19778
-
#5365 Biowar szlogen: kevés a küldetés->scannelj bolygót, nincs Mékó-> scennelj bolygót, nincs több elérhető szint-> scannlej bolygót, nincs elég nyersanyagod-> scanelj bolygót. Nyersanyagból sosem lehet elég :)
-
#5364 Tehát ha azt szeretném, hogy meglegyen a 200k kredit, 50k nyersanyag mindenből, bónuszok a többi karakternek és +1 képesség választása a karakter kreálásánál akkor mindenképpen az eddig játszott karaktert kell újra importálnom? -
#5363 Nem az bal vállán, a mesterlövész puska az melyik? mert sztem ilyen nincs a játékban -
#5362 Nehézfegyverek közül nekem a Begyűjtő sugárvető vált be a legjobban.
Pajzsot-páncélt szépen le lehetett vele húzni az ellenfelekről. -
#5361 Mi az nagy puska bal vállán? o.O -
#5360 Thane nagyon nyomja a spirituális maszlagot ,kár hogy nincs olyan válasz opcio amikor el lehetne küldeni a fenébe ezért. -
-
#5358 nekem nagy átnevezgetések nélkül simán megy. -
torma1 #5357 Ja tökre megéri! :) Annyi hogy gyorsabban mozog az egér. Írjátok át az ini-ben az scan sebességét és mindjárt gyorsabb. :) -
#5356 How to enable Antialiasing (AA) on Mass Effect 2 if you have an ATI Radeon video card.
--------------------------------------------------------------------------------------
1) Make sure you have the LATEST ATI Catalyst video card driver installed on your system.
(Go to game.amd.com to download the latest official Catalyst driver suite)
2) Make sure the Catalyst A.I. (driver optimization) is enabled in the Catalyst Control Center (CCC)
Standard or Advanced setting is equal (Standard is raccomended)
3) Rename the MassEffect2.exe main game executable in to UT3.exe
4) Now Catalyst drivers can force the Antialiasing during gameplay.
You can force Antialiasing on the CCC (any level / filter you want), 3D section by removing the checkmark on the 'Use application settings'
Reccomended:
Level: 4x
Filter: Box -
Richardix #5355 télleg csak anynit csinál... kicsit gyorsabban tod huzigálni az egeret és sziamiapuszimuszi -
#5354 A videokártya driverében kell bekapcsolni. -
#5353 Sziasztok! A Mass Effect 2-ben hogyan kell bekapcsolni az élsimítást??? Atim van, egy radeon 3870x2-es meg a 10.1-es driver van fönt a windows 7-en. Tudtok valami megoldást? Előre is köszi! AMÚGY SZERINTEM JELEN PILLANATBAN EZ A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA!!! -
#5352 Sziasztok,
A scanner gyorsítás az hogy érvényesül?
Én csak annyit tapasztaltam megvétel után, hogy gyorsabban tudtam mozgatni az egérrel, de attól még nem találtam meg gyorsabban a dolgokat, hisz alaposan át kell nézni a bolygót.. De lehet nem is ezt csinálja, csak beképzeltem. :) -
#5351 Ja tudom:) egész jó állapotba volt. -
#5350 Jah tudom hogy nem csak mondtam hogy benne a van a Makó is a Mass Effect 2-ben ! Mármint az egyik Dlc-vel kapcsolatban ! -
#5349 Benne van, de sokat nem érsz vele >.< Elég érdekesen esett oda amúgy. -
#5348 A mako is benne van a Mass effect 2-ben ! Ha fent vannaka Dlc-k akkor meg is fogod majd találni késöbb ! -
#5347 Mondjuk lehetne mako is pár bolygóval amit kidolgoztak volna és mellette egy két bolygót meg simán le szkenneltünk volna úgy mint most. (bár ez a Hammerhead DLC-vel lehet, hogy így lesz)
Pl a fejlődés rendszer is jobban tetszett az egyben.
Na de majd nyilatkozok azután ha kijátszottam, addig csak nyavajgok:D
-
Richardix #5346 mire gondolsz jó alatt? Mako-ra? mert azt azért talán jobb h kidobták, mert azért kicsit uncsi volt egy töksablon bolygókon menni, ha meg minden bolygót egyedire varázsolnának, akkor a játékot már nem DVD-n, hanem winchesteren adnák ki :P -
#5345 jó nem elemzem:) Csak Az első rész után furák a dolgok. Miért kellet kidobni ami jó volt korábban stb...
