19778
  • Pares
    Haha, ugyan az a videó!
  • Pares
    Általánosan értettem, szándékosan nem írtam neveket, mert sajnos nem ritka eset. Egyébként arról, hogy Liara miért üldözi annyira a Shadow Brokert, miért olyan rideg és stb., a linkelt oldalon van egy videó, de azért belinkelem:

Természetesen Spoiler veszély.

Ez megmagyarázza a viselkedését és motivációit.
  • Ron Ragm
    Árny Bróker
    Amúgy meg el akarja kapni, nem ő lett az/ő/ők, játékban el is mondja miért ha sikerül lebuktatni a megfelelő ügynököt
    http://www.youtube.com/watch?v=rjFMPaSjAuo
  • Dante73
    Ez, gondolom nekem (is) szólt. Ugyanis Liara miatt én értetlenkedem. Nos, párbeszédeket nem ugrottam át, kódexet pedig csak olvasgattam, nem olvastam át, való igaz. De egy játékbeli screenshotnak örülnék, ahol le van írva a dolog, miért is lett Árny-bróker a csaj. Lehet elnéztem valamit.
  • Terminátor14
    Arról beszélt, hogy elég érdekes, hogy nem tudtad értelmezni a küldetést, mert igenis arról volt szó :)
  • DarkSector
    miről beszélsz kisgyerek?
  • Pares
    Többek közt azért csinálta ezt, mert sok ember úgy kezd spekulációkba meg értetlenkedésekbe, hogy meg se értette, miről van szó, mert többek közt átugorja a párbeszédeket vagy nem olvas kódexet. Ez a jelenség sajnos ebben a topicban is feltűnik...
  • Pares
    Az alábbi linken egy eltökélt fórumozó videók és text formájában összefoglalta az összes fontos információt, amit tudni kell, mielőtt teóriákjba, spekulációkba vagy értetlenkedésbe kezdenétek. Többek közt az is kiderül a linkekből, hogy Liara miért lett ilyen "kemény", mik a motivációi, Kódex bejegyzések, információk a külömböző dolgokról és hasonlók...

Hatalmas Spoiler Veszély!
  • JethroHUN
    És amikor mész ki akkor elkap és mondja h üljünk le vhova onnantól már síma ügye, majdnem ;)
  • JethroHUN
    A bárban, nem kell vele beszélni, nagy hiba h az egyértelműre mész rögtön. Ott duhajkodni kell meg jampizni, táncolni, turiánt oltani, inni. :D
  • rexsimus
    Itt megzavarodnak a csak klikkelünk, hogy legyen már harc, mert itt nem működik a jobb felső paragon, jobb alsó renegate válasz :D
  • SaGa Jr
    Amennyiben odafigyelsz arra amit Samara elmond, hogy milyen témákat említs, mi érdekli a lányát, mivel keltsd fel az érdeklődését, illetve az áldozat szobájában lévő felvételeket meghallgatod és a tárgyakat megvizsgálod, elég infót kapsz ahhoz, hogy ne ronthassad el.
    Plusz ha nagyon nem megy, akkor csak a bal oldali szövegekre nyomogass bátran.
    Eltolni úgy nem lehet, mert a jobb oldali válaszok midnegyikéről üvölt hogy elrontja a feladatot (majd biztos jó lesz egy ardath yaksi-val beszélve felhozni a rendfenntartókat meg a családot mi?).
  • Fantusz
    Samara lányát kell elcsábítani.
    A kulcs a küldetésben, hogy figyelj oda arra, mit mondott a nő az appartmanban, nézd át az áldozat szobáját, illetve Samara is figyelmeztet néhány dolgogra.
    Vannak dolgok, amikkel felkelted az asszári érdeklődését, de vannak témák, amelyeket unalmasnak talál, s lelép.
  • rexsimus
    Ez Samara küldije!

Ha beszéltél Samarával a lányáról, akkor tudod miről kell beszélni a csajjal!
  • Fenrir
    Miért nem tetris-ezel inkább? Mert úgy látom a szerepjáték nem megy...
  • DarkSector
    ez nem samara küldie.
    nála egy tagot kell elcsábítani, vagy mi, és kurvasok duma van a bárban, de mindig lelép a kurva, és mikor kimegyek a dobozok mügül kijön smara, és monnya hogy nem jött össze.
  • Fantusz
    Samara küldijét miért nem tudod megcsinálni?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A bárban kérdezd az asszárit, aztán irány az apartmanok, ahol a lányát gyászoló nővel beszélhetsz.
    Ezt követően megnyílik egy elzárt terület ahol megismekedhetsz Samara lányával - nem gyenge tragédia, hogy egy igazságosztónak ilyen lányai születtek
  • Pares
    Most így a Mass Effect 2 OST-ből a Freedom's Progress zenéjét hallgatva olyan benyomásom volt, mintha az Alien zenéjét hallgattam volna... Az egész pálya hangulata is tiszta olyan.

