Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jah akkor az is lehet, ezt a hibaüzenetet azzal hozzák összefüggésbe.
ahhogy utána néztem.
énse értem, de ha sehogy nem megy, próbáld meg VGA kábellel összekötni a kijelzõt a vga-ddal, és ha jól emlékszem, akkor arra a kivezetésre kell kötni ami az alaplaphoz van legközelebb az az elsõdleges kivezetés, ha jól tudom.

persze ez lehet nem segít, de én inkább abban látom a problémát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Metalmilitiakid
nem dvi

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

DarkSector
figy te véletlenül nem HDMI csatlakozon játszol?
mármint a monitorod/tv-d, és a gép nem azzal van összekötve?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Metalmilitiakid
uninstall volt most akkor tryolom a grafika low olást

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
megnézem (de azért milyen jó hogy 3x kellet beírnom hogy észrevegyétek a problémám 😄)

DarkSector
:S
uh az durva, és próbáltál uninstall?
vagy grafika állítás. hülyén hangzik, de havernál is volt, hogy fagyáskor lejjebb vette a felbontást, és kiszedte monnyuk élsimítást, és akkor továbbment. (mármint nem ennél a játéknál voltak ien megoldásai, de itt is bejöhet ha kipróbálod.)

Metalmilitiakid
core duo E6550 , 2 gb ram , HD4850 sztem elégnek kéne lennie mert addig viszi a játékot nem sokkal full alatt 50-60 fps en , aztán ott egyszer csak lagg 3 mp haladás 3 perc alatt aztán monitor kiírja "No signal detected." és ko ...restart

wedge31
Nincs valami kodec pack fenn az szokot ilyet csinálni ha a videóbejátszásokal van baj.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

gépigény megvan?
Metalmilitiakid
igen mér kétszer írtam le hogy szétlaggol majd kikapcsolja a monitort majd lefagy amikor freedom's progressen összefutunk talival egy szobában a videó közben

ILYET NE MONDJ! Nem fogom kibírni XD
DarkSector
hátmég ha magyarositás lenne hozzá.

Így pár óra játék után: Te jószagú Atya Úr Isten! Ez mekkora játék! A Bioware megint nagyot alkotott! <#worship><#finom><#eljen><#taps>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DarkSector
fagy? ennyire hideg van nálatok? 😄

DarkSector
még a still life nagy zsír kalandjáték....de a 2. része már szar volt.

Metalmilitiakid
de játszanék már én is 2 vel de még mindig fagy .... ehh

DarkSector
nem ...a cimét ismerem, meg hogy szar wársz, de amugy semmit.
mert kicsit nehezen emésztem meg a sztár wársz univerzum tagjait.
a filmnél is a 3 uj részt, már meg se néztem, mert a sok csillogó villogó effecttõl féltem hogy megvakulok...

Metalmilitiakid
köszi

Prince23
wedge31
Ha nem hallotál még róla garantáltan lesz a történetben egy akkora csavar amitöl én speciel köpni-nyelni nem tudtam.

balee4
Innen. Tényleg hatalmas egy játék. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

de nem az a bajom, hogy azonos a jelentése, hanem h hangmagasságra pontosan UGYANAZT mondja... ez egyszerûen baromság... akkor már maradjon meg a mondja/szépen mondja/bunkón mondja v vmi.
Metalmilitiakid
igen az egyben is volt ilyen színtû hogy : 1. Nem 2. Nem hiszem. 3. Biztos nem .

azért... hiába olvasod el a kérdést, a választ helyenként olyan jól leírták, hogy nem is azt mondja amit akarunk.
Kedvencem, hogy van 3 választási lehetõség, de tökmind1 melyiket választod, ugyanazt mondja... ebbe hol az értelem?
DarkSector
jah baloldalt néha....

DarkSector
jah akkor hogy dugjál, mindig jobb felsõ? 😄

Ha jól emlékszem külön színnel voltak jelölve a renegát és a jó válaszok, asszem a jó volt a kék, ajj mikor maximum volt a rábeszélésem, vajon abból valami megmarad-e...
DarkSector
jah vágom akkor lehet nosztalgiázok, ha valóban jó az elsõ rész története...

MerlinW
Sajnos igen. Ezzel nem kényszerítik rá a lustát, hogy elolvassa akár csak a kérdést is.