Trainert meg nem használok. -
#5344 mondom, csak dobozolni kéne mellé a trainert és kész... -
Richardix #5343 épp ezért ne elemezd a játékot, amíg nem vitted végig.. ez nálam aranyszabály :P -
Richardix #5342 "A Scannalést meg megcsinálhatták volna úgy is, hogy eleinte scannelünk aztán fejlesztjük a scant (amit amúgy is fejlesztünk) de akkor már automatikusan le scannelné a bolygót csak ki kéne lőne 1db szondát."
Azért ez nem vmi jó ötlet.. akkora luxus azé nem kéne. De mondjuk egy olyasmi, hogy fejlesztés után az egész bolygón láthatjuk a kiugró értékeket, azt meg lehetne szokni :P -
#5341 Ja jó azt nem tudtam:) Csak most kezdtem a játékot. -
Richardix #5340 "Csak hát kinek lesz kedve 2-3x végig menni a játékon ha jön egy új kieg."
Miért kéne? fősztori után még lehet csinálni mellékküldetéseket, meg mindent. -
#5339 A Makózás nekem is tetszett. Csak akkor volt már sok belőle mikor az utolsó anyagból kellet 1db:) Mert mindent meg akartam csinálni. A Scannalést meg megcsinálhatták volna úgy is, hogy eleinte scannelünk aztán fejlesztjük a scant (amit amúgy is fejlesztünk) de akkor már automatikusan le scannelné a bolygót csak ki kéne lőne 1db szondát.
Most kezdtem még csak a 2. részt, de kicsit csalódott is vagyok meg nem is. Van sok jó dolog benne, de sok dolog meg túl egyszerű. De DLC-vel mindent kijavíthatnak idővel. Csak hát kinek lesz kedve 2-3x végig menni a játékon ha jön egy új kieg.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy lesz egy Mass Effect 2 nagy kiegészítő lemez még a 3. előtt. -
#5338 Long Service Medal bónuszt kapod csak sztem. -
#5337 mintha lenne valami bónusz akkor is, csak kevesebb -
#5336 Jah, de hülye vagyok, pont azt mondtad, hogy ez nem ME1 kariból lesz, sry. -
#5335 ME1ből importálsz? és azt készíted fel ME3ra? :) -
#5334 Nemcsak neked -
#5333 Nah, másodjára is végigjátszottam. Szerintem ez a játék úgy tökéletes ahogyan van. Minimális hibák vannak csak, főleg olyanok, hogy a feliratok túl hamar előjönnek néha, hamarabb mint amikor a karakter beszél vagy túl sokáig maradnak ott, néha késnek (pl az öngyilkos küldetésénél amikor Joker és EDI beszélgetett repülés közben), de ezeket leszámítva 10/10. Mako-zást én is utáltam, unalmas volt és nem illett a játékba, halálba idegesített az, hogy a játék eddig nem jegyezte meg, hogy melyik bolygón jártál már (jegyzettömbre kellett írnom, hogy mi volt amit már felderítettem). Szerintem éppen elég akció és párbeszéd van benne, jól eltalálták az egyensúlyt. A hősies és gonosz cselekedetek pedig nagyon állatok, főleg a renegátokon röhögtem sokszor :)
Most akarom harmadjára is végigvinni egy teljesen paragon karakterrel akit már az ME3-ra gyártok le.
Egy kérdés: Ha már kétszer végigjátszottam és újat kezdek megint, de nem importálom az előző karakteremet hanem teljesen újat kezdek akkor is megkapom a bónuszokat az előző végigjátszásokból? -
#5332 Nekem pld a FAQ sose működött a bannerban... -
Pares #5331 Banner megint nem megy? Vagy csak nekem? -
ZÓÓÓcsi #5330 Szemmel bemérjük a targetet? :DDD Hatalmas. -
#5329 Akkor ott van neked a Márió. -
Tomihawk #5328 Nekem a fellegvár bejáratánál lévő lövész parancsnok (Gunnery Chief) szövege tetszett a legjobban :) -
Pares #5327 "You are working to hard!"
Kihagyhatatlan, még a Paragon Shepardom se bírta ki! -
Hoz_Hun #5326 Sajna kb 7 font. Majdnem mint amennyivel olcsóbban adják.