[merlinw.org]

ewuk
nekem ugyan nincs konzolom, de egyik ismerõsöm azt mondta, (neki van) hogy pl. a dragon age majdnem hogy egy hack and slash lett xboxra, míg pcn azért ennél jóval több. tényleg nagy a differencia a két port között.
egyenlõre nem jött be DarkSector jóslata😞 de még van idõ
Tatyla
a Chuck sorozatot miatta néztem 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nagyon sajnálom hogy a konzolok miatt ennyire le lett butítva egyszerûsítve ez a játék. A karakterek jók a sztori is minden nagyon király, de ha belegondolok hogy mi lehetett volna ebbõl ha nincsenek a szaros konzolok a 2005-ös hardverükkel és agyatlan játokasaikkal...
Kongy
Amúgy kicsit buggolt a játék nálam néha, volt, hogy egyszerûen a levegõbe repültem, mert hozzáértem a Citadellán egy árus pultjához... és legutóbbi mentés betöltése következett... -.-

Kongy
Jó buxa naon. <#szeret> De ez a Michael Jackson kicsit fájt. <#csodalk>

krisz, ez k.rva nagy 😄DD

ruffirant
a legjobb érv hogy a kalózkodás környezet barát😛 volt ehhez egy tök fasza kép is😛

http://www.youtube.com/watch?v=uXiU6kiq_Ms&feature=popt14us15
most láttam XD
ewuk
tudom én, én is azt veszem meg, amire épp futja, erre jelen pillanatban nem, de megveszem a D.A-val együtt, majd.
wedge31
Ez gyenge érv és már elöted nagyon elkoptaták.

Mindegy, a lényeg az hogy én itt leszek és várok rá és ha fennt lesz meg fogom köszönni nem is egyszer<#nevetes1>
Én meg nem tudok 5.-ig várni, míg megkapom a CE változatomat.

ruffirant
OFF
ha nem lenne ilyen irreális ára a játékoknak megvenném én is minden kedvenc játékomat de így ez nem megengedhetõ számomra
ON