Jobb oldal fent: paragon, közép: semleges, lent: renegád
Bal oldal opcionális / bûvölés-megfélemlítés esetében, mint jobb oldalt /.

[merlinw.org]

Metalmilitiakid
minek én izmos vagyok elvertem puskatussal 😄

wedge31
Computer role playing game.
Mind a kettöhöz készült felirat a magyaritások portálon fenvannak.

Warez védelem a lóf*szt, ismerek embert, eredetivel is megvolt a bug.
Google-ba beirod, hogy Amnézia és 5,6,7 link mind jó, és ott van normális végigjátszás tippek, trükkök és minden hasznos dolog.
MerlinW
"ha túlmelegedett akkor az túl volt melegedve"
Az egy jó öreg warez védelem😊

[merlinw.org]

DarkSector
mindig a felsõ válasz (jobb oldalt) a helyes, és az alsó a renegád????

Az a túlmelegedési bug nekem is megvolt anno<#bee1>

Én Ashleyvel jöttem össze, kiváncsi leszek, hogy is lesznek ez a betöltöm a mentést mit hoz át vajon, mennyire befolyásol, na jöjjön már az a nyelvi fájl.<#circling>
DarkSector
mi az a crpg?
és a kotor részei magyar feliratossak?

DarkSector
ez érdekes nagy vonalakban elárulhatná valaki.
egyszer egy cikkben azt olvastam, hogy AKI EMLÉKSZIK AZ ELSÕ RÉSZ VÉGÉRE ÉS VÉGIGJÁTSZOTTA AZ TUDHATJA, HOGY MIRÕL FOG SZÓLNI A 2.RÉSZ.
nah most én végigvittem az elsõt pár napja, de kurvára nem tudom mirõl fog szólni a 2., még lila fing se lebeg a környezetembe.

vagy arra értik, hogy a végén mikor monnya hogy ezzel nincsen vége?
és hogy a Pusztító visszatér?

Metalmilitiakid
nee amnnézia azt hol lehet megszerezni 😄 nagyon régen toltam már ron al 😄

A KOTOR 1 az számomra nem más mint az a játék ami megszeretette velem az rpg-ket persze, ez még az Amnézia nevü csodával kezdõdött 😄

Úgy látom mára már nem várhatóak a nyelvi fájlok... Na akkor majd talán holnap <#beka2>
Metalmilitiakid
Na sikerült végigtolni az egyet , összejöttem Liaraval megvolt az ágyjelenet 😄 Bár a vége nem volt egyszerû mert kaptam egy szép kis bugot , aminek következtében Sarent a végén több mint a fél életétõl puskatussal kellett agyonvernem , mert nekem olyan volt a túlmelegedés a játék utolsó negyedében ,hogy ha túlmelegedett akkor az túl volt melegedve , tehát mentés kilépes és betöltés hûtötte csak le , csak hát sarennél harc közben nem igazán volt mentés 😄 bár kicsit érdekesebb volt a bug mert pl sörétes két lövés után snipa 1 után , karabély kb 2 mp , a pisztoly meg jó volt egyszer csak lõttem egyet teljesen hidegen és túlmelegedett . Szal jó buli volt 😄 (legalább már értem mirõl szólna a 2. rész 😄)

wedge31
Jogosan csalodtál mert meg se közelitette a KotOR 1 szinvonalát ami az egyik legerösebb crpg story szerintem.
Igaz a második rész már nem Bioware volt hanem Obsidián és a kiadó miatt elöbb kelett kijöniük a játékal igy gyakorlatilag az utolsó harmadát elégé összecsapták.

eddigi eszámolók alapján a 2 túlteljesítette elõdjét, szal nyugi 😊
Állítólag a trilógia után shepard nélküli teljesen új történetet fognak felépíteni ebben az univerzumban. Amúgy mennyire jo az ME2 mert a KOTOR2 az ritka szar volt storyban az 1 után nekem és ott nagyot csalódtam a 2. részben...
wedge31
Igen magyar nyelvü.

szó mi szó, Shepard nélkül is rengeteg lehetõség van ebben az univerzumban, de kétlem h ki fogják használni... :S
A simában magyar kézikönyv van... Nem???

Kongy
Most látom csak, hogy lehet sebhelyes arcú, vörös szemû renegát Shepardot csinálni. 😄 Fable és KotOR ruleZ

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector

wedge31
<#wilting>