• DarkSector
    jah ha ezt tudom akkor jacket válaszanám, mert samara küldiét nem tudom hogy kell megcsinálni, és rajta kívül csak jack aki még képes segíteni nekem.
  • wedge31
    A jack vs miranda és tali vs legion vitáknál ha nem elég a paragon/renegát pontod vagy nem azokat az opciokat használod mindenképp bukod valamelyik lojalitását.
  • DarkSector
    nekem tökéletessen sikerült elvesztenem jacknél.
  • SaGa Jr
    Abszolút mindegy a sebesség a legénység megmentése szempontjából. Ott csak az számít, hogy azonnal indulsz a megmentésükre mikor megtörtént a begyűjtésük vagy még csinálsz előtte mást is (felderítesz más rendszerekben, feladatot csinálsz stb.). Ha azonnal mész akkor mindenképpen meg lesznek mentve, lényegtelen hogy a feladat közben mennyit vacakolsz. Ha nem indulsz azonnal akkor végük lesz.
  • SaGa Jr
    Igen el lehet, de csak bizonyos egyéneknél és nem véglegesen. Az ilyen elbukás meg ideiglenes, mert ha maxos a renegade vagy paragon pontjaid száma, akkor simán visszaállítod magad mellé.

De például Tali esetében ha nem azt teszed amit kér, hanem védeni próbálod az igazság feltárásával, akkor hiába csináltad meg a feladatát ő nem lesz lojális. Átöltöztetni majd át tudod de ennyi.
  • DarkSector
    el lehet, nekem sikerült jacknél.
  • SaGa Jr
    Mindet.
    Simán csak légy figyelmetlen (ne a megfelelő személyeket küldd a feladatokra), ne foglalkozz velük (lojalitás küldetéseket ne csinálj meg) és garantáltan elpatkolnak.

A hajó fejlesztések közül 3 fontos (fegyver, páncélzat és pajzs), amik hiánya esetén 3 delikvens még azelőtt elpatkol (kinn az űrben az ellenség hajójával és védelmi rendszereivel kergetőzve), hogy egyáltalán elérnéd a célobjektumot.
  • Fantusz
    Kellyvel jóban voltam, de ugye ő nem mérhetően lojális, mint a csapat tagjai.
    Ez a lojalitás is nagyon le lett egyszerűsítve, akinek megcsináljuk a személyes küldetését lojális lesz, de nem is tudom, hogy ezt a lojalitás el lehet-e valahogy veszíteni.
    A Dragon Age-ben, ha valami brutálisan nem tetsző cselekedettel leptünk meg csapattagot a maximális jóindulata ellenére azonnal ellenünk fordult, mert ő azt elfogadhatalannak tartotta - itt meg volt, akinek igazából nem is teljesítettem a kérését, csak megpróbáltam, s némi perpatvar után lojális lett.
  • kr1szmester
    valaki tudna linkelni egy nem torrentes dlc linket?
  • SaGa Jr
    Azért haltak meg, mert elkóricáltál. Miután megtörtént az elrablás aztán már ne menj máshová csak át az Omega 4 Relay-en, máskülönben nem fog sikerülni a megmentegetés.
  • DarkSector
    ezt az időt nem kell túlértékelni, egyszerűen csak a kapcsolóknál kell sietni, de ott van is életkijelzés, amúgy lojalitás!
  • Fantusz
    Annyi kitérő volt, hogy a geth küldetését megcsináltam.
    A kaszásoknál két okból is szorít az idő:
    igaz arról nincs info, hogy mi történt a személyzettel, de Tali miatt is sietni, rohanni kell, különben neki is vége lesz.
  • DarkSector
    én futottam odáig. mégis a rovarok elvisznek mindig 1 embert.
    neked samara vagy jack lojális a végén?
  • wesker24
    Én is siettem ahogy tudtam a Kaszás roncsnál felvettem Légiót azonnal rohantunk át az Omega 4 Relay-en ! És mág épp időben odaérkeztünk a legénységhez ! És mindenkit sikerült kimenteni köztük Kelly-t is.

Szerintem a lényeg azona pályán a gyorsaság hogy milyen gyorsan jutsz el a legénységhez és mikor mész át az Omega 4 Relay-en !

Én társnak Legiont és Garrust választottam és még épp időben odaértünk a legénységhez mielött cseppfolyositották volna !
  • Fantusz
    A Kaszás roncson felvettem Légiót, megcsináltam neki a küldijét, rohantunk át az Omega 4 relén, de Kelly-t így sem sikerült megmenteni, a szemünk láttára cseppfolyósították.
    A dokit és a személyzet többi tagját Tali visszakísérte a hajóra, a csapatból életben maradt mindenki, de Kelly-t sajnálom - ő etette a halaimat
  • Skyline
    Az új DLC-ről amiben KASUMI is benne lesz van már vmi hír mikor jön? Addig nem akarom ujrakezdeni a game-t (illetve addig nem kezdem el a renegade-es ME1 mentésemmel)..:)
  • wedge31
    Az egész csapatot megadat is beleértve és akkor csak a kripli pilota marad hirmondonak.
  • Fenrir
    Maximálisan hány emberemet tudom megöletni az öngyilkos küldetésben? Ha pl nincs a hajóm fegyvere feljavítva az befolyásol valamit? Sajnos ezt elfelejtettem kipróbálni mert már a játék elején felraktam a fejlesztéseket.
  • wedge31
    Ja ,több szabadság kénne...
  • böröczk
    kár, hogy a Normandyn nem lehet fejbelőni Mirandát meg Dzseket amikor akarod. :D
  • böröczk
    Mesterlövész puska, akkor cseréltem le rá azt a vipera nevezetűt, amikor a begyűjtő hajón voltam. Ott választhatsz, hogy mit akarsz cserélni.
  • xblades